![]() |
Jeśli ktoś zana kody do gier niech je tu przysyła żeby ten temat był takim wielkim zbiorowiskiem kodów. Jeśli ktoś chciałby znać kody do jakiejś gry niech pisze na ten temat a ktoś inny na pewno je tu da. To ma być forma pomocy. Tak na początek to przysyłam kody do kilku gier.
Sim City 4 w czasie grania wciskamy CTRL ORAZ X i wpisujemy jeden z poniższych kodów Fightthepower - rozwiązuje problemy związane z siecią energetyczną Howdryiam - rozwiązujemy problemy związane z siecią wodociągową Weaknesspays - 1000 szmalu You don`t deserve it - dostajemy wszystkie nagrody Hellomynameis xxx - zmieniamy nazwą burmistrza Whererufrom xsxx - zmiana nazwy miasta Sim City 3000 Aby włączyć cheaty, należy wcisnąć CTRL+SHIFT+ALT+C. Pojawi się okno, w którym można wpisać: i am weak - wszystko za darmo call cousin Vinnie - ciekawy pan w oknie "Meet" zyxwvu - tego cheatu możesz użyć tylko wtedy, gdy odmówiłeś wzięcia pomocy od pana z cheatu poprzedniego; w menu "Rewards" pojawia się zamek o cudownych właściwościach dla okolicznego terenu garbage in, garbage out - dostęp do wszystkich konstrukcji "śmiercionośnych" power to the masses - dostęp do wszystkich konstrukcji energetycznych water in the desert - dostęp do wszystkich konstrukcji wodnych Salt on - słona woda w morzu Salt off - słodka woda w morzu Terrain one up - teren w górę o jedną jednostkę Terrain ten up - teren w górę o dziesięć jednostek Terrain one down - teren w dół o jedną jednostkę Terrain ten down - teren w dół o dziesięć jednostek pay tribute to your king - pełne menu "Rewards" let`s make a deal - złożenie oferty nerdz rool - fabryki o wysokiej technologii Gta III Podczas gry wpisz dany kod: GUNSGUNSGUNS - Wszystkie bronie GESUNDHEIT - Odnawia punkty życia NOPOLICEPLEASE – spokój ze stróżami prawa GIVEUSATANK – Czołg BANGBANGBANG – Wysadzasz się w powietrze ILIKEDRESSINGUP - Zmiana ubioru WEAPONSFORALL – Przechodnie z bronią w ręku TIMEFLIESWHENYOU – Przyspieszenie czasu MADWHEATER – Nieprzewidywalne zmiany pogody CORNERSLIKEMAD – Auto b. dobrze trzyma się drogi NASTYLIMBSCHEAT - Nieśmiertelność CHITTYCHITTYBB – Latające samochody PEASOUP – Mgła MOREPOLICEPLEASE – wzmożona aktywność policji IFIWEREARICHMAN – Więcej pieniędzy CORNERSLIKEMAD - Lepsze hamulce ANICESETOFWHEELS - Niewidzialne wozy SKINCANCERFORME - Ładna pogoda ILIKESCOTLAND - Zachmurzona pogoda ILOVESCOTLAND - Deszczowa pogoda BOOOOORING - Szybsza gra BANGBANGBANG - Niszczy wszystkie wozy GTA Vice City thugstools-giwery(zestaw pierwszy) professionaltools-giwery(zestaw drugi) nuttertools-giwery(zestaw trzeci) panzer-czołg leavemealone-policja daje ci spokój aspirine-uleczenie,naprawa auta preciousprotection-pancerz Mafia Uwaga kody nie zawsz wchodzą!!! Podczas gry wciśnij razem Shift i Tyldę(~), a następnie wpisz: bodgangsters - nieśmiertelność deadguns - broń i amunicja Malboro - bochater ma fajną kurtkę zdusiu bodygard - pomocnik DJ - fajna muza w tyle PS: Tak naprawdę to jestem Pawlik ale zapomniałem chasła a E_mail mi nie działa. aimon - automatyczne celowanie combiblock - brak policji |
eee... no dobra
Zoo tycoon shift+4 100 000 dolarow alt+4 10 000 dolarow Age of empires 2 wczasie gry nacisnij enter i ci sie pojawi ramka robin hood 1000 zlota lumberjack (albo lumberjak) 1000 drewna |
Zna ktoś kody do beach life zeby miec wszystkie poziomy a tak w ogole na ktorym poziomiesie facet i babka w kszorach bara bara
|
Cytat:
|
kody do age of empires 2 :age of kings
kody: aegis- szybsi budowlancy black death - smierc nadchodzi twych przeciwnikow cheese steak jimmy's - 1000 zarcia lumberjack - dostajesz 1000 drwna marco - odkrywa calą mapę natural wonders - kontrolujesz nature resign - skladasz rezygnację robin hood - 1000 zlota rock on - 1000 kamieni to smithereens - masz sabotarzystę torpedox - giną wrogowie numer x aby wpisac te kody kliknij enter. pozdrawiam!!!!! Kama to są kody ktore dzialają na 100% |
kama wiem ze one dzialaja... ale czy ja nie podalem niektorych z nich?
|
racja podales ale tyko dwa
a ja mam tu jeszcze kody do gry warcraft 3:reign of chaos podcyas gry wcisnij enter i wpisy kody: whosjourdaddy - niesmiertelnosc + zabijanie jednzm udeyeniem thereisnospoon - mana na full iseedeadpeople - odkrzwa col mapke allzourbaseerebelongtous - wygrana stengthandhonor - nie pryegrac greedisgood - daje 500 ylota i drewna WarpTen - syzbkie budowanie keysersoye ????? - zloto (na miejsce ????? wpisy ilosc)notka- brak wpisu 500 leafittome ????? - drewno , notka - brak wpisu500. sharpandshiny - wsyzstkie ulepszenia motherland (rasa) (poyiom) - przeskakujesz do okreslonego poziomu w kampani dla pojedzncyego gracza . (motherland human o4' pryeniesie cie do 3 planszy)notka - liczba , ktora okresliszpoyiom mosi zawierac przerywki(intreludes). Tak wiec,aby dostac sie do 9 planszy u ludzi ,musisz wpisac matherland human 12, poniewarz pomiedzy poszczegulnzmi misiami tej kapanii s trzy przerywki. i pare kodow do the sims wciskamz kombinacje alt+ctrl+shift+b(w angielskiej wersii c zamiest B) rosebud - 1000 dolarow move_objects on/off - nie umiem wztlumaczyc dzialanie tego kodu iterests - pokayuje zaiteresowania sima route_balloons - ? |
Monopoly Tycoon
Uwaga Kody nie zawsze działają Naciśnij SHIFT+CTRL+ALT pojawi się okno a w nim: bigmoney - kasa byebye - wykańczasz przeciwników killx - zabijasz przeciwnika x |
Wie ktoś jak mogę przejść tą misję w Mafi z wyścigiem. Nie mogę jej przejść.
|
Wydaje mi się, że temat to fajny pomysł, ale nie do końca. Po co zaśmiecać forum kodami z których i tak nikt nie skorzysta? Może tu ludzie będą pytać o kody, a jak ktoś zna, to mu poda?
Do Beach Life (ktoś pytał) : gdy pojawia się ekran głównego menu gry przytrzymując Shift i Alt wystukać hasło allbuildings (daje dostęp do wszystkich misji i plansz) u mnie działa. A po rozpoczęciu misji wcisnąć jednocześnie Shift Alt 4 (na koncie pojawia się 5000 dolarów, można je wciskać wielokrotnie). |
Ja chcem kody do Gorasul :( ALbo jeszcze lepiej solucje, bo utknęłam na parterze :( A muszem wreszcie z tej początkowej wieży wyleść, no :( Więc jakby ktoś był taki miły i dał mi do tego kody... albo sulecje :(
|
KODY DO GRY HALF-LIFE
NAJPIERW W LINI KOMEND DOPISUJEMY -dv -console I podczas gry wciskamy przycisk "~" piszemy tam sv_cheats "1" i potem kody - god nieśmiertelność - notarget wrogowię ci nie widzą - give *** taje pzedmiot * give item_ healthkit battery airtank suit longjump -give weapon_ daje broń np. karabin maszynowy "mp5" crowbar glock python mp5 shotgun crossbow rpg gauss egon hand grenade trip mine snark give monster_ daje postac np "barney" pojawia się straznik barney scientist zombie headcrab Uwaga niekture postacie nie działają w nie kturych miejscach! LARRY 7 Kiedy Wiki bedzie normalna to przyszymaj CRTL i kliknij na lewego faceta na jej kompie i pogadaj o pogodzie 2.Na basenie kliknij na IRYTUJACA galaz, "inne" i popchnij 3.W bibliotece "wydoj" bobra i idz do przebieralni Dzbanuszkow 4.Po wystepie Dzbanuszkow przy mixerze wez "inne" i dotknij.Teraz pogadaj z Gosia o Fokerze 5.Jak wykonczysz staruszka, idz do Annete kliknij na (wiadomo co:) Statuy 3 z prawej "inne" i rozepnij.A teraz zadzwon dzwonkiem. 6.jak bedziesz w sali balowej to kliknij na Larrego i wpisz "marzenia". 7Jak bedziesz mial walizke to przypraw napoj Gosi Proszkiem Orgazmicznym i wypij.Teraz daj walizke. |
Cytat:
|
Cytat:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...,27,151,664,-1 Tam wogóle jest baardzo oduzo kodów, solucji (w dziale poradniki) recenzji, zapowiedzi dodaj sobie do ulubionych |
Cytat:
|
nie martw sie na pewno komus sie przydadza.ja bym chciala kody do gry (starej co prawda ale da sie grac) highway pursuit(jesli wogole kody istnieją). aha podobno da sie tam zmieniac bron.jak???
|
pliyy o kodz do the sime gwiazdy!
|
są takie jak do poprzednich dodatków..Chyba nie ma żadnych nowych...
|
Ja znam kody do Jazz Jackrabbit 2
bez wciskania żadnych kombinacji wpisujemy: JJGOD-nieśmiertelność+wszystkie typy broni JJFLY-latanie/deska JJK-zabicie się :) JJNEXT-następna runda JJLIGHT-rozjaśnienie JJBIRD-ptaszek i do Knights&Merchants(v1) zaznaczamy spichrz i zaznaczamy w nim przedmioty w taki sposób(x-nie zaznaczamy, 0-zaznaczamy) xx0xx x0x0x 0xxx0 0xxx0 00000 12 1-dodajemy wszystkiego po 10 2-wygrywamy misję |
Cytat:
!-powtarza kod ;-powtarza ostatni kod interests-możesz zmienić osobowość Sima rosebud-otrzymujesz 1000$ map_edit-edycja mapy edit_char-edycja postaci sweep on-edycja pomieszczeń autonomy -zmiana samodzielności Sima. Zamiast wpisz liczbę 1-100. tile_info-pokazuje informacje o grze water_tool-dom na wodzie grow_gras -stawiasz trawę to liczba 1-150 set_hour -ustawiasz godzinę to godzina 1-24 sim_speed - prędkość gry to liczba od -1000 do +1000 |
No to dam kody do Tropico 2: Zatoka piratów:
Podczas gry wciśnij CONTROL + SHIFT i wpisz kod winit - wygrywasz grę goape - szaleni piraci goforit - próba ucieczki więżnia spaininv - inwazja Hiszpanów booty - 2000 sztuk złota |
Hejka!
Jeżeli ktoś ma więcej kodów do mafii, GTA VICE CITY, GTA 3 i do Sim City 3000 To BARDZO was prosze o dostarczenie ich do tego tematu!! |
zna ktoś może kody do disciples 2 mroczne proroctwo, gorky 17, ski park manager, comandos 3, napewno wyśmiejecie mnie że gram w takie starocie (no może poza comandos :D ) no ale serio fajnie by było gdybyście podali kody no bo ja to taki cienias że bez kodów to nic nie przejde
|
disciples 2 mroczne proroctwo
Naciśnij podczas gry ENTER następnie wpisz kod i wciśnij ponownie ENTER. moneyfornothing – ustawia mannę i złoto na 9999 borntorun – nowe punkty ruchu dla grupy help! – leczy całą grupę wearethechampions – wygrywasz misję loser – przegrywasz misję herecomesthesun – otwiera wszystkie mapy paintitblack – chowa mapy anotherbrickinthewall – umożliwia ponowne budowanie budynków w stolicy givepeaceachance - pokój z wszystkimi nacjami badtothebone - wojna z wszystkimi nacjami cometogether - współpraca z wszystkimi nacjami jump – XP dla grupy o poziom wyżej stairwaytoheaven - ? lifeisacarnival - ? allalongthewatchtower - ? invisibletouch - ? letsdothetimewarpagain - ? gorky 17 Do tej gry jest tylko jeden kod. Wciśnij SHIFT + F10 i wpisz : giwe me all. Teraz masz wszystko co się da. UWAGA: Kod może nie działać w europejskiej wersji gry. a do comandos 3 poszukaj tutaj http://www.pcmaniak.pl/index.php?page=g_ti...s&dzial=katalog powinno coś być. |
Czy ma ktoś może kody do GhostMaster? Są mi koniecznie potrzebne. :)
|
Z tego, co wiem, do tej gry nie ma kodów. Jak Ci się na coś przyda, to tutaj masz poradnik http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=210
|
Dzięki, poradnik jest oki. Gdzie mogę znaleźć kody do Summonera, albo chociaż jakąs solucję? To fajna gra ale questy mnie dobijają. :(
|
Poradnik do tej gry jest tutaj http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=82
|
Cytat:
|
Oto stronka z kodami : www.kody.obywatel.pl . Jest tam mnóstwo kodów do większości gier. B)
|
lol: Fajna stronka dzięki ;)
|
Cytat:
GameWinners.com Tam znajdziecie wszystkie kody do wszyskich gier prawie na wszystkie platformy od GBA do PC ... jezeli tam nie ma kodu do czegos to znaczy ze nigdzie (prawdopodobnie) nie bedzie ;) Pozdrawiam Serdecznie ;) |
The sims
rosebud(w dodatkach)-1000 simoleonow movie_objects on/off-przesuwanie rzeczt wlaczone/wylaczone |
To to ja wiem już dawno...
|
nie tylko Ty, chyba wszyscy na tym forum to wiedzą :lol:
|
No wiec tak do SimCity 4:
stopwatch- 24 godzinny zegar (ale to chyba nie dziala) dollyllama-doradcy maja glowe lamy.. Wiecej podam pzoniej ale tez do innych gier.. |
Szukam kodów do Singles; Flite up your life!
|
Czy do gry "Quiddich world cup"(potter) są jakieś kody? Je śli tak to podajcie
|
zajrzyj na www.kody.obywtel.pl albo na www.cdcovers.cc i na cheats
|
Kto zna kody do Harrego Poterka 3? :)
|
czy ktos zna kody do Colina Mcrea Rally????chodzi mi głównie o wiecej aut i dróg
prosze równiesz o podanie dokładnie miejsca na wpisywanie kodów w wersji polskiej |
Najlepiej nie piszcie tak bez niczego kodów-to może być bez sensu. A najlepszy sposób na kody to:
A)Specjalny program(np.taki który mam :) ) B)Jakaś strona internetowa(podana wyżej) C)Specjalna książka z kodami(np. taka, którą też mam ^_^ ) D)1.Wchodzimy na stronę google.pl albo wp.pl czy coś takiego 2.tam, gdzie jest szukaj wpisujemy nazwę gry do której szukamy kodów 3. pojawiają się rożne strony. Czytamy opis. JAk pisze np. kody do gry (...)solucje, kody do różnych gier m.in.(...) 4. Klikamy na stronke i szukamy kodów czy solucji. |
Cytat:
wpisujesz je zamiast imiena gracza ROCKETMAN - turbo WHITEOUT – jedziesz we mgle PASSEDOUT0 - oddanie prowadzenia WILDAYWORLD – ukryta trasa 1 TROLLEYPARK - ukryta trasa 2 QUARRYVILLE - ukryta trasa 3 INTHECLOUDS - ukryta trasa 4 LOTTOWIN - ukryty samochód HIPPO - pomysłowy samochód BIGGUNs - podwaja moc ALIENGOO – samochód z galaretki BACKAGAIN - zmiana kierunku tras DARKSIDE – trasy w nocy FREEWAY - dostęp do wszystkich tras BEEFCAKE - Toyota Celica GT 4 |
Mnie wkurzają kody które trzeba wpisywać podczas gry ehe jasne ciekawe gdzie :unsure: mi nigdy nie działają
|
Hejka, czy ktoś chce kody do Matrixa? ^_^
|
Ja Znam strone z kodami http://www.kody.obywatel.pl/
|
Ekhm, po tak długiej przerwie nie dzywania się na forum zabiorę głos i spytam sie: "Czy ktoś słyszał o kodzie na nieśmiertelnośc do Grand Theft Auto: Vice City, bo do "trójki" jest NASTYLIMBSCHEAThttp://forum.thesims.pl/style_images/1/icon14.gif
|
zna ktoś kody do Hugo
|
do Hugo ? a konkretnie do jakiej czesci ?? wogole są kody do tej gry ? to jest niemozliwie proste :blink: :blink: :ph34r: :lol:
Cytat:
|
Cytat:
jak znajde strone to ci podam |
a znacie do cesar 3 :mellow:
|
Cytat:
Wpisuj w trakcie gry: costa del dosh – nieograniczona kasa quick quick quick! – szybkie budowanie all buildings Unlock – wszystkie budynki do budowy |
Cytat:
|