![]() |
Zrobiłam sobie klona. OK. On mi wylazł na podwórko i zaczął rozlewać konewką wodę. Kiedyś jak robiłam klona to po jednym dniu zniknął, a ten natrętny wylewacz wody i maszyna do psucia mojej Simce życie jest u mnie kilka dni. Co robić?
|
Najprosciej to chyba skasowac go... :D A tak wogole to ktorego klona masz na mysli...tego co ma za sima chodzic do pracy czy tego co powstaje po wypiciu zielonej mikstury??
|
Tego co ma chodzićdo pracy.
Eeeeeeee...a co to jest ta zielona mikstura??????????? |
Ziolona mikstura psuje nastrój Sima na maxa ;) Mikstury można robić jeśli ma się Światowe Życie :) Tam jest stół chemiczny i za pomocą jego możesz robić różne mikstury ;)
|
niebieksa mikstura poprawia nastroj ;)
ale jest i taka do zrobienia klona sima, to jest chyba zielona jak bylo wczesniej powiedziane :D |
Dokładnie to jest tak:
-niebieska (Simy robią ją najczęściej)- dodaje simowi 1 punkt nastroju i kilka potrzeb leci w góre -żółta- zmiana osobowości sima -czerwona- losowo wybrany sim zakochuje się w tym, który wypił miksturę -pomarańczowa- sim staje się niewidzialny -liliowa- sim zamienia się w potwora poczym niszczy wszystko w domu (potworem nie można kontrolować) -cytrynowa- sim ma podły nastrój i wszystkie potrzeby lecą w dół -zielona- pojawia się klon sima i za chwilę znika - biała - leczy sima ze wszystkich chorób Źródło: http://just-the-sims.webpark.pl/simmikstury.htm Choć jak ja mam pirata The Sims Światowe Życie to u mnie zielona mikstura psuje humor :P Ale pewnie jest tak, dlatego, że mam pirata ^_^ |
Cytrynowa? U mnie ten kolor jest taki.. ostry zielony.
|
ludzie jej nie chodzi o klona z mikstury tylko z zaklęcia(z abry)
a najłatwiej chyba go skasować, chyba że wolisz poczekać, może ustąpić (spalić się) :) |
Cytat:
|
Jedynym "legalnym" wyjściem jest czekanie, długie niestety.
Innym jest oczywiście move_objects on :) |
Cytat:
|
Ten drugi powstaje z kryształu takiego niebieskiego,podwójnego.
|
Cytat:
|