![]() |
JA bardzo bym chciała się teleportować ,latać i te inne ale niewiem skąd mieć kryształy. :( :(
|
One same zacynaja rosnąć...
|
Dużo czaruj,hoduj smoki..........
|
Nawet wystarczy jak będziesz tworzyć nowe zaklęcia ;)
|
Ja ciagle zaklecia tworzylam i tylko jeden krysztal mialam
|
Cytat:
Jest też pewna ciekawostka której nie potrafię na razie wytłumaczyć...moja simka wcale nie była "magiczną" simką ale i tak wyrósł jej czarny kryształ i pelargonie na baterie słoneczne... :huh: Ale jeżeli znudziło Ci się czekanie aż kryształy wyrosną możesz je sobie ściągnąć z tej stronki http://sims.kelsha.net/buyable1.html OPISY KRYSZTAŁÓW Dokładnie to : Działające kryształy dla dorosłych: fioletowy/purpurowy-teleportacja czerwony-gorąca stopa (siarka) zielony-duch niebieski-elektryczna dłoń czarny-wygaszanie biały-lewitacja żółty-sztuczka magiczna dzieci:(tylko z różdżką) czerwony-gorąca stopa fioletowy/purpurowy-teleportacja żółty-sztuczka magiczna |
No właśnie można iść nałatwizne. Ale ja tam wole samo chorować:):):):):):)
Jeżeli ktoś się naprawde uż niemoże doczekać to niech se ściągnie |
Cytat:
Nie wiem czy u was też tak jest ale mnie już wyrosły wszystkie kryształy i teraz rosną mi drugi raz te same...<_< |
Dzięki za wiadomości bardzo mi pomogly.Jezeli chcecie możecie ten temat zamknąć
|
A ja czaruje jeżdże do Abrakadabrowa i tylko fasola mi rośnie ;) Ale oszukiwać niechce :P
|
ja też dużo czaruje i jeźdzę do Abra.. tam też mieszkam i wyrosła mi tylko fasola i biały kryształ po tym jak miałem 4 kryształy i przeprowadziłem się do Abra..
|
Marvel... może i kryształy straciłeś.... ale przecież nie UMJĘJĘTNOŚCI! Właściwie to Mi rosną tylko kryształy fasola tylko 1 ! Reszty się chyba nie doczekam :lol:
|
umiejętności zostały ale innych jeszcze nie mam :(
|
Marvel czekaj cierpliwie! Napewno wyrosną!
^_^ czego nie można powiedziec o mojej fasoli! :lol: |
i o moich kryszałach ale fasola mi dorosła do chmór dopiero jak zamieszkałem a Abra...
|
OK>Przestańmy już narzekać na wszystko!!! :lol:
Pozdrowienia :rolleyes: |
W domku nr. 99 co się robi z fasolą którą tam na górze zbierzesz??????????
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:12. |