![]() |
jaki dodatek jest dla was najlepszy?
jaki dodatek jest dla was najlepszy? swiatowe życie,balanga,wakacje,randka,zwierzaki,gwiazda czy abrakadabra
|
Abrakadabra, Gwiazda :D
|
Może powiem w kolejności.
1. Gwiazda :) 2. Randka 3. Zwierzaki 4. Wakacje 5. Abrakadabra 6. Balanga 7. Światowe Życie. |
Dla mnie najlepsze są Zwierzaki i Gwiazda. :) Choć każdy dodatek wnosił coś ciekawego do gry.
PS. Mam wrażenie, że taki temat już wiele razy tu widziałam. Zresztą zdziwiłabym się, gdyby nikt do tej pory takiego nie założył. ;) |
gwiazda i abra :)
|
jasne,ze byl XD
ja zalozylam identyczny na 'poczatku' mojej kariery na tym forum xd a mianowicie zaraz po zarejestrowaniu XD p.s. zjechali mnie z gry na dol XD a moje ulubione dodatki to gwiazda i,wakacje i randka ;p |
Dla mnie zwierzaki(choć ich nie mam ;( )
|
Smoczek z Abrakadabra RULZ, ale autografy tez sie fajnie rozdaje B)
|
Gwiazda i Abra
Zwierzaki troche mniej bo szybko mi sie znudziły |
no oczywiście abrakadabra dla mnie zawsze będzie na pierwszym miejscu ^^
mam nadzieję, że zrobią też taki dodatek do TS2 |
W kolejności:
1. Zwierzaki 2. Wakacje 3. Gwiazda 4. Abrakadabra 5. Randka 6. Balanga 7. Światowe życie :con: |
moje naj
najlepsza oczywsicie gwiazda:D a potem to zwierzaki i abrakadabra...nie lubie wakacji , swiatowego zycia i balangi
pozdro :* Jamniczek:*:*:* |
Najbardziej lubię Gwiazdę oraz Zwierzaki, lecz podoba mi się np. abrakadabra.
Gwiazda - za to, że możemy patrzeć jak sim pracuje i w ogóle. Zwierzaki - za zwierzęta, każdy chce mieć pieska :) Abrakadabra - gra jest troszkę trudniejsza - koniec z łatwizną! |
Najleprzy dodatek to Gwiazda ale gdy by nie było światowego życia to by mało żeczy było (lodówki, meble itd.) Gdy by nie było randki to by nie było jednej z fajniejszych dzielnic. Zwierzaki też są fajne ale nie moge znaleźć gdzie sie jedzie na konkurs :/ Abrakadabra mam bardzo krótko i zabardzo sie w nich nie czaje udało mi się tylko zrobić czar przemiany i kupić smoczka ale nie podoba mi się że simy czaróją. Jeżeli dobrze mi się zdaje to ma być w pełni realna gra, a czary nie sa realne :p
wakacji nie cierpie, wogule żałuje że wydałem na nie te 75zł. Balanga zabardzo ciekawa nie jest., jest kilka nowych żeczy i to że można robić balange ale tego nie używam gdy mam ponizej 30 000 zł. Ale się napisałem xD |
Ahness magness ktore sa dla ciebie leprze simsy?? Dwójka czy jedynka?? Bo sie zastanawiam czy sobie kupic dwójke czy nie.
|
Nocne Życie!!!!!
A w simsach 1 to abrakadabra i Zwierzaki (ale zwierzakow nie mam)
Mogliby wsadzic zwierzaki do TS2! To by dopiero upodobniło simsy do prawdziwego życia!!! B) |
1. Zwierzaki :D
2. Gwiazda :) 3. Abrakadabra :) 4. Wakacje :| 5. Randka :| 6. Balanga :con: 7 Światowe Życie :wacko: |
wszystki BYŁY fajne :)
|
No to tak:
Abrakadabra
Wakacje i Zwierzaki Światowe Życie innych nie miałem |
Wakacje
Jak dla mnie najlepsze byłe TS:WAKACJE.
Być może że sam nie mogę się owych doczekać :D |
Ja najbardziej lubię zwierzaki i gwiazdę :)
A abrakadarbra jakoś mnie nie kręci... a chciałabym miec za to randkę, bo to jedyny dodatek ktorego obecnie nie posiadam. |
A moje ulubione to:
1. Abrakadabra 2. Zwierzaki 3. Gwiazda 4. Randka 5. Wakacje 6. Światowe życie 7. Balanga |
Jak ja dawno nie grałam w The Sims 1! O boshe...Ale kiedyś, kiedyś najbardziej lubiłam Zwierzaki, Abrakadabrę...no, i oczywiście Gwiazdę!
|
A ja dawno w jedyneczke nie gralam , ale za dawnych czasow uwielbialam jezdzic biala limuzyna pogadac z marilyn(mialam jakis meblek ktory umozliwiwal ta funkcje :D )
|
Tak szczerze to mi się wszystkie dodatki podobają :P Każdy dodatek niesie ze sobą fajne obiekty ;)
Ale w czołowej trójce są: :lovers: Randka :wizard: Abrakadabra :flowers: Wakacje egzekwo :cookies: zwierzaki |
abrakadabra - ale nie mam ;( a z tych co mam to zwierzaki i wakacje |
Moje ulubione dodatki to Balanga (nie wiem czemu, może dlatego ze ma ładne opakowanie), wakacje i troche randka i zwierzaki.
|
Kiedy grałam w ts1 ( jak to bylo dawno ;) ) NAjbardziej lubiłam:balange, randke, zwierzaki, gwiazde i abrakadabre.
|
mi
1.Gwiazda ;P
2Abrakadabra :) 3.Randka :D 4.Zwierzaki ;) 5.Balanga B) 6.Wakacje :P 7.Światowe życie :O To jest w kolejnosci od ulubionych do nie ulubionych. PS.W gwieździe potrafie w jeden (ludzki) dzień zrobić się gwiazdą i zdobyć trzy nagrody :D xP :P ;) :* |
Jasne ze Abra jest naj naj°!!!!!!!!!!!!
potem gwiazda i zwierzaki!!!!!!!!!!!!!!! :D |
Wakacje i Zwierzaki ^^
|
Jak dlamnie to wszytskie dodatki są rewelacją =)
W randce moi simowie byli uzależnieni od spotkań miłością rozterek. W gwieździe mój sim był poprostu najpiosenkarzem ta limuzyna i paparacji ^_^ W zwierzaczkach moje pudelki zdobywały najwyższe nagrody, a moje koty tak polowały na myszy :D W wakacje znalazł mój sim raz z tego co pamiętam jakąś figorke boga słońca:D pozatym mnustwo misiaków w kasynach i starych butów :) eh te simsy:) kocham ta gre bo czasami historia która twozy się w tej grze jest niesamowita i zaskakujące B) |
Jak dla mnie (kiedy jeszcze gralam w zwykle simsy) najlepsze są ZWIERZAKI :P
|
Nie grałam tylko w Abrakadabrę ale najnajnajlepsza jest...
GWIAZDA. Wnosi tyle fajnych rzeczy. Też bym tak chciała - basen do nurkowania, masaże, symulator, tlen do oddechu xD |
MOje ulubione dodatki to Gwiazda i Zwierzaki
|
;d
Moim ulubionym dodatkiem to bedą the sims ZWIERZAKI i WAKACJE - niestety ich nie mam ale grałam pare razy u koleżanki;)
|
Powiem w kolejności :D
1: Abrakadabra i Gwiazda 2.Zwierzaki 3.Randka 4.Wakacje 5. Balanga 6. Światowe życie :P Jak o czymś zapomniałam to znaczy że nie grałam xD |
Gwiazda i Balanga
|
Ja uważam, że najfajniejsze to The Sims: Zwierzaki i The Sims: Wakacje
|
Najlepsza jest gwiazda
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:12. |