![]() |
W japońskim klimacie [BRAK ZDJĘĆ]
Dostałam natchnienia i postanowiłam zbudować typowy japoński dom.
Z zewnątrz prezentuje się tak. Pewnie odstrasza was ten busz ale mi się podoba. Gdzieś widziałam poradnik na dach ale jakoś puźniej nie mogłam znaleźć i zrobiłam taki, mało przypomina japoński. Mam nadzieję, że Wam się spodoba moja japońska hawira :) |
Mi się podoba. Bardziej podoba mi się z zewnątrz niż w domku. 8/10 Pozdro!
|
Chiny
Fajna 100/10
|
Ocena 1000/10
Daj ściągnąć
;P |
popieram, spakuj i podrzuc tutaj na forum:D
prosze:D:) |
świetna hata oceniam 100/100 mogłabyś spakować i wysłać mi ten domek na mojego meila?
undefined B) prosze prześlij mi tem apoński coolerowski domek
Cytat:
|
czy jest tu coś nie ściągniętego z neta po za śmietnikiem w kuchni, robotem kuchennym, mikorofalówką i lampą w salonie? 7,5/10
|
Cytat:
|
Odp: W japońskim klimacie
Domek świetny. Daj do ściągnięcia.
Wiem ,że to stary dom (2006r.) ale mi się bardzo podoba. |
Superrr 10/10. Z chęcią bym ściągnęła. :)
|
bardzo ładny, podoba mi sie styl :) mozesz nam go udostepnic ?
|
Bardzo fajna parcela ^^
10/10 |
Jest piękny:)! Dużo drzew, ale ogólnie jest doskonale wykonany i dopracowany.
9,5/10 :D |
Jest świetnie dopracowany..każdy szczegól...cieszy mnie że jest to kolor brązowy jak powiedziałaś "że japończycy gustują w brązie" SUPER PO PROSTU...;] No tylko ten dach...9/10 UDESTĘPNIJ NAM GO DO ŚCIĄGNIĘCIA BO JEST SUPER
|
Japonia <3. I te kolory. Szczerze mówiąc to nie przypominał mi takiego japońskiego domu, ale ma coś z tego klimatu. I ten busz >.<' Fakt, trochę przesadziłaś ;D Mimo wszystko urzeka. xD
|
Świetna pracka, nie mam sie do czego przyczepić. :C Ahh, Japonia... <3 Zajefajnie ci wyszło, z klimatem, ale jednocześnie z nutką modernu. Masz talent do tego, ja ci to mówię! Niekwestionowane 10/10
|
Piękny. Zdycham! Proszę cię o link do pobrania (to twój obowiązek!). Jeszcze raz, bardzo ładny. A tski dach jest w Podróżach (dach pagody). 10/10!
|
Naturalny, kolory są stonowane, spokojne... Dom na poziomie :P
|
ładny ale za dużo drzew
|
Te bagno na dworze nie potrzebne kompletnie.
Jeżeli chodzi o sam dom - bardzo ładnie :) Pozmieniałabym bym tylko parę rzeczy, ale to tylko detale. 8/10 |
Cudo! Uwielbiam domki zrobione na brązowo! Tylko w kuchni mogłaś dać jakiś dywanik czy coś. A ja lubię busz :) i dodatki z neta 10/10
|
Cytat:
Co do domku. Bardzo mi się podoba. Brakuje tam troszeczkę tej nutki Japonii, jednak bardzo lubię takie wnętrza. Bardzo fajnie zagospodarowane miejsce B) Cudowny domek! Mówię Ci. Ale z drugiej strony jak coś może być brzydkie z takimi meblami?! Ja niestety nie mam takiego wspaniałego wyposażenia ;( Ocena: 9/10 Trochę mi się nie spodobał z zewnątrz. Taki Kampinos! :O |
Piękny wszystko bez zastrzeżeń oprócz dachu.Pasował by chiński a nie zwykły.
9,5/10 :) |
naprawdę się postarałeś :P śliczny
|
Mam pytanko czy te pulki w kuchni wiszace nie tylko w tym domu ale tez w innych to sa sciagane czy juz sa w jakims dodatku?
|
Urzekla mnie ta praca. Domek jest przepiekny, klimatyczny i taki przytulny. Wszystko pasuje do siebie idealnie. Podobaja mi sie zwlaszcza obrazy wiszace na scianach, cuuudoooo. ;) Daje 10/10
|
Na zewnatrz wedlug mnie za duzo roślin, ale wewnątrz naprawdę bardzo ładnie. Tak stylowo ;] 9/10
|
całkiem ładny :))
|
jak dla mnie - cudo.
|
W środku świetny tylko kuchnia nie pasuje mi za bardzo do reszty i szkoda że nie dałeś\aś
dachu typowego dla japoni czyli z tymi zagiętymi końcówkami dachu dam 9\10 |
Podoba mi się. Zgodzę się jednak z Kowalskim123, że gdyby dach był japoński, to lepiej by to o wiele wyglądało. No i kuchnia nie przypomina japońskiej jak i łóżko w sypialni, aczkolwiek oprócz tego nie mam żadnych zastrzeżeń.
Ocena: 9,5/10 |
proszę daj do ściągnięcia
|
Dom normalnie boski ... ale zaduzo drzew jak dla mnie :) ale 10/10
|
Z zewnątrz mi się ten BuSz nie podoba, ale w sodku ślicznie. I tak 10/10
|
jorki, pominęłaś te okrągłe lampki na scianę (nazwa mi umkła xD)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:41. |