![]() |
Drewniana podłoga, lustrzana
Jest piekna! I elegancka :D Czy jest może taka na serio, czy tylko dla efektu zdjęciowego? =( Tu jest przykład: >>Drewniana, lustrzana podłoga<< Lub inne wzory. Ale nie same lustrzane podłogi, tylko ze wzorami, jak np to drewno. To jest akurat do >>tego domu<<
Ściagnęłam ten dom, ale nie mam w grze takiej podłogi :( |
Tutaj znajdziesz specjalną "nakładkę" na podłogę, którą znajdziesz w dekoracje~>lustra. Dzięki niej uzyskasz taki efekt jak na zdjęciach. Musisz ją położyć na dowolnej podłodze, a ponieważ działa ona jak "lakier", będzie widać wzór podłogi :).
Wiem, wiem... Nie umiem pisać po polsku ^^. |
Wielkie dzięki Megan za linka. :) Sama bym pewnie się nie natknęła na niego, a bardzo mi się przyda ta "nakładka". :)
Selena -> jak ściągałaś domek z modthesims2 to w pierwszym poście są wypisane rzeczy (wraz z linkami), które nie są do domku załączone i trzeba je ściągnąć gdzie indziej. ;) Czasami autor nie może wszystkiego z domkiem spakować, jeśli twórcy tych dodatków się na to nie zgadzają. |
Isi, jak zobaczyłam tą "nakładkę", przestałam używać podłogi Teko. Ta mi bardziej przypadła do gustu.
|
Wielkie dzięki! :D
|
a jak ona działa ? :O
bo ja mam tylko taki czarny kwadrat |
Po pierwsze, trzeba włączyć odbicia w opcjach gry, jeżeli mimo włączenia tej opcji (lub jej braku) odbicia nie uruchomią się znaczy to, że masz za słabą kartę graficzną.
|
a no to dziwne.. bo jakiś tydzień temu ta nakładka działała mi bez zarzutów ale teraz tez mi się pojawia taki kwadrat z tym że nie jest czarny tylko niebieski. I w ustawieniach mam włączone odbicia światla.. :O
|
Może patrzysz od góry ?
Jak masz włączoną pozycję "z lotu ptaku" podłoga odbija nic innego jak niebo ^^. |
nie.. nie patrzę od góry..
i jednak nie jest to jednolity niebieski ten kwadrat.. to mi miga.. na czarno-niebiesko :O :con: :( |
Mam pytanie jak to można ściągnąć???
Tą podłoge którą poała Megan. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odp: Drewniana podłoga, lustrzana
Niech mi ktoś powie, jak ściągnąć tą podłogę. Albo jestem ślepa, ale nie widzę żadnego linka!
Straaasznie mi się podoba taka podłoga... |
Cytat:
|
Przepraszam iż się wtrącam, ale czy mogłabyś mi także wysłać ową podłogę na maila ^^ ? ([email protected]) Bowiem wchodzę na podany kiedyś w tym temacie link i nie widzę żadnego przycisku download lub coś w tym stylu...
|
Nasti czy mogłabyś mi także wysłać tę podłogę ([email protected]) bo tam się nie da. Była bym Ci bardzo wdzięczna :)
albo chociaż mogłby ktoś podać link do jakiejs innej strony?? Z góry dzienx :) |
Ja też bardzo ale to bardzo poproszę
[email protected] |
I ja też... ^^ Reinstalka pożarła mi wszystkie dodatki z netu.... ;( [email protected] ;)
|
Właśnie wysłałam tym którzy mi podali e-mail tą lustrzaną podłogę, mam nadzieję że nic nie pomyliłam i maile dojdą :D
|
Dziękuję :*
Doszło :D |
Dziękuje :) doszło :) tylko jak nakładam na podłogę to mi miga na czarno-niebiesko :( ;( . Odbicia światła mam włączone dlaczego nie działa??? ;(
|
Cytat:
|
Już jest ok :) . Zapomniałam jeden plik wrzucic do downloads :shy: . Dziękuje raz jeszcze :)
|
Nasti, dziekuje z calego serca!
|
czy ja tez moglabym prosic o tą nakładkę? :* byłabym bardzo wdzieczna
[email protected] |
Dziękuję Ci ślicznie, Nasti. Dodaję reputację!
|
Cytat:
|
Ja rowniez dodaję reputację.
Ej, mi ta podloga odbija niebo, czy to zniknie? |
Cytat:
|
Dlaczego nie polecasz w trybie zycia?
|
mogę też prosić o wysłanie tej nakładki? Będę bardzo wdzięczna. mój mail: [email protected]
|
i ja bardzo proszę o tą nakładkę, bo nie mogę ściągnąć: [email protected]
|
prosze o pomoc szukam tej podłogi ale nie wiem gdzie jest... ;( czy moglabym prosic takze o wyslnie? [email protected] lub tą nakładkę. PLISss z gory DZIekUJE!!
|
ja tez poprosze ;d
[email protected] |
Już Wam wysyłam.
|
A ja wrzucam na serwer: http://www.members.lycos.co.uk/seawh...alustrzana.zip :)
|
dziekuje Wam BAAAARDzO!!!!!! :):) ale niech mi ktos powie jak ja mam to zrobic aby ta podloga dzialala w the sims 2?
|
Znajdzesz ją w elementach dekoracyjnych---> Lustra. Kładziesz ją na dowolną podłogę ;)
|
|
Czy ja też mogę prosić [email protected] :shy:
|
Dziękuje :*
|
dziękuje ; *
|
Ja tez poprosze [email protected]
|
Dziękuje :* Podłoga już w grze ;)
|
A może jest jeszcze jakaś lustrzana podłoga bo ta jest już płatna?
|
Ej, czemu jak wzielam ta lustrzana podłoge to ona sie swieci na czarno niebiesko?
|
Może nie masz ustawionych odbić lustrzanych w ustawieniach gry?
|
:smirk: to ja tez poprosze o wyslanie :smirk: [email protected]
|
Ja też poproszę o wysłanie, jeśli to nie problem ;) [email protected]
|
Mam ustawione i mrygfa mi na czarno niebiesko ;(
|
Ja też proszę o wysłanie, jesli to niw sprawia problemu. [email protected]
Z góry dzięki. :* |
Moniia już wysłałam i Białoczarna Tobie też:)
|
Dzięki Ci bardzo. :*
|
Linka wysłała byś mi tą podłoge (nakładke) PROSZE mój e mail to [email protected]
|
A ja też mogę prosić? [email protected]
z góry bardzo dziękuję! :smirk: |
A czy mogłabym także prosić o tę podłogę na maila ? :)
[email protected] |
JA też bym poprosiła o tą podłoge , mam nadzieje że nie za póżno [email protected] :D
|
Ja też bardzo bym prosiła o przesłanie tej podłogi ;) ([email protected])
|
Ja też bardzo prosiłabym o tą podłogę ([email protected])
Z góry dziękuję :* |
jeśli to nie jest problem to mi też możesz wysłać ? [email protected]
|
Dziękuje LinkaLp do mnie doszła , punkt reputacji dla ciebie :D
|
Ej czemu podłoga swiei mi sie na czarno - niebiesko?? ;(
|
Angie tak jak ktoś już napisał musiszmieć włączone odbicia światła w grze, wiem bo mi się działo to samo. Może jakoś źle to ustawiasz? Trzeba nacisnąć 'Zastosuj', a potem jest takie jakby odliczanie (albo kolejność na odwrót , nie pamięyam :P ) i trzeba potwierdzić. Spróbuj jeszcze raz.
|
Cytat:
|
Dzięki LinkaLP!Dodaję reputacje!
|
Mam dobrą karte graficzną ;( Nie wiem czemu mi mryga... Mam włączone odbicie, dobrze mam kliknięte bo lustrach sie odbija ;(
|
Cytat:
A ile masz ramu :| ? |
A może patrzysz z lotu ptaka??? Wtedy nie odbija się nic innego tylko niebo... xD
|
Cytat:
TAk ale to nie możliwe bo podłoga świecia się na czarno - niebiesko :| |
Wydaje mi się, że ram nie ma nic tu do gadania ;), ale moge sie mylić...
|
Nie wiem ile mam ramu(ale bardzo duzo bo miałam formata niedawno) i nie patrze sie z lotu ptaka ;(
|
LinkaLp dzięki dodałam ci reputacje i jeszcze raz dziękuję :*
|
Urwanie głowy widzę z tą podłoga ;)
Więc sama dołączę się do prośby o przesłanie mi jej. to mój mail: [email protected] z góry dziękuję :) |
|
Teo i Nikara właśnie Wam wysłałam mam nadzieje, że dojdzie:)
|
Hmm. :( A ja dostałam tą podłogę już dawno, dawno, bodajże od Nasti. Próbowałam zainstalować i dupsko. Nie da się. :(( Czemu?
|
Hm, no tak przyznam żeKonrad ma rację, ale nie będę się czepiać w końcu czego się nie zrobi dla tych paru punkcików reputacji (sorry za ironię, ale naprawdę dziwi mnie że dla niektórych ta reputacja jest na tyle ważna, że pozabijają sę za byle punkt :O )... A przy okazji z tego tematu zrobił się niezły śmietnik, ludzie jak chcecie żeby Linka wysłała wam tą podłogę to piszcie do niej na PW, bo ten temat składa się teraz przez was z samych postów o treści "Wyślij mi też tą podłogę!" oraz mnóstwa postów, w których Linka każdemu po kolei potwierdza że tą podłogę wysłała (od czego jest PW???). Nie mam pytań :wacko:
|
Dostałam wszystkie pliki od Nasti, kiedy próbuję je rozpakować pokazuje się coś takiego: "
|
Jest mi gupio, że tak wyszło z tą podłogą bo nie wysyłałam jej dla punktów, a tylko dla tego aby komus pomóc, tak jak pomogła mi wtedy Nasti, i nigdy nikogo nie prosiłam o punkt. A i miałam formata i już jej nie mam w grze, więc już nikomu nie wyśle. Przepraszam Cię Nasti, że tak wyszło, nie miałam zamiaru robić biznesu na tej nakładce. Jest mi strasznie głupio mam nadzieję że mi wybaczycie..... :shy:
i sory za zaśmiecanie tematu moimi postami :shy: :shy: |
A gdzie ona napisała, że robi to dla reputacji?
|
Linka dziękuję za wysłanie mi podłogi. Co prawda nie działa, ale chęci się liczą:)
Może uda mi się ją gdzieś ściągnąć:) bo baaaardzuśko mi sie podoba:) PS:Konrad Ty się marnujesz:) Mógłbyś być "przedstawicielem handlowym":P |
|
Ja tesz poproszę tą podłogę [email protected]
|
prosze przeslijcie mi tą podłoge na [email protected]
|
Prosze o wysłanie mi tej boskiej podłogi!!! --> [email protected] <--
Juz kiedys mialam ja w grze ale musialam wszystko odinstalowac... buuu... ;( |
czy ktoś moze mi tą podłogę przesłać na majla???? ( [email protected] ) proszę o szybką pomoc!!!!
|
ok,mam podłoge a teraz pytanie co do niej,rozpakowuje do pliku downloads,na to wyglada ze wszystko jest ok ze nic niejest uszkodzone a w grze jej niema :( ani w podłogach ani w lustrach,moze ktos z was wie w czym problem,pozatym karte graficzną mam ok i odbicia swiatła tez są ok...
|
Czy mógł by się ktoś zlitować i mi też wysłać??? Pisałam już wcześniej ale nikt nie wysłał... Please!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
[email protected] |
A czy naprawdę jest tak ciężko i przejrzeć cały temat? Na bodajże 3 czy 4 stronie ktoś uprzejmy zapodał linka do serweru z plikiem. Zamiast w kółko prosić i truć komuś cztery litery to chyba niewiele.
|
cześ mam proźbe miałam tą podłogę ale zepsuły mi sie simy i musiałam odnowa je wgrywac i teraz chciałam ją znowu ściagnąc ale jes już płatna czy mugłby mi ktos ja przesłac na meiła? Beata to moj email [email protected]
|
Skoro ta podłoga jest płatna to chyba nie jest to fair w stosunku do tego kto ją zrobił :con:
|
Ja też bardzo potrzebuję tej podłogi. Błagam! Prześlijcie! [email protected]
|
No ale wtedy była zadarmo a teraz wysyła na inną strone gdzie czeba zapłaci ;(a ja masz to co ci szkodzi mi ja wysłac jak bys mógł była bym ci wdzięczna :)
|
No ale wtedy była zadarmo a teraz wysyła na inną strone gdzie czeba zapłaci ;(a ja masz to co ci szkodzi mi ja wysłac jak bys mógł była bym ci wdzięczna :)
|
Kiedyś była lecz już nie jest, widocznie autor zmienił zdanie i należy to uszanować. A redystrybucja bez jego zgody jest nielegalna, tak samo jak np. piractwo. I nie rób mi tu maślanych oczków, bo ja sie nie złamie, moze ktoś inny =p
a jak już cos to "mogła" a nie "mógł" ,no bez przesady, po nicku i awatarze można się skapnac jaka jest moja płeć, a jak już cos to trza bylo do proflu zajrzeć xd |
Cytat:
|
Ciekawe czy wy wszyscy jesteście tacy z zyciu uczciwi? Czy tu tylko takich zgrywacie... :/ bo jeżeli jesteście to nie wiem skąd na tym świecie tyle zła
|
ja podloge wgralam i niemam jej w grze narazie gram tylko w podstawowa wersje gry czyli the sims 2.Szukalam jej w lustrach ale nigdzie jej niema.
|
Cytat:
Hmmm... Może nie podłoga potrzebuje dodatków. |
skoro tak wszyscy prosili o ta lustrzana podloge, to ja tez moge prosic, bo ja ja mam w grze, ale tez mi sie swieci. Czy to dlatego, ze nie mam mesha?Bo skod ja wzielam to nie wiem. [email protected]
Z gory BARDZO dziekuje!!! |
Widocznie nie masz jednego pliku, którego ludzie nie przesyłają, bo uważają, że jest nie potrzebny ;)
|
Cytat:
P.S Chyba że inne dodatki są widoczne a te nie to nie wiem :P Tak czy inaczej poszperaj w opcjach w grze :) |
mam podstawowa wersje wiec niepotrzebuje odznaczac dodatkow,wszystkie inne sa ale podlogi niestety niema!o co chodzi?moze zeczywiscie ktos niepodeslal mi waznego pliku?prosze jeszcze raz wtakim razie o te podloge!
[email protected] DZIEKUJE!!!!!!!!!! |
W podstawowej grze też jest taka opcja .
|
Cytat:
|
jak ktos moglby mi wyslac ta nakladke to bylabym bardzo wdzieczna :) [email protected]
|
Może mi ktoś wysłać tą nakładke prosze bo nie mogę jej ściagnąć a jest poprostu piękna daje meila [email protected] czekam na meila :P
|
a ja wogole nie umiem sciagnac tej podlogi ;(
|
Ona jest płatna.
|
Karolcia i Szynszyl - nie można już wysyłać tej podłogi. Podłoga 1x1 jest free, a reszta jest płatna. Ściągnąłem tą podłogę. Ale mam z nią problem. Kartę graficzną mam bardzo dobrą, wszystkie dodatki do The Sims 2.
Zrobiłem fotkę, pokaże co się dzieje. Fotka: http://img104.imageshack.us/img104/4...iciejpgop2.png |
Widzę dwa wyjścia:
1.Nie wgrałeś/aś jakiegoś pliku. 2.Podłoga nie jest kombatalna(?) z najnowszymi dodatkami simsów(np.podróże) No nic innego nie widze.Może jakiś Patch wyjdzie który naprawi to. |
Dałem też fotkę innego lustra, więc widać, że odbicia są.
Tara - wszystkie pliki wgrałem. Kilka dni temu działało - dzisiaj NIE. |
Może masz za nisko ustawione inne opcije grafiki?Wszystko ustaw na maxa i spróbuj.A jak nie to może...No nic innego nie widzę.Może masz za mało ramu,karta graf Ci sie przegrzewa,albo ona się poprostu chrzani.
|
Tara - grafika jest ustawiona na fulla (widać też na zdjęciu), karta jest bardzo dobra, RAM'u 1 GB, Wszystkie dodatki do simów, folder Downloads 2 GB, Wolne miejsce na C: 72 GB
Więc nie wiem czym to jest spowodowane, a odbicia światła są włączone, jak widać w drugim lustrze na fotce. Więc nie wiem o co biega. |
A czy ona Ci miga?Bo jak tak to chyb wiem co jest przyczyną.Któryś z dodatków(nie z neta ale dodatek do gry np.4PoryRoku)zakłóca działanie tych podłóg,ma on jakiś błąd który powoduje że podłogi się walą,nie wiem jak to wytlumaczyc zrozumiale...Albo jakiś ściągniety dodatek z internetu to powoduje.Jak byś na chwile jakoś ,,pozbyła'' sie zawartość dowloadsu a zostawił tylko te podłogi to by było wiadomo czy gra jest winna czy dodatki z internetu.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
może i jestem ciemna w tych sprawach,ale gdzie na tej stronie z nakładką jest jakieś download???Jak mam ściągną tą nakładkę???
|
|
stalam sie szczesliwa posiadaczka lustrzanej podłogi! kochany wujek...
|
A nie można tej podłogi pobra gdzieś bezpłatnie?????:(
|
Do niedawna podłoga była bezpłatna (sam mam ją w grze, za darmo), tylko Murano zrezygnował/a z udostępniania jego/jej przedmiotów za darmo, nie wiem czemu. Żeby płacić za kawałek lustra na podłodze... xD
|
http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/ murano wstawili lustrzaną podłogę 1 na 1 za darmo, daje ten sam efekt, ale po prostu trzeba ustawiać na każdej kratce
|
Bardzo dziękuje,sama bym pewnie tego nie odkryła,ale,czy żeby ją pobra trzeba byc zalogowanym??Hm...już sobię poradziłam...Jeszcze raz wielkie dzięki :*:*
|
Ja też chce tą podłoge jeśli by ktoś mi przesłał bym był wdzięczny [email protected]
|
Czy mogłabyś wysłać też link na [email protected] ? Z góry dzięki
|
Wysyłanie jej jest nielegalne.
Wejdźcie tutaj: http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/ i ściągnijcie 2 ostatnie pliki. Oczywiście trzeba być zarejestrowanym. |
Dziękuję Allia ;]
Pzdr. |
Mi ta nakladka nie dziala, albo jej znalezc nie moge. Jest tam gdzie podlogi?
|
Nie, jest tam gdzie lustra. Nakładasz ją na dowolną podłogę. Nic nie kosztuje (jak dobrze pamiętam :P)
Na słabszych komputerach może spowalniać grę, do jej działania potrzebne są włączone "odbicia światła". |
Cytat:
|
hej a macie te lustra na sciane?
|
Czy ja też bym mogła dostać tę podłogę [email protected] .Z góry dzięki
|
Lustra na ściane dochodzą w nocnym zyciu :P,a płatnych dodatków raczej nie można sobie przesyłac:/:/:/,lecz istnieje taka nakładka na podloge bezpłatna,ale 1x1.
|
Bardzo jest mi potrzebna ta podłoga. Więc jeśli ktoś mógłby mi tą podłogę wysłać na mój e-mail lub po prostu podać stronkę, z której mógłbym ściągnąć.
Mój e-mail [email protected] Z góry serdeczne dzięki. Pozdro. :) |
http://www.thesimsresource.com/downl...skipframework/
http://www.thesimsresource.com/downl...skipframework/ tu masz lustrzaną podłoge 1x1 za darmo tylko rejestracja potrzebna. pierwszy link to podłoga w kwadracie,drugi to pół kwadratu-trójkącik |:P |
moge jeszcze ja prosić o tą nakładkę? [email protected]
|
simziaba094 wszystko wyjasniła post wyzej. Nie mozna przeczytac postow, tylko leciec na latwizne? :O
|
Przeczytałam całośc. Zarejestrowac sie nie moge bo jużbyłam zarejestrowana ale zapomniałam hasło a e-maila nie moge miec takiego samego a nie chce mi sie robic nowej poczty itd...
Na tym serwerze w ogóle nie wyskakuje mi ta podłaoga ;/ Może mi ją ktoś wysłac?? Bardzo prosze... Nie umiem bez niej życ a musiałąm odinstalowac simsy... Prosze :) [email protected] to po literce ,,b" to jest zero, nie o :) |
Co sie będziemy męczyć... Jest ktoś na forum kto umiałby zrobić taką podłogę?
|
Cytat:
Cytat:
Założenie nowej poczty potrwa tylko 10 min. A nie ma opcji o przypomnieniu hasła? |
No racja...;/
|
Sciągnęłam sobie tą darmową podłogę 1x1, ale zamiast nakłdki mam niebieski kwadrat nie wiecie co moze byc przyczyną?? Odbijanie mam włączone, karta graficzna- bardzo dobra... Nie wiem co jest nie tak, bo wcześniej miałam ją i było ok...
|
Cytat:
Prawdopodobnie pobrałaś samą podłogę, bez pliku powodującego efekty odbicia światła. W linku do pobrania powinny być dwa pliki, które są konieczne do poprawnego działania nakładki. |
http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/ Powinnaś ściągnąć te dwa pliki.
|
A ja sie na szybciocha zajerestrowałam i ją mam xD
|
Dzięki luja :*
|
Ja tez proszę o tą podłogę na [email protected]
|
ta podłoga czasem nie poszła do działu pay?
|
Doszła, ale nie kafelka 1x1
|
Cytat:
|
Hej!Ten temat ma cala mase stron, a ja chcialbym miec zwykla lustrzana podloge, bez niczego, bez paneli,przyciemniania, po prostu lustrzana. Co i skad mam sciagnac, gdzie wgrac, prosze o odpwoedzi.
|
[[email protected]]wyślijcie mi
|
@up: nie możecie poszukać? wgrywa się tą podłogę tam gdzie są dodatki, a ta podłoga to jest taki jakby "lakier", który nakłada się na panele, dywany, itp. ;) więc głupio wygląda sama, bez innej podłogi... xP
|
Wielkie dzięki właśnie buduje domek i potrzebuje takich nakładek a dopiero wgrałem simsioki;p:).
Ps ja jednak też nie mogę ściągnąć podłóg:(....dałoby rade byście wstawili to na rapida czy coś??pozdro :* |
ja również bardzo proszę o tą lustrzaną podłogę! e-mail: [email protected] z góry wielkie dzięki! jesteś kochanym ludkiem :D
|
Gdyie kliknac , abz pobrac ta "nakladke"?
|
jest płatna.
|
Czy to taka wielka sztuka przeczytać kilka postów powyżej? Ta podłoga w rozmiarze 1x1 jest darmowa, można ją pobrać tutaj, wystarczy się zarejestrować na TSR co również jest darmowe.
|
wyślijcie mi tą podłogę [email protected]
|
Przemku, trudno przeczytać post tuż nad twoim :/?
|
nie wiem jak się zarejestrować
|
Czy rejestracja jest płatana?
|
nie jest płatna
|
Uspokójcie się z tym proszeniem o wysłanie na e-maila! Porąbało was czy co? Tak trudno się zarejestrować i sobie ściągnąć? :con:
|
Cytat:
ha, mi się udało ściągnąć zanim trzeba było się zarejestrować;d |
A gdzie trzeba kliknąć, żeby ściągnąć?
|
No dobra :shy: to ja też mogę?? :shy: na ten adres [email protected]
|
No to się zarejestruj! :con:
|
Tu macie serwer z którego można tą podłoge ściągnąć ;)
EDIT: Jest 1x1 i z tym drugim plikiem ;) Sprawdzałam i wszystko działa ;) http://www.f4a.eu/uplRAR/12034377583688.rar |
Ojeju jeszcze raz?
Wchodzicie na strone http://www.thesimsresource.com/ i tam sie rejestrujecie. Rejestracja przebiega tak samo jak na każdej innej stronie. Dla tych co nie wiedzą: 1. Klikacie na Register for Free 2. W Choose Membership nic nie zmieniacie Teraz Create an Account: Username- nick E-mail Address- poprawny adres e-mail Verify E-mail- powtórz e-mail Password-hasło Verify Password- powtórz hasło Teraz Fill in Personal Details: First Name- imię Last Name- drugie imię Gender- płeć(Female-kobieta; Male-mężczyzna) Year of Birth- rok urodzenia Address- adres Zip/Post Code- kod pocztowy City- miasto State/Province- stan/?województwo? Country- kraj Get updates from TSR by e-mail? - czy chcecie dosatwać maile na temat update Signup for the TSR Newsletter?- czy chcecie dostawać Newsletter(biuletyn) Abuse Warning- ochrona przed rozprowadzanie danych(trzeba zaznaczyć) Terms and Conditions- warunki i ??(trzeba zaznaczyć) Pola oznaczone * są obowiązkowe. Nie pamiętam ale być może będziecie musieli potwierdzić rejestracje w mailu jaki Wam przyjdzie. Następnie już zalogowani wchodzicie na http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/ i pobieracie te dwa pliki. Aby pobrać kilknijcie na tego niebieskiego ludka w pudełku(pobiera się jako SIM2PACK), lub na zieloną strzałkę(pobiera się jako PACKAGE) |
Jak można tego nie wiedzieć? ;) A ty lollypopek lepiej nie wrzucaj na serwy, bo zaraz zaczną się pytania w stylu "Jak stamtąd ściągnąć? Plisssska odp." :D
|
mi ise udalo sciagnac :P bylam juz zarejestrowana :)
|
Dzięki lollypopek :D
|
Cytat:
EDIT: Mam nadzieje, że pomogłam ;) |
lollypopek - zdajesz sobie sprawę, że wrzucone przez Ciebie linki to piractwo? W pliku są wszystkie rozmiary lustrzanej nakładki, a tylko ta 1x1 jest darmowa, za pozostałe trzeba zapłacić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kilka postów wyżej było wytłumaczone, ze musisz pobrać z tsr jeszcze jeden plik. Popatrz na wcześniejsze podstrony tego tematu.
|
Cytat:
|
Ja pobralam z serwera te kilka plikow i nakladka swiecila na czarno niebiesko. potem pobralam te dwa pliki co podala luja i gdy klade na podloge to nie ba zadnego odbicia tylko przeswitujaca podloga tak jakby jej nie bylo :con: :con:
|
Cytat:
Cytat:
|
Darmowe to one były kiedyś. Też mam wszystkie rozmiary ze strony muranomobilia.com, ale teraz już ich nie można ściągnąć stamtąd. ;) A jak dla mnie to skandal, żeby płacić za kawałek lustra na podłodze. :con:
|
Czy ktos wie jak mi pomoc???
|
pati1394 - albo masz wyłaczone odbicia w grze (mozna je włączyć w opcjach grafiki), albo Twoja karta graficzna jest za słaba i dlatego nie widzisz efektu "lustra" na podłodze po położeniu nakładki.
|
haughton- albo też nie ściągnęła pliku z TSR, który umożliwia ten efekt.
pati1394- znajdziesz ten plik tutaj: http://www.thesimsresource.com/artis...ds/free/sims2/ "Shader file" |
Cytat:
Napisała powyzej, że pobrała obydwa pliki. :smirk: |
Dobra juz sobie poradzilam dzila ta nakladnka niewiem czemu wczesniej nie dzialala :P
|
haughton- jeśli tak to przepraszam, nie zauważyłam :)
|
Jest 1x1 i z tym drugim plikiem ;) Sprawdzałam i wszystko działa ;)
http://www.f4a.eu/uplRAR/12034377583688.rar |
Czy ja też moge prosic o tą nakładkę? mój e-mail to : [email protected]
z góry dziękuje ;** :wub: |
Cytat:
|
Bo to jest właśnie takie ... dziecko. Boże, jaki żalllll.
|
Cytat:
|
Cytat:
Désignér to chłopak :P |
Ja też ściągnęłam sobie tę nakładkę,rozspakowałam w folderze Downoload, i nie mam jej w grze ;( .Dlaczegoooooooooo?
|
Cytat:
|
bo trzeba ściągnąć wszystkie pliki...
|
Matko jedyna, to sie nazywa kolezenska postawa :/
Tylu z Was udalo sie sciagnac to za darmo. Zeby nie podzielic sie z kolegami na forum tymi plikami (glupie wyslanie na maila, nie wrzucanie na osobny serwer i rozpowszechnianie w taki sposob), wstyd. |
Cytat:
ten link podał ktos wczesniej, wiec mozesz sobie pobrac |
Potrafie sciagnac sobie ze strony 1x1. Ja mowie o tych duzych.
|
Haro, większe nakładki są obecnie płatne więc przesyłanie ich jest piractwem.
|
Cytat:
Ja chce [email protected] |
Cytat:
:/ nie można samemu ściągnąć?? |
Ja ją nie wiem skąd mam, kiedy... Dobra jest reż 1x1 ale trzeba co kwadracik kalepiać
Aha, i radzę używaś sufit azem z lustrzaną podłogą, bo będzie się nam niebo odbijało. |
Jest jakiś hack albo kod żeby było widać sufit?
|
sufit możesz ściągnąc z mts2
@down jak to do mnie to się da ściągnac xd |
Cytat:
Nie da się ! |
Tobie się może po prostu nie ściągnęło,ale innym tak więc nie mieszaj. Nie obrażam cię!
|
Dobra nie róbcie już offtopu
Jak macie probemy to skorzystajcie z wyszukiwarki, albo załóżcie nowy temat, a nie zaśmiecajcie tego... |
Częsato mi się tak zdarza z dodatkami z neta
|
waśnie mam probem z jej ściagnieciem :( .. jak ja sciągnąć ?
|
@up:
Cytat:
|
a trzeba na Gmailu mieć emaila?
|
Nie trzeba
|
@karass - więcej postów pod postem nie szło napisać o tej samej treści?
|
nom, ja też bym bardzo prosiła, kiedyś ściągnęłam sobie tę podłoge, ale teraz nie widze "downolads" czy czegoś podobnego... ;o
[email protected] będę wdzięczna ;* |
Bo tam nie ma downloads. Jeżeli jesteś zalogowana to kilkasz albo na niebieskiego ludka w pudełku(pobierasz wtedy jako SIM2PACK) lub na zieloną strzałkę(pobierasz jako PACKAGE)
|
a jesli nie jestem zalogowana?
|
MUSISZ byc zalogowana, zeby moc pobrac nakladke lub cokolwiek innego.
|
Dokładnie. Wymagana jest rejestracja.
Zajmie tylko 5 min a korzyści może byc więcej niż tylko lustrzana podłoga. |
ja też tak mialm może żle wrzuciłeś do nieodpowiedniego folderu :)
|
I ja też poproszę [email protected]
|
Nie możecie sobie tego pościagać? !
|
Ludzie tyle razy było powiedziane, że tej podłogi nikt Wam nie wyśle, bo po pierwsze jest to nielegalne a po drugie można ją sobie ściągnąć samemu.
|
nie, nie możemy, ja nie widze teego linku .!! murano.zip czy coś.. no to powiedz gdzie to jest, to sobie ściągniemy
|
tu masz tą podłoge ale płatną
|
Cytat:
Następnie wchodzisz na strone http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/ i są tam dwa pliki (obrazek pomocniczy : http://img205.imageshack.us/img205/51/beznazwy1fc6.jpg ), które trzeba pobrać. Jeżeli klikniesz na obrazek nr 1. to pobiera się w SIM2PACK a jeżeli na obrazek nr 2. to pobierasz w formacie PACKAGE. Radzę kliknąć na obrazek nr 2. PS: Obrazek może się długo ładować |
no ja jestem zalogowana .!!!!!
dziękuje :) |
link usunięty
stad mozna pobrac,calkowicie za darmo,lustrzana podloge,plik sie nazywa millenium-reflektivewallsfloors |
ilona - podawanie linków do takich stron jest zabronione na forum. Ta strona jest piracka. :con:
|
tylko,ze ja ta strone mam z forum ,a poza tym jest w linkarni
|
Cytat:
W takim razie zniknęło ci to z folderu Dowlands. Musisz albo ściągnąć jeszcze raz, albo jeszcze raz wrzucić do folderu Dowlands. Jak usuniesz rzeczy z tego folderu, to tak zaczyna mrygać :( Mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi ;) |
albo nie masz włączonego odbicia światła. To też jest możliwe
|
http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/
2 ostatnie pliki pobieracie xD |
U mnie niestety nie pojawiają się te 2 pliki, tylko jakiś błąd:
[IMG]http://i44.************/14mykgm.jpg[/IMG] Podobnie jak część z was ściągnęłam jeden kafelek tej podłogi, ale ciągle miga mi na granatowo. Czy ktoś wie skąd wziąć ten drugi plik, który powoduje te odbicia? Pojawiła mi się podłoga w formie lustra, ale nie o to mi chodziło, tylko o taki efekt połysku... |
Link w poście powyżej nie jest już aktualny, podłogę o wymiarach 1x1 można teraz pobrać z tego linka: http://www.thesimsresource.com/artis...1x1/id/546586/, a drugi plik niezbędny, aby uzyskać efekt odbicia jest tutaj: http://www.thesimsresource.com/artis...ile/id/546585/
|
haughton jesteś wielki! bardzo Ci dziękuję :) lecę sprawdzić, czy podłoga działa ;)
|
Hej a Ja mam taki problem. Że nie mogę się zalogować. Potwierdzenie rejestracji mi nie przychodzi. A rejestrowałam się około 3 dni temu ;/
|
Sprawdź folder "spam", albo załóż sobie skrzynkę na innym serwisie i zarejestruj się ponownie. Jeśli korzystasz z tego samego adresu, co na forum - z mojego doświadczenia wynika, że WP często ma tego typu problemy.
|
wes dajcie link do lustszanej podłogi plisss
|
mi to wogle nie dziala ;/
|
Ale CO dokładnie Ci nie działa?
Cytat:
Bo linki działają (sprawdzałam), jeżeli nie możesz ściągnąć, to jesteś pewnie niezarejestrowana, a jeżeli nie działa w grze, to musisz (bodajże) włączyć odbicia lustrzane i obiekty modyfikowane. Po włączeniu obiektów modyfikowanych, musisz jeszcze raz wejść do gry. Aha, żeby powiększyć zdjęcie, kliknij na nie :) http://images40.fotosik.pl/193/754b4302dc42b7bfm.jpg Najlepiej, jeżeli chcesz ściągać naciśniesz to na czerwono lub na niebiesko (bo nie wiem, co oznacza to trzecie ;P). Jeżeli nie wiesz, jak "zainstalować" do gry, poszukaj na forum, jest poradnik... o, tu jest ;] |
Mi się zacina mam ją od dawna ale ej nie używam. W trybie zycia to jakaś katastrofa a mam nowego laptopa. Czy wam też się tnie gra?
|
a jeśli ja już ściągnęłam tą podłogę i zainstalowałam, to gdzie teraz w trybie budowy mogę ją znaleźć??
|
W kategorii 'lustra'.
|
dziękuje, zobacze czy są :)
|
i nie w trybie budowy tylko kupowania :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:51. |