![]() |
"Wiara czyni cuda"
Pewnie parę osób zna ten serial ,bo był on już prezentowany na innych forach ,ale daję jeszcze raz :P :) .
I seria: Odcinek 1 "Zemsta" Część 1 Część 2 Odcinek 2 "Przypadki chodzą po Simach" Odcienk 3 "Nowa miłość" Odcinek 4 "Zepsuty charakter" Odcinek 5 "Trudna miłość" Odcinek 6 "Życiowy wybór" Odcinek 7 "Pułapka" Część 1 Część 2 Odcinek 8 "By nie stracić życia" Część 1 Część 2 Odcinek 9 "Gra na uczuciach" Część 1 Część 2 II seria: Zwiastun Odcinek 1 "Dzwonek do drzwi" Odcinek 2"Tajemnica" Odcinek 3 "Prawda odkryta" Odcinek 4 "Złoty posążek" Odcinek 5 "Dziwna propozycja" |
Odp: "Wiara czyni cuda"
tO JEST SUPEROWY serial!szakma na 6 odcinek:P
|
Oczywiście że 10/10 :)
Szkoda że tak długo się wczytuje :( Tylko jednego nie rozumiem jak Jacek ją znalazł na tej wsi? Ogólnie to jest super :smirk: |
Cytat:
Tak myślałam ,że jeśli nie wprowadzę tej kwesti do filmu to zrobię błąd :shy: . Domyślił się po samochodzie.Wiedział jaki samochód ma Ewelina ;) |
Zarąbiste...
10... Czekam na nowy odc... |
a dlaczego jak klikam na 2 czesc to mi sie puszcza pierwsza czesc?
|
Jest juz kolejny odcinek!Dluzszy niz pozostale ,ale mam nadzieje ,ze sie spodoba (wybaczcie nie mam aktualnie polskich znakow :( )
!Obejrzyj 6 Odcinek "Wiara czyni cuda" :) |
to jest superowe i niemoge sie doczekac aż dasz następny ocinek :D
|
Kurcze, szczęka opadła mi z wrażenia. Dobierasz super muzykę. Bardzo przypadła mi do gustu. Świetnie oddajesz nastrój, np. kiedy opadła im szczęka. :D
Doskonale odzwierciedlasz charaktery bohaterów, CUDO! PS. Chyba muszę się poważnie zastanowić, coś mi się wydaje że ten serial jest najlepszy na forum. Naprawdę. |
Nie mogę siędoczekać następnego odcinka:)to jest takie *****caste nie ma lepszego serialu.Tylko głupcy uważają ze jest głupi jak to cudowny serialek
|
Zgadzam się cudo :)
Tylko głupio wyszło jak któraj muzyka się urwała nagle. Ale to taki szczegół :smirk: |
łał *-*
znaki |
Świetna produkcja :D
|
Baardzo ładnie. Widać, że się starałaś...
Nie mogę się doczekać siódmego odcinka. he.. |
Pozostaje czekać na cudowną następną część :P ;)
|
To jest super extra.I rzeczywiście muzyka jest świetnie dobierana.Nie moge się doczekać 7 odcinka.
Ocenka:10/10 nie... 100000000000000000/10 |
7 Odcinek już w tym tygodniu :).Dzięki za pozytywne ocenki ;).
|
10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000/10
|
Dzisiaj chcę Was zaprosić do obejrzenia 1 części 7 odcinka :).Mam nadzieję ,że się Wam spodoba ,choć jest krótszy niż powinien ,bo mam problemy z komputerem ...
Obejrzyj Odcinek 7 część 1 |
Super! czekam na kolejna część z niecierpliwością. Co tu gadać 10/10
|
Świetne ! Już myslałam ,że ktoś z nów porwie Ewelę , sądząc po tytule oczywiście :) Ale po obejrzeniu odc. już wszystko jasne ,czekam na nastepne :)
|
..::lOvE::.. to dopiero początek akcji ;).Teraz pewnie myślicie ,że tytuł całkowicie wiąże się z Eweliną i Pawłem ,którym jakoś udało się być razem.Jednak coś Was zaskoczy ,bo będzie jeszcze dużo ciekawych,niespodziewanych zdarzeń :).
|
Dla mnie tytuł wiąże się z Ksawerym , wiązał :
|
Dość fajny simowy film. Mi się podoba, a mogę wiedzieć kto śpiewa tą piosenkę w 1 odcinku zaraz po przedstawieniu postaci. Piosenka zaczyna się mniej więcej 1 min 8 sek. Z góry dzięki ;)
|
Bardzo fajny serialik. Chciałam oglądnąć tylko pierwszy odcinek, ale tak mnie "wciągnął", że oglądnęłam wszystkie odcinki. Dlatego twierdzę, że serial jest extra. Czekam na dalsze części :)
|
Udało mi się zrobić 2 część 7 odcinka :).Mam nadzieję ,że obejrzycie ją ,chociaż jest wiele błędów i niedociągnięć z powodu MM ;].Zapraszam !
Obejrzyj: 2 część 7 odcinka! |
świetne Oczywiście 10/10
:P Pozdro Mook |
Mam nadzieję ,że oglądacie mój serial ,bo jakoś słabo komentujecie ;]...
Wypowiadajcie się!Co mam zmienić?Jakie błędy dostrzegacie? Dzięki Waszym uwagom serial będzie się stawał coraz lepszy ;]...Mam nadzieję ,że pomożecie? :) |
O tak serial to cudo. Podaj mi swoje GG na PM'ie.
|
Serial bardzo fajny.
Mój ulubiony odcinek to drugi gdzię tytułem jest przypadki chodzą po simach.Ha Ha! Popraw jedną rzecz stwórz niesamowite zdarzenie,które wniesie coś do serialu. :) |
|
Świetne !! Oglądałem 1 część. Fajna mina Rafała. 10/10 za pierwszą część.
|
Wiara Czyni Cuda - Normalnie taki jak Usługi!Czekam na odcinek 9 i 10! :) :D
|
|
Świetne ^^
10/10 Pozdro ;* |
Świetne. Jedyne co nie podoba mi się to fryzury: Eweliny i Pawła.
|
Uff, koniec tylko pierwszej części. Całe szczęście.
Ocena 10/10 |
Zapraszam do obejrzenia zwiastuna II serii ;).1 odcinek II serii ukaże się w tym tygodniu ;]...
Obejrzyj: Zwiastun II serii Przepraszam za jakoś grafiki,postaram się ją poprawić ,ale na razie nie znam przyczyny takiej złej jakości... :| |
Ciekawie zapowiada się II seria. Trochę to dziwne, że Jacek stał się przyjacielem.
Ale OK, Twój gust. |
Dzisiaj obejrzałam całą 1 serię i powiem, że było świetne ^^
Straaasznie podoba mi się scenariusz i z odcinka na odcinek były coraz to lepsze ujęcia. Z pewnością mogę dać 10/10 i czekam na 2 serię. :] edit. Obejrzałam jeszcze teraz zwiastun i napiszę tyle - nieźle namieszałaś. ;d Mam tylko taką małą nadzieję, że Ewelina i Jacek znów się nie zejdą, bo przecież już dwa razy próbował ją zabić. Ale sądząc po zwiastunie, wszystkiego trzeba się spodziewać. Niestety, wg mnie. ;d |
Zapraszam do obejrzenia 1-wszego odcinka II serii :).Nie chce mi się znowu pisać co jest źle...Po prostu wy mi to powiedzcie :) .Zapraszam!
Obejrzyj: Wiara czyni cuda 2 Odc. 1 |
Jak zwykle świetny odcinek. 10/10. Ciekawy. Możesz mi powiedzieć skąd masz fryzurkę Pawła?
|
To jest ta sama fryzurka ,którą miał na początku serialu :) .Z dodatku Nocne życie . Dzięki za ocenkę :)
|
Hej :)
Twoje videostory jest pierwszym, jakie obejrzałam w całości. Powiem szczerze: fabuła specjalnie mnie nie zainteresowała. Podobnie mogę rzec o twoim sposobie kręcenia filmów (ale każdy ma swój styl :)), ale z drugiej strony wiem, jak ciężko jest zrobić videostory, więc doceniam i pochwalam twoje zaangażowanie w jego tworzenie, ponieważ nie było takie złe ;) Moja ocena 6/10 Niech tylko moja krytyka cię nie zniechęci! :) Pozdrawiam |
airs - wprost przeciwnie :) ,Twoja ocena mnie jeszcze bardziej zmobilizowała do myślenia :) .Zaczęłam myśleć co nowego mogę wprowadzić...
Powiem jedno...Ewelina zacznie myśleć o sobie ,gdy okaże się ,że jest sama...Będzie chciała zrobić karierę i wyjdzie z niej mała egoistka ;)...Jednak to raczej będzie w dalszych odcinkach :) ... Pozdrawiam. |
W takim razie bardzo się cieszę, że moja krytyka nie wpłynęła na Ciebie negatywnie, bo miałabym Ciebie na sumieniu :) Może i ja się kiedyś zmobilizuję do stworzenia videostory? Kto wie. Wtedy będziesz mogła mnie śmiało krytykować :D
Serdecznie pozdrawiam! |
dopiero niedawno obejrzalam caly 1 odcienek, bo chcialam zobaczyc jakie to bedzie :D no i tak sie wciagnelam ze obejrzalam caly serial i naprawde - jest swietny :D
czekam na kolejne odcinki 'wiary czyni cuda' :D zasluzenie 10/10 ;D |
|
No tak, no ja już oceniłem na YT. Świetne. Zapowiada się coś o wiele ciekawszego niż I seria. :D Tak trzymaj. Błaaagam cię - zmień program do obróbki! Taki talent nie może się zmarnować na Movie Makerze! :)
Edit: Nie wiem, czy ja o tym powyższym już kiedyś nie wspominałem, ale jeśli tak, to w takim razie mówię jeszcze raz. :D |
swietny :D
nawet to za malo powiedziane, ze swietny ;) :D mam nadzieje, ze Ewela nie wroci do Jacka :P ale to Twoj scenariusz :) 10/10 :D |
Jak zwykle świetnie.
Naprawdę mi się podoba. Coraz ciekawsze. Jak zwykle 10/10. |
|
o kurcze, ale sie namieszalo :D ale juz jest bardzo ciekawie :D
nie moge sie doczekac 4 odcinka :D oby tylko Ewelina nie brala poraz 2 rozwodu xD 10/10 ;D |
Cytat:
Tak już mi nie raz mówiłeś ,że potrzebna jest zmiana programu ;].Niestety aktualnie nie mam funduszy na nowy program ,więc jeśli kupię to nie za kadencji serialu "Wiara czyni cuda" ;) ... |
Dzięki za wszystkie komentarze i zapraszam na nowy odcinek ,chyba najdłuższy jak dotąd :) :
Obejrzyj: Odcinek 4 "Złoty posążek" |
no kto byu pomyslal, ze Ksawery to brat Eweliny :D
ale coraz ciekawiej sie robi :D nie moge sie juz doczekac nastpnego odcinka :D 10/10 ;D |
Co stanie się w odcinku 5
|
nicram01 jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wejdź na www.wiaraczyni-cuda.blog.onet.pl :) ...
|
wiesz, dobrze ze robisz sobie przerwe :D to Ci na 100% wyjdzie na dobrze :D treba sobie wziasc urlop, najlepiej jeszcze platny xDDD
W ogole nie zaluje tych 75 minut i 2 sekund xDDDD naprawde, serial jest boski :D i z niecierpliwoscia czekam na ten marzec i na nastepny odcinek ;D |
fajna stronka a szczegółów mogło być więcej
|
Czy mi się wydaje czy w pierwszym odcinku drugiej serii jak paweł czyta książkę to z telewizora dym się ulatnia tak jagby był zepsuty. Czy dobrze widzę?
|
Nie wydawało Ci się...Ten telewizor rzeczywiście był zepsuty ;) ...Nie miałam już czasuna naprawienie go..Jak wstawiałam nowy to też się psuł ;) ...
|
kiedy 5 odcinek?
|
o takich rzeczach możesz się dowiedzieć na blogu : www.wiaraczyni-cuda.blog.onet.pl ;) ...
|
Super blog! Aha i czy moglabyś podać swój adres e-mail bo chcialbym nakręcić wideostory a ty tam pisalaś na tym blogu swój adres tylko już nie wiem w którym on jest miejscu
|
Napisz na: [email protected]
|
Amethyst to ja z bloga DiaryAshley.blog.interia.pl ! Uwielbiam twój serial :) Szkoda że zrobiłaś sobię krótką przerwę z kręceniem 5 odcinka ale mam nadzieję , że niedługo go zobaczę ;)
|
Jak klikam na pierwszy odcinek II serii to mi sie zwiastun włącza;/
|
Cytat:
|
Kocham "Wiarę..." :) Oglądam i komentuję, ale pod innym nickiem (kunaroo)... Zazdroszczę talentu itp. itd.
Dobra. Nie będę się już podlizywać:D |
po obejrzeniu przedpremiery ( :D xD) uwazam, ze odcien kejst b. fajny, jest coraz ciekawiej :D
jakos tak chcialabym, zeby spotykalo wiecej marte i rafala, moze jakis cichy wielbiciel marty?XD odcinek to i tak 10/10, jak zawsze ;D |
wiesz troche za długo jest przedstawianie postaci ogólnie jest spoko daje 10/10
|
Cytat:
Na nowy odcinek zapraszam w piątek :) ... |
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na premierę piątego odc. Pozdrawiam! |
|
No oczywiste jest to, że odcinek świetny. :D :) Jak każdy. ;) Kiedy następny?? ^^
|
Świetny! Oczywiście mi się bardzo podoba, jestem "nałogową" fanką Wiary :)
|
Cytat:
|
a ja powiem to co zawsze:
swietny 6 odcinek :D swietne bylo to z gazeciarzem xDDD swietny pomysl mialas na ten odcinek :D 10/10 ;d |
Cytat:
Dzięki :) Zapraszam na 6 odcinek ;] ...(oficjalnie;P) Obejrzyj: Odcinek 6 |
Fajny, ale nie najlepszy z wszystkich! Chociaż scena z Rafałem pobiła WSZYATKO :D
Pozdrawiam! |
Szybciej nastepne odcinki....blagam.... :P:P ;(
|
Super jest szusty odcinek i mam pytanie jakiego hacka używasze ,żeby płakali lub byli przerażeni plisss odpowiedz
|
agisia101 wpisz kod boolProp TestingCheatsEnabled true ...Kiliknij na Sima z wciśniętym Shiftem i wybierz Więcej->Spawn->Paul's Reaction Tester...
Powinno pojawić się żółte pudło :)...Klikasz na nie i wybierasz opcję Do consodable cry (czy coś takiego) - Sim wtedy płacze...Nie pamiętam jak nazywała się ta opcja dzięki ,której Sim był przerażony ,ale na pewno ją znajdziesz jak poszukasz w tym pudle ;) ... |
Ten serial jest świetny. Najlepszy na forum. Strasznie mi się podoba, po prostu nie umiem wyrazić tego słowami.
Ocena: 10/10 |
Zgadzam się z bouffe. A do Amethyst mam pytanie dotyczące kręcenia serialu (pytam z czystej ciekawości). Czy jak kręcisz serial to najpierw piszesz szczegółowy scenariusz, czy tylko taki ogólny? Albo wogóle?
Pozdrawiam wszystkich fanów Wiary i reżyserkę:) |
Najpierw piszę scenariusz szczegółowy :) ,tzn.opisuję wszystko...Jakie przejścia zastosuję,tricki,efekty video ;] ...Później przy realizacji czasami wpadnie mi jakiś pomysł ;] (,np.z tym gazeciarzem;])...Muszę przyznać ,że scenariusz ,który napisałam do tej pory kończy się na siódmym odcinku...Resztę mam w głowie:P ...
Dzięki za pozdowienia i ja również pozdrawiam ;) ... |
Aha, okej :-)
|
Jest już kolejny odcinek!Przepraszam za jakość grafiki ,ale nie wiem czemu mi wyszła taka zła i muzyka jakaś też nie bardzo :shy: ...Trudno...Raz kozie śmierć;] ...
Obejrzyj: Odcinek 7 |
Kocham Twój serial i jest on jedynym, którego obejrzałam w całości z tego forum :)
Niestety, ten odcinek tak mi się tnie, że muszę go chyba obejrzeć jutro. |
no nie mam słów by to określić, jak mi sie podoba ten odcinek XD
tylko szkoda mi Eweliny i reszty... :D 10/10 xD |
Świetnie :] Cudownie, bosko, niesamowicie. Podoba mi się i, jak już pisałam, zazdroszczę Ci (cóż, dwa moje seriale skończyły się na 2 odc)... Może zrobisz jakiś kurs kręcenia serialu on-line? :P (ja bym się na to chętnie zapisała :D)
|
The best serial :) Ciekawe czy Ewela wróci do Pawła ?
|
..::lOvE::.. - zgadzam się (już to wszyscy wiedzą, ale...) :-)
A co do Eweliny i Pawła, to sądzę, że do niego nie wróci, tylko: 1. Umrze :( 2. Przeżyje, ale nie będzie chciała wrócić... 3. Znajdzie sobie nowego faceta :D Ale to, jak się potoczy akcja, wie tylko Amethyst... :-) |
Jakiego programu używasz? Movie Makera czy Sony Vegasa? A jeżeli to Sony Vegas? To skąd go ściągnełaś i jaką wersję? Plissssssss.Odpowiedz
EDIT: A co do filmu to cudo to za małe słowo - to jest DZIEŁO SZTUKI FILMOWEJ SIMSÓW :D |
Używam Sony Vegas 7.0a i nie ściągnęłam go a kupiłam;]...
|
A gdzie i za ile pieniędzy?
|
A czym się różni Sony Vegas od Move Makera???
|
Tym że jest więcej opcji i efektów. Wiem bo mój kuzynek z Angli to ma.
|
No i co w związku z tym, że twój kuzynek z Angli?
EDIT: skoro twój kuzynek z Angli ma no to zapytaj się ile kosztował SV. |
Ja akurat kupiłam go po znajomości w dodatku przez 2 miesiące używany za 300zl;] ...
Poszukaj w internecie ,bo nie wiem ile kosztuje nowy. |
Do koornela
On polskiego nie rozumie a ja z angola jestem kiepska. W ogóle to chyba pożyczył od kolegi |
Przygotowałam krótki zwiastun 8 odcinka.Jeśli ktoś ma chęć go obejrzeć to zapraszam :)...
Obejrzyj:Zwiastun |
oglądałam 8 odcinek(boski)
Wiedziałam,że Ewelina będzie żyć. |
|
Jak zwykle bosko! Wypowiedziałam się już na YouTube :) Szkoda, że to już koniec Wiary... :(
Pozdrawiam! |
Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na I część ostatniego - 9 odcinka ;]...
Obejrzyj: Odcinek 9 Cz.1 |
Super. :) Szkoda, że takie krótkie. :) Czekam na II część. ;)
|
Świetne! Ma tylko dwie wady:
-jest krótki :D -jest ostatni, do jasnej ciasnej, no! :D Pozdrawiam ;* |
Cytat:
|
Super! 10/10
|
Właśnie odbywa się konkurs na blogu serialu..Do wygrania 3 bilety na przedpremierę II części ostatniego - 9 odcinka :) ...Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na bloga:)...
< |
Już wysłałam :D Mam nadzieję, że uda mi się dosatać "bilet" :D
|
Tak. Fabuła jest super. Przyczepiłabym się co do techniki wykonywania filmu.
Po pierwsze: czasem widać dymki. Po drugie: jeśli prybliżasz kamerę do postaci, czasem ucinasz im głowy Po trzecie: w niektórch miejsach wypowiedzi bohaterów za szybko się przewijają, w innych wypadkah trwa to za długo. Po czwarte:samo przedstawienie postaci zajmue w filie około 1:50 min ! Co wg mnie jest niedopuszczalne. A teraz może się wypowiem pozytywnie :D -podobają mi się efekty -w odcinkach dużo się dzieje, a ja lubie to :P -jak już pisałam podoba m sie fabuła. Postace są dopracowane. Polubiłam je. -wg mnie udało ci się zrealizować swój pomysł. Ocenka : 9,9/10 to za te minusy ;) |
Co jest? :)
Nie widzę odcinka na youtube albo nie umiem znaleźć... A dziś jest 23 nie? |
|
Nie wierzę, że to już koniec....
Świetny serial, jedyny jaki obejrzałam w całości :) |
Jeśli ktoś jeszcze pamięta o moim serialu to zapraszam na kulisy:)...
Obejrzyj! P.S. Pytania zadawali widzowie a ja je umieściłam w kulisach;]... |
Już komentowałam na blogu, ale napiszę też tutaj. Kulisy są super. Jak je oglądnęłam, to poczułam, że MUSZĘ nakręcić swój kolejny serial, muszę! ;) Zawsze tak mam jak obejrzę twoją twórczość, Amethyst (nie podlizuję się!). Fajnie, że był głos (Ivona :D) zamiast napisów. A czy powstaną jeszcze inne kulisy?
|
Cytat:
Kulisy... Wiadomo, jakie. :) *****iste. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:08. |