TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37815)

mario 09.08.2007 22:28

Przypadkowe szczęście - serial fantastyczno-obyczajowy

Bonusowe odcinki (dla, że tak powiem "fanów" serialu):

1 odcinek: Konkursowa radość / Obejrzyj na YouTube

Odcinek świąteczny / Obejrzyj na YouTube

Epilog serialu (UWAGA! Zalecane obejrzenie dopiero po oglądnięciu całych dwóch serii!) / Obejrzyj na YouTube

Serial opowiada o dziewczynie - Ilonie Dembek - która była pozornie szczęśliwą osobą, jednak w głębi duszy tak nie jest. Ma wspaniałą przyjaciółkę, Ambrosy, której powodzi się w życiu lepiej niż Ilonie. Pewnego razu los się uśmiechnął do Ilony... Reszty dowiesz się oglądając 1. Odc. mojego serialu.

I seria:

Odcinek 1:
Konkursowa radość / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 2:
Zabawa ogniem / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 3:
Remont i przeprowadzka / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 4:
Śmierć siostry / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 5:
Freeza vs. Ilona / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 6:
Świątynia Naevarry / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 7:
Muzeum, cz. I / Obejrzyj na YouTube
Muzeum, cz. II / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 8:
Czas nie kłamie / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 9:
Moc Głowy / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 10:
Finał, cz. I / Obejrzyj na YouTube
Finał, cz. II / Obejrzyj na YouTube
Finał, cz. III / Obejrzyj na YouTube

II seria:

Odcinek 1:
Wymarzone wakacje, cz. I / Obejrzyj na YouTube
Wymarzone wakacje, cz. II / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 2:
Przyjaciółka zdrajczyni... / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 3:
Dziwny konkurs / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 4:
Sprawa dla IFI / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 5:
Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 6:
Brudy przeszłości / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 7:
Jesienny pech / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 8:
Sczęście w nieszczęściu, cz. I / Obejrzyj na YouTube
Szczęście w nieszczęściu, cz. II /Obejrzyj na YouTube
Odcinek 9:
Przyjaciel czy wróg? / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 10:
Punkt kulminacyjny / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 11:
Ostatni dzień życia / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 12:
Szczęście w zasięgu ręki / Obejrzyj na YouTube

III seria:

[Nie powstanie]

- planowana III seria nie powstanie z powodu utracenia zapisów gry

Alex1313 10.08.2007 08:43

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowy

Jak na pierwszą pracę w Windows Movie Maker to całkiem nieźle ci poszło. Można się jednak przyczepić do dialogów- są dość sztywne. Jeszcze jednej sprawy nie moge przeboleć. W 2 odcinku Ilona i Amber widocznie się kłócą, ale w tekście czytamy, że Amber pozwoliła przyjaciólce u siebie mieszkać... I to właśnie zgrzyta. Zupełnie też nie rozumiem tej całej akcji z gaszeniem ognia. Jak dla mnie bez sensu i zupełnie nie potrzebna scena.

Mam nadzieję, że akcja się rozkręci. 6/10

Ariedale 10.08.2007 09:22

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowo-fantastyczny

Nie pisz przy każdym napisie kto mówi można się łatwo skapować używasz kodu na chmurki i te inne? Bo nie było widac żadnej. Jest ok! Fabuła ciekswi z tym ogniem. Tylko muzyka mi nie pasuję przez tą muzykę wszystko się psuje. Daj coś skocznego:)) Jest ok! Czasami "wpadasz" z kamerą na ścianę, ale to nic. Ogólnie jest dobrze i czekam na kolejny odcinek

The FerG 10.08.2007 10:40

Technicznie jest dobrze ,kamerą ładnie operujesz tylko czasami wychodziłeś w ściany czy schody.

Jeśli chodzi o fabułe to bym wywalił wiekszośc tych scen z myciem sie jedzeniem itp.
Fabuła troche narazie nudnawa ,ale jednak już coś sie dzieje :smirk: Sądze że sie rozbuduje.

Jednego nie rozumiem czemu ten przyrząd z pracy naukowiec o tak sobie leży przed oknem Ilony?

Muzyka mi aż tak nie przeszkadza :smirk:

Narazie tak postawie 7/10 :smirk:

Ariedale 10.08.2007 14:52

Trzeci odcinek jest najlepszy ze wszystkich naprawdę fabuła mi się podoba Fotostory jest ok! Och jak mnie trzeci odcinek wciągnął serio:)) :))

mario 10.08.2007 22:14

Zapraszam na 4 odcinek mojego serialu.

Obejrzyj na YouTube

Ilona wyprowadziła się od Amber. Wraca do wyremontowanego domu. Zachwyca sie jego pięknem i dzwoni do siostry, z którą się umówiła. Ilona musi użyć swoich mocy, aby uratować się przed złą wiedźmą, która pragnie przejąć moc Ilony. Reszty dowiesz się, oglądając 4. odcinek. Zapraszam ;)

The FerG 10.08.2007 22:33

Trzeci odcinek był już fajny tylko jak ta koleżanka zwariowała to nie było dachu.

Czwarty odcinek mi się podobał ,ale mam takie dwie uwagi:

1.Troche przesada z tą kamerą ,czasami przystopuj z tą kamerą ;)
2.Jak ta wiedźma zabiła siostre Ilony to ta wiedźma sie popłakała ,a Ilona prawie na to nie zareagowała :D

Ogólnie coraz lepsze postępy ;)

mario 10.08.2007 23:26

Co do tej kamery, to wiem... bo mi się niektóre scenki nie powczytywały, więc musiałem jakoś poskładać z tego, co było. Np. jak Ilona wywołała ogień przy Freezie i jej podwładnymi, to później była scena, że oni zniknęli, a jakoś tej sceny nie wczytało i było od razu to jak ich nie było. Tak samo z tym, jak wiedźma się popłakała na śmierć siostry Ilony :P. Miałem inną gotową scenę, jak nie płakała. Nie wiem, czemu tak się dzieje. I nie wiem też, jak wywołać w każdej chwili płacz, a bardzo by mi się to przydało. Ale wiem, że mnie to nie usprawiedliwia i postaram się w następnych odcinkach, żeby mniej więcej wszystko było ok. :D

Cytat:

Napisał DogFun
Wpisujesz boolProp TestingCheatsEnabled true Klikasz na sima z shiftem i wybierasz opcje spawn,Kolejnie wybierz opcje paul's reaction tester.
Pojawi ci siw taki żółty kwadracik.
Jest dużo opcji column 1,2,3,4 w 2 column jest cry - mild ,klikasz wyskakuje ci tabelka bierzwsz pierwszą opcje a ona ci płacze

Dzięki, DogFun. Na pewno mi się przyda. ;)

The FerG 11.08.2007 00:11

Cytat:

Napisał Désignér
I nie wiem też, jak wywołać w każdej chwili płacz, a bardzo by mi się to przydało.

Masz szczęście że wspomniałeś :P

Wpisujesz boolProp TestingCheatsEnabled true Klikasz na sima z shiftem i wybierasz opcje spawn,Kolejnie wybierz opcje paul's reaction tester.
Pojawi ci siw taki żółty kwadracik.
Jest dużo opcji column 1,2,3,4 w 2 column jest cry - mild ,klikasz wyskakuje ci tabelka bierzwsz pierwszą opcje a ona ci płacze :)

Wogle używaj tych wszystkich column napewno ci się przyda :P

Nandelle 11.08.2007 10:17

Fajnie i się podoba :)

mario 11.08.2007 14:13

Mam już gotowy 5 odcinek. Jest jak dotąd najmroczniejszy ze wszystkich. Zmieniłem muzykę na bardziej pod klimat serialu. Myślę, że Wam się spodoba :D.

Odcinek 5 / Obejrzyj na YouTube

Ilona opłakuje swoją siostrę. Freeza próbuje przekonać ją, żeby oddała jej moc i przyłączyła się do niej. Gdy Ilona się nie zgadza, wiedźma próbuje ją przekonać siłą. Wysyła swoich sługusów, żeby się z nią rozprawili. Jednak Ilona jest sprytniejsza od nich i ich pokonuje. Zresztą nie sama, bo pomaga jej pewien nieznajomy mężczyzna. Oglądnij Przypadkowe szczęście i skomentuj! Zapraszam! ;)

The FerG 11.08.2007 16:13

5 odcinek jest super strasznie mnie wciągneło :P

Zauważyłem tylko jeden błąd że drzewo było przezroczyste ,ale to taki szczegół :P

Czekam na 6 odcinek :smirk:

mario 11.08.2007 23:10

Nakręciłem już 6 odcinek. Nie spodziewałem się, że mi to tak szybko pójdzie. Jest jak na razie najdłuższy, bo ma aż 07:53. Jest również naj-najmroczniejszy ze wszystkich dotychczas. Niegługo wstawię na YouTube. Zapowiadam 10 odcinków na I serię. Zaraz wstawię ten odcinek :D.

Jest nareszcie szósty odcinek. Miałem problemy z wrzuceniem na YouTube, ale już jest ok. Oglądać i komentować! :D ;)

Odcinek 6 / Obejrzyj na YouTube

zastepca 12.08.2007 21:36

fajne :) Jak ty to robisz z tym znikaniem i ogniem? zrobiło się takie dramatyczne :) super!

Nandelle 12.08.2007 21:56

Super podoba mi się czekam na 7 odcinek

mario 13.08.2007 11:54

Cytat:

Napisał zastepca
fajne :) Jak ty to robisz z tym znikaniem i ogniem?

Chodzi Ci o teleportowanie, tak? W każdym razie trzeba mieć InSIMenator. Jak masz InSIMenator'a, to klikasz gdziekolwiek na ziemi. Żeby się tam przenieść wciśnij 'Teleportuj tutaj' i sie teleportujesz ;). Ja akurat zmieniłem metodę teleportacji na znikanie, a nie to 'w obłoku', bo mi się nie podoba to. Co do ognia, to także trzeba mieć InSIMenator. Klikasz gdziekolwiek na ziemi, wybierasz opcję 'Edytory...' i tam dajesz 'Więcej...' aż znajdziesz 'Ustawienia własne InSIMenatora'. Pojawia Ci sie na ziemi taka gazeta. Klikasz na nią i wybierasz chyba 'Dodaj menu ognia', ale nie pamiętam dokładnie. Później, żeby wywołać pożar, klikasz gdziekolwiek na ziemi (tam gdzie chcesz ogień) wciskasz 'Inne...' i znajdź 'Pożar w tym miejscu' (czy jakoś tak). Jak chcesz ugasić wszystkie pożary, to również klikasz gdziekolwiek na ziemi, znowu wciskasz 'Inne...' i wybierasz 'Ugaś wszystkie pożary'. Mam nadzieję, że pomogłem ;).

Cieszę się, że serial się podoba. 7 odcinek przewiduję na czwartek 16.08. Pozdrawiam ;)

Liv_Hanna 13.08.2007 14:42

Czy mnie wzrok zawodzi, czy w temat brzmi: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowy, a tu niespodzianka, fantastyka jak się patrzy. Film się zacina (mam szybkie łącze, ładuje się w sekundzie), teksty drętwe, czasami niepotrzebne lub źle sformułowane. Co do
Freezy, skoro jest taka magiczna to może powinna "płynąć" nad ziemią a nie spokojnie po niej chodzić.
Mogłabym długo wymieniać takie rzeczy, ale nie chcę psuć oceny serialu "obyczajowego". ;)
Podsumowując "serial" absolutnie mi się nie podoba. :con:
edit:
Skoro w temacie jest mowa o szczęściu, czemu Ilona przyłącza się do wroga i jest nieszczęśliwa?
Moja rada, koniecznie coś z tym zrób.

mario 13.08.2007 14:55

Cytat:

Napisał Liv_Hanna
Czy mnie wzrok zawodzi, czy w temat brzmi: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial obyczajowy, a tu niespodzianka, fantastyka jak się patrzy. Film się zacina (mam szybkie łącze, ładuje się w sekundzie), teksty drętwe, czasami niepotrzebne lub źle sformułowane. Co do
Freezy, skoro jest taka magiczna to może powinna "płynąć" nad ziemią a nie spokojnie po niej chodzić.
Mogłabym długo wymieniać takie rzeczy, ale nie chcę psuć oceny serialu "obyczajowego". ;)
Podsumowując "serial" absolutnie mi się nie podoba. :con:

Przykro mi, że Ci się nie podoba, ale jestem zmuszony wyjaśnić kilka zdań z Twojej wypowiedzi. Dziwne, że u Ciebie się zacina, bo mi jakoś nie. Tylko w niektórych momentach się trochę przycina i to tylko w 1 i 6 odcinku. A to co powiedziałaś o Freezie... to, że ktoś jest 'magiczny', to nie musi znaczyć od razu, że będzie "płynąć" nad ziemią, jak to określiłaś. Fakt, zastanawiałem się, czy nie zmienić jej sposobu poruszania się na ten, co ma duch. Ale po co? To by dopiero było sztuczne (nigdy nie widziałaś żadnych filmów fantasy, np. Władca Pierścieni bądź Harry Potter, gdzie Dumbledore czy Gandalf chodzą normalnie?) I jeszcze coś. Co do tytułu... to scenariusz z ogniem wymyśliłem dopiero w 2 odcinku, a z Freezą dopiero w 4. , więc gdy wstawiałem 1 odc. nie wiedziałem, że będzie fantastyczny, a nie można zmienić nazwy tematu (chyba zgłoszę do moderatora, aby zmienił nazwę w takim razie). I co do ostatniego zdania, to nie wiem, co masz na myśli pisząc słowo serial w cudzysłowie. Pozdrawiam.

EDIT:
Cytat:

Napisał Liv_Hanna
Skoro w temacie jest mowa o szczęściu, czemu Ilona przyłącza się do wroga i jest nieszczęśliwa?
Moja rada, koniecznie coś z tym zrób.

Wszystko się zmieni, a serial się jeszcze nie skończył. ;) To, co przewiduję na zakończenie I serii, czyli do 10 odcinka, będzie nawiązywać do tytułu. Także nie martw się, wszystko mam pod kontrolą. ;)

Ťsunäde 14.08.2007 20:06

Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

No,no.. ciekawy ten serial.
Bardzo mi się podoba... obejrzę jego wszystkie odcinki.
I napewno będę czekać na następne.

zastepca 18.08.2007 16:42

Powinien już być siódmy odcinek. Daj go szybko proszę!

mario 18.08.2007 20:49

Przepraszam wszystkich za opóźnienia, ale mój brat wrócił z wakacji i mam teraz mniej czasu na kompie! :| Mam gotową I część odcinka 7-ego. Jest bardzo krótka i bardzo niedopracowana, ale nie miałem czasu... Następnym razem postaram się lepiej wykonać robotę, ale potrwa to też dłużej. :con: Zaraz wstawię na YouTube. ;)

Edit: Dobra, gotowe! :)

Odcinek 7, cz. I / Obejrzyj na YouTube

Freeza i Ilona wracają ze Świątyni Naevarry do domu Ilony. Wiedźma uczy dziewczynę, jak posługiwać się innymi mocami. Czeka, aż jej moc się rozwinie i wtedy planuje ją odebrać Ilonie. Freeza musi zlikwidować Amber, bo mogłaby ona mieć wpływ na Ilonę i obrócić ją przeciwko niej. Zamierza zdobyć cenny ziemski artefakt, a później cofnąć się w czasie. Jednak to wszystko w następnych odcinkach! :)

zastepca 19.08.2007 21:38

Ojejku! taki piękny domek i musiała go spalić... no i szkoda Amber... Ciekawe co będzie dalej!

The FerG 19.08.2007 23:31

Wszystko oczywiście spoko tylko zauważyłem chyba za domem Ilony nagrobek :O

2 część! 2 część! :smirk:

mario 22.08.2007 17:45

Porządnie wziąłem się do pracy i zrobiłem II cz. 7 odc. :P Zapraszam do oglądania!

Odcinek 7, cz. II / Obejrzyj na YouTube

Ilona i Freeza przenoszą się do Muzeum, w którym znajduje się tzw. Głowa Powiernika, która ma w sobie potężną moc, o jakiej dyrektorzy muzeum nie wiedzą. Freeza przedostaje się do pomieszczenia z głową i zabiera ją. Ilona nieoczekiwanie zmienia zamiary Freezy. :shifty: Oglądaj Przypadkowe szczęście! Już od września w STV!

Pozdrawiam, Désignér

Cytat:

Napisał Byku
fajny filmik :) ile bedzie odcinkow?

10 w pierwszej serii. W II też 10. Pewnie będę miał już wtedy Bon Voyage, więc wymyślę coś ciekawszego. ;)

Byczu 22.08.2007 20:07

fajny filmik:)ile bedzie odcinkow?

mario 24.08.2007 18:24

Ostatnio dostałem 'weny' twórczej, wymyśliłem, co będzie w 8 odcinku i nakręciłem. :P Oto kolejny odcinek, proszę:

Odcinek 8 / Obejrzyj na YouTube

Ilona ucieka przed Freezą do swojego domu. Zauważa, że prawie nic się nie spaliło. Ma przy sobie Głowę Powiernika. Jednak nie na długo, bo Freeza ją zdobywa i cofa się w czasie o rok. Ilona idzie za nią...

PS. Przepraszam za kiepską jakość dźwięku, ale tak to już wyszło. :con: Kolejny odcinek może jutro, a może za 3 dni. Wszystko zależy od mojego brata, który zamierza zrobić format... Skopiowałem folder EA Games do bezpiecznego miejsca, ale boję się, że jak zainstaluję na świeżym kompie i podmienię ten folder, to nie będzie działać. :( Wtedy to będzie trzeba czekać jeszcze dłużej. :P

TrapMuzik 24.08.2007 19:21

Twój serial spadł mi jak z nieba ,bo miałam ochotę obejrzeć dobry film :D.Jestem pod wrażeniem jak w takim szybkim tempie robisz tyle odcinków ;) ?Podziwiam :)
Co do odcinka to jest ok :).Wszystkie oczywiście są świetne ;).Czekam na kolejny :D
11/10

mario 25.08.2007 21:01

No to wstawiam przedostatni odcinek serialu. ;) Może Was trochę on rozczarować. :)

Odcinek 9 / Obejrzyj na YouTube

Ilona opowiada swojemu drugiemu 'ja', jak to się stało, że znalazła się u niej. Postanawia zmienić trochę swój wygląd. Sądzi, że wszystko można jeszcze uratować, a to za sprawą Głowy Powiernika, która nadal może istnieć w tej przeszłości... ;)

Dovelly 26.08.2007 10:21

Super.... Nigdy nie zrobiłabym nawet w połowie tak dobrego serialu jak twój
:D

Ariedale 27.08.2007 19:10

Bardzo lubię Twój serial wystawię Ci teraz, a raczej Twojemu serialowi recenzję :
Kiedy usłyszysz:Ilona Dembek przychodzi Ci coś do głowy? Nie! To obejrz koniecznie wspaniały i zaskakujący serial fantastyczny pt. Przypadkowe szczęście. Gwarantuję, że od teraz Ilona Dembek będzie dla Ciebie kimś wyjątkowy, a Freeza odrażającym. Ilona Dembek była biedną, ale szczęśliwą kobietą. Wszystko się zmieniło po tym jak z jakiegoś konkursu wygrała 50000$. Od tej pory w jej życiu zagościł ogień, który sporo namieszał. Szybkie zwroty akcji, tajemnica i wspaniałe efekty specjalne dlatego warto obejrzeć sagę o Ilonie Dembek. Gorąco polecam Ariedale
Może być, wyraziłam to co czuję do tego serialu:)

mario 28.08.2007 13:39

I oto przedstawiam finałowy odcinek serialu. Jest to dopiero cz. I, więc nie dzieje się zbyt wiele, jednak pojawia się nowy osobnik. Część druga nie wcześniej niż za tydzień... :con:

Część I odcinka 10 / Obejrzyj na YouTube

Ilona z Freezą wracają do domu, ale po chwili pojawia się Naevarra i ostrzega przed pewną osobą. Freeza z Iloną na początku w to nie wierzą, jednak chwilę później owy mężczyzna się pojawia i usiłuje odebrać moc Freezie, za to, że go w pewnym sensie zdradziła.

wanilia 29.08.2007 19:02

A mnie się serial jak na razie bardzo podoba (nie obejrzałam jeszcze wszystkich odcinków). Napisz proszę, jaki masz dodatek, że masz takie fajne meble np. w kuchni u Ilony ;)

mario 09.09.2007 08:56

No i jest! II część finałowego odcinka! Mam nadzieję, że nikt nie zapomniał o moim serialu, bo ponad tydzień temu wstawiałem poprzednią część. Zaraz wstawię ostatnią część 10 odcinka, czyli III. Tym zakończę I serię serialu. A teraz II część:

Obejrzyj na YouTube ;)

Przed chwilą wstawiłem III część. Oglądnijdcie ;):

Obejrzyj na YouTube

The FerG 09.09.2007 18:37

Wow fajne tylko bylo wida pare takich drobnych złych sklejeń ,ale ja to olewam :smirk:

10/10 bym postawił nawet więcej :smirk:

Tylko mam pytanie tam na końcu pisało ''koniec pierwszej serii'' to znaczy że będzie więcej czy nie?

mario 09.09.2007 19:15

Na blogu o serialu pisałem, że w środę za tydzień będzie 1. odcinek II serii. Będzie się rozgrywał najpierw w domu Ilony, później pojadą wszyscy na wakacje na Wyspę Twikkii. :D I w ten sposób rozpocznę II serię serialu. Zajrzyjcie na bloga, żeby poczytać opisy bohaterów i ciekawostki. Adres na samym dole w sygnie. :P Zapraszam! :)

Ariedale 09.09.2007 19:24

Byłam na blogu, fajnie zrobiony:) Już nie mogę sie doczekać drugiej serii kocham ten serial. Tylko trochę mi się nie podobało,jak na koniec wszyscy stali w żądku i przedstawiałeś. Lepiej byłoby chyba dać kadry z filmu z podpisami, ale to już moja fantazję pozdro:)

mario 23.09.2007 17:15

Chciałbym przedstawić 1 odcinek II serii! :) Wiem, że wszędzie zapowiadałem na 26.09, ale nie mogłem już wytrzymać do środy, tyle czasu mam już ten film na dysku. Wrzuciłem na YouTube i można oglądać. 2 odcinek za to będzie w środę 26. Zapraszam do oglądania i komentowania! :)

Odcinek 1: Wymarzone wakacje, cz. I / Obejrzyj na YouTube
Odcinek 1: Wymarzone wakacje, cz. II / Obejrzyj na YouTube

Ariedale 23.09.2007 17:51

Jak dobrze, że już niedługo 2 odcinek:)

mario 26.09.2007 13:52

Zapraszam do obejrzenia 2-go odcinka! :)

YouTube - Obejrzyj

The FerG 26.09.2007 15:09

Wow fajne :)

Głupia Amber :smirk:
I głupi Oromar :smirk:

Już nie moge się doczekac co będzie dalej :)

Krimii 26.09.2007 15:55

Wzruszające!!...:,,-) Szkoda, że nie wyszło jej z omarem(z małej litery bo bez uszanowania) i, że ambros ją zdradziła (zero uszanowania:-@). Ilona zmieniła się dla omara!!
Głupi omar
głupia ambros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:-@

Ariedale 26.09.2007 17:25

Głupia Amber, ale teraz jest zupełnie inna niż w I serii. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza. Oromar wróc do Ilony ty popaprańcu jeden, ona cię kocha!

mario 05.10.2007 15:26

Dobra wiadomość! :D Dzisiaj po szkole całe 3 godziny kręciłem i składałem w MM 3 odcinek. Moim zdaniem to nie dużo, jak na prawie 10 min. Teraz muszę jeszcze (żeby zapisać) rozdzielić na pół, zapisać pierwszą połowę, potem tak samo z drugą, potem skleić wszystko razem jeszcze raz i dopiero zapisać. Nienawidzę tego. :P Także jutro już na pewno będzie można obejrzeć 3 odcinek! :D

__________________________________________________ ____________

Z przyjemnością przedstawiam 3 odcinek II serii serialu! :) Jest wcześniej, bo uznałem, że nie warto z tym zwlekać i odkładać na późniejszy termin. Dlatego jest już teraz:

Odcinek 3:
Dziwny konkurs / Obejrzyj

Krimii 05.10.2007 20:08

[QUOTE=Ariedale]. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza.
Ona terz się zmieniła :gu:,
ale w przeciwieństwie do ambros(z małej litery bo bez uszanowania) zmieniła się pozytywnie :angry:
Czółko Lidia
P.S. Fereza,
ma zeza :laugh:

mario 06.10.2007 17:51

Chciałem nadrobić zaległości i nakręcić ostatnio jak najwięcej odcinków, póki mam ochotę i 'wenę'. :D 4 odcinek już jedzie na serwis YouTube. Za około 30 minut będziecie mogli obejrzeć. Strasznie szybko go nakręciłem, bo tylko w 2h. Później sklejałem 1h, no i jest. :D Za chwilę edytuję i wstawię linka. ;)

Odcinek 4:
Sprawa dla IFI / YouTube - Obejrzyj

marlenam 06.10.2007 17:58

No to już nie mogę się doczekać, bo serial jest super! Wciąga! Lubię takie filmy, bo są inne od pozostałych. Życzę powodzenia w kręceniu filmu :D

Castaway 06.10.2007 18:43

super ten czwarty odcinek xD
Tylko żeby szef nie dowiedział się o IFI :)

Ariedale 07.10.2007 18:35

Zaraz? Hmm...czy ja już mówiłam, że kocham ten serial? Tak, raczej tak. Powiem tylke suuuuuuuper! Bardzo podobała mi się ta scena w domu Izy jak Iza Ilona i Freeza stoją jak super agentki. Ilona się pyta Izy jak się nazywa, a potem powstaje IFI!

Janvier 07.10.2007 20:49

Hej nigdy nie komentowałam twojego serialu , a śledze go od początku.Nie wiem czemu nie komentowałam ale teraz postanowaiłam.Uwielbiam ten serial :D , dużo pomysłów i wspaniałe efekty specjalne :) 10/10

mario 13.10.2007 00:54

Bardzo na szybko robiony odcinek i za to Was serdecznie przepraszam. Ale chciałem się wyrobić z Zamrożonymi Irysami i Przypadkowym szczęściem przed niedzielą. I tak to wyszło. Ale postaram się, aby 6 odcinek był dłuższy i ciekawszy. :)

* * *

Wygląda na to, że Oromar na dobre zakochał się w Amber. Nieoczekiwanie do jej domku zjawia się zła Freeza - ta z przeszłości. Proponuje, wręcz nakazuję do niej przyłączyć...

Odcinek 5:
Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube

Ariedale 13.10.2007 07:24

OFA kontra IFI. Świetny odcinek mimo, że taki krótki. Czasem lepiej zrobić coś krótko i treściwie, a nie przedłużać ile się da. No tak oczywiście 1000000000000/10. Moje ukochane VS:D

Milou 19.10.2007 13:25

Cudowne!! Oglądnęłam wszystkie odcinki z 3 razy! Czekam na kolejne! Paaapa :) Kocham to VS!!

mario 20.10.2007 10:47

Jeden z odcinków bonusowych już dostępny! Zapraszam do oglądania!

1 odcinek: Konkursowa radość / Obejrzyj na YouTube

Ariedale 21.10.2007 16:24

Co do tych bonusowych odcinków, nie przekonały mnie. Ja sama wole gdy wszystko ma swoją tradycję, jest podstawowe i na tym się trzeba wzorować. Zawsze chwaliłam Twój serial, szczególnie upodobałam sobie I serię PSZ. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że I serię jeszcze robiłeś dla siebie, lubiłeś nagrywać historię Ilony. Wtedy to ja zawsze wyczekiwałam na następny odcinkek, wszystkie były niesamowite,ciekawe, dopracowane-pomimo iż robione w tak zawrotnym tępie. Wszystko było 10/10. Nawet Twój pierwszy odcinek, nie taki zły-jak sam sobie go oceniasz. I seria miało "to coś" czego nie ma II. I właśnie "tego czegoś" brakuje mi w II serii. Ona jest inna, Ci sami bohaterzy ten sam reżyser i tytuł, ale inna historia. I tak sobie właśnie patrze V odcinek, a tak mało się dzieje. Tak smutno mi, że juz połowa, a ja się jeszcze nie nacieszyłam II serią. Mam nadzieję, że będzie kilka odcinków kilko-częściowych. Bo druga seria, druga opowieść jest inna. Mniej na nią wyczekuje, mniej Ilona zakrząta moje myśli. Oprócz tej uwagi którą tu napisałam, uważam że serial jest ŚWIETNY, fabuła ZACZEPISTA i ogółem jest 10/10! Mam nadzieje, że moją wypowiedzią nie uraziłeś się. Pozdrawiam i mimo tego czekam na 6 odcinek. Ariedale.

Krimii 21.10.2007 18:25

Nie zgadzam się! TO IDEALNY SERIAL! Ja wolę II część. Poprostu więcej się dzieje! 10/10no znakomite

mario 21.10.2007 19:20

Ja powiem tak. Zwykle bywa, że II części czegoś, np. filmów - są gorsze. Pomysły nie są już takie świeże. Rozumiem, że II seria może się mniej podobać. Ariedale, masz rację mówiąc, że lubiłem nagrywać I serię. Teraz już mniej lubię to robić. Jednak nie zgadzam się co do tego, że odcinki I serii były bardziej dopracowane. Uważam, że to właśnie II seria jest bardziej dopracowana. Zresztą to chyba widać. Ale każdy ma swoje zdanie. W I serii za bardzo skupiałem się na Ilonce i myślę, że niepotrzebnie. W każdym odcinku było jej pełno. Postanowiłem więc to zmienić. Widać, że w II serii nie ma tak dużo Ilony, jak w I. Czołówka w II części za każdym razem jest taka sama. Napisy końcowe również. Jednym słowem bardziej profesjonalnie niż w I serii. W I tylko był napis na początku 'Przypadkowe szczęście odcinek np. 3'. I od razu była akcja. Z jednej strony dobrze, bo od razu był serial, bez zbędnych bzdur. Ale czołówka zawsze powinna być i dlatego ją umieściłem. :) A co do odcinków bonusowych... hmm... no cóż, uważam, że ten odcinek jest teraz o wiele lepszy od pierwotnego. Rozumiem jednak, że nie każdemu mogą się podobać. :) Chciałem tylko zrobić poprawki, żeby wyeliminować błędy. Zrobię jeszcze tylko poprawkę odcinka 4 i dam Wam spokój. :) :P W przyszłym tygodniu dopiero zabiorę się za 6 odcinek. Ariedale - odcinki II serii też robię szybko, tylko jest teraz szkoła i kręcę tylko w weekendy. Ale ostatnio chciałem nadgonić się trochę i nakręciłem przez piątek i sobotę (jeszcze wcześniejszą) 3 i 4 odcinek. 5-ego nie chciało mi się za bardzo kręcić, dlatego taki krótki, ale 6 będzie długi (ok. 10 minut), ponieważ po przeczytaniu wypowiedzi Ariedale, zachciało mi się nakręcić godny zadowolenia odcinek. :) Także już w przyszły weekend na pewno będzie gotowy odcinek. ;)

Zapowiadam jeszcze bonusowy odcinek - Kulisy Przypadkowego szczęścia. ;)

Ariedale 21.10.2007 19:38

No, widzę że taki wściekły na mnie nie jesteś:D Masz rację II seria jest bardziej dopracowana:D Mam, nadzieje, że taka straszna nie jestem:D:D:) A i super, że będą kulisy:D Już nie moge się ich doczekać.Pozdrawiam Ariedale.
PS; Ale i tak kocham Twój serial:D

mario 21.10.2007 19:42

Wieem...:P Żarty żartami, a ja muszę coś fajnego na te kulisy wymyślić, żeby spełnić wszystkie wasze i Twoje Ariedale oczekiwania. ;)

No coś ty, o co miałbym być na ciebie zły? Zrozum tylko, że ja te odcinki dodatkowe robię tylko dlatego, że jak obejrzałem Usługi albo Fałszerzy z Simcity, to aż mi się wstyd Przypadkowego szczęścia zrobiło. Ale moja następna produkcja będzie już na poziomie II serii PSZ, chodzi mi o kamerę i te sprawy. I nie będzie już o magii. ;)

Ariedale 22.10.2007 06:05

No ba Designer! Przecież ty super reżyserujesz! Na bank będę oglądać następną produkcję:D

Rëñáës 22.10.2007 07:24

A czy może mi ktoś powiedzieć jak się tak teleportuje wszystko ?
Np. Simy ??

Janvier 22.10.2007 13:23

http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=60666 <-----Hack na teleportacje

Krimii 22.10.2007 16:27

Co?Blink Jak nie o magji? No to o czym? Jak Omar zdradził Ambros z Ferezą?
No fakt, to by było śmieszneLaugh Jak Ilona dostała rachunek na 50.000 tysięcy? Jak panna Dembek wyjdzie za kogś z forsą i ją zabije?
Głupi pomsł! W pannie Ilonie najciekawsza jest magia!Ras
Narazie 10/10
Lidia.

psujka 24.10.2007 16:11

Ten serial jest światny . Co prawda nie oceniamy tytułów ale nie zbyt rozumiem dlaczego ten serial dostał taki tytuł. No ale nic daje 100000/10 i czekam na kolejne odcinki.

mario 27.10.2007 14:10

lidia! Nie chodzi o to, że Przypadkowe szczęście będzie bez magii, tylko moja zupełnie nowa produkcja pt. Tylko sława! :) Przypadkowe szczęście do końca będzie traktować o magii. ;)

Odcinek 6: Brudy przeszłości / Obejrzyj na YouTube

Freeza zmienia swój wygląd. Nagle mdleje na moment przy Ilonie - za chwilę wstaje. Idzie spać, a w tym czasie do domu przychodzą OFA. Freeza próbuje przejąć moc Ilony, ale nie udaje jej się to. Jej pomocnicy nie mogą sobie poradzić z dobrą Freezą. Ta poraża Oromara błyskawicą...

Ariedale 27.10.2007 15:15

Świetny odcinek! Szkoda tylko, że Freeza jest taka naiwna. Trudno...Czekam z niecierpliwością na następny odcinek. 1000000/10. Świetny odcinek naprawdę....

berry 28.10.2007 09:25

Świetny serial. Czekam z niecierpliowścią na następny odcinek. 10/10

mario 03.11.2007 12:35

Dzisiaj premiera 7-ego odcinka!

Odcinek 7: Jesienny pech / Obejrzyj na YouTube

Nadchodzi jesień. Ilona chwilowo mieszka u Izy, dopóki nie znajdzie nowego domu. Oromar zjawia się w świecie pozaziemskim i trafia do Naevarry... Iza i Ilona nie znalazły odpowiedniego domu dla Ilony...

Ariedale 03.11.2007 14:41

Designer nieziemskie! Wspaniały odcinek, chyba najlepszy. Tak najlepszy w całej Twojej karierze z PSZ. wszystko było świetne. Fajne były przestworza, awaria prądu i ćwiczenie mocy. Wiem jak to zrobiłeś, ale efekt był tak nieziemski.Heh, świetne! Szkoda, że to już 7 odcinek coraz bardziej zbliżamy się do końca. 100000000000000/10

mario 03.11.2007 16:21

Cytat:

Napisał Ariedale
Designer nieziemskie! Wspaniały odcinek, chyba najlepszy. Tak najlepszy w całej Twojej karierze z PSZ. wszystko było świetne. Fajne były przestworza, awaria prądu i ćwiczenie mocy. Wiem jak to zrobiłeś, ale efekt był tak nieziemski.Heh, świetne! Szkoda, że to już 7 odcinek coraz bardziej zbliżamy się do końca. 100000000000000/10

Ojeju, dzięki Ci wielkie. :) Nad tym odcinkiem akurat najmniej się napracowałem, ale dobra tam. :D Motywujesz mnie do jak najszybszego nakręcenia kolejnego odcinka, ale niestety nakręcę go dopiero w przyszły weekend. :con:

Shiny 03.11.2007 20:14

Fajny filmik. Lubię Twój serial

Mook 10.11.2007 08:48

Oglądałem wszystkie odcinki i jakoś tu nie skomentowałem. No więc tak. świetne! Pierwsza seria gorsza ,ale druga jest naparwdę dobra. Fajne postaci i dobry scenariusz. Wchodzę na bloga o serialu i czytam nowe notki. Jak dla mnie 10/10. Zacytuję jedną wypowiedź. 7 odcinek jest nieziemski. Bardzo fajny. Czekam na 8 i myślę ,że zaglądniesz też do mojego serialu Pechowa nagroda. Zapraszam też na bloga! Pozdrawiam, Mook

Marcinprod 11.11.2007 11:37

Serial fajny.Oglądam go na STV - Najlepsza Simowa Telewizja.I moje pytanie.Ile chcesz zrobić serii?

mario 16.11.2007 17:55

Zapraszam na I część 8-ego odcinka. II prawdopodobnie w niedzielę.

Ilona kupuje nowy dom na obrzeżach Miłowa. Pamięta, że nie może wydać całej sumy, ale martwi się o Freezę. Tęskni za przyjaciółką. Idzie do pobliskiego parku. Wszędzie po drodze widzi swoją byłą przyjaciółkę. Jednak to tylko złudzenie. Nagle dzieje się coś nieoczekiwanego. Ni stąd ni zowąd Ilona zjawia sięw nieznanym miejscu, przy Głowie Powiernika. Ta przemawia do niej i oferuje wieczną pomoc w zamian za jedną rzecz...

Odcinek 8, cz. I: Szczęście w nieszczęściu / Obejrzyj

Ariedale 16.11.2007 18:20

Dziękuję! Dziękuję za podwójny odcinek! Czekaj lookam pierwszą część!

No i obejrzałam, Ilona duchem? No nieźle! Nie przypuszczałabym 10/10:D

TrapMuzik 19.11.2007 16:02

Chyba nie muszę się wysilać ,bo znasz moją ocenę...Oczywiście ,że serial jest GENIALNY!!!:).Wszystko w nim mi się podoba ;].Oczywiście maxOcena 10/10 :)

Deeta 23.11.2007 22:08

Ja śledzę każdy odcinek.Przepadam za fantasy(kiedy byłam mała lubiłam wróżki,dinozaury.Nadal je lubię.Tak jak moce nadprzyrodzone o,o)

Castaway 24.11.2007 21:18

Super !!! :d 10/10

agacia5 28.11.2007 09:36

Odcinek 1 bardzo mi się podoba . Będę teraz dalej oglądał jak potączą się losy Ilony .

mario 01.12.2007 17:08

Przepraszam, że tak długo czekaliście, ale miałem problemy z Movie Makerem i długo szukałem programu zastępczego. A teraz zapraszam do oglądania!

Ilona opowiada, co się stało. Razem z Naevarrą i Powiernikiem zastanawiają się, jak pokonać Freezę....

Odcinek 8, cz. II: Szczęście w nieszczęściu /Obejrzyj

TrapMuzik 02.12.2007 11:45

Jestem od wrażeniem :).Masz żelazną rękę do swojego filmu ;].Nie to co ja do mojego hehe :).
Moim zdaniem Oromar źle zrobił ,że zabił Amber.Jak już była dobra to mogła się nadal przyjaźnić z Iloną...Szkoda...
Ładnie obróbka w tym programie tylko coś dziwnie migocze ,ale to nic ;]...Prawie nie zauważalne.1111111/10 :)

Dusiaczek 02.12.2007 13:54

Bardzo mi się spodobał ^^
Obejrzałam dopiero 3 piersze odcinki ,ale zaraz odrobią zaległości.
10/10

Pozdro ;*

mario 04.12.2007 19:56

Zapraszam przedpremierowo na 9-ty odcinek. ;)

Odcinek 9: Przyjaciel czy wróg? / Obejrzyj

The FerG 04.12.2007 21:47

9 odcinek narazie najlepszy ze wszystkich :D
Początek bardzo fajny zrobiłeś :) w jakim programie jeśli można wiedziec?
Brak mi słów :)
10/10 :P

Marcinprod 05.12.2007 06:57

Super serial. Ile będzie miał jeszcze odcinków?

mario 05.12.2007 10:10

Cytat:

Napisał lavatory
Początek bardzo fajny zrobiłeś. w jakim programie jeśli można wiedziec?

W MAGIX Movie Edit Pro 10 e-version. :)
Cytat:

Napisał Marcinprod
Ile będzie miał jeszcze odcinków?

Trzy. Czyli do 12-ego. :)

Ariedale 05.12.2007 12:24

Odcinek Świetny! Naprawdę! Bardzo, bardzo, bardzo mi się podobał. Jak zwykle 10/10

Mook 05.12.2007 13:16

Oczywiście mega!!! 10/10.
Ja się dopiero uczę na tym programie ;)

mario 15.12.2007 18:42

II seria - Odcinek 10

Tych, co nie wiedzą, informuję, że to nie jest ostatni odcinek Przypadkowego szczęścia.

* * *

Odcinek 10: Punkt kulminacyjny /Obejrzyj na YouTube

Marcinprod 16.12.2007 07:59

Straszny był początek, ale koniec najśmieszniejszy! Rewelacyjny Serial - Desinger! 1000000/10!

Milou 16.12.2007 11:11

Tak nawiasem to się pisze Designer, a co do flimu to powiem Ci, że jest super. Odc. 10 naj mi się podobał. Czekam na nexta. Pozdrawiam.

P.S. Ocena 100000000000000000000000000000000/10

mario 27.12.2007 19:16

Zapraszam na spóźniony odcinek świąteczny. Zresztą tym bardziej spóźniony, bo wczoraj forum nie działało i udostępniam tu dopiero teraz. Miłego oglądania! :)

Odcinek Świąteczny - Obejrzyj na YouTube

Aqua65 28.12.2007 08:18

Na początku wydawało się fajnie muzyka itd. ale szkoda że napisy ;(.A i jeszcze odjęłam te pół punka bo nie mogę się doczytać tych napisów za szybko lecą i są za jasne.Tak to jest super akcja się toczy i w ogóle bardzo fajne. Daje 9.5/10 za te napisy (może nie umiałeś zrobić lektora?) Przepraszam za tak ostrą ocenkę ;).

Origáme 28.12.2007 13:01

Fajne :D
Pozdr. :)

mario 29.12.2007 12:25

Odcinek 11 - Ostatni dzień życia

Ilona traci nadzieję, że może jeszcze jakoś normalnie żyć. Zabija bezdomnego gwałiciela. Przychodzi po nią Powiernik...

Odcinek 11 - Obejrzyj na YouTube

Ariedale 29.12.2007 13:32

Odp: Odcinek 11 - Ostatni dzień życia

Designer świetne odcinki! Cud, miód i orzeszki!

The FerG 01.01.2008 13:09

Jak mogłeś uśmiercić Ilone?! xP
Rządam wzkrzeszenia jej :laugh:
Super odcinek ,ale jak umierał Powiernik to było widać kawałek kosy kostuchy.

Czekam na niestety ostatni odcinek.

mario 13.01.2008 07:23

Zapraszam na ostatni odcinek Przypadkowego szczęścia. III seria ukaże się dopiero w wakacje... Zapraszam również na bloga, gdzie umieszczam informacje. Oglądajcie i komentujcie! :)

Odcinek 12:
Szczęście w zasięgu ręki / Obejrzyj na YouTube

Elle 13.01.2008 09:31

UWIELBIAM Twój serial :smirk: Całą serię ogladałam bez głosu bo mi się popsuł dźwięk w komputerze...ale to nic...Na początku serial wydawał mi się troche marny, za duzo kwestii typu; "Zrobie sobie śniadanie...tu posole..." i trochę nudne ujęcia i początkowa fabuła, ale potem...coś niesamowitego... naprawdę! Twój serial jest fantastyczny :D Sama chcę nakręcic serial, ale na razie nie mogę, ze względu na owy dźwięk ;( i co do tego mam pytania; Jak zrobiłes sufit, i efekty takie których normalnie w simach nie ma? Miałeś cos ściągnięte z modthesims2, czy kod BoolProop...? Dałabym 100/10p. :P

Kasia97 13.01.2008 16:53

Super!!! Strasznie wciągające

Ariedale 19.01.2008 07:47

Cudowny odcinek Designer! Pięknie, super, że Ilona żyje. 10/10 Za odcinek, a za całą 2 serię 100/100 :)

braindamage 24.01.2008 23:10

To jest świetne <3. Naprawdę rewelacja <3.

mario 25.01.2008 19:56

Zapraszam na odcinek specjalny - tzw. Epilog. :) Na odcinek III serii należy poczekać aż do Maja. :) Ale przez ten czas nie będę siedział bezczynnie. Już niedługo rozpocznę prace nad Obrońcami Śmierci, na których również zapraszam. :)

Epilog:
http://pl.youtube.com/watch?v=BZ6NCPhZi7Q

karasss 02.02.2008 13:46

super a daj do sciagniecia ten dom Abrosy

mario 02.02.2008 13:57

Cytat:

Napisał karasss
super a daj do sciagniecia ten dom Abrosy

Nie dam. Nie mam go już. Może jakiś obszerniejszy komentarz? :con:

karasss 02.02.2008 14:12

to jest super filim !!!!!! fajna fabula ale troche meczace i nudne ///

karasss 02.02.2008 14:18

a ten dom co tamta zabila tego zboczenca masz go ?

The FerG 02.02.2008 14:26

Karasss - Jest coś jak edytuj post :shifty:

mario 02.02.2008 17:20

Cytat:

Napisał karasss
a ten dom co tamta zabila tego zboczenca masz go ?

http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=39495&page=1 - tu masz ten dom. Ale musisz go sobie w środku wyposażyć, bo wnętrze w serialu jest mojego autorstwa. :P

iskierka446 23.02.2008 11:59

moja ocena za film 10/10

jaguska368 23.02.2008 16:19

Oh Designer jak zwykle pięknie :) 10/10

mario 24.02.2008 00:57

Mam dla was taką jakby niespodziankę w postaci krótkiego teledysku do nowego singla zespołu One Republic - Stop & Stare. :) Zapraszam do oglądania! ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=-e6UXcUwD-s

Elle 26.02.2008 19:59

Już chyba pisałam że kocham ten serial...ale tak mi przyszło do głowy...śmiesznie by było, gdyby zorganizować coś w stylu "konkursu" na coś zamiast Epilogu...jakoś się to tam nazywa, tylko teraz mi to z głowy wyleciało. III seria będzie dopiero za jakiś czas, więc gdyby fani sami coś nakrecili tez by było ciekawie :P ...

mario 26.02.2008 20:09

Elle, dziękuję za miłe słowa ^^, ale nie do końca zrozumiałem, co masz na myśli przez ten konkurs. Wyjaśnij (najlepiej na PW). :)

mis888 28.02.2008 15:58

twój serial jest the best :D Uwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwielbiam go :D

mario 15.03.2008 20:14

A teraz coś dla fanów Ilony. :) Przygotowałem specjalną sesję zdjęciową. Aktorka grająca Ilonę wygląda inaczej na trzech różnych sesjach. Na której wygląda najlepiej? Zapraszam do pobierania. :)
http://www.sendspace.pl/file/TB8qhPoe/

Janvier 15.03.2008 22:47

Wydaje mi się że najlepiej wygląda (nie wiem jaki to numer sesji) w czarnych włosach...
Idealnie to do niej pasuje ;].

Ellie 25.03.2008 17:56

Obejrzałam 2 odcinki... na razie fajne...

mario 19.06.2008 20:40

"[...] Te bonusowe odcinki ukażą nam, jak na wakacjach bawiły się razem Ilona, Amber oraz ich przyjaciółki ze szkoły 10 lat sprzed wydarzeń z I i II serii. [...]"

Zobacz o co chodzi na www.przypadkowe-szczescie.blog.onet.pl ! :)

Adamsims 24.06.2008 21:02

tak fajne jak obrońcy

mario 27.06.2008 19:09

Zapraszam do wzięcia udziału w sondzie, w której wybierzecie wątek, który mam wyszczególnić w specjalnych bonusowych odcinkach wakacyjnych:

http://www.sonda.pl/sonda_strona.php...106&uid=386687

Liczę na wiele głosów. Macie czas do końca lipca. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:59.