![]() |
Problem:bardzo duży!!!!!
Jestem nowy, i mam problem.Oto on:
http://img355.imageshack.us/img355/3...eenshot3bf.png (ta simka ma cos nie tak z calym cialem,wlosami,ubraniami,itd)(nie tylko ta alekazdy sim i simka) z gory dzieki! |
Skoro nie wiesz jak pomóc to nie pisz wcale ...
kamillio byc może to błąd w grze, spróbuj na nowo zainstalować simy a może masz dodatki z neta ? |
1.instalowalem z 10 razy i nic
2.nie instalowalem zadnych dodatkow ;( |
Zainstaluj inne sterowniki do swojej karty graficznej.
|
nic z tego.zainstalowalem sterowniki, wlonccczylem simsy2 i nic.tak samo jak wczesniej.
|
Mam taki sam problem, i to nie jest wina płyty! Wymieniałem w serwisie i nic, wymienialem stery też nic! Teraz moze jak kupie Na Studiach to będzie dobrze :con:
|
Cytat:
rainne edit: wycinaj obrazki z cytowanych postów. ok, natępnym razem usunę, ale zapomniałam dodac, że stało się to po tym jak Dagusia wyprowadziła sie z domu z chełmem mądrości na głowie... |
za pierwszym razem mialem pirata i wszystko było dobrze.potem miałem orginał
i tak już było... :1smutny: domcia!morzesz mi napisać na gg:8837602 berata edit: Naucz się edytować posty. ;) |
Ja tak miałem jak bawiłem sie podłogom :)
|
pomocyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!
;( prrroszę!niech ktoś cię ulituje!ZNUDZIlA MI SIĘ taka gra!!!I już nie mam w co grać!!!! :1smutny:
|
Cytat:
|
nic z tego.tak samo jak wcześniej. :con:
|
Może spróbuj z różnymi sterownikami kombinować. Ja miałem podobny problem, NIC nie pomagało. Problem zniknął wtedy, gdy zmieniłem sprzęt na lepszy. :con: Mam nadzieję, że u Ciebie da się coś zrobić, bez zmiany sprzętu.
|
Haha!
No dodrze.Zapytam:CZY se moge jakieś dodatki ściągnąć????
|
ns i nż
A czy gdy zainstaluje ns i nż problem zniknie?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:44. |