![]() |
Mój serial
USŁUGI Postanowiłem pokazać swój pierwszy serial, jaki nakręciłem w swojej karierze grania w The Sims (i The Sims 2), będzie się on składał z 6 epizodów (niektóre w 2 częściach). Na początku dam jedynie pierwszy odcinek. Jeżeli serial się spodoba, przynajmniej niektórym... to dam kolejne epizody. A zatem, nie chcąc się niepotrzebnie rozpisywać, wstawiam link: Epizod 1 - W nowym domu, nowa praca Czekam na brutalną krytykę. EDIT: Ok, doszedłem do wniosku, że nie ma sensu wstawiać po kolei, co jakiś czas, bo i tak kto chce, to zobaczy nastepne epizody na YouTube. Toteż, zamieszczam linki do pozostałych (jak dotąd, bo 2 w produkcji...) tutaj, żeby już zamieszania nie robić w przyszłości: Epizod 2 - Uknuty spisek Epizod 3 - Stowarzyszenie Umarłych Kadetów Epizod 4 - Wesele (cz.1, cz.2) Epizod 5 - Chcę zagrać w grę Epizod 6 - Patologiczny Umysł (cz.1, cz.2) |
Odp: Usługi
Obejżałam 1 epizot.Jest super! bardzo dobrze zrobiony no i co najważniejsze..wcigąga!!! 10/10! SUper :) zarazo bejżę reszte :wub:
|
Obejrzałam wszystkie. Nie mów mi, że tak beznadziejnie się skończyło.
|
MÓj Serial
Bardzo ciekawie zrobiony, super się ogląda, :D
wciąga i zachęca na wyczekiwanie dalszych odcinków. Bardzo mi się podobało, pierwszy raz oglądam film z lektorem. Gratuluje pomysłu. :P I ta muzyka, po prostu zwala z nóg. Po prostu 10/10 bravo :* Czekam cierpliwie na dalsze odcinki. hej nie daruje CI tej nocy józek XD :witaj: |
Cytat:
|
Obejrzałam wszystkie z wielkim zainteresowaniem i czekam z niecierpliwością na następny odcinek! :)
Moje pierwsze obejrzane,i chyba jedyne simowe videostory to właśnie "Usługi" ^^ |
Obejrzałem wszystkie ,jest po prostu świetne :)
Tylko w 4 odcinku przy kościele jedna była raz w kurtce raz w ubranku swoim. Odrazu daje 10/10 :) |
Cytat:
|
szkoda jeszcze żetam nie klną xD jeszzcze fajniesze by było. ALe i tak jest fajne :)
|
Dosyć fajne. Grafika dobra, kryształków ani "chmurek" nie zauważyłam- przypuszczam, że używasz kodu. :P Fabuła dość zrozumiała i ciekawa. Nie rozumiem tylko dlaczego te głupie dziewuszyska same polazły do tego klubu! Przecież mając do czynienia z TAKIM człowiekiem powinna być tam cała brygada antyterrorystów! xP Nie no, może przesadzilam. :P Tak czy tak- fajne. Bardzo mi sie podoba. Aha! Zapomniałam! Bardzo pomysłowe są te dialogi. Nie pisane, lecz mówione przez "głos", jak w telewizji. Heh, fajnie. :) Ogólnie bardzo mi się podoba i czekam na kolejny odcinek. :)
Pozdrawiam |
Fajne Videostory Ale Ja Jestem Strasznie Wrazliwa I Jak Obejrzalam Ostatni Odcinek Musialam Poleciec Do Ubikacji I Zwymitowac Doslownie....jej Bylo Az Czache Widac Jak Ten Facio JĄ Torturowal....blee Niedobrze Mi...
|
Świetne poporstu nie mam zdania jak wszystkie obejzałąm czekam an kolejne.
|
Super. Nie moge sie doczekac kolejnych odcinków!
|
Mam pytanko
Jak sie nazywa ta muzyka na samym początku? |
Film jest jednym z najlepszych... ale...
http://www.forum.simy.pl/viewtopic.php?t=147 Wątpię, żebyś to był ty. Może się mylę, ale widzę, że masz inny styl bycia... piszesz inaczej itp. Chyba tak mi się wydaje... Cytat:
Jakby ludzie nie mogli się normalnie porozumiewać. Nie wiem skąd "teoria", że przekleństwa są fajne ;/ Owszem ludzie ich używają, czasem nawet i ja przeklnę... jak się zdenerwuję... Ale czasem rzeczy "przesączone" "brzydkimi" słowami sa dla mnie wręcz niesmaczne... Ludzie przekilnali i przeklinają tego się nie zmieni, ale trzeba wiedzieć, kiedy i co jest na miejscu... Edit: Może się mylę, ludzie nie są bezbłędni :/ Może niech Juziol się tutaj na ten temat wypowie... Nie ścigam nikogo po sieci, nie chciałam się niczego czepiać, na temat natrafiłam całkiem przypadkiem... Rozumiem, że ktoś może być gdzieś indziej pod innym nickiem i może w różnych miejscach umieszczać swoje prace...i nie mam o to do nikogo za złe, bo sama tak robię. Nie oskarżając nikogo chcę powiedzieć (tak ogólnie), że niektórzy ludzie mają swój styl bycia... Ciebie V. po tym poznałam... Co do Juziola może mnie coś zmyliło... Jeśli tak to przepraszam... bo nie chciałam nikogo urazić... Ale jeżeli to on - poprostu zauważyłam, że trochę inaczej się wypowiada - ale właśnie to mmnie do napisania tego posta "zmusiło"... i być może zmyliło... A film jest moim ulubionym i wśród nas najlepszym. |
Cytat:
Za takie wydaje mi się, to normalnie powinni Cię rozszarpać. Więc masz, szczęście w nieszczęściu, jak na razie. xP Ludzie weźcie się zastanówcie? Jakby było coś nie tak, to już dawno temat za plagiat by wyleciał. Myślicie, że adminstacja tego forum jest jakaś nie teges. Widać sprawa już jest dawno wyjaśniona, bo temat egzystuje, razem z użytkownikiem. Wkurza mnie takie coś, a już tym bardziej jakieś chore śledztwa i ściganie ludzi po sieci. Wasze domysły są porostu z lekka śmieszne. A obsesyjne uganianie się za użytkownikami niesmaczne. Pomyślcie, że ktoś może szukać spokoju. Widać Juziol teraz, jak Twój film jest oglądany i lubiany. Normalnie psy się zleciały z innego podwórka aby pilnować swojego. Tylko, że film jest Twój i innym nic do tego. Uffff gorąco, ale reklamę filmu na tym forum, masz zapewnioną. Nie ma to jak dobry skandal. Co do filmu, to już chyba go siedem razy oglądałam i za każdym razem jestem pełna podziwu, dla Twojej wyobraźni, umysłu i umiejętności przekazu tego wszystkiego. normalnie buźka :* ocenę powtórzę 10/10 |
jezus maria ja się załamę...
Nikt nie jest przywiązany do jednego miejsca :/ i ty,pani F.również nie... Nie macie żadnych podstaw,żeby go o takie coś oskarżać,a raz przyklejona plakietka "Plagacisty",nawet niesłusznie,tak łatwo nie zniknie. :/ Czy wy nie potraficie zrozumieć,że ktoś daje swoje prace w różne miejsca? :O Jego serial nie jest własnością żadnej redakcji ani forum,on go tylko udostępnia,tak to byście się mogli kis in jor as :P Więc czepnijcie się czegoś innego i dajcie Juziolowi spokój,bo aż mnie krew zalewa jak widzę bezpodstawne oskarżanie...No jak dzieci... A serial jest moim pierwszym obejrzanym videostory,i jak dotąd-jedynym :) i czekam na następne odcinki,bo bardzo mi się spodobał :D |
Witam, proszę oceniać i pisać na temat, a nie rozwodzić się, czy film jest plagiatem.
|
To najlepsze videostory, które miałam okazję zobaczyć.
Serial jest ciekawy, trzyma w napięciu, i co najważniejsze- wciąga :D Widać, że się naprawdę napracowałeś, aby go stworzyć, bo zrobić dobrą produkcję w The Sims 2, wbrew pozorom- nie jest tak prosto. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Pozdrawiam :) |
Oglądałam to na www.simy.pl . Czy ty jesteś Dimond?
Serial fajny:) |
Tak ciągle to oglądam że zauważyłem trzy błędy :P
Tak jak wcześniej zauważyłem z tą kutką Amandy w 4 odcinku. W 3 odcinku jak Laura na samym początku płakała to przez okna czasami był śnieg a czasami nie.I jeszcze w trzecim odcinku ten fotograf raz miał zarost ,a raz nie. Ale i tak to najlepszy serial który widziałem :) :smirk: ;) |
Skąd wziąść takiego lektora, który mówi w tym serialu ??
|
Alex, wydaje mi się, ze to jest Syntezator Mowy Ivona.
Echh... Serial świetny, gdybym ja umiała takie robić... 10/10 Pozdrawiam, mam nadzieję, że pomogłam, Alex :) - olliss |
Bo syntezator mowy słabo "wczuwa się" w akcję :P
|
świetne! moje ulubione videostory(serial)! dobrze dobrana muzyka ,akcje...10/10 :D
|
Ten film jest świetny! :D Moja ocena to 10/10! :D Tylko że inni mają fajne filmiki, a ja nie potrafię takich robić! :shy:
|
W związku z zakończeniem prac nad piątym odcinkiem, daję link na YouTube:
http://pl.youtube.com/watch?v=Hp_0rUr6yso |
Super wszystkie odcinki... naprawdę Juziol masz talent. Ja tess chcę taki mieć xD Naprawdę. A tak pozatym to ja korona tylko, że mam inny nick bo do tamtego hasła zapomniałam :/ Mam pytanko skąd masz ten dom sam zbudowałeś czy skąś sciągnołeś jak ściągnołeś to skąd?
|
Ťsunäde - Dom Tomsonów mniemam. Sam go zbudowałem.
|
Nareszcie kolejny odcinek. Już praktycznie zapomniałam, że ten temat istniał. Odcinek nawet spoko. Najlepszy serial na forum. Ocenka za całokształt 10/10
|
Juziol - ten serial kręci Dimond na simy.pl. Serial nie jest twojej produkcji!
|
Cytat:
Zwykły plagiat... Mógłbyś napisać kto się nad tym naprazował |
Co do serialu - naprawdę świetny. 5 odcinek najlepszy! Taki zagadkowy. Mój serial nawet się nie umywa do tej wspaniałej produkcji. Cieszę się, że 'Usługi' będą w jesiennej ramówce STV :). Pozdrawiam, Désignér
Edit: Ale ja głupi, boże... :P Niepotrzebnie wdałem się w tą dyskusję, skoro wcześniej była już o tym mowa, ale ja głupi o tym zapomniałem :D. Nie wprowadzaj ludzi w błąd, Tonetti! :P Pozdrawiam! B) |
przeciesz ten 5 odcinek jest podoby do filmu piła
|
Patrze odcinek pierwszy, a tu muzyka z Ghost Mastera. Poprostu jak uslyszalem ta muzyke to m isie nie chcialo wierzyc, ze ktos na tym forum oprocz mnie w to gra.
Teksty sa powalajace "bede tesknic" "barbie". Ostre. 10/10 |
ych, też tak początkowo myślałam, że to nie jest prawdziwy autor.
Widziałam, tylko posty z tego tematu. Ostatecznie całkowicie przekonałam sie, że to jest jednak on. Ktoś, kto nie jest "dogłębnie poinformowany", nie zna pewnych faktów, nie będzie wiedział o co chodzi... Désignér - jednak jeśli jesteś na simy.pl powinieneś "coś" zrozumiec. Pomyślec na chwilę jak autor tego serialu... Co do tego odcinka, w kwestii montażu i operowania kamerą jesteś mistrzem. (Tak marginesem mówiąc, mnie MM ciągle wydaje się ograniczony, nie umiem już z nim pracowac, bo dostałabym chyba nerwicy xd.) W kwestii fabuły (ja oglądałam ten film -nie mam na myśli Usług,- ale tylko 2 częśc...) jest także ciekawie, choc nie miałam takiego "zaskoczenia" trochę...jak w wcześniejszych epizodach... Tylko ci pogratulowac, bo masz wspaniałą wyobraźnię, co jest jedną z podstaw tworzenia filmów, pisania książek itp. Pozdrawiam. |
Wy muki..
DIMOND I JUZIOL TO JEDNA I TA SAMA OSOBA,KPW? Już to przerabialiśmy :| Czy naprawdę jest wam tak trudno zrozumieć,że ktoś ma serial na jednym forum,a na drugim jest pod innym nickiem i też ten serial udostępnia?! Dżizaaas... Jeszcze raz ktoś wyskoczy z motywem "Juziol to nie Dimond blebleble" to się wkur...Zdenerwuję -,-" Podziękowoł! Cytat:
Oj ludzie...Naprawdę takie trudne sobie uświadomić,że Dimond sobie znalazł PO PROSTU INNY NICK? |
Cytat:
Możliwe, że jakis powód tego jest... Ale wynikaja potem z tego takie nieporozumienia, to może mylic... W końcu ludzi nie są wszechwiedzący XD aby tak wszystko wiedzieli od razu... |
Szczerze mówiąc odcinek mnie zawiódł pod względem fabuły. Poprzednie epizody były takie orginalne, a ten za bardzo przypominał piłę... To mi zgrzytało i oglądałam odcinek z jakby niedosytem...
Odcinek:5/10 |
Znowu ja muszę tłumaczyć za niego...
Skopę mu tyłek jak go dorwę na GG a na razie... Wcześniej jedna dziewczyna z SC narobiła rabanu,w tym temacie.Juziol porozmawiał z Unem,który zrozumiał sytuację i byliśmy już pewni,że wreszcie się skończy sprawa "pseudoplagiatu".Ale nieeeee,ludzie dalej wymyślają... PO CO?Powiedzcie mi,PO CO to wszystko? Wystarczyło przeczytać parę postów wcześniej,że już raz taka afera była ale wszystko zostało załatwione. Przestańcie już zbaczać z tematu i wymyślać bzdury! Powtarzam - JUZIOL I DIMOND TO TA SAMA OSOBA.Miał swoje powody,że znaleźć sobie nowy nick,i między innymi z tych powodów NIE umieścił tego nicka w prawach autorskich. Poza tym,za każdym razem jak da to na inne forum to ma dopisywać nick? o.O" Mam nadzieję że zrozumiecie i sprawa już została wyjaśniona raz na zawsze. |
Cytat:
Elu, czy pani F, wiesz, że dzieci neo nie mają mózgów, więc nie ma co ich bronić, i tłumaczyć innym, dlaczego myślą tak a nie inaczej. Dzieciory te, to leniwe stworzonka z niskim IQ. A Ty masz za dobre serduszko i niepotrzebnie wdajesz się w dyskusje, w temacie gdzie na te dyskusje nie ma miejsca, bo to jest temat do komentowania. Cytat:
Wiem, że jesteś dobrą duszą co chce aby było jak najlepiej. Wyluzuj, olej sprawę. xP Juziol czyta tylko komentarze na temat filmu, reszta go porostu ni ziębi ni mierzi. (inf. pewna pochodzi od autora serialu "Usługi") Dobra teraz JA komentuje. - muza zwala z nóg - dialogi też zwalają z nóg, szczególnie to zdanie o "majtkach" - to się nazywa ukrywanie dowodów na miejscu zbrodni ;P - strasznie mi się podoba jak Laura budzi się w "pułapce" i te lampy, jak każda po kolei się zapala odsłaniając nieprzyjemny widok miejsca (te zakrwawione haki) brrrrr - no drgnęło mną, kiedy dziewczyny kaszląc od trującego gazu, nagle zaczynają kaszleć krwią, brrrr (wczułam się wtedy) - rzeczywiście w tym epizodzie, widzimy podobieństwo do filmu "Piła" i "Cube" - szkoda, że numery szyfru (kod-u), nie oznaczają tego co mogły by oznaczać :wacko: ale by się wtedy narobiło :O - film trzyma w napięciu, akcja biegnie szybko, film dobrze się ogląda - detektyw wizualnie wygląda jak "Szpieg z Krainy Cienia", :laugh: - ech, fajnie robisz te takie rożne wstawki, scen, obrazów - jak w prawdziwym filmie Film, jest :fist: Ty jesteś :fist: ocena 10/10 MAX ocena jest :fist: JA jestem :fist: , bo jestem "Dziecko Słońca" xP WYMIATASZ :fist: |
Kiedy będzie 6 odcinek? Podobno ma być ostatnim1 :gu:
niezłe najlepsze jak Laura krzykneła na początku mszy "Nie zgadzam sie" :) |
świetne B)
Uśmiałam sie przy niektórych dialogach xD Tylko ta 5 część.. taka inna. Nie pomyślałabym, że tak potoczą sie dalsze losy :P |
Ten serial jest świetny! Ja nie umiałabym zrobić takiego z tymi "niesfornymi" :P simami. Nie zauważyłam u Ciebie żadnego błędu (nie licząc takich malutkich). Szkoda, że jest tylko 6 odcinków. 10 na 10
|
Czy wspominałam już, że kocham ten serial?
Za każdym razem jak go oglądam jestem zachwycona. Dialogi wymiatają, do tego te zwroty akcji! Na początku śmieszne (ha, ha, ha komedia się zapowiada), a potem thriller. Piąty odcinek był po prostu fenomenalny. To zapalanie sie kolejnych świateł jak Laura sie budziła było świetne (zresztą Naomi już o tym wspomniała), no co to się rozpisywać. Film wspaniały i już. Czekam ze zniecierpliwieniem na 6-ty odcinek. |
Boże kocham ten serial. I love Usługi.
Ty to masz mózg! Takie rzeczy powymyślałeś. Film trzyma w napięciu boję się o Laurę a Stella się dla niej poświęciła normalnie płakać mi się chciało. To najlepszy nie tylko simowy ale ogólnie serial jaki widziałam no może z wyjątkiem czarodziejek.Domyślam się kto może być za maską ale tego nie napiszę niech inni też pomyśla jakbym miała napisać recenzję to napisałam bym tak: Wspaniały trzymający w napięciu pełen humoru serial. Oczywiście chodzi o serial Juziola z forum.thesims. Serial nosi tytuł "Usługi" i już od pierwszej sceny zaciekawia a barw dodaję zabawna postać małej dziewczynki i jest okropnej matki. Przezabawne dialogi i akcja-oto zalety tego serialu.Wszystkie sceny są ciekawe i dopracowane, nie dopatrzyłam się żadnej pomyłki,a wszystko jest idealnie złożone. Ten serial można długo zachwalać. Wad chyba w nim nie znajdziecie. Gorąco polecam ten niesamowity serial wszystkim fanom gry TheSims i ludzią lubiącym się pośmiać,zapłakać i przestraszyć podczas jednej produkcji filmowej. Film dla wszystkich. Zapraszam do oglądania znana wam Ariedale No, to przy okazji mi powiedzcie czy dobrze mi wychodzi pisanie recenzji :P Czekam na niestety ostatni odcinek ;( , i możesz byc pewny że jeżeli serial zakończy się tak,że będzie można zrobić drugą część napisze długi komentarz żebyś tak ową drugą część zrobił. POzdrawiam Ariedale |
Usługi to najlepszy simowy serial pod każdym względem jaki widziałam :)
Myślę, że Juziol ma nie tylko talent do simowych filmów - w przyszłości napewno usłyszymy o nim, jako wielkim reżyserze ;) Należy się 6+ lub nawet więcej za profesionalizm :) |
Przecież za to powinieneś dostać jakąś nagrodę z telewizji!!!! To normalnie jest wspaniałe! Jestem tak zachwycona, że aż brak mi słów! Szkoda, że to będzie już ostatni odcinek, na który czekam ze zniecierpliwieniem! Taki talent mieć... Wszyscy zazdroszą!!! :)
|
Super ;] Najlepszy Serialik o Simsach jaki widziałam. Gratuluje pomysłu ;)
|
Ciekawe kiedy doczekamy się 6 odcinka ..
ale rozumiem ,tak świetne VS robi nie długo . xP |
obejrzałam wszystkie odcinki i musze przyznać, że jestem pod wrażeniem ;D
ciekawe to VS ; )) czekam na 6odc ;D |
Dziś premiera pierwszej części 6 epizodu - "Patologiczny Umysł". Część 2, będzie za blisko dwa tygodnie. Wiem, że długo, ale szybciej się nie da.
Przy okazji chciałbym podziękować bardzo Naomi za pozwolnenie na tutuł odcinka, bowiem to ona włąśnie go wymyśliła do jednego ze swoich fotostory, ale okazało się, że prac nad nim nie podejmie, to uprzejmie powieżyła ten tytuł (na moje zapytanie) mnie, za co bardzo jestem wdzięczny. Dzięki :D Dziękuję również za komentarze innych userów, te długie: z wymienionymi błędami i te krótkie: pochwalne. |
No niesamowite Juziol! Aż mi oddech stanął. Nie przejomwałam się całym światem tylko oglądałam Twój serial.To niesamowite. Po prostu, nie wiem co powiedzieć, co napisać. Dopiero po obejrzeniu odetchnęłam. To...to jest niedoopisania. Niech inni się schowają, Ci z tv. M jak Miłość czy inne takie. Niesamowite. Pozdrawiam Ariedale
|
Wow ten odcinek był świetny.
Żadnych zastrzeżeń. A muzyka wciągająca :P |
Właśnie przed chwilą obejrzałam 1-wszą część odcinka szóstego. Był... świetny, aż brak mi słów. Nie mam pojęcia jak Ty to robisz, że po każdym odcinku ma się ochotę zobaczyć następny. Błędów technicznych się nie dopatrzyłam, co więcej tak wciągnął mnie ten odcinek, że nie miałam zamiaru sprawdzać czy tych błędów nie ma. Zresztą wątpię, by jakiekolwiek mogły się pojawić. Nie wiem jak ja dotrwam to drugiej części. :D
|
Świetny serial. Naprawdę. Tylko pozazdrościć Ci talentu. Odcinek 6 jest mistrzostwem. Świetne triki i zwroty akcji. Chyba nie dożyję do cz. 2 .
|
Nigdy się tak nie uśmiałam !!! To jest SUPER !!! Masz talent, serjo!
|
Cytat:
Jest ciekawy i tyle... Nie czuję tu fragmętów komedjowych :no: Ale na ocenę to nie wpłnie... Moja ocena to: 9/10 :D |
Kocham ten serial. Jest najlepszy...
|
Sorka , nie chciałam nikogo urazić...
|
Cytat:
|
to suuuuuuuuuuper epizod a raczej wszystkie . Masz świetne pomysły, troche sie wystraszyłam gdy było do całe zabicie....... mam nadzieje ze bedziesz szybko stawiał bo nie moge sie juz doczekać 7 odc!!! mam nadzieje ze to nie koniec..... ;p
|
VideoStory jest naprawdę s-u-p-e-r!Oglądam od samego początku i jestem pod wrażeniem.Orginalny pomysł,wspaniałę wykonanie.Jednym słowem:10/10!
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.Pozdrawiam,Myrtle |
kiedy następny odcinek?
|
Serial jest super. Oglądam go po 10 razy. Ocena 10/10
|
Fajny serial. Daję 9.5/10
|
No normalka najlepsze video-story jakie widziałam :D extra extra extra a nie to co jakieś zamrożone irysy :con: albo wybacz mi mamo czy coś w tym sylu :laugh: buahaha :shy: najlepszy jest ten.
PROSZE DAJ NASTĘPNĄ CZĘŚĆ I ODCINEK TO JEST SUPROWE :D :D :D |
Marcinprod - po co streszczasz te odcinki? Przecież wystarczy je obejrzeć. Po za tym, szczegółowe streszczenie jest na moim blogu. Jeżeli jednak tak bardzo chcesz, to proszę - zrób to w jednym poście: zedytuj pierwszy i po kłopocie. O ile pamiętam, tego w regulaminie się zabrania, a więc lepiej to poprawić.
Przy okzaji, gratuluję Naomi rangi Dziecka Słońca, którą dzielnie sobie wywalczyła. "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - ona się nie poddała, a gdy skończyła, to na laurach. Brawo za odwagę i upór. Jestem z Tobą. Chcę także odpowiedzieć na Wasze jakże liczne pytania: "kiedy następny odcinek?", otóż NIEWIEM, to zależy od chęci. Nie chcę składać frazesów, ale jak się zabiorę w piątek to skończę w przeciągu dwóch tygodni. Kwestia podejścia i rozpoczęcia prac. Potem jak nałóg, pociągnę, to nie poprzestanę na finiszu. Nie pytajcie więcej o to. Błagam. Odnośnie afery w stosunku do słynnej 15-stki, takie ograniczenie jest na YouTube w przypadku filmów prywatnych, więcej się nie da. Następne produkcje będą miały taki status, bo chcę uniknąć tzw. papug, które lubią się wzorować na cudzym stylu, a takie przypadki się pojawiają ostatnio i irytuje mnie to. Nie próbujcie zaprzeczać. Do tej grupy, nie będą trafiać Ci, co pomagają. Nikogo nie zmuszam. Są jednak osoby, które mi pomogły bezinteresownie, więc kulturalnie się im odwdzięczam. Do tej listy należą głównie osoby, które znam i darzę zaufaniem. Wiem, że one nie będą czerpać pomysłów ode mnie i dlatego pokażę im swoje nowsze produkcje i wymysły. Gdyby takich osób nie było, to następny serial w sieci wogóle by się nie pojawił. Myślę, że już wszystko jasne? Pozdrawiam. |
Dobra.Nie będę ci psuł humoru,bo po co.Wszystkie odcinki na 6 z dużym plusem.Pozdrawiam Juziola i wszystkich,którzy nakręcili coś i dali to do Wideostory. :smirk:
|
Kiedy nastepny odcinek? Miał już dość troche czasu temu :( Wiem że robienie takiego fajnego serialu jest ciezkie i rozumiem ze ty tez mam swoje zycie. Ale na odcinek juz chyba 3 tygodnie czekam, albo nawet wiecej :1smutny:
|
raczej więcej niż 3 tygodnie :( też nie mogę się doczekać.... ciekawość mnie zżera ehh...
|
Super videostory. Bardzo mi się spodobało. Mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo odcinków!. Pozdrawiam ;**
Ocena Końcowa: 100 / 100 |
Rozumiem dlaczego tak długo,ponieważ najpierw ma się dużo pomysłów,a potem po kilku odcinkach nie będzie można niczego zrobić,bo nie będzie się miało pomysłów.Chociaż 3 tygodnie to za dużo.
|
Boski serial, Juziol!!!
Strasznie mi się podoba, jest wciągający i ciekawy, tajemniczy... Super. :) 1o/10 Najfajniejsze są te dzieciaki :) , chociaż ta mała ma czasem takie teksty... PS. Cytat:
|
Cytat:
Trzeba myśleć rozlegle. Nie zawsze ma się na to czas, nie zawsze ma się chcęci, gdy jakiś sim z euforią macha niepotrzebnie pięściami na ślubie i po licznych próbach, rezygnujesz na kilka dni, aby się zmobilizować do ponownego nakręcenia tej sceny. Cztery miesiące to szmat czasu, ale już niedługo dokończę serial. Edit: Jak obiecałem, dokończyłem serial. Link jest w pierwszym poście, ale rzeby było szybciej wstawiam go również w tym - kliknij, aby obejrzeć 2 część 6 odcinka. |
Super, super, super. Fantastyczne zakończenie. Naprawdę bardzo mi się podoba. Był jeden błąd: wtedy kiedy Laura poszła ratować Stelle, przez okno widać było zieloną trawę. A przecież była zima. 10/10
|
Wspaniały epizod. Tylko trochę głupio wyszło z tym, że Laura i Kevin znaleźli martwą Stelle, a tamten zaczął się szczerzyć. poza tym fantastycznie.
|
Boskie ! Tylko szkoda że już koniec :(
|
Witam
Twoje videostory jest bardzo dobrze wykonane! Bardzo podobały mi się niektóre ujęcia kamery. Również fabuła jest interesująca. Tylko zastanawia mnie, dlaczego ten jeden starszy brat tak bezinteresownie zgodził się na pomoc tej blondynce i postanowił zabić braci. Szkoda także, ze nie dowiedzieliśmy się, co się dalej stało z ich matką oraz jaka byłą reakcja ich siostry. Mam takie pytanie. Skąd wziąłeś te wszystkie ciekawe dźwięki? Nie mam pojęcia, skąd można je pobrać. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam :) |
Cytat:
Cytat:
Dziękuję wszystkim za opinie. Może i dla niektórych szkoda, że to ostatni odcinek, ale przecież kiedyś taki musi nastąpić. Bez obaw. Seria druga pojawi się po zakończeniu serialu Ezoteryczna Przyjaźń. :) |
Wiem, sorry Juziol. Ale ostatnio mam tyle szkoły i wszystkiego, że po prostu nie miałam czasu:(
|
Cytat:
No no czekam na drugą serię :) |
Ups xD
Sorki. Ujawnia się mój dawny nawyk komentowania fs'ów ;) Juziol, a jakim programem nagrywasz te dźwięki? Zawsze mnie to intrygowało. |
no właśnie! i skąd masz ten głos, który komentuje? To jest super!
|
syntezator mowy - Ivona :P
wystarczy wpisac w google xD a co do filmu = bardzo fajny :D ciekawy, swietne ujecia, no i ta muzyka, dzwieki itp :D 10/10 :) |
super! super! nie widziałam czegos lepszego! wspaniałe!
|
No super. Czekam na następną część o ile się ona pojawi. Bardzo ciekawi mnie dalasza część . Pozdrawiam ;*
|
Kto wie jak nazywa sie piosenka, która leci na początku filmików?
juz wiem xD |
Ta piosenka to Fergie - Fergalicious ;]
Poza tym serial bez porówniania najlepszy ;].Dobra grafika,brak kryształków,chmurek ,fajna historia :] ...Moja ocena: 10/10 |
No tak, tylko wkurzają mnie te kanciaste łapy w czołówce. :D
|
świetne świetne i jeszcze raz świetne daje 10/10 bez wątpienia :)
|
Ja nie jestem w stanie tego oglądać przez Ivonę. Kiedyś oglądałam filmiki z przerobionym wywiadem z jakimś zespołem. I ktoś użył do tego Ivony... teraz naprawdę słabo mi się robi, jak słyszęten głos. A szkoda, bo sądzę, że serial fajny (opinie)...
|
Wow super :) Bardzo mi się podoba.
pozdrawiam: kubuss |
Jednak obejrzałam - strasznie makabryczne :D ale fajnie wymyślone i zrobione!
|
Słuchaj Juziol. Mam takie małe pytanko do ciebie. Ile ty masz RAM na kompie, bo widzę, że masz dość dużo dadatków, a ci się wcale nie tnie? Ja mam 256 i chciałbym sobei dokupić, ale niewiem dokłdanie ile, żeby mi się nie cieło tak jak tobie.
|
No... ja też mam pytanie do Juziola :) (moja ciekawość każe mi zapytać!)
Czy wszystkie dodatki (np. te liczby na ścianie, krew itd) ściągasz z Internetu? Czy są jakieś Sims 2 Horror (+18)? :P |
Cytat:
|
Spoko! Weszło mi 1024 i wcale mi już nie tnie na wszystkich dodatkach!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45. |