![]() |
Kamila
A więc to moje już drugie fs. :P Nie ględzę tylko daje odcinek 1.
Odc.1.Dlaczego? Dziś byłam wściekła na rodziców.Jak mogliśmy zamieszkać w tym okropnym Miejscu?To miejsce nazywa się Paszkot.Okropność.Tak sobie siedziałam i rozmyślałam o wszystkim.W końcu mi się to znudziło i poszłam do domu.Zanim jednak to zrobiłam.Powiedziałam po cichu: -Żeby to miejsce już nie istniało i najlepiej, żeby je zalało.-tak właśnie powiedziałam i do teraz tych słów żałuję. http://img251.imageshack.us/img251/6...53d7294mk6.jpg Nudziło mi się.Włączyłąm telewizor i akurat pokazała mi się prognoza pogody. -Dziś będzie strasznie lało!Najbardziej w Paszkot.-Tak powiedział. -Ta...Jasne!Takie słońce świeci i jeszcze leje-odrzekłam http://img251.imageshack.us/img251/5...553d729lo7.jpg Po 2 godzinach postanowiłam iść do Mojej przyjaciółki i zarówno sąsiadki Moniki.Kiedy szłam do niej zatrzymałam się przy sałnie.To właśnie ona dzieli nasz dom od domu Moniki.Pomyślałam, że może tam wejdę na chwilę, ale jednak później się zniechęciłam.Kiedy już byłam przy wejściu do domu Moniki zaczął padać deszcz z gradem. http://img517.imageshack.us/img517/9...53d72a5rp8.jpg Przestraszyłam się troszeczkę i poszłam do Moniki.Zobaczyłam, że śpi i zaczęłam ją gwałtownie budzić. -Monia!Obudź się!-wołałam.W końcu się obudziła i z oburzeniem na mnie krzyknęła: -Odwałiło ci?A taki miałam fajny sen...Co chcesz? -Nie widzisz, że pada deszcz z gradem?A jak nas zaleje?Co robimy?-zapytałam się Moniki.Ona jednak powiedziała, że przesadzam. -Przesadzam?Nie widziałaś pogody na dziś?Bo ja tak i facet mówił, że będzie strasznie padać, a najbardziej w Paszkot!-teraz to już naprawdę krzyczałam.Byłam zdenerwowana tak bardzo, że aż wyszłam na dwór i zobaczyłam, że nasze miasto tonie....Postanowiłam iść do domu i poszukać rodziców.Kiedy szłam woda się podnosiła coraz bardziej.W końcu dotarłam do domu i zobaczyłam rodziców. http://img250.imageshack.us/img250/3...f3d72eebv6.jpg Kiedy do nich doszłam zaraz wpadłam w objęcia mamy. -Mamusiu!Tatusiu!Wy nawet nie wiecie co ja przeżyłam-powiedziałam.Teraz dziwię się czemu tak mówiłam.To co mnie spotkało to było nic takiego w porównaniu do tego co się miało tego dnia jeszcze wydarzyć. -My idziemy po pomoc z rodzicami Moniki, a ty idź do niej i uważajcie na siebie.-powiedział mi tata.Nie poszłąm do Moniki.Nie chciałam.Poszłam na plażę.Pomyślałam, że tam znajdę ratunek.Ale niestety nie.W końcu zalało całą plazę a ja już nie chodziłam, ale pływałam. http://img250.imageshack.us/img250/4...93d732abu2.jpg Okropność myślałam.W pewnej chwili mnie olśniło: -A może to sen?-pomyślałam.Jednak to nie był sen.To rzeczywistość.Okropna, szara rzeczywistość.Nagle pomyślałam o Monice. Ciekawe gdzie jest?Może ktoś ją uratował?A może jednak nie?Nagle usłyszałam jej głos. -Kamila!Pomóż!Ratuj!Proszę!-krzyczała.Topiła się.Podpłynęłam do niej. http://img250.imageshack.us/img250/1...93d7332qn2.jpg Starałam się ją uratować.Prosiłam, żeby zdążyłam ją ocalić.Wołałam do niej, że zaraz do niej podpłynę i wszystko będzie dobrze.Ktoś nas uratuje i wszystko będzie tak jak dawniej.Tyle, że zamieszkamy w nowym miejscu.Nawet lepszym.Może w Miłowie?Jednak ona nie wierzyła mi....Tak bardzo chciałam, żeby to był sen, a nie rzeczywistość.Monika też.Jednak sen to nie rzeczywistość.Rzeczywistość to nie sen.nagle usłyszałam płaczliwy głos Moniki: -Nie wytrzymam Kamila!Byłaś moją najlepszą przyjaciółką.....-po tych słowach utonęła, a ja zaczęłam płakać.Czy kiedyś będzie dobrze?Gdzie są moi i Moniki rodzice?Czy najdejdzie pomoc?Czy to koniec? http://img250.imageshack.us/img250/9...d3d7340gf6.jpg Mam nadzieję, że się podoba? :D :D |
Odp: Kamila
Hmmm..., co się stało z wcześniejszym FS? Czyżbyś je porzuciła? Zamierzasz zakładać tylko nowe tematy z jednym odcinkiem? Żal mi ciebie.
Co do odcinka, nie spodobał mi się. Robisz powtórzenia, nie opisujesz dokładnie sytuacji. Chcesz tylko przebrnąć odcinek i zakładać nowy, i nowy. Zastanów się trochę. |
Cytat:
|
Cytat:
A w ogóle, miałaś wziąć Simsy od kuzyna, dlatego nie było odc. w 'Czy tak ma wyglądać przyjaźń', blabla, tysiąc usprawiedliwień. Jeśli to FS, tak jak tamto, ma być zakończone po pierwszym odcinku, to ja kończę w tym miejscu. I wierz mi, trudno jest kontynuować dwa FS jednocześnie. Ocena będzie po drugim odcinku, jednak teraz byłoby to 5/10. [- 2 pkt za błędy wszelkiego rodzaju] [- 1 pkt za kratki na zdjęciu] [- 1 pkt za dymek] [- 1 pkt za dość nieciekawą [jak dla mnie] fabułę] Popraw się, a fotostory może być fajne. Pozdrawiam, kciuki trzymam :* olliss. |
Niezbyt ciekawa fabuła, dużo błędów, powtarzające sie słowa. Ale pisz dalej, przynajmniej to fotostory dokończ.
|
Och Misti, Misti... Możesz mi wytłumaczyć dlaczego zakładasz nowe fs jeśli nie skończyłaś starego? W dodatku nie zmieniłaś się w ogóle pod względem pisania! Ani trochę! Jest dużo błędów, tych ortograficznych, interpunkcyjnych i stylistycznych. Czasami wypowiedzi nie mają zupełnie sensu (np. te zdania które zacytował zastepca). Opisy są bardzo ubogie (o ile są). Praktycznie nic z nich nie wynika, żadnych uczuć, stwierdzeń, przemyśleń... Myślę, że na razie powinnaś wstrzymać się z pisaniem. Poćwicz "na sucho" i nie wystawiaj na forum. I pisz w Wordzie. Bądź w innym programie poprawiającym błędy (nie wiem jakie tam jeszcze są :P).
Nie odbieraj tego jako atak na swoją osobę. W końcu każdemu zdarzają się błędy, jesteśmy tylko ludźmi, ale jednak żeby wystawiać opowiadanie z TAKIMI błędami jest co najmniej niezrozumiałe. Pozdrawiam |
Jak narazie FS jest nudne i mam wrażenie (choć może się mylę), że jak zaczynasz pisać odcinek to jak najszybciej chcesz go skończyć. Musisz też trochę popracować nad "wzbogaceniem swojego słownika”, bo robisz dużo powtórzeń.
|
O!widzę negatywne komentarze!A szkoda.Jutro nowy odcinek.O widzę nową
użytkowniczkę....Sol i Soll! :P Nie no super! :P A Soll gratuluję, że się przyjączyła. :witaj: |
Wiesz ona chyba nie jest taka nowa, dołączyła przecież 25.05.2007 :smirk:
Ale w sumie nawet jej nie widziałam. A kiedy bedzie 2 odcinek??? |
Dzięx za powitanie misti12 :D !!! A co do negatywnych komentarzy to piszemy je po to żebyś zobaczyła gdzie i jak popełniasz błędy... Fajnie, że tak szybko dajesz odcinki.
|
Troche cieżko sie czyta . I jednej części nie zrozumiałam ,ale moje fs nie jest lepsze . Narazie bez oceny czekam na odcinek 2 :)
|
Jak ktoś chce zobaczyć 2 odcinek niech wejdzie na www.simsymisti.phorum.pl
tu mam zamiar dać dłuższy odcinek, ale ciekawskich zapraszam na moje forum! |
yghmmm... ja do tych na pewno nie należę. Zobaczyłam to forum raz i w zupełności mi to wystarczy. Poco zakładasz tam dwa konta jak i tak wiadomo że to ty? Dziwne.
nie chce już mi sie tego komentować. |
Cytat:
|
odc.2.
No to następny odcinek: Odc.2.Monika Zrobiło się ciemno.Woda była bardzo zimna.Myślałam, że zaniedługo po mnie. W końcu powoli opadłam na dno.Nagle obudziłam się w ciepłym łóżku. -Czy to był sen?-pomyślałam.Zobaczyłam drzwi i otworzyłam je.Była tam moja mama i mój tata. -Mamo?Tato?Czy ja żyję?-zawołałam -Tak kochanie.A co się stało z Moniką?-zapytała mama. -Mamo!Ona utonęła przeze mnie!-płakałam.W końcu gdyby byłam szybsza Monia, by jeszcze żyła. :1smutny: Dlaczego tak się stało?Rozmyślałam i nagle zaczęło mi się chcieć żygnąć.Nie wiedziałam czemu.Potem się domyśliłam: Przecież jestem na statku!A ja mam chorobę morską....No więc pobiegłam do toalety i żygałam.Potem kiedy znowu nadeszła noc poszłam oglądać gwiazdy.Nagle statek się zatrząsł, a ja prawie z niego wypadłam. http://img300.imageshack.us/img300/7...13d776caf0.jpg -Aaaa!!!!Mamo, tato?Co się stało?-zawołałam.Wychyliłam się troszeczkę i zobaczyłam jakąś dolinę.Morze prawie znikło, a mama wołała, że jesteśmy uratowani.Ta dolina była piękna.Wiele gór, a na tych najwyższych był śnieg i płynął strumyk czystej wody.Przed statkiem natomiast było wgłębienie w którym było malutkie jeziorko do którego natychmiast pobiegłam.Napiłam się wody.Po chwili przy mnie byli już rodzice.Czułam się szczęśliwa i radosna.Byłam w pełni życia.Wszystko było śliczne.Kiedy wszyscy już się napili to zapytałam rodziców: -Tatku..Z kąd macie tą łódź? -Przy morzu było ich pełno, a mieszkańcy ewakuowali się.Wzięliśmy jedną i powiedzieliśmy rodzicom Moniki, żeby płynęli znami, ale oni powiedzieli, że idą jeszcze do ich domu i żebyśmy na nich nie czekali, więc popłynęliśmy bez nich.Mieliśmy zamiar szukać ciebie.-powiedział tata.Rodzice poszli na statek, a mnie coś ciągnęło.Jakaś dziwna siła.Bardzo dziwna.Musiałam iść.Szłam przez góry, przeszłam przez strumyk i wreszcie zatrzymałam się.Moim celem była malutka chatka.Chciałam wejść do niej, ale czułam strach i lęk.Jednak coś mnie pchało do przodu.Weszłam.Byłam zaskoczona tym co zobaczyłam.W drzwiach stała ....Monika!!!!! :ohmy: http://img507.imageshack.us/img507/6...13d77c1eb7.jpg Komentować!Sorry za taki krótki! :( :) |
Eee... Nie bardzo mi się podoba. Poza tym jest strasznie krótkie !!! 2 zdjęcia na odcinek ? Ja bym to nazwał mini foto story. Oceniać nie będę, bo nie jestem w tym dobry.
|
Zaczyna się coś dziać. To dobrze. Następnym razem daj dłuższy odcinek.
|
Niezbyt mi się podoba... strasznie krótkie, pozatym nie lubię fotostory z emotikonkami... odstrasza mnie też "żyagnąć" i "żygałam" ... i dlaczego ta cała monika stoi na wodzie ???
|
No Ty chyba sobie z nas żarty robisz... Jedziesz na dwa fs, chcesz jak najszybciej dodawać odcinki i dlatego robisz w odcinku jakieś dwa marne zdjęcia?! Daruj sobie! Albo zajmij się na dobre jednym fs, albo w ogóle nie rób żadnego fs... :con: Po za tym nie podoba mi się, mało czytelne i błędy... :con:
|
Misti ja to fotostory podobnie jak poprzednie skomentuję tylko raz. Nie mam po co śledzić dalszych odcinków i czekać na jakąś cudowną poprawę, skoro doskonale wiem, że brak ci systematyczności i wytrwałości. Przejdę do oceny. Zacznę od zdjęć, są kiepskiej jakości, a w pierwszym odcinku różnej weilkości. Po drugie odcinki są za krótkie i zupełnie nie wciągające. Wiele osób zniechęciło się dlatego, że nie skończyłaś pierwszego fotostory. Czy nie uważasz, że lepiej byłoby dopracować poprzednie...? To chyba lepsze, niż zaczynać coś, po kiepskiej opini po poprzednim, kiedy to je przestałaś pisać. Teraz ta opinia się pogorszyła, przynajmniej w moim świetle, co nie znaczy, że mam zamiar prowadzić z tobą jakąś kolejną kłótnię. Po prostu trudno jest coś naprawić, ale warto się postarać. Kolejne fotostory nie załatwii sprawy. Skąd możemy mieć pewność, że tym razem będzie inaczej, że nie zostawisz pisania "Kamilii". Moim zdaniem, powinnaś wrócić do poprzedniego, i je dopracować. Albo na poważnie zająć się tym. Tylko proszę Cię, kolejnym razem nie zakładaj następnego fotostory, licząc, że otrzymasz burzę oklasków. Bez pracy i odrobiny serca nie ma kołaczy, jak mówi przysłowie. Pracuj i jeszcze raz pracuj. Ćwicz ortografię i interpunkcję. A jeśli masz z nią problem pracuj w Wordzie. W każdym razie, mam nadzieję, że tym razem się nie poddasz, i że będzie widać efekty twojej pracy. I dłuższe odcinki pisz. Nie liczy się czas, ale jakość. Misti, pokaż klasę, pokaż na co cię stać. Daj z siebie wszystko. Napewno zajrzę tu jeszcze kiedyś, przeczytam kolejne odcinki. Ale nie licz na komentarz z mojej strony, gdy nie będzie widać, żadnej poprawy. Skomentuję, może kiedy będzie troszkę lepiej. No co, trzymam kciuki. I taka mała rada na koniec, gdy zaczynasz to kończ i zrób to najlepiej jak umiesz. Postaraj się.
|
No sorry, ale te dwa zdięcia mnie dobiły. Jeszcze te emotikonki...Strasznie krótkie, a do tego błędy. I co tu oceniać? Mam nadzieje że w następnym odcinku będzie poprawa, przynajmniej na to liczę.
|
A gdzie kolejne fs? I czy można wiedzieć,jakie to są Simsy...? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Edit: Nie to, że mi się fs podoba, tylko twoja głupota mnie powala. Napisałabyś spokojnie PM do jakiegoś moda, żeby wykasował twoje fs'y, a nie jakieś fochy! Myślisz, że ktoś będzie za tobą tęsknił, jak piszesz, że spie*rzasz z tego forum...? Kandydatka do BANa... |
No za ja twoimi FS nie będę płakać ... =d
A to jak się wysławiasz świadczy tylko o twoim poziomie inteligencji bądź jej braku ^__^ |
Cze wam!Następny odcinek postaram się dać dziś.Poznajecie mnie?To ja misti12 :smirk:
|
Uau... a można wiedzieć czemu zmieniłaś nicka??? no i mam nadzieje że tym razem nie nawalisz :)
|
Miałaś już nigdy nie wrócić... -___-
No ciekawe,czy dasz...Czy będzie tak jak z tym twoim poprzednim FS... =d |
ja bym sie nie przyznawała ze mam nowe konto...Czekam na kolejny odcinek
|
Zrobiła nowe konto pewnie dlatego, że na poprzednim miała rozszarganą reputację. Zrobiła nowe konto i ma teraz wyzerowany licznik ;). Tak sądzę. Dziwi mnie, misti12, że w sygnie masz, żeby wykasować Twoje wszystkie fs, a dzisiaj piszesz na nowym koncie, że dasz odcinek dziś... To oznacza tylko, że nabijasz sobie posty. A jutro napiszesz, że odcinka nie zdążyłaś dać, że dasz jutro. Nie no, to nie ma sensu w ogóle... To się w głowie nie mieści. :|
|
jakiś tydzień i na tym końcie też będzie mieć zszarganą reputajcę ^^ tymczasem czekamy
|
Wiedziałam, że tak będzie. Przecież Misti nie przyjmuje krytyki, no a za to, że jej to powiedziałam zabrała mi reputację. Dokładnie za to, że nie podoba mi się jej ogródek, że powiedziałam, że jest nawalony. W Sygnaturze ma, że ją popamiętamy, patrz Misti już się boję! A czy ty chcesz czy nie, to ja będę zawsze mówiła co myślę... A najbardziej żałosne jest to, że ona myśli, że my nie wiemy, że założyła drugie konto... Twój styl pisania i błędy poznam wszędzie, a brak systematyczności i wielką złość za prawdę nawet w Afryce! Nowy nick nie załatwii sprawy... Żałosne...
Paaa Misti! :shifty: |
przed chwilą się mnie pytała czy a bana bo sie nie umie zalogować i zarejestrować ^^I przepraszała mnie za swoje zachowanie i mówiła że już taka nie bedzie...:D Czyżby skończył się czas misti? TAAKK!!
|
Heh, a nie dawno mówiła, że już się tu nie pojawi, nigdy... No cuż, niech Misti ma za swoje... troszkę od niej odpoczniemy, może jeśli wróci to naprawdę odmieniona? Kto wie... ale skończmy już lepiej ten temat, w końcu tu się komentuje fotostory... :D
Wczoraj napisała do mnie na gg, i się pyta czy zostawie jej jakiś komentarz na jej forum, co do nowego odcinka "Kamili". A jak napisałam, że jeden jej wystarczy i już skomentowałam na tym forum to się obraziła... Taka już jest. |
Dziecko, Ty jesteś żałosna! Żałosna i to do bólu!! Ty masz 13 lat na pewno?! Bo mój 8 letni kuzyn lepiej się zachowuje :lol: . Wpierw piszesz, że "spiepszasz", ale nieee, już na drugi dzień masz nowe konto i nas witasz jak gdyby nigdy nic! Żałosne do bólu, nie moge pojąć tej Twojej dziecinady, gierek i śmiesznych tekstów. ŻaL mi Ciebie!
|
Miejmy nadzieje ze teraz, gdy ma nowe konto, będzie normalna...chociaż wątpie.
Za kilka lat będzie żałować że pisała takie durne posty. |
To fs będzie do końca prowadzone.Tak myślę.Oto:
Odc.3.Kilka zadań na początek -Monika!Brak mi słów.Co ty tu robisz, przecież utonęłaś!-powiedziałam zaskoczona.W końcu na moich oczach Monika utonęła, a teraz stoi tu przede mną.Czuję się jak w filmie science-fiction!Nagle odpowiedziała: -Magia, Kamilo!Mam pytanie:Czy ty chcesz jeszcze żyć?-zapytała się mnie.Byłam tym bardzo zaskoczona.Czułam dreszcze.Było mi zimno.Moim umysłem zawładnął strach.Czułam się całkowicie bezbronna.Odpowiedziałam jej jednak.... -Tak!Oczywiście, że chce. -A więc wypełnisz kilka zadań moja droga!-powiedziała i w tym samym monencie przeniosła mnie do ciemnego lasu.Okropność.Stary i wymokły las.Ale jednoczeście był naprawdę piekny.W prost prześliczny.Ale strasznie gryzły tam komary!O fe! http://img530.imageshack.us/img530/5...5f3d77fdw3.jpg -Po co mnie tu przeniosłaś?W ogóle kim ty jesteś?Czarownicą?-zapytałam z małą ironią. -Zobaczysz-powiedziała i w tym samym momencie las zaczął tonąć.Nie wiedziałam co robić i nagle zobaczyłam jakąś chatkę.Pobiegła więć do niej a kiedy przyszła chatka też zaczęła tonąć i przy moich nogach pojawił się jakiś czarny eliksir, a Monika powiedziała,: -Oto twoje drugie zadanie.Wypił tą miksturę.Inaczej zginiesz.-powiedziała.Pomyślałam, że eliksiru nie wypiję, ale kiedy już prawie tonęłam wypiłam to, a woda się zniżyła.A ja poczułam się dziwnie jakbym była w innej skórze.Nagle poczułam, że chyba zaraz się przemienię w coś innego.Podniosło mnie cos do góry i nagle opadłam w dół.Już czułam się normalnie jednak serce biło mi jak szalone.Bałam się potwornie i chciałam przez tamte drzwi uciec, ale one znikły. http://img167.imageshack.us/img167/4...f3d77eeed5.jpg Nagle przeniosłam się pod wodę i co najważniejsze umiałam w niej odddychać. -Witam cię i zapraszam na kawę, ale najpierw oprowadzę cię po moim pałacu.I przywitasz się z rodzicami.Oczywiście twoimi-powiedziała Monika.W tej chwili zatkało mnie.Nie wiedziałam co robić.Moi rodzice?Czy oni żyją?Czy też może nie? -Co zrobiłaś moim rodzicom!-zapytałam gniewnie.Ona zaczęła się śmiać i odpowiedziała, że są w stanie Hibernacji i, że nic im nie jest.Zaprosiła mnie na tą głupią herbatę. http://img530.imageshack.us/img530/2...73d781beq6.jpg Potem kiedy zaczęło się ściemniać wysłała mnie znów do mojego "domu".Rozmyślałam o wszystkim.Najbardziej ciekawił mnie ten eliksir.Nic się nie stało, a ona kazała mi go wypić.Dlaczego nic się nie stało?Może kazała mi go wypić, żebym się tylko przestraszyła?W końcu zachciało mi się spać i zobaczyłam, że w moim "domu" jest jakaś zielona kanapa.Położyłam się, ale nie umiałam zasnąć.W końcu jednak wstałam.Czułam się tak jak po wypiciu tego eliksiru.Nagle znów czułam, że się przemieniam i coś mnie unosi do góry.W końcu opadłam na dół.Ale nie byłam taka jak kiedyś.Chciałam wyć.Nie wiedziałam co się ze mną dzieje.Wyłam prawie cały czas.Aż w końcu przejrzałam się w kałurzy.Byłam wilkołakiem! http://img211.imageshack.us/img211/4...33d783etv2.jpg Ps:Możecie nie pisać bezsensownych postów?Jak coś do mnie macie zapraszam na gg lub na PW.Tu macie komentować fs! |
Ten odcinek jest troszkę lepszy, zdięcia mogły by być tej samej wielkości. Odcinek za krótki i za mało zdięć.
|
A propo zdjęć!To czemu jedne są małe, a inne wielkie?
|
Odc.4.Podróż Moniki
Byłam wilkołakiem.Od czasu przemienienia w wilkołaka nie miałam już nic do roboty.Monika też mnie nie wzywała.Po prostu nuda.Jednak taki jeden dzień przerwał moje prawie normalne życie.Prawie normalne no, bo jak wiadomo życie jako wilkołak nie jest normalne.Obudziłam się i wstałam z kanapy, która wczoraj wieczorem jakimś cudem trafiła do mojego pokoju.Więcf kiedy się obudziłam zobaczyłam jakąś staruszkę.Dała mi eliksir i powiedziała: -Jeśli wypijesz to, zły czar pryśnie, a Monika zostanie pozbawiona mocy-rzekła i rozpłynęła się we mgle. http://img408.imageshack.us/img408/5...13d7830be9.jpg Kiedy wypiłam eliksir wszystko wróciło do normy.Prawie.Dom zniknął, las znowu stał si normalny i śliczny, a królestwo Moniki zaczęło już nie istnieć.Lecz słyszam stłumione dźwięki jakby ktoś prosił o pomoc, a odłoś przypominał głos Moniki.Wyszłam z lasu.Długo troszkę wędrowałam, ale w końcu dotarłam do jakiejś rzeki.Tam natomiast była łódź, którą popłynęłam.tak sobie żyłam przez dłuzszy czas.Po prostu żeglowałam. http://img223.imageshack.us/img223/6...cf40e9bxa6.jpg Pewnego dnia obudziłam się.Jak zawsze poszłam do kajuty umyć zęby i wziąść prysznic.Potem zrobiłam sobie moje ulubione śniadanko czyli oczywiście makaron z serem.Nieźle się tam urządziłam.Po śniadaniu poszłam na bocianie gniazdo.Ku moim zdziwieniu zobaczyłam ląd..Ucieszona zaczęłam się radować.Od roku nie widziałam nic innego niż niebieskie morze. http://img223.imageshack.us/img223/5...740e9c6mj9.jpg |
O jA pi***e
nowy odcinek O_O |
JEZU długość odcinka mnie PORAŻA.
Czyli Wiolla Ella czy jak jej tam już w odstawkę? |
Chryz weź mnie nie dołuj xD
NIE BEDE MIAŁA CZEGO CZYTAĆ ;C |
ALE DŁUGIE.
aż czytać mi się nie chcę. Misti, proszę Cię, żebyć przynajmiej zdjęcia dawała w takich samych rozmiarach, bo mnie po prostu rozbrajasz. ;c a w sumie to o czym to jest? o życiu tej kamili ? |
goomaki... podobno o niej ale wolę nie sprawdzać xD
|
Cytat:
|
OD POZIOMU INTELIGENCJI o.O
SZUKAJ edit: BYŁO JUŻ W WIELU WĄTKACH... TYCH WĄTKÓW JEST CO NAJMNIEJ TYLE ILE TWOICH FOTO STORY! |
Hm...sama nie wiem co mam o tym fotostory myśleć. Pomijając te błędy to i tak nie jest najlepiej. O co w ogóle chodzi w tym opowiadaniu? Tak to chaotycznie jest napisane, że trudno mi jest zrozumieć sens, ale może po prostu jestem głupia. Nawet tego nie oceniam.
|
Cytat:
To jest nowy gatunek fotostory- fotostory pozbawione sensu. xD |
ok, JA BEDE TAKA DOBRA ZE JEJ POWIEM. : oooo
jesli chcesz dac zdjecie, to wybierasz tylko takie, ktore maja w nazwie 'snapshot_xxx' , wtedy jest to normalny rozmiar, a jezeli wezmiesz te, ktore maja 'thumbnail_xxx' beda to male zdjecie. one sa zazwyczaj na koncu folderu. na serio tego nie zauwazylas ? Cytat:
|
goomaki i jej dobre serduszko <3
zlitowałaś się nad biedną Misti =C a swoją drogą ja jej FS w ogóle nie czytam,szkoda resztek moich zwojów mózgowych,żeby się doszczętnie zwinęły =d |
Ciekawe czy podziękuje :P
Ty litujesz się nad każdym potrzebującym pomocy duchowej xD |
buhahah. xD
Czasem się dziwię, że AŻ taka dobra jestem. =( Zaloze jakies przedsiebiorstwo i bede pomagac ludziom, jak to nazwalas Kenji, "potrzebującym pomocy duchowej" :( A jej fs również nie czytałam. ;o cos sie obawiam ze nie zrozumiem przeslania. |
Iha! "TONPPD"
Towarzystwo Opieki Nad Potrzebującymi Pomocy Duchowej Goomaki ty zawsze miałaś dobrą duszę... Niech Bóg Ci to wynagrodzi! Aż się boję czytać tego FS xD |
I po co Ty piszesz miliony fotostory naraz? (niektórych nawet nie da się nazwać fotostory...). Napisz jedno, a porządne, a nie miliony bezsensownych!
Ratujcie takich ludzi!!! I życzę wytrwałości :D:D Ale w pisaniu 1 fotostory! |
O dzięki goomaki!Przynajmniej niektórych można nazwać ludźmi!
|
Jestem zwierzątkiem ^^
Miło mi =d Nie zauważyłaś,że ona Ci to podała z litości nad twoim małym rozumkiem? =C |
To ty masz raczej mały rozumek
|
Laska.
Daj se siana =D Powiedziałabym coś mocniejszego ale to byłoby brutalne. Bawisz mnie ^^ @down - a jak ty zaśmiecasz inne tematy to jest dobrze? =d |
Możesz się nie wymadrzać?Proszę was bardzo..jak macie coś do mnie do na PW i jakbyście mogli tu komentować fs, a nie na mnie się wydzierać.Proszę was o nie zaśmiecanie tematu!Dziekuję!
|
Prosilabym abyscie jednak wrocili do dyskusji na temat Fotostory Misti...
|
"a odłoś przypominał głos Moniki."
przepraszam ale co to jest ten odłoś? jakiś odłów łosi? łosioodstraszacz? Misti twoje fs są powalające z względu na treść. nie wiem czy dobrze zrozumiałam: jakaś dziewczyna utonęła w powodzi, a potem cudem zmartwychwstała i zamieniła swoja była przyjaciółkę w wilkołaka. potem ta przyjaciółka nie miała nic do roboty tylko sobie siedziała i zamieniała się w wilkołaka, aż przyszła do niej cygańska swatka i nastąpił jakiś odłoś na wskutek którego dotychczasowe miejsce przebywania Kamili zamieniło się w las. Kamila wyszła z lasu, trafiła nad rzekę, znalazła na niej łódź wielkości Titanica (sadząc po zdjęciu) i tak po prostu nią popłynęła? Misti czy ty sie chociaż trochę zastanawiasz nad realnością przedstawionych wydarzeń? nie mam na myśli wilkołaka, fs mogą zawierać elementy fantastyki chodzi mi o coś innego. w Elli Woli panna mieszka w zamurowanym pokoju (mimo że jest piosenkarką) i nagle policja ją zwija za kradzież wazy. tutaj dziewczyna idzie sobie, idzie i znajduje statek i ot tak dla fazy zaczyna nim żeglować po rzece a za chwilę pojawia się: "Ucieszona zaczęłam się radować.Od roku nie widziałam nic innego niż niebieskie morze." czyli rzeka czy morze? nawet jeżeli ta rzeka wpadła do morza to należało to napisać! za bardzo gnasz w swoich fs, nie opisujesz dokładnie tego co się dzieje, dajesz zdjęcia wielkości ameby z reguły kiepskiej jakości. przez to historia staje się zamazana, niejasna, nie wiadomo o co w niej chodzi. większość wydarzeń jest absurdalna i śmieszna. postaraj się bardziej postarać (XD), włóż w to fs trochę pracy, któreś może Ci w końcu wyjdzie. |
Nie za bardzo rozumiem co się dzieje w tym fs.
Szkoda, że zdjęcia są takie małe. Wolałabym przeczytać jeden długi odcinek niż kilka krótkich. Postaraj się żeby w następnym odcinku było więcej zdjęć. 4/10 |
To ja tez zmieszam misti z blotem. FS jest denne, 0 fabuly, bledy ortograficzne, nie chce mi sie dluzej oceniac. Dodaje do mojej ''czarnej listy'' i stawian ocene: 4/10. To za trud, ktory mimo wszystko ponioslas. Pa misti! ;)
|
Kiedy Bedzie NastĘpny Odcinek?! ;c
|
Cytat:
i w ogole gratulacje za slowo 'retrospekcja' bo ja to slowo poznalam w szkole. Właśnie, odcinek miał być w sobotę. Może musiała się uczyć. Albo gdzieś wyjechała. |
Yhm,już się doczekacie.
Dajcie spokój,takie coś jest żałosne. =d |
Drodzy Forumowicze!
Powstała tu pewna elitka prześmiewczych, gorzkich, nieprzyjemnych osób pt. Dokuczmy Słabszym. Jestem tu niewiele dni, ale już to zauważyłam. Proszę, aby te osoby postawiły się na miejscu np.Misti. To naprawdę nie jest przyjemne, a wręcz przeciwnie. Może macie z tego chorą satysfakcję... Nie wiem! Ale proszę was o wyrozumiałość. Jeśli nie macie nic do powiedzenia -to po prostu nie piszcie!!! To nie jest takie trudne. Każdy chce być traktowany z szacunkiem. Kluczem do tego, jest szacunek do innych. Myślę, że w jakimś stopniu dotarłam do tych osób. Nie będę wymieniać ich nicków. Aczkolwiek zastanawiałam się nad tym! Pozdrawiam Affectia Edit: A ty Misti popracuj nad sobą. Dobrze opisało twoje błędy parę osób. Nie będę tego powtarzać. Jeśli to nie poskutkuje... daj sobie spokój. Ale narazie o tym zapomnij. Weź się spręż dziewczyno i nas zaskocz. Swoją nową odsłoną. W jeden dzień Krakowa nie zbudowano! Misti też może coś ze sobą zrobić. Pomyśl o tym ty. A my jej pomóżmy. Niech z każdym odcinkiem będzie lepiej. Jeszcze raz całuje Affectia |
Ehh nie podoba mi się. Trochę to takie dziwne.... ;/ Rozumiem, że dopiero zaczynasz więc trzymam za Ciebie kciuki ;) Mam nadzieję, że będzie ci szło coraz lepiej :)
|
Całkiem OK poćwicz tylko ortografię. Ludzie dlaczego wy jej się tak czepiacie? Ona się stara a wy jej robicie aferę o te kilka słówek co źle napisała. Nie chce być tak od razu taka niemiła ale co mówię jest prawdą i Misti12 gdyby wszystkich was wyzywała poszlibyście na skargę do admina albo byście dostali nauczkę.
|
Affectia jesteś tu parę dni, więc nie wiesz tak naprawdę o co chodzi.
Misti już nie raz zawiodła tym, że porzuciła fotostory. Nie jedno czy dwa ale więcej. Poczytaj najpierw parę postów, tematów i wtedy snuj wnioski. Bo oni nie czepiają się z byle powodu. [no ok, nie zawsze ;o] No ale nie ważne. Coś długo odcinka nie ma. Misti by mogła przynajmniej coś napisać... |
Goomaki. Poczytałam... Zanim napisałam tego posta. Jestem w końcu homosapiens =D Ale... Od dziecka mam swoje niepokonalne zdanie. Nikt mnie z tego nie wyleczy... Dalej będę wyrażać swoje myśli! Ale dobrze, że też masz coś do powiedzenia w tej sprawie.
Buziaki Affectia |
No hej wam!Sorki, ale miałam inne sprawy na głowie..wiadomo..szkoła, nauka..Jeszcze u nas tyle sprawdzianów, a ja muszę mieć piątki..inaczej szlaban :(..A simsy mi nie chcą coś chodzić...musze chyba zaś odinstalować cos..Dlatego odcinek narazie bez zdjęć...jak simy bedą chodzić to wstawię zdjęcia..a, więc oto następny odcinek:
Odc."Kamila Dorasta" Kamila dobiła do brzegu.Niewiedziała gdzie jest, więc szybko poszła do najblizszego kiosku ruchu i zapytała się gdzie jest.Sprzedawczyni najpierw popatrzyła na nią jak na idiotkę i powiedziała: -W Bletkowie..A co nie widać?Zgubiłaś się dziecko? -Nie jestem dziecko!A co to ten "Bletków"? -Miasto kochanego dziecko?Uciekłaś od rodziców, tak?Chodź ze mną! -Nie nie uciekłam, bo wie pani..moja przyjaciółka się utopiła.Ale potem jakoś odżyła i wzięła do niewoli moich rodziców..i zamieniła mnie w wilkołaka, ale już nim nie jestem na szczęście! -Dziecko..opowiesz to wszytko na policji!-powiedziała kobieta z kiosku ruchu i zaciągnęła na posterunek.Kamila była wściekła.Ale nie na kobietę...właściwie to na siebie.-Po co ja jej to powiedziałam...ahh...jestem naprawdę głupia!-pomyślała Kamila.Niewiedziała co robić.Najlepiej by teraz uciekła, ale nie miała jak.W końcu wpadł jej do głowy szaleńczy pomysł.Kiedy mijali jakiegoś policjanta, Kamila wzięła jego pistolet i zaczęła sztrzelać w powietrze.Potem jednak sztrzeliła w ramię policjanta i jakoś uciekła do pobliskiego lasu zwanego "Ciemny Las".Szła przez niego godzinami, aż wreszcie dotarła do wsi "Pogadzice".Tam właśnie Kamila zamieszkała i dorosła.Znalazła przystojnego narzyczonego i chciała brać z nim ślub już 20 kwietnia.Czyli za rok..... Rok później.20 kwietnia -Och dzisiaj moje wesele...To takie cudowne..-rozmarzyła się Kamila. -Tak...bardzo.A mamy już coś niebieskiego?-zapytała się jej służąca. -No mamy..Łańcuszek jest niebieski...A coś nowego to jest... -Welon!Stara suknia i pożyczone kolczyki. -Och dzięki Margaret..idę do naszego pana młodego.. -Nie, nie!Pani Kamilo..to przynosi nieszczęście!-ostrzegła Margaret. -Ach....Margaret..proszę.Idę do swojego przyszłego męża!-powiedziała Kamila i poszła poszukać swojego Eryka.Znalazła go i... -Eryk!Jak możesz co?O ty!-krzyknęła i rzuciła w niego pierścionkiem zaręczynowym.Eryk całował się z inna kobietą i zamiast ją przeprosić to zaczął się śmiać. -Jesteś zagrożona Kamilo!Hahaha!Pamiętasz jak potrzeliłaś policjanta?Teraz za to opłacisz! Jutro następny odcinek. |
Cytat:
Wiesz co. PO CO ja mam poprawiać te błędy, skoro Ty nawet ich nie poprawisz? Znów powtórzenia, parę, już nie tyle błędów ortograficznych. Dość sporo literówek, braków spacji. Parę typu 'razem' czy 'osobno'. ZA DUŻO wielokropków. Cytat:
Pozdrawiam, olliss ;) |
Ortografia leży, ty naprawdę nie wiesz kiedy masz wstawić dużą, a kiedy małą literę?
Zawsze można pisać w wordzie :/ A gdzie zdjęcie? Pf... Lepiej chwilę poczekać z daniem odcinka, bo bez zdjęć prezentuje się jeszcze gorzej... W każdym razie bardzo źle, żeby nie powiedzeć fatalnie :/ |
O!
Misti jestem zaskoczona tym że dałaś następny odcinek i to zaskoczona bardzo mile. robisz błędy interpunkcyjne, literowe, ortograficzne i logiczne. Olliss je podkreśliła, nie będę jej powtarzać. PISZ W WORDZIE ALBO FIREFOXIE. za bardzo gnasz - to tez pisałam, mam wrażenie ze ty w ogóle ignorujesz komentarze, albo ich zwyczajnie nie czytasz. zwolnij trochę z akcją, dawaj opisy sytuacji. dobrze by było gdybyś pisała co myśli bohaterka, jakie są motywy jej postępowania np. w momencie kiedy zastrzeliła policjanta. to wydarzenie można interpretować na bardzo wiele sposobów zacząwszy od tego ze Kamila jest chora psychicznie a skończywszy na tym że nie wkleiłaś jednego akapitu. w porównaniu do poprzednich odcinków jest lepiej (pominąwszy brak zdjęć). pracuj dalej, może wyjdzie ci coś sensownego. |
Wow, Misti! Następne FS. Hmmm.... To jakaś twoja obsesja? Zakładanie nowych historyjek i nie kończenie ich? Dam ci prostą radę: Rób jedną rzecz, ale dobrze!
|
Cytat:
Misti już nie raz się skompromitowała swoim zachowaniem i nie dziwię się, że większość użytkowników ma do niej negatywny (w większym lub mniejszym stopniu) stosunek. |
Nie podoba mi się to fs jak mam być szczera.
Fabuła do niczego,ale to może kwestia mojego gustu,bo rzadko coś mi się podoba. Pozatym nie podobają mi się emotikony w tekście,jeśli piszesz coś na j.polski też stawiasz sobie w odpowiednich miejscach :) czy :( ,bo ja nie. |
Szczerze?
Widze coś w tym fajnego, tylko zanim była ta "wielka" powódź mogła byś dodać coś jeszcze. Zdjęcia są tak trochę pomazane. Postacie mogła byś dopracować. I postarać nie robić się błędów. A poza tym kiedyś to napisała? 21.08.2007 ?! A po tak długim czasie nie dać jeszcze jednego ? Mam rade dla ciebie. Jeśli nie chcesz żeby takie komentarze były na twoich kolejnych to po pierwsze dokończ je ( ! ) Lub daj sobie spokój. Moja ocena to 2/10 Szczera Pozdrawiam P.S. Jestem nowa na forum, a więc witam was :witaj: |
Cytat:
Ona już dawno opuściła opuściła to fs tak jak 3 inne ,czy tam nie wiem już ile ona tego ma. Teraz zajeła sie pisaniem powieści w ''twórczośc pisania''. |
Aha________
No to faktycznie nie dokańczaj |
bardzo fajne ale przez to ze czytlam twoje FS rozgotowałam obiad(pyzy)ale da sie zjesc wiec ide jesc;)
|
Mi się podoba ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:28. |