TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Poradniki - Różne (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=296)
-   -   Rejestracja na modthesims2.com (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35016)

Eámanë 10.01.2007 21:45

Rejestracja na modthesims2.com

Ostatnio na forum pojawiły się pytania dotyczące rejestracji na stronie modthesims2.com, postanowiłam więc stworzyć mały poradnik ;)

1. Klikasz na napis "Register" w górnej części strony.
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...odts2com/1.jpg

2. Wpisujesz swoją datę urodzenia (musisz mieć co najmniej 13 lat), po czym klikasz na "Proceed".
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...odts2com/2.jpg

3. Akceptujesz regulamin przez zaznaczenie kwadracika i klikasz "Register".
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...odts2com/3.jpg

4. Wypełniasz formularz, wpisując swoje dane w odpowiednie pola.
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...odts2com/4.jpg
Może pojawić się komunikat "The entered password do not match" - oznacza on, że hasło zostało źle powtórzone, wpisz jeszcze raz. Na górze strony może również pojawić się: The following errors occurred during your registration:
- That username is already in use. If you are login and you have forgotten your password, click here.
- wybrany przez Ciebie login jest już zajęty
- The email address you entered is already in use. If you have forgotten your password, please click here. - ktoś już jest zarejestrowany na wpisany przez Ciebie email
- The string you entered for the image verification did not match what was displayed. - źle przepisałeś kod z obrazka
- You have not completed the required field "Games Purchased". - nie wypełniłeś pól z wyborem posiadanych części gry.
- The two email addresses that you entered do not match. - źle powtórzyłeś adres e-mail

5. Zaznaczasz, jakie części gry The Sims 2 posiadasz.
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...odts2com/5.jpg

6. Klikasz na "Complete registration" na dole strony.
http://www.members.lycos.co.uk/seawh...odts2com/6.jpg

Gotowe :)

zozol38 11.01.2007 13:07

dziex ZA POMOC :D :D :D

Kyoko... 14.01.2007 16:47

Super dzięki ! :D :D :D

babyborn96 29.01.2007 17:46

a mi wchodzi Sorry, we are unable to register you at this time due to your age.
a dałam 1994 r hehe i nie wchodzi odpowiedzie czemu pliss

babyborn96 29.01.2007 17:59

Cytat:

Napisał babyborn96
a mi wchodzi Sorry, we are unable to register you at this time due to your age.
a dałam 1994 r hehe i nie wchodzi odpowiedzie czemu pliss

już wchodzi dzięki !!!!!!!!!!!!!!!

kornelia911 30.01.2007 12:00

Ja mam 11 lat,a wpisałam 1864 ;P xD
Tak żeby mi weszło:)
Aha i fajny poradnik,ja juz sie dawno zarejestrowalam,ale nie wiem jak ściągnąć cos;/

Cannabis 30.01.2007 12:03

Pod prezentacją każdego dodatku jest ramka z załącznikami (Download files) :).

Idil 20.03.2007 19:13

Prosie o pomoc bo Idiloo jes gópia i nie teges :P

Jestem kiepska z Angielskiego więc nic nie rozumiem
Po zarejerstrowaniu nacisnełam na forum i wyszedł mi ten komunikat:

Welcome to MTS2, Idiloo. As a new member, we recommend you check out the Site Rules & Guidelines, the Website FAQ, and also be sure to read any announcements or stickies in any forums you visit (they appear in green and at the top of threads list).

If you are looking for downloads, please try the "Search", located on the main Downloads page. For tutorials about the game, see Game Help and for tutorials about creating content see the Create section.

Eámanë 20.03.2007 22:07

Cytat:

Napisał Idil
Welcome to MTS2, Idiloo. As a new member, we recommend you check out the Site Rules & Guidelines, the Website FAQ, and also be sure to read any announcements or stickies in any forums you visit (they appear in green and at the top of threads list).

If you are looking for downloads, please try the "Search", located on the main Downloads page. For tutorials about the game, see Game Help and for tutorials about creating content see the Create section.

"Witaj na MTS2, Idiloo. Jako nowemu członkowi polecamy Ci sprawdzenie regulaminu strony, FAQ i upewnienie się, że przeczytałeś wszystkie ogłoszenia i przyklejone tematy na każdym forum, które odwiedzasz (są zielone i umieszczone na górze listy tematów).

Jeśli szukasz downloadsów, użyj "Search", umieszczonego na głównej stronie Downloads. Żeby zobaczyć poradniki dotyczące gry, zobacz dział Game Help, a poradniki dotyczące tworzenia nowych obiektów - Create."

Tak mniej więcej :D

Maadzialenaaa 25.03.2007 18:42

Szkoda że tego nie przeczytałam zanim męczyłam się z rejestracją na tej stonce :O :O

Alene 01.08.2007 13:43

Odp: Rejestracja na modthesims2.com

Cytat:

Napisał Cannabis
Pod prezentacją każdego dodatku jest ramka z załącznikami (Download files) :).

klikam na nazwe pliku i potem niby mam poczekac 7 sekund a to jest cos takiego ze z 7 jest nagle 5 a potem 2 i znowu 7 :(

CrEaTiV 06.10.2007 15:39

Ej!
;(

nie moge wejsc na modthesims2.com !!!!!!! :1smutny:

CZEMUUUU!! ;(

a i świetny poradnik :P
;(

Oskikop 08.10.2007 20:11

dzięki wielkie od wieków próbuje to zrobić i narerzcie mi się udało świetny poradnik

Kleopatra VII 22.02.2008 14:45

Mam problem z zalogowaniem sie. przez dluzszy czas nie mialam internetu i do niektorych stron zapomnialam hasla a ze jestem slaba z angielskiego nie wiem jak odzyskac haslo. tyle co rozumialam to robilam ale caly czas wracalo mi co tej striony gdzie nalezy podac nick. Czy ktos moglby mi krok po kroku powiedziec co mam zrobic zeby odzyskac haslo

nitka84 04.04.2008 20:11

Ami rejestracja poszła łatwo bez tego poradnika :) Innym się napewno przyda:):):):)
KLEOPATRA:Jesli masz mozille wejc w narzędzia-opcje...-bezpieczeństwo-wyświetl hasła i tam powinny być hasła :D

kajucha95 26.08.2008 17:13

a ja mam taki problem:robie wszystko jak w poradniku, a potem kiedy chce ściągać dodatki to jest jakiś komunikat.Z mej angielskiej wiedzy wywnioskowałam że chodzi o rejestracje!O co chodzi i co z tym zrobić.POMOCY!!!

Tonks 10.01.2009 22:15

Zabrzmi na to, że jestem idiotką, ale pomógł mi ten poradnik :D Jak żaden inny, cóż..

Nadzieja. 11.01.2009 17:19

Świetny poradnik :P

Vanitas 09.04.2009 10:57

Mam durne pytanie... Ja usunąć konto z MTS2, lub zmienić nick :| Wiem, że głupie pytanie... Z góry dzięki :)

mienso 09.04.2009 11:14

Cytat:

Napisał Dominic (Post 995766)
Jak usunąć konto z MTS2, lub zmienić nick

Usunąć konta chyba się nie da. W regulaminie powinno byc wszystko napisane czy, np. jak u nas po danej liczbie miesięcy nieaktywności na stronie, zostajesz automatycznie usunięty.
Aby zmienić nick musisz napisać do administratora. Tak mi się wydaje.

kasia131297 11.05.2009 15:28

a mi pisze takie coś

STOP!
Before you download anything, please make sure you read Downloading for Fracking Idiots co to znaczy a w Downloading for Fracking Idiots da sie wejść

kitka^^ 14.07.2009 22:21

Cytat:

Napisał kasia131297 (Post 1018673)
a mi pisze takie coś

STOP!
Before you download anything, please make sure you read Downloading for Fracking Idiots co to znaczy a w Downloading for Fracking Idiots da sie wejść

Popieram mam to samo i nie wiem co zrobić;(((((((((9

asiulQia 08.11.2009 11:12

Ta stronka jest na 100% bezpieczna? Bo są stronki z dodatkami, które zainstalowałam (Lazurowa Promenda/Promenada) i mi wyskakiwał błąd i musiałam odinstalować simsy :/.

Vanitas 08.11.2009 11:20

Żadna strona nie jest w 100% bezpieczna

Aisha_91 06.01.2010 21:57

Przepraszam, ze odswiezam, ale mam pytanie a nie chce zakladac nowego tematu.
Wiec, czy przy rejestracji e_mail ma znaczenie z jakiej jest "sieci" ? Bo wogole na poczte nie przychodza mi linki aktywacyjne.. a moze trzeba czekac jakis czas az dojdzie ? :/

Starlight 07.01.2010 21:05

najlepiej na Gmail.com lub yahoo.com - dochodzi najszybciej.

gwiazdeczka-95 16.01.2010 12:58

Cytat:

Napisał Starlight (Post 1187527)
najlepiej na Gmail.com lub yahoo.com - dochodzi najszybciej.

A konkretnie jak długo? Bo ja mam na gmailu.

zelkam 16.01.2010 14:02

zależy też od godziny, ogólnie dość szybko przychodzi, maksymalnie do 2h wg mnie

gwiazdeczka-95 16.01.2010 18:20

Ja czekam już 1 dzień...
A można mieć tylko jedno konto? Bo ja założyłam sobie drugie.

Starlight 16.01.2010 19:05

www.gmail.com
www.yahoo.com
www.hotmail.com

to są najlepsze strony na założenie E-maila.
Dochodzi po 1 sekundzie, zawsze działa,nie ma reklam i zero SPAMU! :)

gwiazdeczka-95 16.01.2010 19:58

Cytat:

Napisał Starlight (Post 1192434)
www.gmail.com
www.yahoo.com
www.hotmail.com

to są najlepsze strony na założenie E-maila.
Dochodzi po 1 sekundzie, zawsze działa,nie ma reklam i zero SPAMU! :)

Mam konto na gmailu a jednak email z MTS'a mi nie dochodzi :( :|

Sherlock 31.01.2010 09:12

Może coś źle wpisałaś? Spróbuj jeszcze raz, a jak nie podziała to po prostu czekaj...

Starlight 31.01.2010 19:33

Zarejestruj się jeszcze raz. Może być tak, że pomyliłaś nawet jedną literę w E-Mailu, i już nie dojdzie.

Gargamel 02.02.2010 13:24

[QUOTE=gwiazdeczka-95;1192508]Mam konto na gmailu a jednak email z MTS'a mi nie dochodzi :( :|[

Mi też nie dochodzi email. A też mam na gmail.com.

Nattalciaa 02.02.2010 17:26

Yeey, ale się namęczyłam ;o Nie wiedziałam co się dzieje że nie wchodzi, a to tylko regulamainu nie potwierdziłam ;p

Kofeina 14.02.2010 09:06

Witam
zarejestrowalam sie na stronce,przeczytalam regulamin.ale nadal gdy chce cos sciagnac pojawia sie komunikat ktory kaze mi przeczytac regulamin.ile razy mam go czytac? co mam zrobic aby nie odsylano mnie ciagle do tego regulaminu i instrukcji.

Sherlock 14.02.2010 09:35

Zarejestrowałem się i nic mi nie pisało o żadnym potwierdzeniu w mailu.
Co do ściągania - u mnie pomogło wylogowanie się i zalogowanie z zaznaczeniem opcji 'Remember Me' ;]

Konik 05.05.2010 14:21

Przepraszam, że odświeżam, ale mam taki problem. Po rejestracji ukazuje mi się wiadomość:

Thank you, *****. Your registration is now complete.

You may now proceed to edit your Profile in order to fill in additional personal details about yourself, or you could modify your Options to customize your browsing experience of this site. If you would rather do these things later, you can do so by following the links around the site to your User Control Panel.

Kiedy próbuję coś ściągnąć to mam znów taki komunikat:

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1.If you are trying to access a download, it may have been removed by the Creator or by the Staff for policy violations or a number of other reasons.
2.Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
3.If you are trying to post, the administrator may have disabled your account from accessing this area.

Alternatively, you can simply go back to the Forums and start posting in threads.

Nie rozumiem, skoro w pierwszej wiadomości jest napisane, że mogę sciągać pliki, pisać na forum itp, to czemu zaś na drugiej jest napisane, że nie mam pełnego dostępu.

No i oczywiście mail z aktywacją nie dotarł (a pocztę mam na yahoo).Czekam już parę dni. Nic nie rozumiem z tego...

November Rain 03.06.2010 10:14

Dziękuję za wskazówki. ;) Zarejestrowałam się i są bardzo fajne dodatki. ^^

Ana021 10.07.2010 10:27

Sorry za odświeżenie tematu,ale mam tego dosyć!Jak się loguję ciągle wyskakuje mi takie coś;You do not have permission to access the forums, because you are permanently banned. The reason is becuase Automatic Sockpuppet Ban
Wynika z tego,że mam bana,ale problem w tym,że od razu po rejestracji
A jak próbuję zakładać inne konta to pisze,że admin zablokował mój adres e-mail
Ktoś wie co z tym zrobić?

Liv 10.07.2010 11:23

Skończyłaś już 13 lat?
Ewent. podaj swój nick (może też być, że ban za multikonto).

Ana021 10.07.2010 18:27

Cytat:

Napisał Liv (Post 1273191)
Skończyłaś już 13 lat?
Ewent. podaj swój nick (może też być, że ban za multikonto).

Nie za bardzo rozumiem,tak skonczyłam 13 napisałam że mam 16

Liv 10.07.2010 18:34

Na MTS mają ograniczenia wiekowe tzn. jeśli masz 12 lat i się zarejestrujesz, dostaniesz bana niezależnie od tego, jak zachowywałabyś się na stronie.
Spamerów i osoby posiadające kilka kont czeka to samo.

Ana021 10.07.2010 18:55

Dzięki Liv:) Szkoda,będę miała dożywotni ban na MTS2:(
Ale jak mam kilka kont każde na inny inny e-mail też?

Liv 10.07.2010 19:03

E-mail rzadko kiedy wpływa na bana (mówię z własnego doświadczenia). Patrzy się przede wszystkim na IP. Jeśli masz zmienne to pół biedy (aczkolwiek dla chcącego nic trudnego!) ale jeśli stałe, to przerąbane, bo mogą Ci je zablokować (ban na IP).

Ana021 11.07.2010 09:29

Aha,no nic dzięki za pomoc:)

Nieznajoma 21.07.2010 15:26

Jak się zarejestrować na modthesims . ?

Po mojej chorobie, muszę od nowa uczyć się angielskiego.
Więc, czy ktoś mi mógłby napisać co gdzie wpisać by poprawnie zarejestrować się na modthesims?

Arisane 12.08.2011 10:35

Cytat:

Napisał Liv (Post 1273191)
(może też być, że ban za multikonto).

Ej, a mam 2 pytania. (sory, za odkop)

1.To jest bezpłatne?
2.Moja siostra założyła tam konto, zapomniała loginu i hasła, też chętnie sobie założę, ale jak zgłosić wspólne IP?

mily122 13.08.2011 10:04

Cytat:

Napisał Kasia440 (Post 1432112)
Ej, a mam 2 pytania. (sory, za odkop)

1.To jest bezpłatne?
2.Moja siostra założyła tam konto, zapomniała loginu i hasła, też chętnie sobie założę, ale jak zgłosić wspólne IP?

1.Tak to jest bezpłatne.
2.Spróbuj skorzystać z funkcji odzyskiwania hasła.Niestety jeśli macie niezmienne IP to ty nie możesz sobie założyć konta.

Liv 13.08.2011 11:34

Proponuję napisać tej sprawie do któregoś z adminów.
A jak nie, korzystajcie z jednego konta - chyba, że chcecie pisać posty na forum ;)

Arisane 27.08.2011 19:46

Cytat:

Napisał Ana021 (Post 1273169)
permanently banned.

uuu... Ja to rozumiem... Masz permamentnego bana. Spróbuj z nowym e-mailem, jak możesz, zmień IP.

Jak dzisiaj mnie zbanują, cóż, zapytam się, jak zmienić IP, bo nie wiem. Zakładam konto, choć to spore ryzyko banem za multi (moja siostra ma tam konto)

No i dzięki wielkie, mogę sobie wypindolić konto na MTS2, tylko dlatego, że jest jakieś pole "human" coś tam, no co za gówno.

JEdnak nie! W human zadano mi łatwe pytaneczko:

What is the name of the FIRST Sims 2 expansion pack? (One word answer)
Answers are in English only, and if you are stuck, Wikipedia has the answers

expansion pack - dodatek
FRIST - pierwszy

Dla tych, co nie umieją angielskiego, odpowiedź: University

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAK!!! WOAH! MAM KONICORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rudzielec 08.04.2012 23:36

No dobra, mam mały problem...
Ostatnio robiłam formata na kompie i pech chciał, że mimo tego, iż skopiowałam sobie plik z zakładek firefoxa (by zachować stare ustawienia przeglądarki, wszystkie hasła itp.), to szlag mi te hasła trafił :x no i problem jest taki, że nie pamiętam hasła na MTS, a jak próbuję je sobie zresetować, to nie przychodzi mi nic na maila, mimo, że wszystko podaję poprawnie... Wcześniej się tym nie martwiłam, bo miałam hasło od dwóch lat zapamiętane na przeglądarce :/ wie ktoś może czy jest jakiś sposób, bym mogła odzyskać swoje konto? :c

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:29.