![]() |
Ulubiona miejscowość wakacyjna
Jaka jest wasza ulubiona miejscowość wakacyjna?
Moja to wyspaTwikki, ze względu na morze, które bardzo mi się podoba. |
Odp: Ulubiona miejscowość wakacyjna
W Wiosce Takemizu jeszcze nie miałem okazji zobaczyć, ale z tych dwóch (czyli Trzech Jezior i Wypsy Twikkii) bardziej spodobała mi się oczywiście Wyspa. Te Trzy Jeziora wg mnie są słabe, nie czuć klimatu lasu, obozu i gór. Trochę bez sensu. :con:
|
ja narazie odwiedziłam tylko wyspę Takemizu, dzisiaj mam zamiar zobaczyć, co fajnego jest w twikki;). ale i tak azja wygrywa:P.
|
dokladnie tzry jeziora sa nie trafione bym to tak okresila :P heh ..a co do ulubionej to wyspy twikkii sa the best morze hula hula :D idealnie
|
Ja uwielbiam Twikkii;)Bo ma "to coś".Takemizu nie podoba mi się ani trochę.Jest takie...eee...zwykłe??Jak dla mnie.W Trzech "Bajorkach"* ( ;P ) jeszcze nie bylam to nie wiem jakie są. Ogólnie...to...myślałam, że będzie lepiej. Przynajmniej z tym Takemizu.
*Błąd przemyślany i zamierzony :P |
Zdecydowanie Takemizu. Pozostałe 2 miejsca są po prostu nudne... ;)
|
Wioska Takemizu ponieważ fajnych rzeczy sie można nauczyc jak teleportacja która jest strasznie przydatna i legenda o smoku która ułatwia przyjaźnie.
I ogólnie w Takemizu poczułem najlepszy klimat moją simką tzn miałem normalną simke blondynke w spodniach i koszulce ,a wróciła z tamtąd jako chińska wiedźma w chińskim ubranku która sie teleportuje ,opowiada legende i wykonuje tai chi.Tak się zamieniła przypadkiem,wcale nie myślałem o zrobieniu takiej simki :O W trzech jeziorach to tylko jej się przydał ''gest'' jej stwór ''Wielka stopa'' i troche ten taniec. Na wyspie jeszcze nią nie byłem ,ale poprzednia simka mi tam umarła ;( Dlatego Takemizu :smirk: |
Byłam narazie w Takemizu i na wyspie Twikki. I wolę Twikki :)
|
twikki rządzi! :D takemizu też jest świetne. jutro sprawdzę jak to z tymi jeziorami jest. ;)
|
Wioska Takemizu - bo ma takie coś co mnie przyciąga ;)
Wyspa Twikki - morze :D |
Oczywiscie, że Takemizu :D
Ma fajne, niemozliwości xDD Ale Twikki jest na drugim miejscu... chyba dlateho ze w Jeziorach jeszcze nie bylam ;> |
jak narazie dla mnie jest ulubiona Twikkii:P:P
___________________________________ LOVE SIMS 2:):):)And Harry Potter:):) :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: |
Ja nie lubię Trzech jezior ponieważ jest tam tylko jakiś park i sklep a takto obozowiska i ośrodki wypoczynkowe. Lubię Wyspę Twikkii bo fajna plaża raz mój sim szukał muszelek i krab go uszczypnął. Wioska Takemizu nawet fajna raz mój sim joge i się teleportował.
|
Mozna miec własną??
|
Parcele Wakacyjną ? Można mieć własną :)
|
Ja mam wybór pomiędzy Twikki a Jeziorami. W Wiosce jakiejśtam byłam tylko chwilkę, bo gra mi straaaasznie wolno chodzi :1smutny:
3 Jeziora- Mają klimat. Las, namioty, wielka stopa, góry no i te ogniska w nocy... Bardzo mi się podoba. Twikki też boskie! Morze, opalanie, masaż, te gorące stawki... Tyle, że... Jak już wspominałam gra mi BARDZO WOLNO CHODZI (może dlatego, że ZAINSTALOWANE mam 5 dodatków i 256 RAM ? :1smutny: ) więc nie miałam okazji jeszcze zobaczyć Wioski Takemizu ani większości parceli w Twikki i 3 jeziorach. :( EDIT: Ale co do dodatku to chyba najlepszy się okazuje. :D |
Zdecydowanie Twikki, bo można sie opalać i kąpać w morzu :P A to lubię najbardziej!
|
Wszystkie są super, ale chyba najlepsza jest Twikkii.
|
Ja mam na pierwszym miejscu Wyspę Twiiki (czy jak to tam sie pisze)
na drugim Wioskę Takemizu a na trzecim Trzy Jeziora. Wyspa rządzi morze, statej, molo itp. ODJAZD! :D Wioska też jest cool, ale nie moge sie nauczyć tej głupiej teleportacji :con: A Trzy Jeziora są według mnie poprostu nudne. Jest ten klimat: obozowiska, parki, targi. No ale to jest nudne! Najciekawsza jest tam Wielka Stopa, NIC WIĘCEJ! :( |
Takemizu rządzi ;) . Bardzo mi się podoba.
|
JA uwielbiam wyspę Twikki :) Super klimat i morze :]
|
w sumie wszystke sa fajne!
|
Nie mam jeszcze podróże, ale po recenzjach to uwazam za najlepze Twiiki a potem Takemizu :)
|
A ja Trzy Jeziora- jakoś tak i już. Najbardziej lubie wysyłać tma simów, choć pierwsze odwiedziłam morze, a potem Daleki Wschod, ale polubiłam te góry^^.
|
Ja mam morze u siebie! Kupiłam pacele (plaże) i moje Simy wychodzą z domku prosto nad brzeg morza! Fajnie jest też na Trzech Jeziorach! Mój Sim spotkał Ducha Kapitana i nauczył się śpiewać Szantę!
|
Grałam u koleżanki wioską Takemizu. Superowa :D A teleportacja... No po prostu ZaRąbIsTa!!!!!!!!!! ;)
|
Moja ulubiona miejscowość wakacyjna to Wyspa Twikki. A dlaczego ? ;P Bo jest morze :)
Wprawdzie to jeszcze nie byłam na tych "Trzech Jeziorach" ale i tak sądzę, że Twikki lepsze;) |
byłam już we wszystkich miejscach. baaardzo nie podobały mi się 2 jeziora. całkiem bez sensu, nie ma co robić, a ta wielka stopa.. taka choćby wcale xD
za to pokochałam wyspę Twikki za morze/ocean <33 chociaż Takemizu, teleportacja, smocza legenda i herbata tez całkiem calkiem ^.^ |
A ja bede bardziej orginalny i powiem ze moja własna okolica mi sie podoba,nawet ladna mi wyszla... :D :D :D
|
Ja wahałem się między Wyspą Twikki, a Wioską Takemizu. Myślałem, że bardziej spodoba mi się Twikki, ale jednak lepiej było w Takemizu. Trzy Jeziora nie przypadły mi do gustu.
|
Ja wybralam własną xD
Zrobiłam Cypr i tam mam wszystko co chcę, więc to miejsce lubie najbardziej. A tak to lubię Wyspę Twikki :) |
:D Moja ulubiona to Takemizu. Podoba mi się ten dalekowschodni klimat. W ogóle tam jest chyba najwięcej atrakcji. :D Najgorzej za to w Trzech Jeziorach. Po prostu trochę tam nudnawo.
|
tez uwielbiam takemizu :) szkoda, ze dopiero raz udalo mi sie nauczyc teleportacji :/ raz ninja mi zwial, a potem wiele wiele razy niepojawial mi sie w ogole. nie wiem jak go spotkac. widzialam go tylko w tym parku z mahjongiem.i to tylko 2 razy w calej grze, a juz nie raz bylam na wschodzie :(
|
Wydawało mi się że już napisałam w tym temacie a widze że nie oO Wyspa Twikki i Wioska Takemizu.
|
Twikkii the best!! Takemizu tez spoko ale jeszcze nie wszystko tam zobaczyłam, a do 3 jezior jadę może po jutrze...
Jakos mnie tam nie ciągnie narazie. |
Ja najbardziej lubię Wioskę Takemizu. W sumie Wyspa Twikki też jest fajna, no ale ja już dawno zakochałam się w bonsai więc Takemizu przypadła mi do gustu.
|
Chyba wyspa twikkii.
Chociaż że trzy jeziora i wioska takemizu też są niczego sobie :smirk: . |
Ja, podobnie jak SimsFanka zrobiłam sobie swoją wyspę i tam mi się najbardziej podoba. Ale tak to chyba jak wszyscy, lubię wyspę Twikki
|
Wioska takemizu, uwielbiam taki klimacik
|
O tak, wioska Takemizu jest najlepsza. Ten klimat japoński, kimono itp .: ) Twikki jest dobra dla leniuchów.
|
Mnie się podobają wszystkie , Trzy Jeziora też oblecą :D :wub:
Wyspa Twikkii: Jest dużo miejsc do zwiedzania. Bardzo podobają mi się ,,Majestatyczne Ruiny Jumboka IV" lub ,,Prastare Ruiny Czamczakowa" :) Super jest też ,,Południowa Plaża" ( u mnie dość łatwo tego ducha pirata spotkać ;) ) Wioska Takemizu : Uwielbiam takie klimaty , kimono , sari itp. Chciałam simkę nauczyć teleportacji ale źle odpowiedziałam na jakieś debilne pytanie xP Trzy Jeziora: Rzeczywiście są nudne , przedewszystkim nie ma gdzie zabardzo chodzić z tymi simami. Są tylko jakieś ośrodki , hotele. Ale lubię takie klimaty. Ogólnie super są te podróże B) tylko trochę gra mi się zacina :| |
Głosowałem na wyspę twikkii, bardziej podobało.
|
Wioska Takemizu wnosi zupełnie nowy klimat i to strrasznie mi się podoba.
Zszokowała mnie możliwość nauki teleportacji :O :D Ale to naprawdę przydatna rzecz. Najlepsze w wyspie Twikki jest morze i możliwość opalenia się. Poza tym chyba nic specjalnego (no może taniec hula czy taniec z ogniem). Trzy Jeziora... No, powiedzmy pozostawia trochę do życzenia. Namioty są fajne i lubię te górskie choineczki :| Hhe. Takemizu jest najlepsza wg. mnie. Tego nie było w The Sims Wakacje. |
Mi najbardziej podoba się Wioska Takemizu, bo fajna jest teleportacja i Smocza Legenda. Na drugim miejscu znajduje się Wyspa Twikkii, bo podoba mi się pływanie w morzu i statek piratów. Na trzecim miejscu Trzy Jeziora, bo nie mają one tego "klimatu" i po prostu są nudne, chociaż spanie pod namiotem jest fajnie ;)
|
Mi najbardziej podoba się wyspa Twiikki. Kiedy tam jeżdżę to czuję ten nadmorski klimat. Bardzo lubię śpiewać szanty, oglądać kuglarzy. Wioska Takemizu też jest niezła. Japonia, herbata, tai chi. Wszystko tworzy taki tajemniczy nastrój, uspokaja wewnętrznie. A co do Trzech Jezior. Uważam to za niewypał. Nie czuję zapachu sosen, pieczonych grzybów. Powinni dodać tam coś ewidentnie górskiego. Ale trudno...
Ocena: Wyspa Twiikki: 8/10 za idealną atmosferę + 1 za to coś :D razem: 9/10 Wioska Takemizu:8/10 za wspaniałe uspokojenie + 0,5 za ciekawe zajęcia razem:8,5/10 Trzy Jeziora:4/10 za niewyczuwalny klimat + 0,5 rozrywkę razem:4,5/10 |
Jak na razie to Wiosna Takemizu, bo bylam tylko na niej i na wyspie Twikki. Jest tam fajnie, mozna wiele rzeczy porobic itp. :PP
|
Cytat:
Moja ulubiona to Wyspa Twikki (?), bo jest morze statek piratów,i można pozwiedzać te ruiny! |
jak narazie bylam tylko w jednej miejscowosci wakacyjnej - Wyspa Twikki.
strasznie mi sie tam podobalo :D m.in dlatego, ze dostalam laleczke voodoo i caly czas z niej korzystam ]:-> |
Ja jeżdżę najchętniej na Twikki -> można się opalać, pływać, szukać muszelek... A w Takemizu to nie mam zbytnio nic do roboty:)
Pozdrawiam Bakalia |
Ja najbardziej "Wioska Takemizu" lubie też "Wyspe Twikki" ale podobno tam można w morzu utonąć :ohmy:
|
Ja uwielbiam KAŻDĄ okolicę.
*****The sims 2 Podróże*****wymiata! |
Moja ulubiona miejscowość wakacyjna to "WYSPA TWIKII " , fascynuje mnie to morze , i wszystko co tam jest !!! :wub:
|
Cytat:
|
Wyspa Twikki - moim zdaniem najwięcej rozrywek, no i ta atmosferka szalonych wakacji. Potem Trzy Jeziora, za ciekawe możliwości spędzania czasu. Wioska Takemizu tez fajna, ale nie wyprzedzi Wyspy i Jezior.
|
Hmmmm.... uwaga "Trzy Jeziora" mi się podbały (Taniec-klepaniec the best) ale Takemizu rządzi. Może to dlatego, że kocham Japonię i ten klimat mnie urzekł :P
|
Ja nawet jeszcze nie grałam w Podróże, ale już dzisiaj mogę ogłosić wszem i wobec, że kocham Takemizu.
Ach, te japońskie klimaty <3. |
Moja ulubiona Wyspa Twikki tam mozna wypocząć
Druga Trzy Jeziora Trzecia Takamizu troche słaba ale jest klimat :D |
Mi To Jest Obojętne Tylko Nie Lubie Robić Własnej
Pozdr. :) |
Ulubiona to oczywiście Wyspa Twikkii ;) Tropiki to, to co lubię ;) A jakoś nie przepadam za Trzema jeziorami. Taki jakiś smutek od tego bije xD
|
A ja wszystkie lubie ale jakoś te Trzy Jeziora mnie urzekly ;> (a to dziwne bo nie lubie "natury" xD)
|
Najlepsza jest WYSPA TWIKKI ale pozostałe też są niezłe
|
Wyspa Twikkii jest super, ale podoba mi się też Wioska Takemizu. Jednak z tych dwóch wolę Wyspę. O Trzech Jeziorach się nie wypowiadam, bo jeszcze tam nie byłam.
|
W prawdzie mam Podróże od kilku dni zdążyłam zaliczyć Wyspę Takemizu - nie zrobiła na mnie większego wrażeni niż tylko to 'WoW pierwsze wakacje' xP następne wakacje już niedługo. U mojej kochanej rodzinki S. zbliża się wiosna ,a tuż za nią lato czyli Wypa Twikkii - zobaczy się. A nastepnie Trzy Jeziora. Wydaje mi się ,że Trzy Jeziora są najfajniejsze ;P Ale w sondzie zagłosuje jak już odwiedze wszystkie 3 wyspy. :smirk:
|
No więc mi się najbardziej podobają:
Wyspa Twikkii- Plaża najleprza! Wioska Tekamizu- Można nauczyć się teleportacji i "Smoczej Legendy" No... Ale Twikkii i tak chyba leprza... :) |
No i ja też lebie takie swoje plaże... :P
|
Ja najbardziej lubię wyspę Twikki(?) i Wioskę Takemizu.
zagłosowałam na wyspę ale Takemizu też jest bardzo fajne. Nie spodobał mi sie pobyt w Trzech jeziorach nie czułam klimatu gór nie było opcji wspinaczki po górach:( |
wyspa twikii - super, bo plaża, te hawajskie spódniczki, muszelki, morze i śpiewający pirat. ^^
trzy jeziora - baaardzo mi się podobały : łowienie ryb, wielka stop, spanie pod anmiotem, zabawy na tej belce i to wszystko :p taki fajny, górski klimat :) wioska takemizu - w sumie to tak średnio, najfajniejsze to picie herbaty, smocza historia i ninja :D własna - nie posiadam :P narazie jaram się maxisowymi, do własnej nie wiem jak się zabrać -.- |
Moją ulubioną jest Wioska Takemizu, bo kocham styl japoński, ramen, ninja i tai-chi ^^
Ale inne lokacje też lubię. Wyspę Twikki za morze, opalanie i piasek, a Trzy Jeziora za namioty i naleśniki ^^ |
Na początku najlepsze wg było morze ,wiadomo morze = nowość w simsach, ale jak parę razy byłam w Takemizu to jednak takemizu. Trzy jeziora też nie są złe!
|
Ja bardzo lubię wyjeżdżać na wakację nad morze (Wyspa Twikki) :smirk: ale lubie też Wioske Tekamizu. Trzy Jeziora są nudne.
pozdrawiam: kubuss |
A ja najbardziej lubie trzy jeziora
|
Ja lubię Wyspę Twikki, bo klimat plaż i mórz, że tak to określę, jest w moim stylu ;P
|
Ja najbardziej lubię wyspę Twikki i wioskę Takemizu.
W Trzech Jeziorach byłam, ale nie ma tam nic specjalnego, z wakacji wróciłam wcześniej. |
A ja was zaskoczę, bo najbardziej do gustu przypadły mi Trzy Jeziora. Potem Wyspa Twikki, a na końcu ta japońska wioska. W sumie każde z otoczeń ma w sobie to coś, co sprawia, że jest wyjątkowe. Myślę jednak też nad tym, aby zbudować własne. Nie jest źle, ale Maxis mógł się troszeczkę więcej postarać ; )
|
Moje ulubiona miejscowośc wakacyjna to California moja własna
|
Wyspa Twikki, ponieważ uwielbiam morze i plaże ;)
|
Wyspa Twikii. Ogólnie lubie jak moja simka sie opala i kąpie w morzu ;]
|
Wyspa Twikki - zdecydowanie .
|
Wyspa Twikki jest ekstra. Morze, taniec hula hula...ideolo :) .
|
A ja najbardziej lubię Twikki, nudzi mnie Takemizu, a Trzy Jeziora są niezłe ze względu na wielką stopę.
|
Wyspa Twikki
|
Poznałam wszystkie miejscowości bardzo dokładnie i według mnie najlepsza to Wyspa Twikki
|
Ja chyba nie będę oryginalna, bo też najbardziej do gustu przypadła mi Wyspa Twikki, ten klimat i cała reszta to jak napisała bouffe jest w moim stylu
|
zdecydowanie wyspa twikki (czy jakos tak) ze wzgledu na morze i romantyczny klimat
|
Jak dla mnie najciekawsza jest Wioska Takemizu. Ta teleportacja.. ; )
|
Twikki (morze) i Takemizu (teleportacja)...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:18. |