![]() |
Nowoczesna Posiadłość "Promise" [BRAK ZDJĘĆ]
Oto kolejny dom, również utrzymany w nowoczesnym klimacie. Nazywa się "Promise", posiada: duży salon z kuchnią oraz jadalnią, łazienkę, sypialnię oraz gabinet (opcjonalnie może słuzyć jako sypialnia)
I to koniec zdjęć. Prosze o komentarze. Pozdrawiam Ulmille |
Bardzo ładny doemk daje 10000..../10 Brawo!! Tylko ta wanna w łazience, ale jest ok. Najabrdziej mi się podoba ten dach przezroczytsty (niewiem jak to zrobiłaś, ale ok) i podoba mi się tam gdzie są schody i ta góra te barierki. Wogule cały dom jest ok, tylko ta wanna. Ale to taki mały szczególik. Zapraszam do oceniania mojego domu pt. Mój pierwszy dom na forum =) (czy coś takiego, hehe=)) Pozdro!!
|
Podobny do Twojego poprzedniego, ale równie ładnie wykonany. Najładniej wygląda nocą :). Gratuluję pomysłu!
|
Trochę ciemne
Według mnie domek ładny i bryła też fajna :D ! Jednak kolorki trochę mnie dobiły... Wszędzie czerń lub czary. Dla mojego gustu to zaciemny dom. Jedyne, co jest tam zielone to rośliny :P
Ocenka 4/10 |
mm, bardzo ładny, można go gdzieś ściągnac? ^^
|
Twój domek bardzo mi się podoba. Najbardziej wprawił mnie w zachwyt ogród. Nie jest "napakowany" kolorowymi kwiatkami i ładnie podkreśla bryłę domu. Jak dla mnie wnętrza też są całkiem ok. Tylko ta sypialnia... Końcowa ocena to 10/10
|
Jedynie nie podoba mi się łazienka.9.8/10
|
:D No bardzo ładny dom;)!
Tylko troszke łazienka pusta:(! |
Hey jestem nowa =D Mam nadzieje ze bede tu milo spędzać czas :) A co do domu : podoba mi się bo kocham duze okna i w ogóle ma fajny klimat :P Mozna go ściągnąć jakoś?
|
Domek bardzo ładny i staranny. Lubię takie nowoczesne, przejżyste i przestronne pomieszczenia. Jedyne co mnie drażni to za mało zieleni. Dodałabym do każdego pokoju jeszcze kilka doniczek z kwiatami. Ale ogólnie odniosłam pozytywne wrażenie.
|
cudo ^^
Ten doomek to cuudo ^^ daje 10/10. Uwielbiam jak domek ma szklane ściany :)
Może swój dam...zobaczymy :) Pozdro ;* |
łazienka pusta.salon mi się nie podoba :|
7/10 |
Cytat:
|
Podoba mi się, chociaż nie lubię mminimalistycznych wnętrz. 10/10
|
Wiem ze to głupie pytanie :( ale chmm...czy w jakim dodatku widac sufit? bo zawsze było gołe niebo (co mnie denerwowało)
ps. Domek jest super, naprawde mi się podoba. |
Download
Witam! Za dom absolutnie nic się nie płaci! Poprostu musicie kliknąć na rapidshare opcję Free i poczekać aż dom się ściągnie. Jeżeli będą jakieś problemy, proszę kontaktować się ze mną za pomocą e-maila lub gadu gadu.
Pozdrawiam: Ulmille |
W łazience jest tak pustawo 8/10
|
Super domek..
ale.. JAK ZROBILAS/eś TO ZE WIDAC SUFIIT??? :O |
Posiadłość to brzmi dumnie. Zbyt dumnie powiedziałabym nowoczesny domek. Bo czyż w posiadłości znajdziemy najtańszą wannę?
|
Cytat:
Właśnie ściągam sobie twój domek. Śliczny. Gratuluję.
|
Supcio
Bez zadnych zdan SSSSSSSSUUUUUUUUUPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRR!!!!!!!!!! ! :D
99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999 na 10 |
musze ci powiedziec ze pojechalas!
10/10 super willa ps.-nie widziałem lepszego rozwiązania na podjazd w simsach |
Od dnia dzisiejszgo, dom ten jest dostępny do pobierania w dziale Download. Serdecznie zapraszam!
Pozdrawiam: Ulmille Dział download P.S-nie jestem dziewczyną! |
Czemu wszystkie twoje domy są tak idealne? Czemu masz zawsze takie minimalistyczne łazienki? Czemu dam ci 10/10?
|
Dziękuje, ale nie wiem co w tych domach jest takiego idealnego? Łazienki są minimalistyczne bo wstawiam tylko to co potrzeba. Nie ma sensu ładować tam sof, krzeseł, mebli. Łazienka ma być funkcjonalna.
Cytat:
|
Łazienka troszkę pusta ale dom zachwycająco piękny! 10/10 :D
|
Jeśli wszyscy tak lubią te twoje domki i chcą je ściągać to zaktualizuj linki w dziale Download ,bo niektóre już wygasły.
DZIAŁ DOWNLOAD-KLIK |
piękny domek. :) bardzo mi się podoba. ta nowoczeność. dużo przestrzeni x// ale tak to wszystko inne ok, daje - 10/10 . :)
|
Fajny domek, można prosić o ponowy upload na jakiś serwer bo ten link już wygasł :( Z góry dzięki
|
gdy zobaczyłem pierwsze zdjęcie z zewnątrz aż się wystraszyłem bo jest do złudzenia podobny do mojego domku który zbudowałem w weekend.. oczywiście 10/10 za bryłę :D
wewnatrz domek zdecydowanie w moim stylu.. świetny!! nic dodać nic ująć 10/10 ocena końcowa 10/10 |
Muszę przyznać , że na pierwszy rzut oka dom robi wrażenie. Jest rzeczywiście nowoczesny ( czyli w miom stylu ) więc z zewnątrz wygląda świetnie. Wszystkie pokoje podobają mi się. Jedynym ( dla mnie ) mankamentem jest to , że panuje tam taka ciemność , za to jedyny minus.
Mimo to ogólnie jest świetnie 9,99/10 :D Pozdrawiam |
Według mnie:
W hollu podobają mi się te "trawki", a drewniana podłoga, barierki i schody pasują do kamiennej ściany. Białe fragmenty, np. kanapa też są odpowiednie do tego typu wnętrza. Salon jest w sumie połączony jest z hollem i kuchnią i to właśnie sprawia wrażenie tego, że w domu panuje luz. Kuchnia według mnie jest trochę zbyt metalowa, ale pasuje do reszty domu. Przy drewnianych blatach robiłaby leprze wrażenie. Łazienka- ogólnie kamień, a gdzie niegdzie drewno. Całkiem fajna, ale przydało by się trochę ją urozmaicić, np. roślinami lub jakimś delikatnym obiektem dekoracyjnym. W gabinecie, tak jak w poprzednich pomieszczeniach dużo drewna, kamienia i metalu, nie tylko w budowie, jak i w odcieniach obić mebli. Podoba mi się balkon, ponieważ daje odczucie tego, że pokój jest otwarty. Sypialnia, to już inny styl: cegła i jasne drewno. Bardzo ładne jest zestawienie tych jasnych mebli do murowanej ściany. Podsumowując- przeważa u ciebie drewno, metal i kamień, co jest normalne w nowoczesnych domach. Duże okna poprawiają wygląd zarówno wewnętrzny jak i zewnętrzny; dają dobry efekt wizualny i odczucie, że dom jest otwarty na świat. Bryła bardzo ładna i duży ogród- to jest ważne. Drzewa kontrastują z delikatnymi kolorami domu. Moja ocena: 9/10 (-1 za zbyt metalową kuchnię ;) ) Ogólnie bardzo dobrze wykonany projekt. |
fd
mógłbyś podać link skąd ten dom ściągnąc bo wszystkie linki wygasły albo chociaż link do pobrania tych białych okien??
|
Niestety dom nie jest już dostępny to pobrania ( i raczej prędko nie będzie) a okna są z 11dots.com (laurana windows)
Bardzo mi sie podoba dom ,taki nowoczesny ,kolory do siebie pasują i wogóle.
10/10 :D |
Bardzo ładny dom, dużo miejsca, i pomysłowy. Tylko łazienka jak dla mnie sprawia wrażenie "pustej" :)
10/10 ^^ |
Bryła (te okna) Nie podobają Mi się, tak samo jak dach.... ale ze strony basenu wygląda to spoko ;P łazienka jest za szara.... mógłbyś/mogłabyś coś tam dać żeby łazienka stała się bardziej kolorowa.... Sypialnia bez rewelacji.... taka za zwykła :O Ale i tak jest spoko 7.6/10 B)
|
Nic specjalnego..Jedynie co najbardziej mi się na tej parceli podobało to -ogród-.Brzydki salon-METALOWE KOLORY.Coś obrzydliwego.Kuchnia i jadalnia też jest metalowa.Łazienka w ogóle.Gabinet mi się nie podoba a sypialnia niepotrzebnie ma na ścianie cegłę.Ogólna ocena 4/10
P.S-Ty też ostro oceniasz ;pp. |
Odp: Nowoczesna Posiadłość "Promise"
Nowoczesny i piekny...
Te rosliny w domu sa... ... smieszne XD 1000/1000 _____ PZDR. :* |
Dom jak zwykle piękny. Tym razem nie powtórzyłeś mebli z innych domków ;) Jest w moim stylu. I pasuje mi również, że jest taki... ciemny. Sama też lubię tworzyć takie domy ;) . Ogólna ocena to 10/10! PS Skąd masz takie fajne krzesła do jadalni? |
Świetnie wygląda w nocy! Ogólnie ładny, ale na początku kojarzył mi się ze szklarnią. xD
|
Piękny,
patrząc na twoje domki podziwiam cię , ponieważ nie robisz ich ciągle tak samo(tzn. zawsze podobna bryła, podobny styl) robisz róznie. A moim zdaniem jest to naprawde świetne. I mało osób tak potrafi. Masz talent. Jedyne do cezgo w tym domku moge się przyczepić to troche malo w tej łazience , jakos pusto. oczywiście dobrze , że nie ma tam jakiś tandetnych dodatków , ale jaka lapka taka wiszaca by sie przydała czy coś. ;) |
Piękne
Pozdr.:) |
Podoba mi się! Wygląda prawie jak prawdziwy:) Bardzo ładnie zrobiłeś hall! 10/10, bez żadnego "ale..."
|
Cudny domcioo:*.Nie wiem jak ty to robisz że robisz przeźroczysty dach.Prosze jeżeli ktoś wie to niech pisze wiadomości...
|
i po huja debilu odkopujesz taki stry temat zal mi cie glupie dziecko zaaaaaaaaal mi cie idiotko zaaaaaaaalllll
editrooi: i kto tu jest debilem? |
Świetny choć kolorki nie do końca w moim guscie (za smutne i szare) 9/10
|
Domek naprawde bardzo bardzo ladny z zewnatrz:)
Natomiast łazienka jest troche pusta i...sypialnia..tez jakos tak pustawo.. Świetne zdjecie domu noca... az chcialoby sie pobyc w takim domku:) Pozdrawiam:) |
Kolejna staroć. Ulmille czy Ty nie tworzysz już nowych domów? A więc bryła całkiem ciekawa. Cały dom urządzony jest w surowych klimatach (jak zwykle z resztą). Jednak sypialnia jest zbyt surowa. Nie ma w niej nic przyjemnego, a przeciez powinno być to pomieszczenie relaksu i wyciszenia. Reszta bez zarzutu.
|
Widok nocny jest boski xD A pozostałość również świetna :) 10/10
|
Och Ulmille, wszystkie Twoje "dzieci" są cudowne:)
|
Domek bardzo bardzo ładny
Ocenka10/10 |
Bryła bardzo ładna prosta i zgrabna (ale rym :D), ogród ładny i uporządkowany, hall pusty i zimny, brzydka barierka, jadalnia i kuchnia zimne i ponure, puste ściany, łazienka znów zimna, gabinet za ciemny, sypialnia pusta, brak rzutów. Ocena: 7/10
pozdrawiam: kubuss |
Dom z zewnątrz bardzo ładny...w srodku zresztą też tylko trochę za mało przytulni :D 7/10
|
Przepiękny jest ten dom.10/10
|
Ocenka 10 000/10 000
|
1000000/10
P.s NIE WIEM CO TO ZA LICZBA |
ogólnie domek *****iaszczy...
zcenzurowano mi więc napiszę śliczny xd tylko gabinet taki jakiś pusty.. ale i tak z czystym sumieniem 10/10 ;D |
Prosze o link
|
Nie przypadł mi do gustu 5/10
|
Hm... Bardzo ładny. ( mam wrażenie ,że go gdzies już widziałam...) Szkoda tylko ,że bez roślin w domu. Zbyt ponury jak dla mnie... Taki zimny i pusty..
Dlatego ; 9.5/10 x] |
Ale fajny 10,04/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58. |