![]() |
telewizorek ze screena Alii!!
Skąd jest ten telewizorek?
(sreen uzytkowniczki ALIA, z działu Domy) http://www.majkowscy.msk-system.pl/f...apla/salon.jpg |
Nie lepiej wysłać do niem wiadomość z pytaniem?
|
Pisze PM'a, Do Alii , chyba wystarczy, co nie?
|
A tak w ogóle, to nie hotlinkuj, tylko wgrywaj na ImageShacka.
Jak się założę, to Alka nie pamięta, skąd ustrojstwo wzięła, ja proponuję przeszukać www.sims2play.boom.ru |
Mam dom autorstwa Alii, ten w tropikalnym stylu i jest tam telewizor. O ile dobrze pamiętam znajdziesz go na sims2sistrers[czy jakos tak] :)
|
dziękuję, poszukam, może znajdę.
A co do imageshack - a w czym to jest lepsze od kazdego innego serwera? Poza tym jaki jest sens wgrywania w dwa rozne miejsca tego samego obrazka skoro juz raz sie tutaj pojawił? |
Cytat:
A co do wklejania obrazka z innego serwera- jest różnica, bo obciążasz stronę, na której się znajduje (obciąża się przy każdym kolejnym otwieraniu obrazka przez userów). Jest nawet wpis w Regulaminie: Cytat:
|
ad1. mam konto na boo.pl (płatne), bardzo sie zdziwie jesli imageshack zadziala szybciej..
ad2. ok, rozumiem, aczkolwiek obrazek był stąd - z forum, więc to było takie pół-hotlinkowanie ;) Ludzie, którzy byli w wątku Alii w domkach i tak mają ten obrazek zapisany gdzieś w temporaryinternetfiles, tudzież na proxy swojego providera... Oczywiscie na drugi raz udam, że czytałam regulamin i skopiuje obrazek do siebie na serwer :) A telewizorka niestety nigdzie nie znalazłam :con: |
O ile...
...się nie mylę to jest z ModTheSimsowego Retroville ;) . Ale całkiem pewny nie jestem więc lepiej się Małgosi zapytaj :) . A tak wogóle już się mi tu nie kłócić ;) .
|
Czy ja się kłócę? :P
Cytat:
A co do boo.pl to nie wiem, ale skoro płatne, to pewnie lepsze. ;) Nie wiem niestety, gdzie jest telewizor, ale Alia chyba powinna wiedzieć. ;) |
nie ma w modsimsowym retroville...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:43. |