![]() |
Jak powinno sie sterowac simem Gwiazdą i jak zdobywac sławe po swojemu czyli bez tych obrazków .
|
Ja zdobylam slawe po swojemu...Ale czasem korzystam z pomocy czaru...
|
Elu jak mysli na temat tych obrazków czy bys korzystała z nich?Ja zawsze robie tak :cwicze umiejetnosci i kiedy mam na maxsa to podpisuje kontrakt i jade do miasta SHOWBIZNESU i śpiewam karaoke i zdobywam przyjaznie A potem idzie jak po maśle.
|
Ja zazwyczaj staje sie gwiazda dzieki obrazkowi, ale czasami hce sobie pograc nieco trudniej to zaczynam normalnie. Czasami ale rzadko uzywam czaru tylko potem trzeba nadrabiac przyjaznie:-(
Pozdrawiam CeZaReK PS. Dałem se na spokój z bonjour, spasibą i sayonarą!!! |
Ja robię tak samo dona. Zawsze na full umiejetności i karaoke i lecimy z koksem :)) Nie "mrugnę" okiem już jestem gwiazdą :)
|
Mam 1,5 gwiazdki i UKASH dał mi spis jak zdobywac gwiazdki skorzystałam z tego i poszłam zagrac w reklamie ,mam 2 gwiazdki .DZIEKUJE UKASHOWI
|
ech ja biore najpierw po 5 charyzmy kondycji i inwencji ide na karaoke ;)
ukash miał to z instrukcji :) |
Ja sławę zdobywam własnymi siłami :D :D :D . Ale dlatego bo nie wiem co to te obrazki czy ktoś mi wytłumaczy??
|
Cytat:
|
Acha to chodzi o obrazek...No wiec gdybym go miala to tak...Moze go sobie sciagne..
|
Ja czasem tak a czasem tak.Kiedy mi się chce :lol: prowadze swoją simkę/sima do sławy sama bez pomocy zaklęć czy obrazków,lecz jeżeli chce zeby simka/sim był szybko uwielbiany :P tio oczywiście obrazek lub zaklecie ^_^.
|
..No i zaczeło sie mam 2 gwiazdki i ten głupi wierbicie zaczyna za mną gonic ale ja sie ciesze pieniorzkami i luxsusem.juz sie nie mogo doczekac 2,5.
:D POZDRO WSZYSTKIM... .... ....A czy ktos mi poda strone oficjalna the sims 2..? |
A co trzeba na tej stronie kliknąć. Nie śmiejcie się nie estem zbyt dobra z angielskiego i chciałabym wiedzieć. Ale trudno jest własnymi siłami więc ten obrazek to jest myśl. Prosze pomóżcie. Pozdrowkionka
P.S. Nadal zdobywam sławę własnymi siłami :D :lol: :P :D |
Ja zostałem gwiazdą własnymi siłami. Dostałem 3 nagrody simmy, 2 złote manekiny i dwa srebne, złota kamera i brązowa i srebna gitara.
Byłem na 2 miejscu w TOP TEN, chciałem być pierwszy ale nie mogłem znudziło mi się i mój sim został beta-testerem :P |
Za osiągam gwiazdrostwo własnymi siłami :D no.. Czasem, żeby zdobyć gwiazdę- przyjaciela użyją jakiegoś czaru B)
|
Sorry ze odbiegam od tematu ,ale czy ktos mi moze podac adres oficjalnej angielskiem strony z THE SIMS2.
PROSZE ;) |
Ja zdobywam slawe własnymi siłami ale najpierw zdobywam przyjaciół i umiejętności lustrem :P :P :P
|
ja to tam własnymi siłami zdobyłam sławe :D
|
Ja osobiście doszłam tylko do trzech gwiazdek dalej przebrnąć nie mogłam :P Dalej skorzystałam z pomocy lustra :D
|
Cytat:
|
ja tez wlasnymi silami :D ,to siem tylko wydaje ze to tak dlugo trwa:D ,bo jakby mozna bylo tak szybko, to przeciez zadna zabawa ;) ,i nie ma opcji ze nie zdobędziesz na maxa, predzej czy pozniej kazdemu siem uda,3rza tylko troche cierpliwosci :) na tym to polega <_< hihih.. znalazla siem mądrala... :lol:
aha, a fanatyk przychodzi podobno od 2,5 gwiazdki :) |
Jeśli stwarzam rodzinę-gwizdę to zdobywam sławę własnymi siłami. I mi się to udawało :). Ale jak gram swoją rodzinką to korzystam z obrazka ^_^
Pozdr. :) |
Ja zwykle wychodzę za mąż za najlepszą gwiazd ę i mam robotę z głowy :D
|
mi się gwiazzda instaluje... ale będę uczciwie zdobywać gwiazdki ciężką pracą
|
Cytat:
<_< |
Ja tam próbowałam tak na "uczciwość" ale nie idzie. :ph34r: Potrafię dojść tylko do tego momentu co można się fotografować (bodajże 2 gwiazdki) i dalej nie idzie, bo jak daję na to fotografowanie to ten głupi facet, albo baba twierdzi, że się nie nadaję! I tak za każdym razem! Dzięki dla tego, który dał tą stronę z tym obrazkiem! Przyda się... Ale najfajniejszy to tam jest zestaw do zabijania ;)
|
[color=yellow]juz nie moge sie doprosic adresu oficjalnej strony ,angielskiej z the sims 2juz pisze na zółto bo chyba tego nie widac.[/COLOR]
|
dona
http://www.thesims2.com/ <- OFICJALNA STRONA THE SIMS 2 Mam nadzieje ze teraz jestes zadowolona ... ;) Pozdrawiam ;) |
Cytat:
|
ja swojego sima doprowadziłam do tego momentu gdzie się chodzi na wybiegu chyba... nie pamietam ile to gwiazdek...
własnymi siłami ;) |
Ja doszedłem do 3,5 potem z korzystałem z pomocy magii.
|
Prze obrazek to głupio- tracisz swój cel... A tak się zawali kilka nocy ale zdobędzie się sławę i pierwsze miejsce na Top-liście :)
|
Ja tam robie bez żadnych obrazków ! Jest większa zabawa i szybko się nienudzi.... dzis właśnie sobie grałam i mam już 5 gwiazdek ! Można być z siebie dumnym... zdobywasz wszystko samemu po kolei... :D
|
Mi się udało gdy moja simka występowała w kostiumie kąpielowym! :) :lol:
|
Talia a ile twoja ma gwiazdek ??
|
czy możecie mi powiedzieć krok po kroku jak zdobyć pięc gwiazdek??
|
Moja Simka jest pierwsza w Top Ten. Pewnie dlatego, że nikim innym dotąd nie grałam, tylko cały czas wałkuję Anię Nowak, żeby się nie powtarzać :D Ale niedługo se pogram każdą karierą. Zobaczymy jak mi to wyjdzie :D
|
0 - scena karaoke 0,5 - sestaw fotograficzny:pozuj: do reklam 1 - studio nagraniowe: nagraj: motyw przewdoni 1,5 - Zestaw TV: Zagraj: W reklanie 2 - Zestaw fotograficzny: pozuj 2,5 - Zestaw TV: zagraj 3 - Studio nagraniowe: Nagraj 3,5 - Wybieg 4 - scena do kręcenia teledysków 4,5 - Zestaw filmowy 5 - Wszystkie obiekty :) |
Moja Simka jest pierwsza w Top Ten... Może dlatego, że tylko ją tak męczę? :D Ale niedługo sobie pogram poszczególnymi karierami... Zobaczymy, jak mi to wyjdzie :D
|
Dzięki Nyśka.
Proszę o jeszcze jedno. Powiedzcie mi gdzie znaleźć to wszystko!!! :huh: :o :o |
W... Dzielnicy Showbiznesu w poszczególnych lokacjach. Kliknij na pierwsze-lepsze, a może znajdziesz to, czego potrzebujesz :P Kieruj się też opisami. Powodzenia!
|
Dziękuję wszystkim za pomoc!! :) :) :)
Wielkie i serdeczne dzięki!!!!!!!! :D :D :D |
Ja slawe zdobywam po swojemu.Jest to o wiele ciekawsze i..trudniejsze!
|
Cytat:
|
Ale daje satysfakcję że umiesz to zrobić sam(a) i to jest fajne.
|
Ja też robię samodzielnie. I tak jak Dona :)
|
Ja swoimi siłami bo chociaż jest co do roboty a nie klik na obrazek i juz :P Ale jak trzeba zdobyć przyjaciół to zazwyczaj korzystam z obrazka :D
|
No bo po co się męczyć???Klikasz i masz sławę.
|
Jasne, nie ma to jak pójść na łatwiznę... <_<
|
Nie chcę mi się zdobywać gwiazdek więc patrzę na obraz.
|
ja sie tylko znecam nad gwiazda az umiera, a szkoda by bylo wlasna prace na marne wydac skoro jest OBRAZEK!
|
Cytat:
|
Ja też jestem przeciw, ale niech każdy gra tak, jak jemu jest najwygodniej.
|
Ja sławe zdobywam "własnymi siłami" czyli bez używania luster, obrazów, czarów itp. ;) Wtedy jest o wiele ciekawiej i trudniej :D No i gra tak szybko się nie nudzi :)
|
Tak własnymi siłami jest najlepiej. Czasem warto się trochę pomeczyć choćby dla tej satysfakcji z tego, że po tylu godzinach gry wreszcie dobrnęło się do tych 5 gwiazdek. To nie sztuka spojrzeć na obrazek. A potem się dziwicie czemu wam tak szybko gra się nudzi. :D
|
Ja poprostu korzystam z magicznego lustra!!! ;)
|
Pamietam jak dostałam sims Gwiazda na gwiazdkę :D Jak siadłam przy kompie to codziennie grałam jak maniak po kilka godzin.... W 3, 4 dni osiągnęłam poziom Gwiazdy bez żadych luster obrazów i niewiem już czego tam...
I jak juz przeszłam do tej Gwiazdy to gra zaczęła robić sie ciekawsza, pieniażki, i wreszcie pierwszy raz w życiu wybudowałam bez żadnych kodów mó dom marzeń.... Tylko potem miałam format dysku i usunieto mi simy buuuuu życie niesprawiedliwe :( |
Cytat:
P.S.kalora rozumie cię. |
No nie ja nie wiem jak to zrobiliscie ja wciąz nie mogę zdobyc 2,5 jakie kategoria mam wybrac zeby mi sie udało zdobyc 2,5 gwiazdki.
|
Cytat:
|
Kama, tu na forum było to już podawane :) Ale pewnie nie chce Ci sie szukać :P
Proszę :) 0 - scena karaoke 0,5 - sestaw fotograficzny:pozuj: do reklam 1 - studio nagraniowe: nagraj: motyw przewdoni 1,5 - Zestaw TV: Zagraj: W reklanie 2 - Zestaw fotograficzny: pozuj 2,5 - Zestaw TV: zagraj 3 - Studio nagraniowe: Nagraj 3,5 - Wybieg 4 - scena do kręcenia teledysków 4,5 - Zestaw filmowy 5 - Wszystkie obiekty |
Ja własnymi siłami... <_<
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:53. |