![]() |
Starter "Zoell" [BRAK ZDJĘĆ]
Wygodny i dobrze urządzony starter "Zoell" będzie doskonałym miejscem do życia dla twoich simów. Dom przeznaczony dla 2 osobowej rodziny.
Zoell jest częścią projektu Las Vegas Forum.Sims2Design.pl Spis pomieszczeń: Kuchnia z jadalnią Sypialnia Łazienka Cena: 20.000 Simoleanów Rozmiar parceli: 20x20 Pozdrawiam: Ulmille |
Bryła ładna ,ale nie podobają mi się te maxisowskie meble (;
8/10 |
Znowu cie bede chwalila :D Fajna bryla, znowu wszystko doskonale dobrane, nawet te maxisowske meble nie zmienia mojego zdania :) Rozumiem to ma byc starter, wiec meble sa najtansze, ale pomimo tego, dom jest cudnie urzadzony i sama bym mogla w takim zamieszkac :D Zreszta w bardzo podobnym domku mieszkalam przez pare dni na wakacjach, ale to BTW :P
Domek ma ocenke 10/10 oczywiscie :D |
Dom nie jest brzydki , ale robiłeś lepsze Ulmille ;) 7/10
POzdrawiam |
Wiecie...to jest starter więc nie można wymyślić tu bóg wie co...przede wszystkim musi być funkcjonalnie i to było moim głównym zadaniem. Co do mebli to nie są one wcale takie najtańsze..ot to dobre łóżko w sypialni czy szafki w kuchni.
Dziękuję za oceny i pozdrawiam: Ulmille |
No tak najtansze nie sa, ale ja tak ogolnie powiedzialam, zreszta nawet jakby sam syf tam byl to i tak bys cudo zrobil :D I zrobiles, bo ja z tych maxisowych mebli nic bym nie zrobila :D Ja z ZADNYCH mebli nic bym nie zrobila lol
|
na jak na starter to boski...chciałabym w takim zamieszkać...jednak obnirzam
9/10 |
Bryłka sliczna, ale w srodku... tak sobie. 8/10
|
umm, calkiem ladny.
niezbyt lubie maxisowe meble, ale tu wygladaja bardzo ladnie. 10/10 |
Mi ten domek bardzo przypadł do gustu. Narazie jest w nim za mało mebli, ale jest przytulny. Dużo bardziej wolę te mniejsze domki od wszystkich wielkich rezydencji, choćby dlatego, że nie muszę szukać sima po całym domu ;)
|
Bryłka świetna(sama bym taki domek chciała;P), w środku taki smutny- to przez kolory i niektóre z mebelków. Zmień prysznic w łazience;D.
Pozdrawiam N92 |
Domek cudny zwłaszcza ,że jest mały i taki skromny. Więc daję ci za tą bryłę 10/10
|
Bryła ciekawa, ale jakoś mi nie przypadła do gustu. W środku ciasno. Meble są trochę do siebie nie pasują, ale są to meble tylko maxisowe i wiem, że bardzo ciężko jest je dopasować więc wybaczam. 8/10
|
Bryła ładna ale w środku nie bardzo. :D :D Ocena:8.5/10
|
śliczny! prosty, skromny! z pewnością lepszy od tych wszystkich will w "nowoczesnym" stylu.. 10/10 bez zastanowienia
|
Nie podoba Mi się wystrój 7.99/10
|
Szczerze mówiąc średni. Te maximowskie meble... I ogólnie taki jakiś... dziwny.
|
|
Odp: Starter "Zoell"
Przepraszam ze odświeżam ten temat ale mam do Ciebie Ulmille prośbę . SimsWeb nie działa . Mógłbyś spakować i dać tu link z innego serwera :) ? Z góry dzięki .
|
Przepięknie wszystko mi się podoba i bryła i wnętrze :) super starter :D
Ładny funkcjonalny eleganci z nutką nowoczesności :) wręcz idealny bardzo ładne pomalowanie na zewnątrz ale łazienka nie najlepsza ;) ale i tak nie jest źle.Choć moim ulubionym domkiem jest Aurer ten też mi się bardzo podoba w zwykłym tradycyjnym stylu 10/10 |
No to bedzie troche krytyki. Bryła jest bardzo ładna ;) WIelki plus ze dom jest mały i wielki minus, ze nie ma ogrodu! Podoba mi się, że jest dużo maxisowych mebli. Tak więc :
Kuchnia - ładna i mała, mogłeś dać jakiegoś kwiata :P 9/10 Jadalnia - no ładnie, tylko nie lubie tych krzeseł. 9/10 Sypialnia - nie podba mi się, ze jest połączona z salonem. Wogóle nie oddzielona żadną półścianką nawet... fajne łóżko. 8/10 Salon - kanapa i telewizor... nic specjalnego. pusto... nie podoba mi się kolor kanapy 7/10 łazienka - no i tu najgorzej... dałes tam najgorszy prysznic jaki można dać... kibel jeszcze może byc... ale umywalni nienawidze :D 5/10 Inne - nie podobają mi się drzwi do sypialni. Duży plus za takie duże szyby ;) 8,5/10 Ogółem - 26,5/60 Spodziewałam się czegoś lepszego po tobie. Nie ze jakieś dnowoczesne itp. ale mogłeś zrobić to lepiej. |
Cytat:
Gdyby Ulmille zrobił ogród to musiałby parę rzeczy skasować i zastąpić tańszymi.Musiałby też zmieścić się w 20 000 s . Gdyby też dał lepszy prysznic kwota domu wynosiła powyżej 20 000 . Przepraszam za poprawki ale nie mogę patrzeć nawet na najmniejsze błędy chociaż sama czasem je robie :shy: . I jeszcze raz proszę Ulmille żeby spakował i do ściągnięcia na jakiś serwer :) . |
Dom można ściągnąć na ModTheSims2.
|
Dziękuję :)
|
Yo, owy, sprezentowany nam starter zawiera wszystkie kryteria, jakie skubany powinien spełniachać ! Sąsiad od razu by bryły i oryginalności pozadzrościł. Ale olać dziada-sąsiada. Ten starter to wyczapisty wybryk stary ! Najlepszy jaki widziałem. A do tego clean ! Przynajmniej tak mi się wydaje.... ;). Full nota 10/10.
|
Po raz kolejny oceniam twój domek wysoko :)
Domek jest... Super, ale i tak brak mi dodatków z Neta. 9,5/10 (Obniżyłam za te dodatki) |
Bryła bardzo ładna ale nad wnętrzem musisz popracować. Ogólnie podoba mi się 7/10
|
Przesadzacie co z tego że w domku są maxisowe meble?Mnie tam się wszystkie twoje domki podaobają i to bardzo:)
A wiesz,zrobiłeś tyle ładnych nowoczesnych domów a może spróbujesz teraz zrobić jakąś wieś albo chatkę?:) |
ładniutko ale jeden minus za mrble słabej jakości
|
9/10 % 1% odjęłam
|
Szczerze mówiąc nawet mi się podoba. Lecz jest jedno "ALE" pustka rządzi na dworze. Czemu nic tam nie włorzyłaś? Jakiś roślinek albo przedmiotów.
Ocena Końcowa: 95% / 100% |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:24. |