![]() |
3 dom [BRAK ZDJĘĆ]
mój 3 dom
to wszystko |
O mój Boże! Jakie to wielkie! :O Do bryły się nie przyczepie, bo sama nie umiem ładnych robić :P . Ale salon! Matko co ja gadam, to nie salon to jakaś kobyła! O wiele, wiele, wiele za duży! Jak oni się w tym domu poruszają?! xP WC eż kiepskie (ściany i podłogi mi się nie podobają). Kuchnia ma tyle szafek, a stoją tam tylko mikrofalówka i robot kuchenny jeśli dobrze widzę. Też o wiele za duża. W tym samym pomieszczeniu jest duży stół i dwa krzesła :O . Pokój studenta i studentki ocenię tak samo- czyli kiepsko, bo też ściany i podłogi mi się nie podobają, praktycznie nic do siebie nie pasuje.
To twój 3 dom jak z tytułu widzę i nie najlepszy powiem szczerze. Ocena- 3/10- tak naprawdę nie wiem za co, może skoro to twój 3 dom to 3 punkty? ;) Zapomniałam dodać- brak ogrodu, a w dodatku zdjęcia nie najlepszej jakości, ale jeśli twój komp nie jest najlepszy to OK :) Pozdrawiam |
Robisz STANOWCZO za duże pomieszczenia i za malo w nich mebli. A co do pokojów bliźniaczych studenta i studenkti to też lubie robić dwa identyczne pokoje :) Brak widoku całej bryły. Umeblowanie trochę dziwne, namieszane.
Ogólem 4/10 |
no ten WIELGACHNY salon wyszedł mi jak zrobiłem małe pomieszczenia
|
Widzę, że próbowałeś robić według rad małe pomieszczenia, a w efekcie powstał OGROMNY salon. Chodzi o to, że powinieneś budować trochę mneijsze domy, żeby pomieszczenia nie były aż tak wielkie. :P Albo w takim wielkim domu zrobić więcej pomieszczeń (ale pewnie zrobiłbyś np. 3 salony, a to też nie jest dobrze ;)). Faktem jest, że salon wygląda jak jakaś sala balowa. Dałeś meble, ale z tego mogłyby powstać jakieś 3-4 pokoje, i to dosyć spore.
Pokój studentki i studenta są prawie identyczne, jak sam wspomniałeś, jakieś takie podłużne i zwyczajne- dałeś meble, które sa potrzebne + kwiatek i to wszystko. A mogłeś wstawić jakieś inne ciekawe obiekty (ozdoby, akwarium, telewizor, radio itp.). Łazienka- niech będzie, że zwyczajna, moze być. Kuchnia- peeełno szafek, a tylko 2 krzesła przy stole. Dziwne. Mogłeś coś poustawiać na tych szafkach, dodać jakieś obrazy itp., byłoby dobrze. :) Czy mi się wydaje, czy nie dałeś zdjęcia z zewnątrz? Może mi się nie wyświetla (wirusy), a może nie ma. Więc nie mogę ocenić z zewnątrz, bryła prosta jak w drugim domku, ale mi się jednak drugi domek bardziejpodobał- tam przynajmniej pomieszczenia były zbliżonej wielkości, a tu kilka mniejszych i jedno ogromne. Ale ten domek jest lepszy od pierwszego moim zdaniem. Ćwicz dalej, w skali nie oceniam, bo nie widzę domu od zewnątrz. ;) Pozdrawiam |
No i co?? No i nie ma co oceniać.
Mam wrażenie, że nie bierzesz sobie do serca komentarzy i uwag forumowiczów. Ten dom jest OHYDNY. Znowu trzy meble na krzyż. Człowieku weź to umebluj, dodaj jakieś pokoje to może coś z tego będzie. Ocena: brak |
Brrrrr... Dom aż wieje swoją pustością...może najpierw powinieneś obejżeć domy innych i wtedy się zdecydować na opublikowanie własnego, hę? Albo zmień umeblowanie itp itd. w którymś z domków maxisowych? Ale nie przebudowywuj!
Nie będę dawała oceny bo jest poza skalą :( Pozdrawiam ~D~ |
[QUOTE=SYLVANA][font=Comic Sans MS][color=navy]No i co?? No i nie ma . Znowu trzy meble na krzyż. Człowieku weź to umebluj,
ja takie małe pokoiki mam umeblowaća że zrobiłem małem pomieszczenia i wyszedł wielgachny salon to ja jurz za to nie mogę |
eee. to jak sie wstawia dom to szlifuje się go... Nie ma ocenki bo nie ma za co... Postaraj sie.
|
Jak zwykle... Za duże pomieszczenia, a za mało mebli i dekoracji. jak zwykle 4/10 ;P . Proszę Cię... Następny domek zrób malutki... Myślę, że wyjdzie Ci ładny.
|
jurz mniejszych się nieda jedynie ten salon mam wielgachny bo to wynik malutkich pomieszczeń :)
|
Cóż, ten ma powiedzmy że nienajgorsze pomieszczenia. Wyłączając eeeee salon (o ile mozna to tak nazwac bo na takiej przestrzeni mozna caly dom zbudowac). Mogę dać ocenę... no jakieś 4/10
|
Jezu. Zamknij sie w sobie i nie pokazuj swoich domków! -_-
Chyba sama widzisz, że są okropne? to nie TS1! ( nawet w ts1 robilem ladniejsze.. eh ) |
Cytat:
|
To już twój trzeci domek, a i tak się nikogo nie posłuchałeś >.<
Robisz za duże(i to bardzo) pomieszczenia! Potem wstawiasz dwa mebelki i koniec. Wierz mi, nie chodzi tutaj o ilość domków których zrobiłeś, tylko o jakość. |
ee.. ja takie domy robiłam w 2 klasie podstawówki :|
Lepiej nie będę oceniała :| |
Nie no, ohyda.
Taka rada: Nie rób najpierw całej bryły, a potem nie umieszczaj pokoi. Najlepiej robić każdy pokój osobno, czyli tak jakby bryła powstaje z kształtu pokoi a nie pokoje z bryły. |
Ja mogę...
...tylko powiedzieć - nie rób takich wielkich pomieszczeń! Tragiiika xD . 2/10 :) .
|
Cytat:
nie napewno jak bym nie słuchał niczyjych uwag to wszystko bym miał wielgachne a mam tylko gigantyczny salon i nie mówcie że mam wielkie pomieszczenia bo to mnie dobija mam tylko wielgachny salon a reszte jurz super małą |
Jak dla mnie ten dom ma za duze stanowczo pomieszczenia i wydaje sie taki pusty...
EDIT: Ale ty Wickoo jestes naprawde niemiły w stosunku do innych. Ja juz nie bede wytykac co ty rboisz brzydko a ja robie tysiac razy ladniej. |
jerzeli ten dom ma duże pomieszczenia to ja jestem ksiądz bikiniarz on ma tylko wielgachny salon a inne ma takie małe jakie dałem rade zrobić
|
taak? to check it out:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287 |
Cococzek... Popatrz na to w ten sposób... Czy ty chciałbyś mieszkać w takim gigantycznym domu, praktycznie zupełnie pustym? Myślę, że nie. A co małych pomieszczeń, to popatrz na kuchnię... (TO JEST MAŁE?!) Po co komuś taaaaaaaaka kuchnia....?? :con:
|
no ja nie moge.... Boże chroń mnie ;)
Znowu takie 'dupiate' pomieszczenia..... popracuj nad tym ;) Kolory..w sumie sa jednolite czerwnoa sciana i czerwona podloga... rozumiem gdby byly jakie wzroki...itd. Nie... nie podoba mi się,mo ze dajesz więcej mebli ,ale to i tak nie zmienia roznicy ;P Ogolnie nie podoba mi sie. |
Eh ni podoba mi sie takie, puste, wielkie... i w ogole...
|
No rzeczywiście, wielkość salonu aż obija się o oczy, ale ja w takich wypadkach (bo też często buduję za dużą bryłę ;p) dodaję jakieś ciekawe pomieszczenia, np. siłownię, pokój artystyczny, muzyczny, czytelnię. Czasami jest tyle pomysłów, że w końcu brakuje mi miejsca xD W kuchni rzeczywiście, za dużo jest tych szafek, ale można by fajnie wykorzystać miejsce, robiąc przez środek kuchni wysepki, albo blaty, pomiędzy nimi kuchenkę, nad wszystkim lampy i byłoby ok :) Troiszkę więcej ozdób by się przydało.
|
A gdzie jest ten dom??? Bo ja na zdjeciach widzialem tylko ogromną stodolę bez klasy....
|
Wickoo czy Wicko to ty? I zrobiles sobiwe nowe konto? Po co w ogóle nie rozumiem dałes ten link? Jest kompletnie nie potrzebny.
|
Cytat:
Wickoo napisał taak? to check it out: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15287 po co ten link żeby się pochwalisię banem?bo kazdy to wie ze to ty bo kto inny by miał podobny nick? |
Cytat:
Tak jak napisała Joniss - trzeba urozmaicić pokoje. To nie mieszkanie w blokach tylko dom, w którym można mieć np siłownię z basenem. Efekt: połowa salonu znika. |
Nie podoba mi się. Pomieszczenia albo przesadnie wielkie albo zbyt małe. Jeśli już robisz takie duże pokoje to przynajmniej je zagospodaruj a nie zostawiasz pustą przestrzeń. Kolory średnio do siebie pasują, ogródka nie ma w ogóle, bryła średnia no i nie ma zdjęcia z zewnątrz.
|
Nie podoba mi sie wcale przykro mi za duzo miejsca zostawionego - Czy tam Simy beda biegac , czy bale urzadzac ?
|
Boszz....
Wewnątrz... 4/10- za duży salon,kiczowate podłogi Zewnątrz-brak oceny Ogród brak oceny(z powodu braku zdjęć) CZyli słabo... Popracuj... |
chyba juz kiedys ocenialam twoj jeden domek....
i nie podobal mi sie i teraz jest tak samo, bo masz duzo wolnego miejsca niewykrzystanego, meble ustawiasz 'lustrzanie' i w ogole kolorystyka brtzydka 3+/10 |
Odp: 3 dom
Hm... no wiec salon wyszedl Ci ogromnyy i strasznie pusty, bo tylko kanapa i jakis slol na srodku. W kuchni jest za duzo blatow i okien. W sypialni tez jest dosyc pusto i nie za bardzo dobrane kolory. W lazience masz niebiesko, a kibel, prysznic, wanna, lustro i umywalka sa biale. To w ogole nie pasuje. Po za tym w domu nie ma zadnych obrazow, ani elementow dekoracyjnych. Ogolnie: dom w ogole mi sie nie podoba, wrecz jest okropny, ale doceniam odwage wstawienia go na forum i chec do budowania xd.
|
Rany, jakbym miała taki ogromny salon, przejście go, chyba męczyło by mnie bardziej niż maraton. To nie hala magazynowa, tylko dom [tzn. z założenia]!
|
Nie rozumiem po co odświeżacie temat :wacko:
To jest z 2006 roku ,a Cococzek nie było od 8 miesięcy :| Sądze że temat można zamknąć ;) |
Aaaaa Moje Oczy!! 1/10
|
patrzyc nie można 1/10
|
Matulo, jakie wielkie pokoje 0/10 :wacko:
|
Cytat:
|
Hmm... Co tu dużo gadać... Dom nie był by taki zły, ale...
- W salonie jest wieeeeeeeeeeeeeele nie wykorzystanego miejsca. Tyle miejsca nie jest wskazane, gdy robi się dom, a zwłaszcza, gdy zamieszcza się je na forum. - Obie sypialnie są inentyczne. Nie widzę w nich różnic. - Mało fotek i słaba jakość (staraj się robić print screenem, nie popełniaj tych samych błędów co ja :P ) Nie za ładny :\ POSTARAJ SIĘ BARDZIEJ 4/10 - niestety |
OMG. Spójrzcie na datę założenia tego tematu. Poco odświeżacie? Przecież autor tego domku już dawno tu nie zagląda.
|
ale ty chyba sobie jaja z nas robisz, jeszcze tak pustego domu na forum, ani chyba w ogóle nie widziałam.Przykro mi ale nie dawaj takich domów na forum, bo tu trzeba zaskakiać.
edit-przepraszam za posta ale nie będę go już niszczyła, nie zwróciłam uwagi na datę |
Matko !!
Co to w ogólejest ?! dużo za duże pomieszczenia. Są urządzone bez ładu i stylu. Po co ludzią tyle szafek w kuchni ?! Bryła klockowata... 1/10 |
Co to za bambaryła?!
Przecież w tym się mieszkać nie da! Z jednego pomieszczenia do drugiego trzeba by hulajnogą zasuwać! Salon jak hangar samolotowy! Czy Ty w ogóle patrzysz co gdzie stawiasz?! To wszystko jest bez sensu! Czy wyobrażasz sobie życie w takim czymś? Niestety to jest beznadzieja i bez żadnego stylu... Co tu mówić o stylu, tu nawet prawie mebli nie ma!!! Przykro mi 1/10 (ten jeden tak dla pociechy, żeby Cie zbyt z błotem nie mieszać...) |
Data pierwszego posta: 23.05.2006
Ta osoba pewnie już na forum się nie udziela. Komentarze w pustkę pójdą. |
O... sorki, nie spojrzałem na datę...
|
Za ciemno, za duże pomieszczenia, przez co za pusto. Słabej jakości zdjęcia. 4/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:42. |