![]() |
Helo.Nie wiem czy byłtaki temat.Tak był to smiało kasujcie:) No więc tak. Jakie zadanie od sprzedawców najbardziej sie podoba i najbardziej niepodoba? Dla mnie najgorsze zadanie to to aby zniszczyć te głupie obłoki a najfajniejsze to wtedy kiedy ja coś dostaje i mam komus przekazać.... (wtedy of corse jeśli mi to potrzebne) zabieram sobie :D
|
dla mnie też są najgorsze te obłoki i ten cmentarz z pomnikami bo ich nie rozumiem, a najleprze przekazanie czegoś komuś i wyścigi z tymi grzybami :P
|
Najglupsze to jest wyscigi na grzybki a najlepsze pojedynki........
|
Ja najbardziej lubię wyścig muchomorkowy i szkuać składników dla sprzedawców...
A najbrdzej nie lubię tych chmur... bardzo pracochłonne :P |
Ja nie lubie cmentarnej łamigłówki, nie wiem o co w niej chodzi :(
A moim ulubionym zadaniem jest dostarczanie komuś składników ( :D podobnie jak Katarzynka czasami je biorę albo oddaję. Lubie tez uszczęśliwiac innych ludzi bo to dosyć proste. :lol: |
Z uszczęśliwianiem to bardzo proste bo uzuwam czaru "uszczęsliwianie" :D A mam tego dosyć sporo bo moge użyć go 40 razy:)
|
ooo 40 razy fajnie a ja lubie te obloki ( ale jestem oryginalna) one mi nie zajmuja duzo czasu a inne lubie chcyba tak samo no i tego cmentarza nie nawidze !
|
Najbardzziej nie lubię tego zadania z grzybami i tej cmentarnej łamigłówki. Najłatwiejsze jest uszczęśliwianie, pojedynki i dostarczanie składników.:D
Ps Czy wie ktoś o co biega w tejłamigłówce z grobami??:P |
w ktoryms temacie na forum bylo to opisane ale niestety nie wiem gdzie warto poszukac
|
Ja tlko raz miałam tą łamigłówke i po chwili zrobiłam to zadanie.Klikałam i tak sie jakoś ułozylo:)
|
może ktoś tu napisze o co chodzi z tymi grobami ??
|
Ja go nie rozumiem ale jeśli nie chcecie żeby dawali wam to zadanie to wystarczy skasować tę nagrobną łamigłowkę.
|
Dla mnie najtrudniejsze są dwa zadania: te chmurki co usypiają i te dotykanie muchomorów z Marą (tą sprzedawczynią :angry:).
Ale najłatwiejszym jest dla mnie, że sprzedawca prosi mnie o jakiś przedmiot i ja szukam po ludziach :) Pozdro!! |
tak, byl taki temat (a tak wlasciwie ankieta)
ja lubie wszystkie, tylko wnerwia mnie muchomorowy wyscig. a teraz andonezja bedzie was ratowac ;) : celem cmentarnej lamigowki jest wyjecie (czy jak to nazwiecie, wyciagniecie, odsloniecie itp) wszystich nagrobkow. z tym ze przez zmiane polozenia ktoregos z nagrobkow, zmieniaja sie wszystkie dookola (czyli wszystkie wsuniete stana sie wysuniete i odwrotnie). to na prawde nie jest trudne. jak ktos nadal nie kapuje to moze skrobnac na PW albo troszke sie pomeczyc ;) |
Trzeba czytać instrukcję, tam jest wszystko napisane. ;)
Moje ulubione zadanie to dostarczenie komuś jakiegoś składnika. A najgorsze te obłoki... |
Cytat:
|
Buka :lol: Nie ma innego sposobu na rozweselenie sima niż czar "uszczęśliwienie"
|
Cytat:
|
Ja najbardziej lubię: przekazywanie składników, uszczęśliwianie i pojedynki ;) A najbardziej nie lubię: łamigówki z grobami i chmurek ;) Co do Muchomorków to mi jest obojętnie :P Raz się wygrywa, a raz nie :P
|
Jak są te grzybki i wyscigi to najlepiej mieć teleportacje.
|
Najgorsze zadanie dla mnie to:
cmentarna lamiglowka i muchomorowy wyscig. Najfajniejsze zadanie dla mnie to: uspiajace chmury,rozweselanie kogos i dostarczanie przedmiotow. |
Dla mnie najlepszym zadaniem jest przekazanie przedmiotu ^_^ a najgorszym obłoki :angry: - fuj!!!
|
u u mnie
najfajniejsze- że to juz ostatni dodatek najgorsze- kolejny dodatek -_-! a do tego niettrafny... (^_^) |
Najfajniejsze jest przekazanie komuś czegoś oraz kupienie od kogośnp.czerwona cegła i danie tego Aptekarzowi Toodowi.
A najgorsze są obłoki i grzybki i jeszcze cmentarzysko. |
Cytat:
|
Dla mnie najfajniejszy jest ten cmentarz (trzeba skumac o co tam chodzi) a najgorsze..... muchomory
|
Cytat:
|