![]() |
Mój pierwszy sim filmik
Cóż, wystawiam swoje pierwsze dzieło. Pewnie nie zrozumiecie zbyt dużo z tego ale... pierwsza część zrobiona w deseń starego filmu opowiada o tym co zaszło naprawdę w rodzinie Whichableyów (Łichablejów :) )
Druga część o czarnego napisu - co powinno się zdarzyć a od kolejnego czarnego napisu... to co teraz się dzieje w rodzince Sheeny i Dericka... :) Weźdzcie pod uwagę przy ocenie, że to moje pierwsze "dzieło". Nie wiem czemu aż do końca nagrania po końcowym slajdzie dalej leci muza... ale kit.... :) http://www.youtube.com/watch?v=SAkE1Uc43OM |
Mnie się podoba. Strasznie lubię unfahtful Rihanny :D Tylko... Nie za bardzo łapię kto umarł... ;P Pozdro
|
Jest świetne!! Momentami nie kumałam ale tylko momentami. Spodobał mi się początek jak zaczyna sie muzyka
|
Muzyka jest exstra! Film zresztą też.
|
Dziękuję za komentarze... :-)
|
To jest twoje pierwsze dzieło
ŚWIETNE !!! |
Dlaczego skasowano mój komentarz?
Wywalić SuRvEy ze stanowiska moda!!! Kobieta nie potrafi znieść słów krytyki! Żałosne i tchórzliwe. ;/ PS. Mówiełem wcześniej, że teledysk jest BEZNADZIEJNY i podałem sensowne argumenty w porównaniu z przedmówcami, którzy uważają, że teledysk wymiata. Każdy ma prawo do krytyki, czyż nie? |
Cytat:
Przesadzasz. To że SuRwEy wywaliła twój komentarz to niezanczy żeby chcieć wywalić ją jako moda. A SuRwEy twoje video jest fajnie tylko mam pare pytań -Kto przy końcu umarł/umierał??? -Czemu na końcu przes minute nic niebyło??? Super video 20/20 Pozdrawiam |
Fajne
:D niezłe w życiu bym takiego nie zrobiła supcio :* 10/10
|
Dziękuję wszystkim za komentarze... :love:
Ps. Co do dupka dwa posty wyżej niektórzy modzi wywalają wszystkie komentarze takich lewych kont... :angry: Dwa słówka do Natix... 1) Przy końcu umarł ojciec Sheeny 2) SuRvEy (przez v ;)) |
Całkiem nieźle jak na pierwszy filmik. Zdjęcia są trochę słabe jakościowo, ale i tak jest fajnie. Ja tam nie umiem robić takich rzeczy, dlatego nie będę krytykować. A tak w ogóle SuRvEy w jakie programy wykorzystujesz, żeby zrobić taki filmik.
|
Wystarczy zwykły Windows Media Player... :)
Pozdrawiam ;) |
Serialnie? Tak czy owak nie umiałabym tego zrobić xd.
|
No a jak ty to robisz?? Coś łączysz... Ty to jeszcze zdjęciami robiłaś, ale mozna tez filmem... ale i tak jest GIT
|
hmm... dosyć ciekawe może zrobisz kolejny?
|
Szczerze? Jedyne co mi sie w tym teledysku podoba to muzyka. Po jednej minucie po prostu przełączyłam na co innego, słuchając tylko muzyki. Jak dla mnie to nie jest film, tylko slajd zdjęć, które są jeszcze zbyt długo pokazywane. Nie twierdzę, że sama zrobiłabym lepszy, ale ten mnie po prostu znudził.
|
No nie dziwię sie Perełko, ja tez nie byłam tak bardzo zadowolna ze swojego hmm... "dzieła"
Co do kolejnego filmiku.... chyba narazie nie zrobie bo nie mam zainstalowanych simsów no i mam dużo roboty przed egzaminami na koniec gim.... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49. |