TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Domek #1 -"ul.Polna 2b" [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30288)

gtxiorek 19.04.2006 14:59

Domek #1 -"ul.Polna 2b" [BRAK ZDJĘĆ]

Oto mój pierwszy domek,za dużo w nim dodatków z internetu nie ma,używałem tylko obiektów ,tapet i podłóg z Własnego Biznesu,Na Studiach,Nocnego Życia i Rozrywki Rodzinnej.Skromnie zrobiony ,mały dla 3 osobowej rodzinki =]
Oto on ! :

Hol :)

Widok na drzwi od ogrodu :)

Kącik Relaksacyjny :)

Widok 1 sypialni rodziców

Widok 2 Sypialni Rodziców

Widok 1 Pokoju Nastolatka

Widok 2 Pokoju Nastolatka

Kuchnia :)

Widok 1 Salon :)

Widok 2 Salon :)

Widok 3 Salon :)

Kominek koło jadalni :)

Jadalnia :)

Basen :)

A oto brakujące fotki ;)

Widok Domu :)

Kolejny Widok Domu :)

Spojrzenie na podjazd :)

Widok 1 Łazienki

Widok 2 Łazienki

Z lotu ptaka 1 :P

Kuchnia :)

Kuchnia

That's all ! :)

Madi_girl 19.04.2006 15:04

Pierwszy domek? Niezły, schludnie wygląda, jakiś porządek w nim panuje. Ogólnie pozytywna ocena. Do tego ta ulica ;p u mnie w mieście każdy jak najbardziej kojarzy ;p hahaha na Polnej mamy wytrzeźwiałkę ;p

Kira 19.04.2006 15:21

Ogólnie podoba mi się nawet bardzo jest ładnie uporządkowany. Tylko zawsze wkurza mnie jedno akórat tu szafa w sypialni pod oknem wkurza mnie takie ułożenie

Tony 19.04.2006 15:21

Cytat:

Napisał Madi_girl
Pierwszy domek? Niezły, schludnie wygląda, jakiś porządek w nim panuje. Ogólnie pozytywna ocena. Do tego ta ulica ;p u mnie w mieście każdy jak najbardziej kojarzy ;p hahaha na Polnej mamy wytrzeźwiałkę ;p

ogólnie popieram jej decyzje!

HUra po raz pierwszy jestem Trzeci!!! ;p ;D

Fi0let 19.04.2006 15:47

więcej ocen będzie później
jak dajesz do oceny to dajesz CAŁOŚĆ
a nie połowe zdjęć. no to przynajmniej nie pisz
więcej zdjęć będzie później

nawet bryły nie dałeś
6,5/10

NaNiKo 19.04.2006 16:33

Mnie sie nie podoba zbyt.... Jakoś tak nie odoba mi się umeblowanie. nie podoba mi się kuchnie i kominek w salonie. Narazie nie ma łazienki.....Najbardziej podoba mi się ta maska salonie- jest cudna :D (pamiętasz może skąd ją masz?)

Ogólnie (narazie) 4/10
Uzupełnię jak dodasz resztę zdjęć.

gtxiorek 19.04.2006 17:35

NaNiKo -> Ta maska jest w Rozrywce Rodzinnej ;]

GreenGirl 19.04.2006 17:42

Dla mnie podstawową rzeczą w ocenianiu domów jest bryła i mam nieodparte wrażenie, że o niej nie zapomniałaś :> Za to odejmę kilka pkt.

W środku jest bardzo ładnie. Szczególnie podoba mi sie pierwszy salon. Niektóre zdjęcia słabo uchwyciły pomieszczenie i nie potrafię sobie wyobrazić jak może ono wyglądać...

Ogólnie 6/10

EDIT: Skoro są już zdjęcia z zewnątrz chętnie ponownie ocenię dom. Bryła jest dziwna, ale przyjemna dla oka. Kolory stonowane, okna dobrze dopasowane. Nie mam większych zastrzeżeń.

Podnoszę ocenę o 2 pkt. czyli 8/10.
Pozdrawiam :)

Fi0let 19.04.2006 19:23

wiesz... mogłeś jednak tej bryły nie pokazywać xD
egrh... strasznie ten dom szaro bury

misiek:) 19.04.2006 19:31

Hmm... Podoba mi się. Domek jest schludny i mimo braku dodadków z internetu bardzo ładnie urządzony. Ocenka 9/10.

Pozdrawiam.

riannon 19.04.2006 19:51

Zgodzę się, ze domek jest schludny i dodam, że sprawia wrażenie eleganckiego. Osobiście podoba mi się średnio, ale za dobre chęci dodam punkcik:) Niezbyt pasuje mi ta fontanna w holu, style sa zbytnio pomieszane. Bryła interesująca...

Poziomek 19.04.2006 21:37

daj sobie spokuj!!!

{przeciez to jest z CUD MIÓD i w ogóle} swietnie ci wyszedł ten domek masz sie czym pochwalić

Spróbuj budować na konkursy sprawdzisz swoje umiejętności :D

NaNiKo 20.04.2006 16:47

Bryła baardzo mi się podoba ;) Tylko ten "ucięty" dach troche mi się nie podoba. Łazienka taka sobie...Duża ale jakaś taka pusta. Ale za bryłe dostaniesz +2, za podwórko +1

7/10 Nieźle ;)

(Szkoda, że jest w rodzinnej rozrywce :( Narazie nie będe mieć tego dodatku a maska jest booska)

serendipity 20.04.2006 17:23

Domek jest poprostu śliczny, klasyczna prosta bryła w połączeniu z tradycyjno-nowoczesnym wnetrzem dała oszałamiaący rezultat... Bravo :)

▫Molly▫ 20.04.2006 17:43

Od razu odepchnęła mnie ta fontanna przy wejściu.

Jak dla mnie na pierwszy domek nie jest źle, ale mogło być lepiej.

Jak zawsze

linkinhay 21.04.2006 10:58

No, domek urzadzony elegancko i całkiem gustownie... Mam wrażenie jednak że troche mieszasz style. Ale chałupka udana... No nic, podoba mi się :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:27.