![]() |
ja lubie hipnoze:D
|
Już raz to pisałem, ale nie mogę znaleźć tego tematu :P :P Moim ulubionym zaklęciem jest zdecydownanie doskonały ogród (o ile się udaje oczywiście, bo te dzikie krasnale są mocno wkurzające :lol: :lol: ;) )
|
Uropichowienie jest OK. Lubię zamieniać mojego sąsiada w rospuszkę :lol: A taki temat był tylko został zamknięty.
|
No, wiedziałem, że pamięć mnie nie myli :lol: Taki temat był tu
http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3891&hl= , ale tak jak napisała Żabka, został zamknięty, więc może ten przetrwa dłużej ;) ;) |
Ja lubię najbardziej : hipnozę ,ozywienie, uszczęśliwienie i uropuchowienie...A z zaklęć to Piękna i Bestia , Doskonały Ogród, Deszcz Bogactw ( fajnie mieć w salonie skarby :lol: ).A dzieciece czary to Ożywienie i Dorosnąć w Minutę choć zawsze prawie sie robia brzydale :P heh
|
Moim ulubionym zakleciem jest...nie wiem jak sie nazywa ale jak ten duszek sprzata dom.
Jak nazywa sie to zaklecie? |
Cytat:
|
ja lubie wszystko co można mieś w różcce
|
A gdzie jest cios milosci?????? Skoro tego nie ma wybieram hipnoze......
|
Najbardziej lubię poprawę nastroju ( bo tym zaklęciem można w szybki sposób nastrój poprawić np. kiedy mamy zadanie poprawienia nastroju ) i cios miłości :wub::wub: <<<<<<<<<<<< dzięki temu mojego wymarzonego sima zdobyłam w 5 sekund !
|
Cytat:
|
mi cios miłosci i wielkie pytanie
|
Nie lubie wszystko dla domu bo mi się nie udaje i mi się wszczystko rozwala :(
To mój 10 post!!!!! :D |
Liop trzeba mieć dobry humor kiedy rzuca się zaklęcie ;) - w przeciwnym razie zaklęcie może odnieść zupełnie inne sktutki
P.S. Tutaj mówimy o najfajniejszych a nie o nie lubianych.. |
najfajniejszym czrem jest wszystko dla domu - ile kasy się oszczędza ^_^
|
Ja wole kościdlę :P Wtedy to się kasę oszczędza ^_^
|
żabka wiem a poza tym ja zrobiłem tę sode i wiem o czym mówimy ;)
|
Chyba raczej wielkie pytanie a nie trudne pytanie :P
|
Ja najbardziej lubię wygnanie
|
Zagłosowałam na "piękna lub bestia".
|
też lubie piękna i bestia ale bardziej hipnoze
|
Ja zagłosowałam na trudne pytanie bo dla mnie to jest najlepsze!!! ":lol:"
|
Na początek - witam. Jestem nowym użytkownikiem forum i to mój pierwszy post.
Według mnie ciekawe jest zaklęcie uropuchowienie. Szkoda, że działa tak krótko. Gdyby tak działało tydzień... no, ale reszta też jest niezła. |
A mai ulubionym czarem jest śmieszek bo można dostać szypciej awans.
|
Uropuchowienie jest Spox!!
|
A dla mnie najfajniejsze jest zaklęcie pt."Wspaniały Ogród".-jest super!!!!!
|
Nie wypowiedziałam się chyba. No więc, najbardziej lubię hipnozę, później dopiero doskonały ogród i piękna i bestia.
|
Mnie się podoba hipnoza. No a po hipnozie piękna i bestia
|
Ja najbardziej lubię wszystko dla domu, natomiast nie znoszę najlepszego przyjaciela, bo kurczę straciłam na wypróbowaniu mojego maksymalnie wytresowanego kotka :/
|
Ja zdecydowanie najbardziej lubie deszcz bogactw!
|
Mi strasznie podoba się hipnoza!! ^_^ ^_^ ^_^
|
mnie się podoba uropuchowienie bo zaoszczędzam na kwiatkach dla smoków hehehe B)
|
Mi się podoba hipnoza i ożywienie! :D
|
Cytat:
|
moim ulubienym czarem jest cios miłości ale ze go tu nie ma to zaglosowalam na trudne pytanie
|
Ja mam dwa ulubione czary. Pierwszy to "Poprawa stosunków", dzieki niemu nie musze spędzać dużo czasu na rozmowach z przyjaciółmi; :) Drugi to "Klon Pracownik" - nie trzeba komentować :)
|
A ja lubie ozywienie to jest cos krasnal sie napije i chula gdzie go wiatr poniesie hehe mam hipnoze ale narazie niewyprobowalem :(
|
Ja najbardziej lubię ożywianie i doskonały ogród. Niezła jest ta panienka, co z flaminga powstaje :)
|
Ja lubię: "Uropuchowienie", "Uszczęśliwienie", "Doskonały ogród" i "Piękna lub bestia" :) A czy ktoś wie jak (oile można), dodać skin do zaklęcia: "Piękna lub bestia"?
|
Troche dziwne to zaklęcie, bo nie ma tam pięknych simów. Co nie?!
|
To ma być nastrój magiczny, a nie miss world 2004 :D
|
PIĘKNA LUB BESTIA RZĄDZI
Wreszcie jesteś wilkołakiem lub wampirencją.... tfu! wampirem :) |
Moim ulubionym zaklęciem jest cios miłości bo można szybko zrobic przyjaciół i tak szybko się ich nie traci. A z amuletów najbardziej lubię poprawę nastroju. Śmiesznie wygląda tez jak nie wyjdzie piekna lub bestia - wszyscy mają głowę osła! Nawet kamerdyner! Ale wystarczy się wykąpać i juz zaklęcie znika!:)
|
Ja lubie ożywienie bo fajna jest ta tancerka FLAMINGOGO. A krosnoludek raz mi był 4 dni i podlewał i pielęgnował kwiatki. A co to za zaklęcie trune pytania? Może wielkie pytanie?
|
to takie fajne zaklecie, dzieki ktoremu zaklety sim nie bedzie mogl ci sie oprzec i wezmie z twoim simem slub!! :D fajnie, nie?? :rolleyes: :P
|
A ja najbardziej lubię doskonały ogród ale szkoda że go nie ma w ankiecie :( A takto to ożywienie.
|
ja uwielbiam przeciwne bieguny.
|
A na czym polegają te przeciwne bieguny? Bo jeszcze mi sie go nie udao zrobić!
A tak to lubie ozywienie i piekna czy bestia |
Ja lubie to zaklecie co sie zwierzaka na wiecznosc w Sima zamienia,ono chyba sie nazywa Prawdziwy przyjaciel albo Szczesliwy przyjaciel
|
Zaznaczyłam uropuchowienie
|
Wszystkie są fajne dlatego wybrałam na chybił trafił. B)
|
HIPNOZA bo można przy czyjeś żonie pocałować jej mężą ;)
|
:) Ja lubie hipnozę i śmieszka
|
Cena sławy, Klon Pracownik, Cios Miłości
|
Ja najbardziej lubie to zaklęcie gdzie krasnali zamienia sie w ogrodników. jest super,ale po jakimś czasie krasnale kąpią sie u mnie w wyciskarce soku:( :(
|
Ja lubie zaklęcia :cios miłości,wielkie pytanie,hipnoza,ożywienie i oczywiście cena sławy. :D
|
1.Cena sławy
2.Doskonały ogród 3.Piękna i bestia i jeszcze takie zaklęcie(to takie dla dzieci) gdzie dziecko może stać się dororsłym:0 |
Zdecydowanie najbardziej lubię poprawę nastroju, Ożywienie i Piękną lub Bestię, ale Deszcz Bogactw też jest niezły :)
|
A....
A co to jest Wielkie Pytanie??
|
Cytat:
a ten drugi przyjume na 100% oświadczyny. Ja teraz nie mam abrakadabry pies mi zagryzł płytkę, ale swego czasu grywałam godzinami, moimi ulubionymi był cios miłości i hipnoza, ogolnie to lubiłam zaklęcia w różdzce :D |
Dzięki . Zobaczę jak pogram , niedługo mam mieć ;)
|
ja najbardziej lubie magiczny zmieniacz nastroju , smieszka i ozywienie. lubie jak skrzaty piją .... sok.
|
1. Ożywienie - tancerki z flaminga, ruszająca się lodówka, pijane skrzaty xD
2. Śmieszek - nie chce mi sie trzaskać przyjaciół za pomocą nudnych rozmów... 3. Piękna lub Bestia xD |
według mnie jest to ożywienie ale takie pozytywne. nigdy nie uzywajcie wspanialego ogrodu jak macie drewniane skrzaty!!
|
Ja niestety nie mam the sims Abra Kadabra
|
Widzę w ankiecie tylko opcję hipnoza!!! Ratunku!!! Ja chcę zagłosować na Wielkie pytanie!!!
|
Moim ulubionym zaklęciem jest Wielkie Pytanie, a ulubionym urokiem Cena Sławy.
|
lewitacja :)
|
Dla mnie to ożywienie... Mam taki wieeeeeeeeeeeeeeelgachny ogrod, ze potrzeba krasnali xD Praktycznie to przez te skrzaty mam taki ogrod, bo sie upijaly! xD
|
Abrakadabra
To nie jest do tematu ale jak mówicie o tym co wam sie podobało to ufam że macie tą grę. Mam pytanie czy ktoś by mi przysłał plik instalacyjny na [email protected] lub na GG 5909642.
:( :( :( :( :( |
Pomóżcie!!
Nie wiem jak zdobyć składnik "czarne róże". Przynosi ci je przyjaciel/przyjaciółka jak przyszła do ciebie w odwiedziny to czasami przynosi ci bukiet kwiatów, czy to są one-te czarne róże?? Czy może twój fan ci je daje jak jesteś gwiazdą?? Prosze pomóżcie!! ;( :( Napiszcie na gg: 9735731. Proszę!! :1smutny:
|
Jeśli jesteś gwiazdą (Taką 5 gwaizdkową) to fanatyczni wielbiciele przynoszą Ci czarne róże - trudne je zauważyć, jak masz lokaja, to on je wyrzuca.
|
Jedno ale...
Dzięki za odpowieź Lady Shadow, ale jeżeli nie jestem gwiazdą wgóle?? to jak je zdobyć?? Czy tylko w ten sposub idzie je zdobyc?? :con:
|
Moimi ulubionymi czarami to cios miłości oraz wielkie pytanie....wtedy szybko można wyjść za mąż :D
A z magicznych amuletów to Deszcz bogactw i Róg Obfitości B) |
A ja
Ja najbardziej lubie śmieszka ;P
Jak jestem gwiazdą to to mi ułatwia zrobienie przyjaciela z gwiazdy. xP :P :* :D :O ;) B) :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:45. |