![]() |
The Sims 2: Zwierzaki - Ukryte bonusy
Nie widziałam, by ktoś o tym pisał, a więc wspomnę. W czasie gry uaktywaniają się bonusy, mi osobiście w czasie awansu zwierzaka w pracy, nie wiem, czy w innych okolicznościach.
Można dostać kody na nowe obroże i futerka, np. umaszczenie pandy dla kota, czy tęczową sierść dla psa. Jeżeli są chętni mogę wstawić jutro moje kody na aktywację. |
A jak sie używa tych kodów we własnym otoczeniu? Trzeba je jakoś aktywowac? Gdzie sa te nowe rzeczy, które się dodają? Ja ma kod na obrożę ze wzorem zebry dla psa i kota.
|
|
po 1. wyszukiwarka jest do niczego, nigdy nic nie można znaleść
po 2. na podanym linku jest kwiestia kodów do gry, a ja załaożyła temat tylko i wyłącznie o bonusach, nie każdy muci chcieć mieć wszystko odblokowane od razu po 3. przepraszam najmocniej, że chciałam być uczynna po 4. link drugi jest super, z chęcią skorzystam po 5. ktoś powinien to przetłumaczyć i dać do poradnika |
Cytat:
Właściwie się z tym zgodze ;) Cytat:
Nie masz za co przepraszać :D Ja podałem link do tematu , w którym były kody i bonusy :P Cytat:
Nie tylko Ty z chęcia z tego skorzystasz ;) Zaraz spróbuje to przetłumaczyć ;) |
Kody na bonusy : Koty Kolor obroży - Czarne Kropki : ZZZ11ZZZ9Q11Q91ZB1A - Czarny Uśmiech : EEGJ2YRQQZ1RQ9QHA64 - Niebieskie Kości : EEGJ2YRQZZARQ9QHA64 - Niebieska Maska : ZZZ11ZZZHQ11Q91ZB1A - Niebieska Gwiazda : EEGJ2YRQQZ1IZ9QHA64 - Zielony Kwiat : EEGJ2YRZQZAIQ9QHA64, ZZZ11ZZZ9ZA1Q91ZB1A - Morskie serca : EEGJ2YRZQZ1IQ9QHA64 - Pomarańczowe przekątne : EEGJ2YRQQZAIQ9QHA64 - Różowe Pionowe Pasy : EEGJ2YRQQQARQ9QHA64 - Białe łapki : EEGJ2YRQQQ1RQ9QHA64 - Białe Pasy Zebry : EEGJ2YRZZQ1IZ9QHA64 Kolory futerka - Niebieskie : EEGJ2YRQZZAIQ9QHA64 - Głęboka czerwień: EEGJ2YRQQQAIQ9QHA64 - Goofy : EEGJ2YRQZQ1IZ9QHA64 - Zielone : ZZZ11ZZZ9QA1Z91ZB1A - Jasnozielone: EEGJ2YRZZQ1RQ9QHA64 - Neonowo zielone : ZZZ11ZZZHQA1Q91ZB1A - Neonowe zółte : EEGJ2YRZZQARQ9QHA64 - Różowe : EEGJ2YRQZZ1IZ9QHA64 - Purpurowy : EEGJ2YRQQZARQ9QHA64 Wzorce futerka - Maska bandyty : EEGJ2YRQZZAIZ9QHA64 - Podobne do pandy : EEGJ2YRQZQAIZ9QHA64 - Podobne do gwiazdy : ZZZ11ZZZ9ZAAQ91ZB1A, EEGJ2YRZQZARQ9QHA64 Psy Kolor obroży - Czarne kropki: EEGJ2YRQZZ1IQ9QHA64 - Czarny uśmiech : ZZZ11ZZZ9QAAQ91ZB1A - Niebieskie kości : ZZZ11ZZZHZ11Z91ZB1A - Niebieska maska : ZZZ11ZZZHZ1AQ91ZB1A, ZZZ11ZZZHQ11Q91ZB1A - Niebieska gwiazda : ZZZ11ZZQHQ11Q91ZB1A, EEGJ2YRQZQ1IQ9QHA64 - Zielony kwiat : EEGJ2YRQZZ1RQ9QHA64 - Morskie serca : EEGJ2YRQQZ1IQ9QHA64 - Pomarańczowe przekątne : EEGJ2YRZQZ1IZ9QHA64 - Różowe pionowe pasy : ZZZ11ZZZHZA1Q91ZB1A - Białe łapki : ZZZ11ZZZ9Q11Z91ZB1A - Biała zebra : ZZZ11ZZZHZ11Q91ZB1A Kolory futerka - NIebieska: EEGJ2YRQQQ1IZ9QHA64 - Głęboka czerwień : ZZZ11ZZQHQ1AQ91ZB1A, - Goofy : ZZZ11ZZZHZAAQ91ZB1A - Zielona: EEGJ2YRQZQAIQ9QHA64 - Jasnozielona: ZZZ11ZZZ9Q1AQ91ZB1A - Neonowo zielone : ZZZ11ZZZ9QA1Q91ZB1A - Neonowo żółte : EEGJ2YRQQQAIZ9QHA64 - Różowe: EEGJ2YRZQZ1RQ9QHA64 - Purpurowe: EEGJ2YRQQZAIZ9QHA64 Wzorce futerka - Maska bandyty: EEGJ2YRQZQARQ9QHA64, ZZZ11ZZQHQAAQ91ZB1A - Okrywane przez gwiazdy : EEGJ2YRZQZAIZ9QHA64 - Podobne do zebry : EEGJ2YRZZQAIZ9QHA64 Przepraszam za błędy ortograficzne ;) Proszę , sprawdzcie te wszystkie kody i piszcie co one oznaczają. Sam bym to sprawdził , ale nie mam teraz Windowsa zainstalowanego ( więc simsow tez nie mam :( ) na dysku , muszę działać na Linuxie |
Hmmm...Ja właśnie takie dostałam za pracę mojego psa w karierze show-biznes. tylko nie wiem jak to uruchomić w grze...
Może problem banalny, ale liczę, że mi ktoś pomoże :) Pozdrawiam. |
W ustawieniach
W ustawieniach(ustawienia rozgrywki) tam jest taki klucz. Tam to się wpisuje
|
|
chyba nie :P ale pewnie ktoś już gdzieś tą stronę podał :smirk:
Cytat:
(sama mam już wszystko osobiście zdobyte z tych bonusów :smirk: ) |
gdy zwierzę w pracy dostanie awans to wtedy się jedna z tych niesamowitych rzeczy odblokowuje.
PS. jest 46 ukrytych "dodatków". ;) |
To psy moga pracować?! Pierwsze słysze, z resztą dopiero co zainstalowałam zwierzaki więc nie łapie jeszcze wszystkiego. Ale musze to wyprobowac z ta pracą:)
|
Odp: Ukryte bonusy
Paws to lapki. Czyli White Paws to obroza w biale lapki.
|
Dzięki za kody, przydały mi się bardzo :)
|
goofy odblokowuje się w grze jako "dziwaczny"
to mieszanka różowego, czerwieni i innych... po prostu wariacka kombinacja. połowę odblokowałam pracą a resztę kodami jakiś czas temu. |
To można odblokowywać te nagrody kodami? Podasz?
|
http://forum.thesims.pl/showpost.php...14&postcount=6 szukanie boli?
|
a jest gdzies lista ktory bonus dostaje sie za ktora prace? czy moze sa one wybierane losowo?
bo jakos nie usmiecha mi sie granie z kodami : P |
Cytat:
To ja raz posłałam psa do pracy bo byłam pewna, że już wszystko odblokował!! I miałam różową sierść i coś jeszcze. |
A jak mogę uaktywnic te bonusy? ;>
|
Cytat:
(4 różne psy i 4 różne koty lub więcej). Uaktywnić je możesz, gdy robisz zwierzaka w panelu rodziny lub gdy edytujesz jego wygląd za pomocą lustra. |
dostajac awanse zwierzetami w pracy
ja juz mam zielona siersc dla psow, rozowa i zolta dla kotow i jakies obroze w ogole to nie lubie odblokowywac tych obrozy, bo je malo widac i zawsze i tak wybieram byle jakie dla moich zwierzakow |
Rozumiem.
Mogę je wybrać stając przy lusterku, tak? O to mi głównie chodziło :) |
chyba tak, nie wiem, czy mozna przy lusterku zmieniac kolory siersci, ja tego nie robie
ale mozesz wybrac tworzac nowa rase np. w sklepie no i obroze tez mozesz miec tylko ze sklepu |
Aha, dzięki.
|
Ja mam prawie wszystko odblokowane :D
|
Cytat:
Vesica Fellea: chyba tak, nie wiem, czy mozna przy lusterku zmieniac kolory siersci, ja tego nie robie Temat od roku nie odświeżany, ale się wypowiem ;-). Bonusy wpisuje się w opcjach. Koloru sierści nie da się zmienić w lustrze, ale da się przy tworzeniu zwierzaka. Te bonusy działają ciągle, nie wyłączają się i są w każdym otoczeniu. Więc wystarczy raz je wpisać. |
Cytat:
|
za co dostaje sie te "bonusy" ?? mam jeden ale nie pamiętam za co go dostałam...
|
Awans w pracy
|
Dzięki za odpowiedź :P
Mam zwierzaki od Świąt Bożego Narodzenia... rzadko w nie grałam i tylko 1 raz odblokowała mi się jakaś tęczowa obroża dla kota ;p Ale nie pamiętałam co zrobiłam że mi sie odblokowała :P:P :D:D Pzodro. Stasienka ____________ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:26. |