![]() |
Ulubione simeczki Wiki
Bez zbędnych wstępów zaczynam prezentacje:
http://img346.imageshack.us/img346/7...rtynika1dw.png Nastolatka - Martynika http://img371.imageshack.us/img371/8994/bianka0iv.png Nastolatka - Bianka (mój ulubiony wampirek) http://img371.imageshack.us/img371/9065/roza7ml.png Dziecko - Rozalia http://img371.imageshack.us/img371/4205/marta5gm.png Dorosła - Marta Mam nadzieję, że się podobają :) Z czasem napewno będę robić następne ;) Pozdrawiam cieplutko ;) |
Chyba jestem pierwsza!:)OKi :
Martynika-Ładniutaka tylko oczy za bardzo wypukłe(nie umiem się wyrazić :D ).I oczka mają troszeczkę sztuczne kolorek;-).Ładna fryzurka;-]. Bianka-Jak na wampirka to całkiem OKI:). Rozalia-Dziwna ale jest orginalna:). Marta-Ta simka jest najładniejsz wg. mnie:).Jest piękna! 10/10. |
Dodam dla ciekawostki, że Marta jest trochę podobna do mojej pani od WF'u :P Ale ona jest jędzą :P
|
Martynika - przypomina mi panienkę z komiksu
Bianka - jakaś taka zwykła :) Rozalia - wymiata :rofl: Marta - przypomina mi te puste głupie lalunie... Ale rzeczywiście jest najładniejsza :). |
Z tego co widzę, wszystkie Twoje Simki są nietypowe, żadna nie jest "zwyczajna", to dobrze. :)
Nastolatka - Martynika- fajna, wszystko ładnie do siebie dopasowane, choć kolory są dosyć mocna, kojarzą mi się z image'm na scenę. Wszystko świetnie, jakbym miała wymienić jakieś wady, to może oczy są trochę rozciągnięte w górę. Nastolatka - Bianka- ładna Simka, fajne ma ząbki, nosek jak dla mnie za szeroki odrobinę, ale podoba mi się. ;) Dziecko - Rozalia- nie przypadła mi do gustu. Oczy rozszarzone, ukośnie ustawione, głowa jajowata- no nie wiem, taki dziwny wyraz twarzy ma przez to. :P Dorosła - Marta- najładniejsza, śliczna. :) Bardzo ładne ma oczy, ciekawy kształt twarzy, fajne dodatki i wcale nie wygląda na jędzę. :P No, może trochę. Pozdrawiam |
Martynika - ogólnie makijaż ma ładny, ale nie podobają mi się te oczy. są takie strasznie duże O.o
Bianka - ogólnie łądna simka i ma piękne włosy, ale tak jak powiedziała Isi, ma trochę zbyt szeroki nos. Rozalia - na pierwszy rzut oka jak ją zobaczyłam pomyślałam, że to nastolatka. nie podoba mi się. ładny błyszczyk dałaś ale oczy są wedłg mnie trochę straszne *_* Marta - ta simka podobami się njabardziej. tylko ma inne policzki trochę... ogólnei to makijaż jest bardzo ładny. |
One. Bjutiful. Oryginalna uroda ;P podoba mi się się szminka. Oczy ma fajne, mi nie przeszkadza ich rozciągnięcie, kwestia gustu ;P Lecz za tą fryzurą nie przepadam... 8,999/10 xD
2. Bianka. Eee... taka trochę przeciętna. Nie podoba mi sie zbytnio ;P 3. Łeee dzieeeciak xD pyza 4. Bjuuuutiful. Ale brwi za cienkie, wydają się mież taki "teatralny" wyraz xD Dziwne kolczyki.... |
Dziękuję za wszystkie oceny :) Mi się osobiście najbardziej podoba Bianka, ale cieszę się, że spodobała Wam się Marta :)
linkinhay - pyza? no cóż, kwestia gustu ;) Jeśli się uda, to następne simki za kilkanaście minut :) Pozdrawiam ;) |
Sorry, że post pod postem, ale chciałam, żebyście wiedzieli, że dwie nowe dorosłe simki dałam :)
http://img395.imageshack.us/img395/6...iatwarz6ad.png http://img505.imageshack.us/img505/7...chalina4rg.png Byłoby super, gdyby się spodobały :) Pozdrawiam ;) |
Podobają się. :)
Dalia- świetna, taka realistyczna. W twarzy wszystko wydaje się być maksymalnie dopracowane, wszystko do siebie pasuje i nawet fakt, że Simka ma siwe włosy, mi nie przeszkadza. :P Z tej dwójki zdecydowanie bardziej mi się podoba, co nie znaczy, że Simka druga mi się nie podoba. Michalina- kolor włosów trochę "gryzie się" z tą bladością Simki, mogłaby mieć o ton ciemniejszą karnację. Chyba, że to wampir. :P Ale raczej nie. A tak poza tym to wszystko mi się podoba, ładna twarzyczka, ładny makijaż i biżuteria, fajna Simka. :) A z kształtu twarzy i poszczególnych jej elementów nawet trochę podobna do pierwszej. Pozdrawiam |
First simka jest ładna... Lubię tą szminkę, ale jest troszkę za jasna w stosunku do skóry. Reszta mi się podoba, simka ma fajny kolor oczu :p
Dwójka mi się podoba chyba nieco bardziej ;) Lubię kontrasty, toteż podoba mi się polączenie jasnej cery z ciemniejszymi włosami... Makeup ok, bardzo lubie tą szminkę ;) Swietny naszyjnik... Ogółem mówiąc, twoje simki mi się podobają :) |
Teraz niestety tylko jedna simka - nastolatka, robiona na wzór Idy Nowakowskiej.
http://img111.imageshack.us/img111/6523/beztytuu2mr.png Pozdrawiam :) |
New ;)
Ida Nowakowska jako simka mi się podoba :) Jest podobna do pierwowzoru... :P Simka ma ładną twarz i podobają mi się koczyki, choć ich za bardzo nie widac :) Simka ma dziwne (oryginlane!) oczy... Podoba mi się :p |
fajne, tylko takie plastikowe ;OO
|
zaczynajac od poczatku...
Martynika - ładna, bardzo realistyczna, choć oczka sa troszke za bardzo "wyłupiaste" i maja sztuczny kolor 7/10 Bianka- słodziutki wampirek, ładne oczki i włosy, nosek troszke szeroki, ale nie za bardzo sie to rzuca w oczy9/10 dziecko Rozalia- ja wogole nie bardzo umiem robic te takie "średnie" dzieci, ale ten tez mi sie nie podoba, oczy za wielkie w stosunku do całej twarzy, piegów jest za dużo...i wogole jakas taka sztuczna 4/10 Marta-jak dla mnie perfekcyjna, piekne oczy, ładniutkie usta, dobrze dobrany makijaz...jednym słowem SWEET!!!! 10/10 Dalia- ładna, ale karnacja troche taka dziwna, oczy ładne, choc normalnie za nimi nie przepadam...8/10 Michalina- eeee, nie to nie to, makijaż zbyt jaskrawy, strasznie wygląda, oczy sa za bardzo podniesione w gore, nie pasuja jej, no ale ogolnie całóść prezentuje sie nie az tak źle 6/10 no i ta ktora przypominac Idę Nowakowską....ładna, realistyczna, ale jakas taka...jakby "papierowa", przy nosie i ustach ma jakos tak dziwnie "pozginane" 6/10 podsumowujac dałabym za wszystkie 7/10 ogólnie bardzo podoba mi sie styl twoich simek, weic moze bys tak udostepniła.... :* |
Dzięki za szczerą ocenę :D
A co do udostępnienia... Simki dałam szczerze mówiąc 'na wariata' i nie mam ich zapisanych, więc mogę udostępnić dopiero następne... kiedy już dojdę, jak to zrobić :D Następna porcja jutro ;) Pozdrawiam :D |
Pierwsza partia:
Martynika: W pierwszej chwili myślałam, że to dorosła. To chyba przez fryzurkę :) Simka nawet ładna, ale nie podoba mi się jej kolorek oczu i kolczyk w wardze(ogólnie nie lubię percingu, więc to przez mój gust tak ocenię). 7/10 Bianka: Bardzo ładna nastolatka. Wszystko mi w niej pasuje :) 10/10 Rozalia: Myślałam, że to nastolatka z dużą buzią :P W pierwszej chwili nie zrobiłą na mnie miłego wrażenia, ale po bliższym przyjżeniu jej sie jest nawet niezła, po prostu niepowtarzalna 8/10 Marta: Rzeczywiście chyba najładniejsza, chociaż dla mnie ma za chude brwi(linijeczki), a ja takich nie lubię. 9,5/10 Druga partia: Dalia: Chyba nie mam się do czego przyczepić ;) 10/10 Michalina: Te brwi za cienkie, ma w ogóle kształt twarzy podobny do poprzedniej simki. Nie podobaja mi się jej oczy i makijaż oczu. Wygląda troche jędzowato. 6/10 Trzecia partia: Ida Nowakowska: Nawet podobna do oryginału i ładna simka :) 10/10 |
Dzisiaj dwie dorosłe simki.
Sara: (simka w stylu ciut gotyckim, żeby nie było :P) http://img398.imageshack.us/img398/5...ztytuu26oo.png i Malwina: http://img398.imageshack.us/img398/8...ztytuu37nj.png Nie jestem z nich zadowolona, ale jakieśtam są ;) Pozdrawiam :) EDIT: Aha. Przepraszam, że w Warsztacie, ale nie miałam dzisiaj okazji włączyć gry. Mam nadzieję, że nie sprawi to wielkiej różnicy, choć napewno jakąś sprawi. |
Dalia i Michalina są piękne;-).Dalia śliczniutka!Simka Ida jest słodka ,skąd ściągnęłaś ten skin?:)Sara - nie lubię zbytnio gotek:(.Malwina-słodziutka i piękniutka:).Zajrzyjcie też na moje simki:).(choć nie ma tam co oglądać:( )
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do simek: Sara: Ładna, simka nie mma do niej zastrzeżeń. Nie lubię czarnej szminki, ale jej pasuje :) 10/10 Malwina: Też jest ładna, ma taką swojską urodę :D 10/10 Robisz bardzo ładne simki, nie jakieś sztuczne lalunie, Twoje mam wrażenie są dosyć naturalne. :) |
1. Martynika- OMG, tożto potwór, a nie dziewczyna! :P Skoro tobie się pdoba... 3/10
2. Bianka- no już lepsza, ale też te dające po oczach nebieskie oczka nie są zbyt piękne. :P 7/10 3. Rozalia- dziwne oczy, dziwne piegi, taka cała jest... dziwna :P 5/10 4. Marta- śliczna (i przynajmniej normalna :P ), trochę dziwna długość włosów, wolę takie całkiem długie :) 9/10 5. Dalia- super, ale te brwi wyglądają jak narysowane w Paincie, takie równiuteńkie :P 9/10 6. Michalina- cień do powiek mi w niej nie pasuje, skin za jasny (lubię śniade simki), no włosy na upartego mogą być. 6/10 7. Wzór Idy Nowakowskiej- jako wzór jest świetna, ale jako simka to nie podoba mi się jej fryzurka. Nie lubię takich spuszczonych :P . Wzór 9/10 Simka 7/10 8. Sara- zupełnie nie, nie znajdę w niej nic co mi się podoba :P 9. Malwina- tu też się rzucają w oczy te równiuśkie brwi, ale nie za bardzo leży mi ta jej fryzura, taka dziwna 7,5/10 Czekam na następne :) |
Następne powinny się pojawić jutro, ale nie na 100%, bo mam (lekko mówiąc) urwanie głowy z zajęciami i możliwe, że się nie wyrobię. Ale postaram się dodać jutro przynajmniej ze dwie simki :)
|
Sara- ładna, choć nie widzi mi sie gotica w rozowym szaliku :P poza tym to usta za ciemne....7/10
Malwina-PIĘKNA!!oryginalna uroda, wyglada naprawde super!! 10/10 oczywiscie :* POzdro |
Ida/sobowtór Idy- bardzo ładna i bardzo podobna do "pierwowzoru". Tylko mogłaś dać jeszcze zęby wampira, żeby było ciekawiej, a Ida Nowakowska ma takie na tym zdjeciu. :P Ale i tak jest super.
Sara- całkeim gotyckich Simek nei lubię. Ale ta jest tylko "częściowo". Ciekawe połączenie słodkiego stylu z gotyckim, tylko jakość tych oczu nienajlepsza, ale na To już nei masz wpływu, poza wyborem innych oczu. ;) Malwina- śliczna! Podobają mi się te ciepłe kolory, delikatna twarz, do całości pasują piegi i ten naszyjnik... Jak dla mnei najładniejsza Twoja Simka z dotychczasowych. :) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Dwie nowe dorosłe simki :)
http://img53.imageshack.us/img53/5153/tara8nm.png Tara (trochę podobna do mojej pani od modernu :P) http://img79.imageshack.us/img79/3853/nana0ov.png Nana (nie wiem, skąd to dziwaczne imię :P) Przepraszam, że znów w Warsztacie. To się więcej nie powtórzy :P |
Mi się nawet podoba. Oryginalna uroda :) Mówię o pierwszej, ale 2 mi już się nie podoba :)
|
Uau:P Fajna ta pierwsza simka, taka... super:P Bardzo mi się podoba:P Oólnie to obydwie simki mi się podobają, ale ta pierwsza... Ma w sobie to coś:P
|
Dziś dwie simki - nastolatka i dorosła :) Proszę o oceny :)
http://img154.imageshack.us/img154/7065/julia3qp.png Dorosła - Julia http://img78.imageshack.us/img78/9932/kinga4bd.png Nastolatka - Kinga |
Nno nikt nie komentuje ;p
Julia (moja imienniczka :P ) zły charakterek... Podoba mi sie :) Agrrr tylko ten nos mi się znudził ;p :) Kinga - niezła dziołcha ( xD ) tylko dobrałabym jej krwisto czerwoną szminkę, pasowało by bardziej do włosów :) Niezły wampirek... |
Rozumiem, że miały być orginalne. No nawet, nawet. Ta nastolatka jest lepsza, ma fajne ząbki :P
|
heh
Faktyczne bardzo ładne simki:P Julia jest bardzo ładna, ale to Kinga przypadła mi do gustu.. jest taka.. wampirkowa:P heh
Julia: 9,5/10 Kinga: 10/10:P |
Ok, to zaczynam:
Martynika - Bardzo ładna Bianka - Śliczna! Nie dziwię ci się, że to twoja ulubiona simka xP Rozalia - Nawet mi się podoba, przyznam też, że ma troche dziwną twarz (to tylko moje zdanie) Marta - Cudna! Dalia - Bardzo ładna, ale ma trochę twarz zbyt podłużną Michalina - Ładna, ale jest trochę zbyt blada :D Ida Nowakowska - Śliczna!!! Sara - Ładna, taka oryginalna :P, wg mnie kolor szalika nie pasuje do niej...ale ogólnie jest spoko Malwina - Boska! Tara - Bardzo fajna :D Nana - Ma bardzo oryginalną urodę, trochę kolor oczu jest taki nienaturalny ale simka mi się podoba Julia - Extra! Kinga - Też jest extra! No, skończyłam. Heh...ale się rozpisałam. PS. Robisz bardzo ładne simki. Pozdro |
Dziękuję za komentarze :P
Następne simki powinny się pojawić... Chyba w tym tygodniu, ale nie jestem pewna, bo przez ten tydzień codziennie mam próby 'od rana do nocy' :/ Ale postaram sie niedługo dodać coś ciekawego :) Pozdrawiam :) |
Z przedostatniego posta:
Tara- ciekawa, ładna, wszystko do siebie pasuje, nie mam żadnych zastrzeżeń, udana Simka Nana- imię jak dla mnie nie takie dziwaczne, jest taka moderatorka na tym forum. ;) Sama Simka... Nie wiem, czy to jakość jest zła, ale fryzura jest rozmazana i przez to wydaje mi się tak "łyso". A twarz bez zarzutu. Z ostatniego posta: Dorosła- Julia Bardzo ładna, wydaje sie taka "prawdziwa", nawet te zaczerwienione oczy mi nie przeszkadzają... Jak dla mnie jedna z najładniejszych Twoich Simek do tej pory. :) Nastolatka - Kinga Nawet fajna, tylko ta fryzura wydaje się być oklapnięta, nie lubię takich... Myślę, że można było dać inną i do tego jeszcze jakieś inne kolczyki, ale to tylko moje zdanie. :P Pozdrawiam |
Śliczne simki. Ale niestety muszę się uczepić detali. Otórz pierwsza simka zdaje się być metalówom, niestety nie przepadam za metalami. Natomiast 3 ogolnie jest ładnia, tylko nie pasuje mi jej kształt twarzy. Ogólnie OK!
|
po raz kolejny apeluję (błagam!) podajcie mi stronki gdzie te śliczne usta moge znaleźc! Please!
|
Hym.. to chyba nie ten temat:P ale spoko:P wejdź tutaj bo wiesz.. jakoś nie bardzo chce mi się pisac pod opisami czyichś simek:P (Wika, jak już pisałam simki są super:P).... no to tyleee
|
Ładne
śliczne simki Wika ale jak je zrobilas?
na warsztacie? jakis dodatek? jak zrobic wampirka i jego zabki? jak zrobic ten piekny maijaz bo w sims 2 nie mozna :con: plis help ;( |
Dziękuję :)
Zrobiłam je w Warsztacie. Ząbki wampira są w Warsztacie w dodatku NŻ tam, gdzie okulary :) Ten "piękny makijaż" (:D) jest (a właściwie był, bo wszystkie dodatki szlag mi trafił :con:) ściągnięty z Internetu, tak jak wszystkie włosy, oczy i tego typu dodatki w simkach :) Jutro zamieszczę jeszcz jedną simkę nastolatkę, którą zrobiłam całkiem niedawno. Zdjęcia będą na szczęście z gry, bo nie mam jej zapisanej :) Przepraszam, że nie zamieszczałam nowych simek, ale jak wspomniałam wyżej wszystkie dodatki zniknęły (a ja inteligentnie nie zrobiłam kopii zapasowej folderu :/) i muszę jeszcze trochę poszukać, by mieć z czego cokolwiek zrobić :D Pozdrawiam :) |
Obiecana simka - Inna
Przepraszam, że takie beznadziejne zdjęcie (usta strasznie wyszły), ale gra mi się bździ, non stop wyskakują mi błędy, więc musiałam robić fotkę w trybie kupowania. Pozdrawiam, Wika :) |
Najładniejszy (według mnie) jest Wampirek
Jest śliczna!!! |
Najberdziej podoba mi się Marta tylko ze Rozalia wygląda jakby maial Świnke(chorobe) jakby byla spuchnieta :P
|
...Wika,ale gdzie(na jakiej stronie) sciagnelas te makijaze?
i czy w sims2 mozna w warsztacie robic wlasne wlosy(kolory,pasemka) i szminki? aha jak powiez ze w linkarnii to nie wiem gdzie i co to jest. prosze napisz mi te strony. z gory dziex simoneczka |
Większość mam z peggy... Makijaż, którego najczęściej używam ściągnęłam razem z Amilą (simką autorstwa Sayi)... Naprawdę nie pamiętam, bo wszystkie straciłam :( Nie potrafię sobie teraz przypomnieć stronek, bo w większość wchodziłam na chybił - trafił raz w życiu... Pochodź po linkarnii, na prawie każdej stronce są fajne makijaże. Ja niedawno zaczęłam powoli odzyskiwać niektóre dodatki... Popytaj innych użytkowników...
A co do Twojego pytania, to oczywiście, że się da. Ale jest bardzo, bardzo trudno zrobić np. szminkę. Pozdrawiam :) |
Natolatka - Kinga - z tymi "kłami" jest Boska!
|
jeszcze jedno,skromniutkie pytaneczko :)
no ale jak sie te "dodatki" sciaga?
ja weszlam na strone sims2 sisters i tam pisze "DOWOLAND" czyli tam sciagnac? czy w warsztacie jest opcja "sciagnij z internetu"? no to jakos tam sie sciagnie to jak to zaladowac do gry? czyli jak uzywac tego makijazu? beda nowe szminki czyli te ktore sciagnelam?One beda w warsztacie,czy w tworzeniu nowej rodziny?? |
Klikasz DOWNLOAD, wrzucasz do folderu o tej samej nazwie (moje dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads), rozpakowujesz i są w grze. I w Warsztacie, i w trybie tworzenia rodziny. W Warsztacie nie ma opcji "ściągnij i Internetu". A makijażu używasz tak, jak tych Maxisowskich.
|
średnie... gdyby nie te skiny, wygladaly by jak normalny profil nr1 ...
ta ostatnia wpierwszym poscie jest bardzo dziwna... Cytat:
albo sciagnelas z www.modthesims2.com i nie pamietasz ;) |
Litości, chyba idzie mi zapamiętać co ściągałam :con:
W nastolatkach mam przed pierwszymi okularami oznaczoną ikoną NŻ samą twarz bez niczego. To są kły. Tyle. |
Inna- bardzo podoba mi się cały jej image, a twarz... nie widać dokładnie, w tym ujęciu prezentuje się korzystnie, ale myślę, że jakby ją sfotografować od przodu, to by była odrobinę zbyt pucułowata. ;)
|
Najładniejsza jest pierwsza simka, poprostu miodek:P, a najbrzydsze to dziecko. Naprawdę jest takie pyzate, bez obrazy, ale ja tak uważam:).
|
Nastolatka - Martynika-Te oczy..są zbyt..Eee..duże i mangowe ale jest ładna
Nastolatka - Bianka-Jest przepiękna *.* Dziecko - Rozalia:Cudowwnaaa *.* Dorosła - Marta-Ładna =) ogolna ocena 9,9/10 |
Wreszcie daję simkę.
Przepraszam, że tylko jedna. Mi się podoba, chociaż nie jest jakaś piękna. Oczy mają być skośne. Nie wiem, czemu. I przepraszam, że w Warsztacie. Mam nadzieję, że się spodoba. http://img244.imageshack.us/img244/9775/beztytuumb8.png Pozdrawiam :* |
Ta simka jest cudna!Bardzo mi się podoba * ____ * . . . Śliczna ^^!Te oczka rzeczywiście mogłyby być troszkę mniej skośne ale eee tam:).Pozdrawiam !:*
|
Znów tylko jedna simka robiona na szybko - ostatnio nie mam weny :P
http://img140.imageshack.us/img140/2015/surisj8.png Obleśna bluzka, ale dopiero co stała się nastolatką :P |
Ładna simka,tylko może ciutkę za krótka broda:).A tak to jest wszysko ok ,no,może ta bluzka jest taka niezbyt^.^.
PozDrO!!:* |
Ktoś jeszcze skometuje? :/
|
Ja ;P
Fajna i oryginalna, ale ma troszkę za mocną szminkę, ja dała bym beżową. Śliczne oczy! |
a mnie najbardziej podobała się tara.dawno nie widziałam tak ładnej simki, naprawdę Ci się udała.
|
Simcia
Jak dla mnie fajna simka :D
|
Cytat:
plizzzz odpowiedz a tak poza tym to śliczne simeczki :) a i jeszcze coś... gdzie mogę znaleść takie kolczyki co ma ta wampirka?? bardzo mi na tym zależy |
Ta ostatnia simka jest nawet ładna , ale moim zdaniem ma za duże nozdrza i usta też mi nie pasują. Za to fryzurę ma ciekawą, oczy też dopracowane.
Ocena 16/20 |
Włosy są okropne, rysy twarzy wszędzie takie same tylko zmodyfikowane, makijaż ohydny, oczy dziwne. Wybacz, że jestem taka ostra, ale już nie mogę patrzeć na jedynkowe twarze. I rób simki w WARSZTACIE. Znacznie lepiej będą Ci wychodziły. Polecę Ci kilka stron z dodatkami, ściągnij sobie, jak chcesz:
Helgasims XMsims Siluettasims Lianasims Serasims Helaene Kamikitten Peggysims |
Martynika - 4/10
Nie podoba mi sie. Taka jakaś... sztuczna. Bianka - 11/10 Jedna z najładniejszych. Ładne oczy. Rozalia - 1/10 Straszna (bez obrazy). Marta - 10/10 Bardzo ładna. Świetnie Ci wyszła. Dalia - 9/10 Ładna, nawet bardzo. Michalina - 5/10 Dziwna taka... Ida - 10/10 Śliczne oczy. Podoba mi sie. Sara - 9/10 Ładna. Taka mroochna :) Malwina - 7/10 Gdyby nie te piegi... Tara - 8/10 Spoksik. Nana - 7/10 Taka troche nieprzytomna. Julia - 6/10 Ładna nawet... Kinga - 7/10 Ah te włosy... Troche wygląda jakby miała zmiażdżoną głowę. Ale takto OK. Simka bez imienia 1 - 3/10 Nie podoba mnie sie. Dziwna taka... Simka bez imienia 2 - 6/10 Sztuczna strasznie. I troche pulpetowata na twarzy ;P |
Brakuje tym simkom czegoś :wacko: Mnie się nie pytaj , ogółem ocena 4,5/10 :O
|
Marta i Bianka najpiękniejsze;)
|
fajne te twoje simeczki
|
Wika, uważam że masz największy talent do robienia simów ze wszystkich, którzy tutaj swoje zaprezentowali. Na serio. Ocenke dam później bo teraz mam tylko jedno pytanie:
Mogłabyś mmi podac stronki z których ściagnełaś włosy Michaliny i Tary? Prosszzzeee..... |
Bianka jest piękna, te oczy, ten uśmiech:D POZDRO :*
|
No s š całkiem całkiem :) :D B) ;)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:29. |