![]() |
Jak zostać wilkołakiem?
Zamieszczam tu poradnik na to jak stać się wilkołakiem. Jest to troszeczkę skomplikowane, bo w dużej mierze zależy od przywódcy wilków.
Sposób bez kodów:
Sposób z kodem:
|
Dobry poradnik... :smirk:
Wilkołaków kilka mi sie przyda... I dziekuje Olciu =) |
Bardzo fajny...
Tylko że... nie mam zwierzaków :D |
Cytat:
|
Dobry poradnik ;) Czy można "krzyżować" np. wilkołaków i wampirów?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Aaaaa.... xD naturalnie, że można. Ja raz zrobiłam z Technika Zapylacza#9 wampa... nie pytajcie jak wyglądał... Bleh...
|
ja zrobilam wampira i zombie...
:laugh: Niezła mieszanka |
Omg... Owłosiony wampir z sierścią... LOL :D :D :D
|
juz duzo osob to pisalo, ale bardzo dobrze, ze w koncu jest taki poradnik;). osoby, ktore nie sledzily tych tematow od poczatku nie beda musialy prze pol h sklejac podpowiedzi innych w calosc;D
P.S.nie wiedzialam, ze kodem mozna przywolac przywodce wilkow o_O. wiedzialam, ze zwyklego mozna... dzieki:* |
Odp: Jak zostać wilkołakiem?
Dlaczego wilki przychodzą gdy rodzi się dziecko? Czy one mogą mu coś zrobić?
|
Cytat:
Pewnie po prostu przypadek B) Super poradnik tylko że za pierwszym razem nigdy mi się nie udaje ,a potem już drugi raz wilk nie przychodzi ;( Dodaje reputacje ;) |
2. Wejdź w rodzinę i naciśnij (trzymając Shift) na skrzynkę pocztową i wybierz opcję: Make NPC--->Leader of pack
i właśnie ja nie mam tej opcji Make NPC--->Leader of pack :( gdzie ona jest?? |
Ja zrobiłam tak jak kazałaś posadziłam dużo drzew iglastych i liściastych i potem troche chwastów i gotowe no i pżyszedł pies tej raczej rasy jak na obrazku i ciągle mi przychodził co dzienne i nawt nie musiałam się z nim witać ale on nie miał żołtych oczu!
Co się nie udało? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
najlepiej zarejestrowac sie na modthesims2 i sciagnac eliksir :)
|
Cytat:
|
Czy ten wilk nie może przyjść po raz drugi do tego samego domu? Jak przyszedł to zdobyłem kontaktów gdzieś na 60 i nagle sobie poszedł. Nie chcę przywoływać go kodem.
|
Mam problem. Kiedy przychodzi do mnie wilk mogę mniej więcej trzy razy dać mu przysmak(mam jakieś 16 na 3 ). Potem ciągle mam minusy (on na mnie warczy i się denerwuje). Kiedy go zamknęłam na początku gryzł gryzak a potem ciągle chodził i wyświetlały mu się minusy.Kiedy kliknęłam simem miałam tylko ,,wygoń zwierzaka'' i ,,przepędź''. Co mam robić żeby się nie wkurzał? Proszę o szybką odpowiedź.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11. |