![]() |
Luksusowy Domek [BRAK ZDJĘĆ]
hey:P:P:P przedstawiam wam moj kolejny domek, na szczescie jest juz wspanialy dodatek Wlasny biznes i normalnie jestem taka happy ze szok, bo jest tyle fajnych nowych mozliwosci, nio zaprasszam do ogladania:):).
|
Pierwszy niach niach niach ;D
Z zewnątrz bardzo ładny 10/10 W środku mało ciekawych antyków...takie zwykłe te meble....5,5/10 Ogólem dom oceniam na 7/10 lol |
Dla mnie dom jest przepiękny.10/10
|
Taki staroświecki ... ;).Ładny bardzo;).10/10
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
ale ja stwierdzilam ze jush nie bede sobie gry zapychac dodatkami z neta, dlatego ten domek jest clean, a poza tym zadna sztuka sciagnac sliczne mebelki i je wstawic, zero wlasnej inwencji:)
|
Mmm, mi się podoba ^^ Cudzio, miodzio i orzeszuńki :) Brawo!
|
Ten dom jest przepiekny! Dom? Jaki dom? To przecież pałac! A przynajmniej tak wygląda., może przez ten dach, a w środku też go przypomina. NIe mam mu nic do zarzucenia IO/IO
|
Noo...
Ładny! 10/10 |
wow, dzieki za takie milusie ocenki, serio nie spodziewalam sie.
|
poprotu potrawisz!
nie taj jak ja:( |
Domek jest śliczny z zewnątrz. W środku też jest ładny, ale mniej:P Za to jest przytulny i staroświecki. Podoba mi. Taki pałacyk, ale z zewnątrz wygląda na większy niż jest w rzeczywistości. Ogółem jest naprawdę świetny.
|
z zewnatrz mi sie nawet podoba ale w srodku nie...... takie ciemne pomieszczenia
4/10 |
tak wiec z zewnatrz naprawde jest bardzo bardzo piekny :D kocham duze domy wiec za to juz masz plusa :P w srodku... hmm... ladnie ale jakos nie zachwyca... 8/10 [za bryle :P]
|
Odp: Luksusowy Domek
nie bardzo mi przypadł do gustu trochę za ciemno wszędzie
ale podoba mi się daje 7.5\10 niestety ale inne twoje prace są przecudne |
Jestem powalona i mi się nie podoba... Nie lubię klimatów a'la średniowiecze. No i jeszcze tak ciemno... Bryła nawet,nawet. Ogólnie z zewnątrz jest ładnie. Jak już mówiłam - wnętrze jakoś mi nie przypasowało. Wolę nowoczesne. 4/10
|
Nie lubię takich staroświeckich zamków. Jednak jest to tylko i jedynie mój gust, więc spróbuję dom ocenić bez niego.
Wg. mnie winda nie pasuję do średniowiecznej willi. Tak samo komputer. Do tego wg. mnie w środku jest za ciemno. |
4/10
Moglibyście mi powiedzieć jak się dodaje tematy, bo niedługo dam kilka swoich domków. |
Bryła jest do kitu, jednak wnętrze jest super :) Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Nie wiem dlaczego on do mnie nie trafia. Wiem, że może i jest spoko, ale nie mój styl, a o gustach się nie dyskutuje, więc nie ocenię xD Pozdro.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:11. |