![]() |
Stylowy, nowoczesny dom "Virginya" [BRAK ZDJĘĆ]
Witam! Oto mój pierwszy dom prezentowany na tym forum. Nie jest to jakieś piękne dzieło lub wielka willa, nie. Jest to średni, nowoczesny domek dla rodziców z dzieckiem. Mam nadzieję, że się Wam spodoba i czekam na oceny. No to zaczynamy:
No to koniec wycieczki. Pozdrawiam i mam nadzieję, że się spodoba :) |
z wierzchu średnio, ale w środku strasznie mi się podoba, szczególnie kuchnia i łazienka ^^
|
ładny xD 8/10 kilka rzeczy mi nie pasuje |
No nie powiem, nie jest źle ; D
Z zewnatrz nie podoba mi sie kolor domu, dach, grill (tak na wierzchu) i krzaki w podlodze xP Wenatrz nie podoba mi sie, ze lodowka (jak dobrze widze) stoi na srodku kuchni, kolory scian takie troche nijakie ; D Po za tym troche pusty. Ale reszta jest bardzo fajna, dam 7/10 ;D |
z zewnątrz fajnie ,kuchnia i łazienka też ,ale reszta tak nie zabardzo mi sie podoba.
6/10 |
fajnie
no fajnie bryła nie za ciekawa ale w środku naprawdę ładnie daje 9\10 wewnątrz a na zewnątrz 4\10
|
Spoko chałupka, sama bym chciała taką mieć 10\10 B)
|
podłoga
:D mam prośbe podaj stronke skąd wziołeś podłogi te błyszczące :)
|
|
Całkiem ładny domek :).Bryła średnio mi się podoba, ale wnętrze ładne(tylko przedpokój niezbyt) 7/10
|
Fajny
Z zewnątrz domek fajny, ale w tym holo-salonie jest trochę zbyt ciemno. Pokój rodziców ładny i bardzo przytulny. Łazienka zachęca do kąpieli. Kuchnio-jadalnia ładna, jasna i delikatna, ale pokój dla dziecka nie w moim guście.
Ogólna ocena: 9/10 Pozdrawiam ;) |
Bardzo ładny domek. Mam tylko jedno zastszeżenie nie pasują mi kolory ścian do podług. 9,5/10
|
pokój dziecka jest odjazdowy taki dla małego rajdowca:laugh:
i na podeście – zgrabnie to wymyśliłaś podoba mi się bryła i układ wnętrz, przed domem ładne są kwiatki umeblowanie – ech widziałam takich tysiące, nie odbiega od normy i normy nie zaniża zaletą domu jest to że nie jest przesadzicie ogromniachny a więc pewnie można w nim pograć |
nie jestem dziewczyna ;) (tak na przyszlosc)
wiem ze mam taki dziwny nick troche :D |
Spoko. Nawet ładny.
|
Nawet git.Tylko ciemno z deczka.
|
Ładny ten twój domek a najbardziej podoba mi się sypialnia rodziców.
ocenka: 9.99999/10 |
ta łazienka...:) 10/10
|
Odp: Stylowy, nowoczesny dom "Virginya"
Bardzo fajny domek :D ! Szkoda że nie ma do ściagnięcia 10/10 :)
|
Śliczny 10/10
|
Baardzo duzo dodatkow. Z tego co tak patrzylam tych maxisowskich przedmiotow jest maalo. Moze z 5,6. Reszta do dodatki z neta :P
|
W środku domek jest naprawdę świetny, z zewnątrz też. Ale lepiej wyszło Ci wnetrze. 9/10 Pozdrawiam!
|
Na wierzchu nie podoba mi sie Nic nie pasuje do siebie, mało pomysłowa bryła, można powiedzieć, że z zewnątrz jest brzydki. W środku już ładniej ale też mi sie nie podoba taki plastikowy styl, wnętrz jest takie nieżywe.
Ocenka: 7/10 |
Zaczepista chałupka. Podoba mi się wszystko oprócz pokoju dziecka.
9/10 :) |
Boski, cudny, bardzo mi się podoba. 1000000000000/10
Z zewnątrz bardzo mi się podoba taras. W środku wszystko! P.s Jak zrobiłeś te podesty [taras i pokoj dziecka] ? |
Noo fajny. Tylko troche pusty. [jak dla mnie ;p] Strasznie mi sie nie podoba ta wściekła tapeta w pokoju dziecka. Po prostu nienawidze tej tapety ;x 7/10
|
Dobra, jestem odmieńcem i mi się nie podoba. xP Co w domu robi ta trawa? Grządki? :O Bryła moim zdaniem jest nie za ciekawa... Hol jest okropnie pusty i ciemny. Salon jest utrzymany w miarę nowoczesnym stylu, co tam robi ten wachlarzyk? Łazienka jest dziwna... Nigdy nie widziałam w wucecie wazy. Jadalnia byłaby ok, gdybyś wywaliła te motyle i zmieniła te czerwone obrazy... Jakoś nie pasują, są zbyt jaskrawe... No i dlaczego ta jadalnia jest taka " długa"? xD Mogłabyś dać jakieś inne pokrycie ścian.... Sypialnia nawet, nawet. :) Nie podoba mi się to, że tyle elektroniki upchnęłaś w jednym rogu. Pokój dziecka jest chyba trochę zbyt czerwony... Znowu ten obraz. No i ... Jakoś tak dziwnie bez żadnych zabawek. Te zasłony nie pasują... Moja ocena: 3/10
|
Troche dziwny wyglad ogrodu i tak jakos pusty, ale i tak jest super 8/10.
|
STRASZNIE MI SIE PODOBA, jest tylko jena rzecz która mi sie NIE podoba. Dach. Nie podoba mi sie to że jest płaski. Gdyby nie to, to to chętnie bym tu zamieszkała.
|
ta kuchnia jest super, błagam cie tell mi gdzie ją sciągnęłas???
domek 9/10 a za kuchnie 12/10 ;) jest prze super, i jeszcze te kwiaty na podwórku, gdzie moge takie sciagnac?? pliss, powiedz gdzie |
Dom jest boooski :* Zakochałam się :D Skąd masz tę podłoge co jest w kuchni?
|
Błagam, jesli ktos wie skad taka kuchnie mozna sciagnac to plisss dajcie mi linka....
prosze |
Przedpokój jest wg. mnie za duży. Pozostałe pomieszczenia bardzo ładne i ciekawie zrobione. Oceniam 8/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:10. |