![]() |
Każda porządna wiedźma lub jak kto woli czarownica powinna mieć swoją miotłę, na której mogłaby latać. Jak widać twórca The Sims Makin'Magic zapomniał o tym środku lokomocji, ale zamiast niego wprowadził choćby "Dziury w Ziemi". Uważam, że jednak niec nie zastąpi czarodziejskiej miotły.
|
Witam
Mogly by byc te miotly ale gdzie by latali hehe chyba tylko do Abrakadabrowa i spowrotem :) A zaglosowalem na tak bo mogli by zmienic dziury na wlasnie miotly :) |
Ja tez uwazam ze w The Sims abrakadabra powinna byc miotla.
Bo cuz to za magia bez miotly!? |
Na www.cheapfrills.com jest do ściągnięcia miotła do latania, ale nie można nią polecieć do Abrakadabrowa- szkoda, zagłosowałem na tak!
Pozdrawiam CeZaReK |
Miotła powinna być koniecznie. W końcu kim byłby Harry Potter bez Błyskawicy... :D Ale z drugiej strony i tak nie mieliby gdzie nią latać, więc może lepiej jak jej nie ma. Bo jakby napisali na pudełku, że w grze znajduje się nowy obiekt: magiczna miotła, to każdy by się napalił a później by się okazało, że nigdzie nie da się polecieć... Normalnie każdy by się wkurzył. :P
|
Ale z drugiej strony taka miotła to niezła zabawa! No i oczywiście można by w quidditcha pograć!! A jeśli nie: to nawet taka magiczna miotła jak w "Fantazji 2000" co ci będzie wodę nosić. Albo najzwyklejsza tylko lekko magiczna dla starej wiedźmy... aby stała w kącie w kuchni.
|
co racja, to racja. na takiej miotle to i na starowke mozna by poleciec, i do miasta, na wakacje... a skoro jestesmy przy Potterze, to mogli tez wymyslic egzaminy i licencje na teleportacje :D jeszcze szybciej :lol:
|
Ja ściągnęłam sobie miotłe z internetu :)
|
Zawsze w każdym filmie z udziałem czarownic były miotły, wiec w grze TS Abrakadabra, także powinna być, chociaż jest mało potrzebbna, ale mogłaby np. sprzątać za simów...
|
Ale jak taką miotłę się sciąga?
|
Cytat:
|
Ach...tylko taka :( Myślałam, że taka na serio do latania. Skoro to tylko taka "Bykowa Miotła" to nie ma sensu jej sciągać, ale można zobaczyć czy naprawdęjest taka zła. Jak się ją sciąga?
|
|
Czy nie sadzicie ze to troche glupie tak gdybac co by bylo gdyby...miotel ni ma i nie bedzie w grze, chociaz napewno bylo by to ciekawe doswiadczenie :P
|
zagłosowałem na tak (niewiem dla czego) ale uważam że powinna być miotła :ph34r:
|
Moim zdaniem też powinna być miotła do latania, chociażby na swojej działce.
|
Miotła powinna być, dlatego głosowałam na"TAK".Jak włączyłam Abre to sobie pomyślałam "dlaczego nie ma miotły?"
|
moglaby byc taka miotla ktorą by sie sterowalo strzalkami i sobie latalo :rolleyes:
|
Tak ale ta gra ma taki swój hmm.. jak to nazwać charakter. nie leveli, misji itp.!Ale fajnie by było z miotłą, na której możesz dolecieć do miasta ( magicznego). :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
|
Głosowałam na TAK, bo fajnie by było od czasu do czasu trochę polatać...
|
Miotły by były fajne ale przecierz możnaby nimi tylko latać do abrakadbrowa. Dziura w ziemi to też fajny pomysł ale bardzo ta świecąca strzałka nie pasuje
|
Ktos napisal:czym jest magia bez miotly? Popieram go w 100% :P
|
Ta dziura to wogóle taka wkurzająca...Po rozpakowaniu paczki gdzieś "wyskoczy" i nie mogę jej znależć.A taką miotłe to by można było przywołać albo coś ;)
|
no więc...witm serdecznie Was wszystkich....i...hmm...jestem tu nowa :D ale nie wazne....zaglosowalam na tak...bo...hmm...prawda...myślę, ze kazdemu magia kojazy sie (albo kojarzy...nie wiem, jestem slaba z ortografii :D) z miotłą, a tu....pff...miotły nie ma :). Co prawda przydałaby się, np. moznaby nią poleciec do Abrakadabrowa, na wakacje (jak ktoś juz wspomniał) itd. No, to odemnie by było na tyle :), nie wiem co wiecej napisac, wiec koncze :]. AHA! Przepraszam za te duze ilosci kropek, weszło mi to juz w nawyk :D
|
Cześć Domiś. Ja mam problem z dziura. Otóż robiłam sobie przegląd ulubionych stron o simach gdy na jednej z nich ww.livin-it-up.net (fajna strona) ściągnełam sobie taką naprawdę super tajemniczą dziurę do Abrakadabrowa. I teraz niemam już tej podstawowej a ja chciałam by były obydwie. Tak aby można wbrać. Teraz nawet z pudełka wyskakuje ta ściągnięta. :( :( :( :(
|
Tak, miotły powinny być-KONIECZNIE!!! moznaby na przykład latać do jakiegos innego świata i tam zdobywać nowe czary.
-Tylko żeby nie było podobne do Harrego Pottera... |
hmm...Czesc Polly :)...co do twojego pytania to hmm...nie jestemexpertem od takich spraw...moze poprostu usun ta nowa dziure..bo widocznie nie ma mozliwosci wybrania jednej z dwoch...poprostu...jak powiedzialam...usun ta nowa...a czego nie chcesz uzywac jej?...mowilas ze jest fajniejsza...(z twojej wypowiedzi tak zrozumialam :])
|
Kiedyś widziałam tę miotłę na CheapFrills. Niestety nie mam rozszerzenia House Party... Zagłosowałam na tak. Mogliby zastąpić ten balon, który wzywa się za pomocą telefonu, właśnie miotłą...
|
Oooo tak.Fajna by była rodzinna miotła :D :D :D zamiast balonu bo balon jest raczej taki nie magiczny :lol:
|
:D :lol: Nie wiem czy wiecie i czy ktos wspominal ,ale na www.cheafrills.org SA MIOTLY!!!
mozna na nich siadac i jezdzic jak na mechanicznym byku!!! :) :lol: :D ;) ;) ;) |
Już ktoś to mówił.Po za tym rozmawimy o takiej miotle którą można by było jeżdzić do miasta albo cóś :)
|
B) Ludzie! Nie zastanawiajcie się dlaczego - miotła powinna być i już (chociaż, hmm... nie wiem po co ;) ) To jest po prostu niodłączna część magicznego świata Simów i nie tylo! :P
|
Cytat:
|
Po prostu miotła musi być! :lol: W końcu to są Simsy o magii, a miotła to swoistego rodzaju symbol, więc powinna być. No i na pewno znacznie fajniej byłoby latać do Abrakadabrowa miotłą, a nie jakimś badziewnym balonem, czy Dziurą w Ziemi... <_<
|
Cytat:
|
a umiescisz te zdjecia :>
|
A umieszczę :P
Proszę bardzo!! :D Moja simka miotłę ma (jako że czarownica - a bez miotły ani rusz... he he a w dodatku na niej lata!!!) http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0095.jpg http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0096.jpg http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0100.jpg http://anezerynlis.w.interia.pl/sims/Erynlis_8_0103.jpg nauka latania bywa bolesna... :D Szkoda że o takim dodatku ludzie z maxisa nie pomyśleli - niby magia a magicznej miotły nie było!! |
Fajna miotełka....Tylko szkoda ze nie można nią latać..
|
po całej parceli nie ale w miejscu się da :D
|
A ja zagłosowałam na :"Nie":, a to z takiego względu, że to już by się za bardzo upodobniło do Harrego Pottera.
|
Jakie zaraz tam upodobnienie...Przeciez nie tylko w Harrym Potterze jest miotła.
|
Abrakadabra już jest bardzo podobna do Harrego Pottera więc jak już jest to czemu nie może być też mioteł. :rolleyes:
|
jaka znowu podobna??!! wecie przestańcie mi tu o potterze nadawać bo zwymiotuję... :angry:
a to że miotły mogłyby być to nie ma nic wspólnego z tym badziejstwem, już bliższe byłoby do baby Jagi :P |
A z jakiej stronki to sciagneliscie te miotly??
|
|
<_< A najakiej stronce mozna ściągnąc te miotły czy tam miotłe <_<
|
Monia dała już odnośnik, miotła jest mniej więcej pośrodku - to stary dodatek...
|
Ja zagłosowałam, że miotła powinna być! Taka wyszkolona czarownica, powinna na niej latać gdzie tylko by zechciała, a napewno do Abrakadabra, zamiast przez dziurę. :)
|
Ja też uważam że miotła powinna być.... chociaż wcześniej o tym nie myślałam....
|
Cytat:
Jest na stronie http://www.cheapfrills.org/ |
tak sobie ostatnio tą stronę przeglądałam i... nie mogę znaleźć tej miotły.. a może to na innej stronie była?
|
Cytat:
|
Ja...ale nie wiem czy z tamtąd <_< ściągałam miotłę. Działa jk byk mechaniczny z Balnagi. :D Trochę dziwna :huh: , ale może być! :D
|
Ale wlsnie tylko taka jest miotla..
|
:D Siemka ja zagłosowałam na tak, bo uważam że w the sims abrakadabra powinno znajdować się coś takiego jak miotła, bo zawsze jeżeli jest czarownica lub coś w tym stylu to zawszevtam jest miotła, a jak sama nazwa wskazuje to jest to czaruj,aca kraina hehe.
|
:D OGŁOSZENIe!!!!!!!!!!!! :D
=)CORNELKA(=CZYLI JA :D POSZUKUJE DO ŚCIAGNIĘCIA MISIA POLARNEGO TAKIEGO SAMEGO JAK W TS WAKACJE NA KTÓRYM MOZNA SIE OPALAC PIC TOAST ORAZ CAŁOWAC SIE PROSZE O ODPOWIEDZIEC NA FORUM LUB NA NR GG 4428932 PRZEPRASZAM ZA PRZESZKODZENIE I ZMIENIENIE TEMATU ALE TO PILNE (DLA MNIE )PROSZE POMÓZCIE :P :huh: =)Cornelka(= |
MUSI BYC MIOTŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
i tak też myśli większosć osób - właściwie to po zainstalowaniu gry nie zauważyłam jej braku - ale traz tak sobie myślę że trochę głupio że nie ma w grze tak charakterystycznego przedmiotu jak miotła właśnie... a właściwie może dlatego nie zauważylam bo już mialam miotłe znacznie wcześinej... :P
|
Skoro powinna być miotł do latania w TS Abra to powinny też być samochody w TS i innych dodatkach, a w TS Wakacje jeszcze pociąg, samolot lub okręt!!! :D :P
|
Cytat:
|