![]() |
HEJ, bardzo proszę o pomoc. mam kilka pytanek: skąd wziąć czarne róże? jak dziecko ma zdobywać składniki? co je smok? bardzo proszę o pomoc, najlepiej e-mailem: [email protected]
|
Cytat:
|
Cytat:
a te smokowe rzeczy jak sie kupi smoka ... |
hehe mysiapysia :) jezeli chodzi o tegofanatycznego wielbiciela to on przychodzi dopiero wtedy gdy masz okolo 2.5 gwiazdki !
|
sonia czarne róże można kupić ale nie wiem gdzie
|
Cytat:
|
Cytat:
1.Czarne róże przynosi fanatyczny wielbiciel.Jednak aby go mieć musisz mieć TS Gwiazda i conajmniej 2.5 gwiazdki sławy. 2.Dziecko składniki zodbywa baardzo prosto.Aby zdobyć muchomory musi usiąść na specjalnym krześle w kształcie pieczarki.Pył wróżkem można zdobyć bawiąc się różowym pudełkiem , smocze łzy łaskotając smoczka , a smoczą łuskę wyczesując go. :lol: 3.Smoki jedzą: smocze smakołyki kupione u wampirzycy Wiki( TO SAMO STOISKO CO KUPOWAŁAŚ SMOCZKA).Je też kwiatki , najlepiej mu wg mnei smakują żonkile i żaby z nieudanego czaru "Róg Obfitości". P.S.Aby smok nie "zjażył " Ci całego domku, kup mu smoczy gryzak u wampirzycy Wiki. Pozdrawiam! |
Samantha można smoczka też zagrodzić płotkiem dać lalkę i postawić kwiatki i żarcie dla nich!!
|
Samantha, a czy dorśli simowie też mogą zdobywać składniki takie jak: muchomory, łzy i łuska smoka robiąc to samo co dzieci???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do tego co powiedziała tzn napisała przed chwilką kiara :lol:.Masz rację.Można tak również... :lol: Ale nie muszę pamiętac chyba wszystkiego ciom? :lol: Pozdro |
UZYSKUJESZ PRZEBACZENIE
|
Cytat:
A czy przypatkiem nie masz lokaja albo sprzątaczki?? Bo oni je wyrzucają!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
SAMANTHA NIE MA ZA CO. ZAWSZE PRZEBACZAMY JA I INNI!!!
|
kiara, wiem to :) .I dlatego Was lubię wszyyyyyyyyystkich :D .
Pozdrowienia!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:17. |