![]() |
Moniak nie musiałaś tego pisać :P zdjęcia są na interi więc to nic dziwnego, że ci się nie wyświetlają ;)
Co do domku to nawet, nawet ;) chyba lepszy niż poprzedni chociaż ciągle nie widzę żadnych dodatków z neta :P ale fajny nawet ;) Podoba mi się w miarę kuchnia, przedpokój i salon. Na górze jest za pusto ;) I w ogródku za mało roślinek i czegoś mi brakuje chyba basenu :D Podoba mi się bryła domu ;) dużo zakamarków ogólnie 7,5/10 ;) bo jakoś pusto :| |
No, nawet fajny domek. Kiedy miałam TS1 budowałam bardzo podobne. Małe i w mniej więcej takim stylu, jak Twój dom. Ja tylko dodałabym jakiś mały ogród przed nim, może mały basen.
Co do dodatków z neta - wcale ich nie musi być. Miło jest powspominać jak to się miało grę bez dodatków ;) I to pierwszą wersję. Jest ok, taz z 7/10 :) |
Wiesz, zastanawiałam się nawet czy nie wgrywać od nowa the sims1, tym razem bez dodatków i umieścić mój dom na forum,ale zbudowany tylko z użyciem dostępnych już odbiektów (bez rzeczy ściągniętych z internetu).I powiem ci właśnie, że budowałam bardzo, bardzo podobne.Taki sam styl, przede wszystkim drewno i wilele innych ceh(tylko działke miałam całąw drzewach).Dom bardzo mi sie podoba 8/10.
N@tA :) |
Bardzo ladne domki, jak na wersje clean TS1 :) 9/1o :)
Pozdrawiam. |
Ładny domek! 9/1o
Wiesz coś zauważyłem: Z lotu ptaka jest inna sypialnia a na zdjęciu też inna > |
A ja zauwazyłam jeszcze coś innego....Czy nie zauważyliście, że to przerobiony domek Ćwirów?! Popatrzcie na układ i wielkość pokoi, kubek w kubek!
|
Zeczywiscie!!!to jest dom Cwirow! :ohmy: :angry:
|
Może to i przeróbka, ale to nic. Zaskakujące jest jakie ładne domki robić W The Sims. Bardzo ładne kuchnia.
|
Rzeczywiście, jest do dom Ćwirów i to mi sie nie podoba. Wogole na zdjęciu widac Majake i Henryka Ćwir Przerobić domek to każdy potrafi
|
Wątpie żeby była to przerubka domu Ćwirów ponieważ ten dom jest bliżej ulicy
Dom z zewnątrz mały i skromny dom dla 1 sima brak ogródka i ścierzki do skrynek jest mało okrągły czyli nie ma zaokrąglonych rogów Ocena z zewnątrz 9/10 ( obniża tylko ogródek brak basenu i ścierzki) Dom w wewnątrz ładnie urządzony najbardziej mi się podoba kuchnio jadalnia do saloniku wbija się podłoga z przedpokoju brzydko to wygląda mogłeś zrobić pół płytki na pół Ocena w wewnątrz 8/10 (przez podłge w saloniku i przedsionku mało rzeczy pusto tak) Ocena ogólna 8,5/10 |
Odp: Dom rodziny Dużyń
[/QUOTE][QUOTE]
Dom można "postawić" bliżej ulicy.Usunąć trawę, zbudować ulicę.Nie tak trudno.Albo jakiegoś hacka ściągnąć.No ale jeśli to nie jest dom Ćwirów to 8,5/10:) |
Odp: Dom rodziny Dużyń
Nie Podoba Mi Się
Pozdr. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13. |