![]() |
Teledysk by Niezapominajka
Hey!
Stworzyłam niedawno teledysk i chciałam się nim pochwalić:p. Zamieszczam tutaj, bo nie znalazłam odpowiedniego tematu. Teledysk jest do piosenki "Słowa" Gosi Andrzejewicz. Mam nadzieję, że wam się spodoba i skomentujecie moje dzieło. Powiem tylko, że to mój pierwszy film z The sims2, więc bądźcie wyrozumiali. A teraz zapraszam do oglądania: http://www.youtube.com/watch?v=v5eEqxvbeJY |
Bardzo fajne
|
świetny teledysk :D Naprawdę, chyba najlepszy jaki ze wszystkich simowych teledysków widziałam ;) Ale w tym teledysku jak ona zaczęła płakać to jej tak dziwnie ręce coś stanęły :O daję 10/10 ;)
|
Lisa -> Wiem... z tymi rękami tak wyszło, bo to jest jakiś bug:p. Tylko, że inaczej nie dało się tego nakręcić:).
EDIT: Dziękuję Zagubiona:). To dla mnie naprawde dużo znaczy:). :D |
twój treledysk mógł by spokojnie zastąpić oryginał 10/10
|
Zajefajny :D wszystko pasuje...serio jest świetny :)
|
fajn jest! mi się podoba 10/10
|
Bardzo dziękuję wszystkim za ocenki! Jesteście super:).
Jestem teraz w trakcie tworzenia drugiego teledysku, więc - mam nadzieję, że za niedługo go skończe - i oczywiście tutaj zamieszcze:). |
WoW =*
Teledysk jest super !! daje 10/10 ... i jak pasuje :) Czekam na 2 teledysk :smirk:
|
łoł! Świetny!!!! BRAwO!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
|
Świetny teledysk! I to jeszcze twój pierwszy :O Na serio jest dobry! 3maj tak dalej :) Powodzenia w razie robienia następnego :) SUPER !!! :* 100/10 ;)
|
Heh:) Bardzo dziękuję za tak pozytywne ocenki. Jeśli chodzi o poradnik to już jest, ale na innym forum - http://forum.simsweb.pl/showpost.php...16&postcount=1
Ja nie mam serca do robienia poradników... |
Uuu - postarałaś się!
Uwielbiam tą piosenkę, a teledysk jest bardzo dopracowany i świetnie wykadrowany :D Oczywiście 10/10 i czekam na następny :D |
Jak na pierwszy raz, świetnie!
Chociaż nie lubię tej piosenki, teledysk bardzo mi się podobał. Widzę, że masz talent^^ |
Super teledysk!
|
Dziękuje wszystkim za tak miłe słowa:).
Co do drugiego teledysku, to ostatnio mam spore opóźnienia... Jestem gdzieś w połowie roboty, ale jeszcze dużo przede mną. Naprawdę nie wiem kiedy skończe i czy w ogóle, ale postaram się wziąść w garść:). Mam nadzieje, że już za niedługo będe mogła go tu wkleić:). |
cudny teledysk.lepszego nie widziałam!
|
Super teledysk, szkoda tylko, że do nagrania tej ****** Andrzejewiczowej
9/10 |
Bardzo fajny teledysk, tylko te sceny, gdy ona płacze jakoś tak śmiesznie wglądają... Raz jej ręce tyłu lecą, innym razem od razu po wybuchu płaczu dziewczyna zaczyna się uśmiechać. A, i pod koniec sie niektóre momenty powtarzały, co mnie troszkę drażniło. Ale mimo wszystko klip ci wyszedł świetnie. A Gośki Andrzejewicz i tak nie lubie ;P
|
Zaskoczona
Wiesz co??...Nigdy nie lubiłam tej piosenki, ale twój teledysk ją bardzo zmienił...na lepsze oczywiście:*!! Więcej takich prosze :):) :*
|
Naj naj lepszy teledysk jaki słyszałam extra 10000000000000000/10
|
Cytat:
A mi sie podoba.. :))) |
Teledysk...
Tak nic dodać nic ująć... :|
No Bomba oczywiście... xP |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:45. |