![]() |
Rezydencja Chanel Cz. 2 (piętro) [BRAK ZDJĘĆ]
Częśc Druga (część pierwsza >TU< )
no i w końcu drugie piętro ;P |
Pierwsza :D Mam nadzieję :P Jejuu ! Śliczny domek, super oświetlenie ! A salonik dziecka jest różowy, a ja lubię różowy :Tease: Ale nie jestem jakąś głupią różową lalą :P Powiedz, błagam, skąd ściągasz te zaczepiste dodatki ????
Domek oceniam na 1000000000000000/10 !!!! :D Pozdro :) |
Zgadzam się z Lisaaa. Poprostu śliczny. Jak robisz taki dach jak w jadalni, taki cały w oknach i jeszcze krzywy?? I z kąd masz takie cudne dodatki??
|
Ja też sie zgadzam z resztą. Cudo!!! A dasz go do ściągnięcia?? :* :*
|
;)
Cytat:
To nie jest dach :), to jest rodzaj ścianek, ale niestety nie pamiętaj z jakiej stronki :( a dodatki mam najczesciej z www.reflexsims.de i www.modthesims2.com :D ---- Moge dać go do ściągnięcia, tylko że ten dom jest juz z rodzinką :P |
No proszę daj do ściągnięcia !!! Może być z rodziną ! :P
|
Widzę,że do tego domku potrzeba nocne życie?No ja niestety nie mam......jak na razie.Powiedz mi tylko proszę,skąd masz to świetne łóżko w pokoju dziecinnym?
|
Łoł!! Zatkało mnie! Super,sper! Extra dodatki! Najbardziej podoba mi się czerwona (chyba sypialnia:P) i różowe pokoje. No i strój Panny Chanel.
|
Cytat:
no NŻ potrzebne :) a te łuzko mam z jednej ze stronek co były podane w uptatesach :) ale niepameitam doklanie jaka to stronka :( wiem ze w komplecie z łuzkiem była pólka nad nia. a te poduchy to nie z łuzkiem razem ;) mam je z http://sunairsims.enorth.com.cn/ Ps. Dziekuje za miłe komentarze :) |
WOW jest super super super daaaj do sciagniecia prosiiiiiimyyyyy
|
:)
Juz dałam domek do ściągniecia (jest na koncu posta) :P
Ps. domek jest duuuzy i zeby dobrze dzialał i sie nie zacinał to trzeba miec dobre wymagania sprzetowe koma niestety ;) pozdrawiam |
yyy.....to znaczy gdzie jest ten domeczek do sciagniecia?? bo ja niekapotna dziewczynka jestem!! :)
|
No na samym dole masz takie wielkie "Domek można ściągnąć>TU<" i klikasz na to "TU" :)Zaraz sobie sama sciagne. Aha a czy wtym pliku sa juz te meble czy nie??
|
Tak :) wszystko jest w tym domku co widac na screenach :)
|
Ja mało kumata jestem i wiem Z KĄD ściągnąć (widze to >TU<) ale nie wiem jak:) WYTŁUMACZY KTOŚ??????!!!!!!!
|
Cytat:
jakos tak hehe :P pozdrawiam |
Boski!!Ulmille nie umie takiego pięknego zrobić!!:)
Mi sie jego domki wcale nie podobają,są obrzydliwe! A twoj śliczny!! ;P ;P ;P :D :D :D :) :) ;) |
Odp: Rezydencja Chanel Cz. 2
ajjj, a mi sie nie da sciagnac :(
jest napisane: file not faund :( prosze napisz z jakich stron posciagałas takie fajne dodatki?? prosze |
Jeśli mam być szczera to bardzo mi się podoba. Używasz pięknych dodatków które podkreślają efekt. Moja ocena to 8 / 10 :)
|
Hm nie mogę go pobrać, wyświetla mi się file not found. Mogłabyś go dać jeszcze raz?
|
Domek bardzo ładny wręcz tajemniczy, ale bardzo mi się podoba ma wspaniały nastrój 10/10
|
Świetny!Śliczny!Wspaniały! 10/10 nie mam żadnych zastrzerzeń
|
Możesz dodaj jeszcze raz ten domek po ściągnięcia.
Bo jak chce pobrać to pisze : file not fund. A bardzo podoba mi sie tan domek. |
Dom, bardzo mi się Podoba. Jeden z lepszych, ktore widzialam! 9.9/10 :P
|
Bardzo mi się podoba. :) Niektóre pomieszczenia mogłyby być mniejsze, ale masz styl, a to najważniejsze. Wszystko mi się bardzo podoba, więc nie mam co się rozpisywać. ;) 9.5/10 (za te czasami zbyt duże pomieszczenia). Pozdrawiam. B)
|
Odp: :)
Cytat:
|
Help. Pragnę ściągnąć ten domek ale kiedy naciskam na to gdzie sie ściaga pokazuje się FILE NOT FOUND ;(
Sorki jestem jakaś roztrzepana dzisiaj i nie zauważyłąm ze ktoś napisał taki sam post sory wielkie. To pewnie po teście , wypracowaniu z pol. i kartkówcie z chemii ;./ |
Niestety domu już nie posiadam w grze :( dawno go robiłam i niestety przepadł przez reinstalke Simsów. Dziekuje za ocenki :) Trochę mi sie teraz styl zmienił i inne robie domki, może niedługo jakiś dam na forum. Pozdrawiam ;*
|
Super dom musze go mieć
|
domek jest prześliczny, mimo iż nie w moim guście i trochę za duży. Promieniuje swoim naturalnym pięknem :P Nie ściągnę go jednak, ponieważ ma za dużo dodatków...a szkoda ;]
Chciałabym tylko jedno... ten kapeluszz <33333333. |
swietny ten dom porostu cudooooo
miód jest miodzio ;) |
siemka :*
gdzie moge znaleźć dodatki do the sims 2 (meble, ubrania, kwiaty, obrazy itp) dzieki :*:* |
Kubuss, po pierwsze wyszukiwarka na forum nie gryzie -> klik. Po drugie to jest temat z opiniami na temat domu, nie z pytaniami.
|
Cały dom przepiękny! 1000000/100
|
Domek naprawde śliczny :) Wszystko dopasowane do siebie .... i ehs... brak słów :)
|
Przepraszam, ze nie na temat, ale wane .
Nie moge skontaktowac się z Falivrin, nie wiem dlaczego, ale nie moge wysłać wiadomości . A więc: Napoczątku juz napisze, ze jestem w simsach 2 totalnie bez mapy :O . I proszę się nie śmiać z tego co tu zaraz przeczytasz :laugh: . Mam nadzieje ze wgl, odpiszesz xD . ;( . No to tak B) . B. spodobały mi się zdjęcia twoich simow :wub: . ( chyba na tym gdzie dodaje sie zdjecia swoich simow od narodzin po grob . ) . Zauwazyłam, ze masz b. fajne fryzury i ubrania :D . Mogłabys podać linka, do strony, z której je ściągnełaś.? :gu: . Błagam . |
Bardzo mi się podoba.
Miłe jest to łóżko dla dziecka ;] |
a ja się nie zgadzam z kornelia911 ;P
moim zdaniem Ulmille robi leprze domki (bez urazy) :P za domek dam .... :shifty: 5.5/10 :smirk: |
Pomimo że nie lubię bardzo dużych domów i ogromu dodatków, ściągniętych z sieci, Twój pomysł bardzo mi się podoba :) Nie ma tu przesady, a wszystko jest ładnie dopasowane – nowocześnie i stylowo. Bardzo podoba mi się pokój dziecka – ładne mebelki, choć samo pomieszczenie mogłoby być mniejsze :)
9/10 |
Łazienka do sypialni z przezroczystą ścianą:). Ogólnie 8/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:04. |