![]() |
Gdzie się to podziało?!
Co się stało z linkarnia The Sims2???? :O
|
Linkarnia została usunięta stąd, o ile się nie mylę, przez osobę, która założyła ten temat i przeniesiona na forum SimsWeb, czyli tu:
http://www.simsweb.home.pl/forum/index.php Musisz się zarejestrować, żeby mieć do niej dostęp. :) |
korzystając z okazji chciałam powiedzieć, że to forum zrobiło się beznadziejne po ostatnich zmianach. Nie wiem kto to zrobił i po co, ale był to ewidentny błąd
|
Dzięki za odpowiedź.
A tak na marginesie to po cholere oni to wszystko poprzenosili na inne forum :O |
No wiecie, jest jak jest, przecież nie musimy się wszyscy przenosić na simsweb. Ja na przykład zostaję tutaj.
|
Cytat:
|
No wszystko było by fajnie,gdyby nie problemy z rejestracją nadrugim forum. Co ja mam wpisać w If you were referred to this site by an existing member of SimsWeb.pl, enter their name here.
Referrer: .......... Bo tu zaraz zwariuje. EDIY: Już se poradziłam :p |
I wy uważaie ze na simsweb będxie lepiej :O
|
A CO? PO CO? Po ostatnich zmianach tosię robi beznadziajne. Ko to wymyślił?
|
Cytat:
|
:d
Mi też się podobało forum przed zmianami, ale cóż musieli mieć powody, żeby przenieść linkarnię na simsweb.pl.
Do Dzaga717 : Dzieci uczcie się angielskiego... To znaczy mniej więcej to, że jeśli jakiś użytkownik simsweb.pl polecił Ci tę stronę i dlatego się rejestrujesz to masz w okienku podać jego nick.... Wystarczy trochę pomyśleć :D Pozdrawiam :D B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:57. |