![]() |
Farma "Marynia" [BRAK ZDJĘĆ]
Postanowiłam zamieścic w koncu domek na forum :shy:
Niestety, nie umiem jeszcze robic zdjec wiec wybaczcie niedociagniecia :wub: Przeznaczony dla dwóch simów lubiących wiejskie klimaty i kopanie w ziemi. Chałupka posiada:sypialnia,kuchnia z jadalnia,salonik kominkowy,pokoik rozrywkowy,kacik tv, łazienke i przedsionek. |
Odp: Farma "Marynia"
Bryła: Taka wiejska, nawet fajna. Podoba mi się. 8/10 ;)
Ogród: Baardzo malowniczo. Super! Tak wiejsko i w ogóle. Fajnie :). 9/10 Wnętrze: Wiejskie i za razem staromodne. Też mi się podoba. ;) Gryzie tylko ten TV i ta nowoczesna kanapa. :D Kuchnia jest świetna. Pokoik rozrywkowy także niczego sobie. Kominek też oddaje wiejski klimat. Bardzo mi się podoba. Jednak wolę trochę bardziej nowoczesne klimaty, dlatego daję Ci 8.5/10 (za ten TV :P) 8/10 9/10 8.5/10 ------ 25.5/30 czyli 8.5/10. Bardzo dobry wynik! Rzadko mi się zdarza postawić tak wysoką ocenę. ;) Pozdrawiam, Désignér |
Bardzo dobrze... Ogród jest piękny... W sam raz na farmę. Tyle roślin i zwierząt daje naprawdę wiejski klimat. Jedyna rzecz która nie pasuje to kanapa do kąta telewizyjnego. Naprawdę ładny dom. Daje 9,5/10. (odjąłem za kanapę)
|
:) dziękuję... Jaką kanapę dać w zamian tej?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zgadzam się :) |
CUDNY DOMEK!!!
Jeden z lepszych jakie na tym forum widzialem! Na Zewnatrz-10/10 Wewnatrz-7/10 |
Cudny taki.... wiejski. Normalnie zero zastrzeżeń
Zewnątrz - 10/10 - Cudo Wewnątrz - 9/10 - bez telewizorka byłoby stanowczo lepiej :P |
Zmieniłam kanapę i wyrzuciłam tv. Teraz tak wygląda:
http://images29.fotosik.pl/63/680def894084a871.jpg |
I od razu lepiej... Teraz w moja ocenka będzie modyfikowana
Zewnątrz - Bez zmian :P Wnętrze - 10/10 cuuudo Pozdrawiam Tittellë :) |
Domek naprawdę bardzo mi się podoba, wszystko w nim do siebie pasuje (po tej zmianie jaką doradzili ci forumowicze jest jeszcze lepiej). Ten styl wiejski jest naprawdę ciekawy, a jego dopełnienie stanowią takie elementy jak zwierzęta, stajnia, grabie itp. Gratuluję świetnej roboty ;) Zdjęcia według mnie są całkiem dobre, ale jedno do czego się przyczepię to ich jakość, chyba nie ustawiłaś sobie w opcjach wysokich detali, a szkoda... To tyle takie moje małe spostrzeżenie, ale dom oceniam i tak na 10/10 :D
|
Nasti, ustawilam ale moja karta nie wyrabia :(
Dziekuje bardzo za oceny.Przynajmniej wiadomo co zmienic :) |
a ja sie zapytam czy mozna sciagnac ten domek skads :) okruszek, spakuj go i udostepnij szarym simomaniakom :)
|
świetny domek! 10/10 zwłaszcza za ogród
|
Fajna nazwa, na moją koleżanką mówią "Marynia" :)
Podoba mi się, domek jest inny, wyróżnia się. W sumie mam dość domków, które na siłę chcą być nowoczesnę, w takich wiejskich też nie gustuję, najbardziej podoba mi się taka "średniość" ale jest bardzo dobrze :P ZEWNĄTRZ: Świetnie oddałaś charakter domku, taka prawdziwa parterowa farma. Podoba mi się, to jest coś nowego, widać jak wiele pracy włożyłeś/aś w jej wykonianie. No nic dam 9/10 bo troszkę bym tam zmieniła, jak zwykle =D. OGRÓD: Jak ktoś napisał wcześniej, bardzo malowniczo. Tak mogę określić ogród. Jest w nim wszystko czego potrzebuje sim mieszkający na wsi. I znowu świetnie określiłaś charakter domku, i zarazem utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że to farma z prawdziwego zdarzenia. W dodatku zwierzęta... Świetnie, ale malutki miusik, za to, że na jednym zdjęciu jest kryształek. Prosiłaś, aby wybaczyć zdjęcia, ale u mnie nie ma niestety taryfy ulgowej. Minus pół punkcika. 9,5/10 to moja ocenka ogrodu. BRYŁA: Prosta, ale świetnie ozdobiona. W najmniejszym szczególe dopracowana. Idelanie pasuje do nazwy i to ogrodu. No nie mam uwag. Podoba mi się i tyle. Fajne dodatki 10/10. WNĘTRZE: Po zmianie, jest dużo lepiej. Jak na wiejski domek, powiem, że idealnie. Wszystko do siebie pasuje. Jest ciepło i tak rodzinnie. Brak telewizora daje znać o tym, że tu w czasie wolnym przebywa się z rodziną, rozmawiając, a nie oglądając telewizję. Jednym słowem jest PRAWDZIWIE. I choć nie gustuję w aż tak ciepłych domkach dam 10/10 :) Możesz być z siebie dumny/a. RAZEM: 38,5/40 Świetny wynik :D UWAGI: Pokazałaś, że jak chcesz to potrafisz. I każdy powinien obejrzeć ten domek. Bardzo się cieszę, że wreszcie na tym forum pojawiła się taka nowość, zmiany są potrzebne. W kółko to samo jest już nudne. Ale wiesz co mi się najbardziej spodobało? Wiele osób pisało, że chciało by dodatek "The Sims 2 Wieś"... Ty pokazałaś, że i bez niego można ją mieć... Jestem pod wrażeniem, wkładu pracy, i smaku. Wiesz co i jak, i do czego. Na koniec dziękuję za nowość i proszę o kolejną. Już nie mogę się doczekać. No i troszkę wiary w siebie, robisz świetne domki i masz gust, oczywiście. Pozdrawiam Kasia |
Naprawdę, sweet! Aż chce się w takim mieszkać *marzy*...Ojojoj rozmarzyłam się za bardzo! Ocenka? A niech tam! 100/10 :d
|
mabda.... niestety nie moge udostepnic domku, gdyz niektore z dodatkow pochodza ze stron nie zezwalajacych na redystrybucje :( a po wyczyszczeniu z dodatkow farma wiele traci.
Dziekuje wszystkim za oceny :) a szczegolnie Kasiuni (bardzo dokladna) Jestem w trakcie budowania domku rybaka ale cierpie ostatnio na notoryczny brak czasu ;) |
Cytat:
Pozdrawiam Cię serdecznie ;) Kasia =* |
I ze zmianą tej kanapy i tv bardzo dobrze zrobiłaś. To raz. Dwa: na którymśtam zdjęciu na którym "koniki się pasą", jeden z koni ma zanurzoną całą głowę. Wygląda to prześmiesznie. xD
|
Nie ma się co rozpisywac 10/10 :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:39. |