![]() |
serial: Sprzedać siebie
witam, chciałbym przedstawić Wam, dla niektórych już znany, serial 'Sprzedać siebie'. ;)
odcinek 1 obejrzyj! odcinek 2 obejrzyj! odcinek 3 obejrzyj! odcinek 4 obejrzyj! odcinek 5 obejrzyj! odcinek 6 obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) odcinek 7 obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) odcinek 8 obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) obejrzyj! (3) Odcinek 9 obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) obejrzyj! (3) obejrzyj! (4) Odcinek 10 obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) Odcinek 11 - OSTATNI! obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) pozdrawiam :) |
Odp: serial: Sprzedać siebie
Mikolay, ile ja czasu czekam na następny odcinek! Już straciłem wszelkie nadzieje! :P Chłopie, ostatnio wstawiałeś coś około pół roku temu. :D Mam nadzieję, że się weźmiesz do roboty i nakręcisz następny odcinek. :)
|
Na początku nie podobało mi się za bardzo ,dopiero od 4 czwartego odcinka zaczeło mnie ciekawic.
Bardzo mi się podoba :) 9/10 - jeden punkt odjąłem za te pierwsze trzy odcinki. |
Odcinek jest w przygotowaniach, i to w dość zaawansowanym stadium. ;) ukaże się niedługo, i będzie trwał około 20 minut ;)
|
Przepraszam, że post pod postem.
Nareszcie jest nowy odcinek, jak już zapowiadałem trwa około 20 minut ;) Radzę przypomnieć sobie 3 część Odcinka 8 ;p Odcinek 9 obejrzyj! (1) obejrzyj! (2) obejrzyj! (3) obejrzyj! (4) Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam, że tyle musieliście czekać, a teraz ja czekam na Wasze opinie, szczególnie tych który jeszcze tego serialu nie znają. ;) |
Ja nie znałam tego serialu.Może na początku troche nudne (1-3 odcinek) , ale później mi się spodobało czekam na nastepny :)
|
Ogólnie mi się podobało. Jednak są pewne minusy... Mianowicie w pewnych chwilach nudnawy. Można powiedzieć, że nudy to były 1/4 całego odcinka. Wkurzyło mnie, że strasznie się zacinało. Ustaw opcje kamery takie, jak kiedyś kręciłeś. Wtedy nie będzie się cięło. Postaraj się to zmienić przy 10-tym odcinku, ok? :)
|
Kiedys oglądałam wszystkie odcinki, spodobało mi się, jednak potem była długa przerwa. Dobrze że zrobiłeś te odcinki. Gdybyś tu tego nie napisał to bym niewiedziała że są dalsze części.
Pozdrawiam :) |
Uwielbiam ten serial :D:D Oglądałam i oceniałam wszystkie odcinki na którymś z for, chyba na sw...
9 odcinek :D ocenka: część I: Już początek robi na mnie dobre wrażenie, bo uwielbiam tą piosenkę Kelly. W pierwszym zdaniu od razu pojawia się literówka, jest "chę", zamiast "chcę". Ładny wystrój pokoju, ale trochę pościel nie pasuje. Zawsze przyczepiałam się za szybkiego przejścia z jednej piosenki do drugiej, ale tym razem tego nie było. Po zastanawianiu się, czy simka ma przemeblować dom dałaś scenę z zacinającym się filmikiem. Niektóre ujęcia są zbyt długie. Kolesiowi za oknem ręka weszła w ścianę niczym widmo xD Dobre ujęcie Justina za oknem, ale mogłoby być krótsze. I znowu zacinająca się scena. Wspominałam już, że świetnie umeblowałaś domek? Cudowna piosenka leci w tle, kiedy Ariel jest w basenie. W zdaniu "zobaczymy kto kogo tym razem zniszczy" dałaś przecinek, którego nie powinno być. Chwila zacięcia między braniem telefonu przez Ariel do ręki, a zaczęciem rozmowy. Ten czerwony płaszcz mnie powalił na kolana xDDD część II: I znowu fajna piosenka na początku, świetnie pasuje do tych ujęć! Uwielbiam tą fryzurę w styli M.Monroe :D. Justin mógłby szybciej dojść, bo Ariel przez chwilę stała w pozycji stojącej jak cyborg. Za szybkie urwanie ich rozmowy poprzez "pawia" Ariel. Padłam przy wyrażeniu "Pier.... cham!", niektóre kwestie wypadają dość zabawnie, ale zawsze w pozytywnym znaczeniu tego stwierdzenia. Dobrze ujęłaś tą scenę z toastem. Pisze się "odkąd", a nie "odkąt" =_=''. I znowu Ariel stoi jak słup, podczas gdy Eva wstaje. I znowu ten czerwony płaszczyk :D. Bardzo fajnie opracowałaś układ do piosenki Justina. część III: Początek tej części mi się podoba, ale lekko powiało zwyczajnością. Piosenka, zaczynająca się w chwili, kiedy paparazzi cyka fotki Ariel jedzącej płatki, nie pasuje do tych ujęć. Do spotkania Ariel z Justinem część jest raczej nudna. Główna bohaterka ma cudowną sukienkę na tym "wieczorze". Ich ręce, jak siedzą na kanapie, przenikają przez ubranie Ariel. Zbyt gwałtowne przejście z muzyczki do piosenki, którą "śpiewają". Genialna scena przy karaoke. część IV: I znowu świetna piosenka na początek części :). Pisze się "na lewo", albo "po lewej", nigdy za to "po lewo". Zbyt gwałtowne przejście z jednej piosenki do drugiej w momencie, kiedy Ariel wchodzi to studia fotograficznego. Dobrze rozegrany wywiad. To "pier....lnij się w łeb" powaliło mnie na kolana. Sesję zdjęciową też dobrze wyreżyserowałaś. Ale nagie ujęcia z giatrą w dłoniach Ariel to chyba, jak na pierwszą sesję, przegięcie. Pocałunek w aucie też przesada :P. Brak piosenki w tle wytrącił mnie z rytmu o.O . Ufff... ale się rozpisałam :) Pozdrawiam :D T. EDIT: przepraszam za zwroty w formie żeńskiej, ale dopiero sobie uświadomiłam, że jesteś chłopakiem o.O |
A więc tak moja psiuła (pozdro Fun6) Oldzia:*. Powiedziała, że ten serialik jest super. No to se myśle. Widziałam pierwszy odcinek. No nie wiem. Na to ona mi, abym obejrzała następne. No i...super! Świetne bardzo mi się podoba. Chciałabym , żeby była z Tomem.
|
Bardzo fajne i ciekawe odcinki.
Ogromnie mi się spodobało "wcielenie" Ariel w Marylin Monroe. Ogólnie odcinki z części 9 cz,1-4 były super:) Czekam na kolejne części. |
To tak... Serial jest ciekawy, na razie nie mam zastrzerzeń do pomysłu autora/autorki. ;) Nie umiem terz przyczepić się do grafiki. :no: Szkoda, że
to są napisy a nie słowa ;( ... Ostatecznie oceniam 9na10 :P Papatki ;P W nastpnym odcinku daj czadu :P |
Świetne! ;D Uwielbiam to oglądać. Na prawdę ciekawe i wesołe.
Kiedy nowy odcinek? ;] |
Kiedy będę nowe odcinki ?? Daje 10/10
|
Obejrzałam właśnie wszystkie odcinki. Są super ;) Aż musiałam to napisać xD
|
Doczekamy się kiedyś następnego odcinka?
|
Super!! Weź się zatrudnij jako scenarzysta gdzieś :D (właśnie patrzę z niecierpliwością na 2 odcinek)
*I zazdroszczę filmów, ze są twoje* |
Już dawno oglądałam :)! Simka cudna... Dodałbyś w końcu następny odcinek ;).
|
Cytat:
|
Przepraszam za moją systematyczność ;d no ale nie wiem, nie zawsze mi się chcę. 10 Odcinek Sprzedać siebie, jest w zaawansowanej fazie przygotowań ;D Także niedługo się ukaże. :)
|
Odcinek 10 :)
Zachęcam wszystkich do obejrzenia, i napisania co o nim sądzicie :)) Miłego oglądania. Odcinek 10 cz. 1 Odcinek 10 cz. 2 bless ;) |
Głupio było od 1 do 9 odcinka.10 Odcinek to jest spoko.
|
Oj, ja ostro skrytykuję :D. A więc:
- po pierwsze mówiłem, żebyś ustawił w opcjach kamery wszystko tak, aby się film nie zacinał. Strasznie nie lubię oglądać jak film się zacina. - po drugie za dużo wulgaryzmu (to aż tak nie jest potrzebne) - po trzecie na napisach nie powinno być minek, buziek i innych emotek. - po czwarte w II części za dużo było pokazywania, a za mało akcji i gadania. Poza tym jest całkiem nieźle. Jestem fanem serialu i chciałbym, abyś poprawił chociaż jakość filmu w opcjach kamery, żeby się nie zacinało. ;) Czekam na 11 odcinek i od razu spytam: Ile chcesz nakręcić odcinków? Pozdrawiam, Désignér |
Heh. Przykro mi, ale mój komputer jest za słaby, więc muszę Cię zmartwić - będzie się tak zacinało :) Lepiej żeby się zacinało, niż żeby była słaba, niewyraźna grafika. A poza tym, to nie zacina się, tak jak w 9 Odcinku, prawda?
Wulgaryzmy, mają pokazać charakter Ariel, że chociaż w tym odcinku była raczej spokojna (?), to jednak dalej jest tą samą Ariel. :) / Ja staram się nie używać przekleństw, więc nie myślcie, że to przeszło ze mnie ;d / Ale postaram się to ograniczyć. Minki zostaną. :P Piszę, tak od początku serialu, i naprawdę nie wiem, w czym problem. Czasami słowa mogą być odebrane dwuznacznie, a jak jest minka, to moim zdaniem, ułatwia to odbiór. 2 część miała być 'romantyczna'. ;D Pozdrawiam. Odcinków planuję 11 albo 12 :) |
Ale od 1-8 odcinka nic się nie zacinało... Masz teraz słabszy komputer czy co? :con: Jeśli tak, to ok... A co do przekleństw... te gorsze oo prostu cenzuruj gwiazdką. ;)
|
Ten film... no cóż, przydałoby się ocenzurować nieco brzydsze słowa.... no i żeby się tak nie zacinało.... no ale poza tym super :)
|
Ostatni odcinek.
Odcinek 11 cz. 1 Odcinek 11 cz. 2 Jakby co, to początek drugiej części jest wyjaśnieniem dlaczego wszyscy płaczą w części pierwszej. ;d Pozdrawiam :) |
Szkoda, że to już koniec... Smutna ta historia o Ariel. Cały czas mnie wkurzała, ale pod koniec było mi jej żal. Świetna produkcja, nie spodziewałem się, że to już będzie ostatni odcinek. Na początku nawet nie zauważyłem sygnatury i napisu "Ostatni odcinek" i się zdziwiłem na końcu przy napisie "Koniec?", "Tak..." :D. 10/10. Pozdrawiam, Désignér. Nakręć coś jeszcze. ;)
|
Zabiłeś...Ariel. Biedna kobieta, biedna simka. Serial Świetny, szkoda, że życie Ariel się nie ułożyło....10/10
|
Biedna Ariel, użekła mnie jej hiostroria 10/10
|
Uwielbiam takie zakończenia, serio. :]
W tym przypadku nawet nie mogłam wyobrazić sobie innego. ;d Ogólnie to baardzo fajny serial. Widać, że się napracowałeś i z całą pewnością mogę Ci przyznać 10/10 I powtórzę słowa Designera, może coś jeszcze byś nakręcił? ;] pozdrawiam. :> |
Już koniec...?..szkoda...
Naprawdę super. Nakręć coś jeszcze ;D Ocena 10/10 |
superowe, zakończenie troche mnie poruszyło. Była egoistyczna i chamska ale kiedy wreszcie nauczyła się doceniać innych, umarła.Szkoda jej ;(
|
Nie spodziewałam się ,że Ariel odejdzie z świata żywych simów.
Smutne zakończenie.Serial był świetny ,bardzo mi się podobał,dlatego może zrobisz jakiś inny,oczywiście jeśli znajdziesz czas :) |
serial: Sprzedać siebie
pierwszy odcinek mojego nowego serialu powinien niedługo się ukazać, ;) będzie zupełnie inny od 'Sprzedać siebie', chociaż trochę podobny, i mam nadzieję równie interesujący :)) ...ale o tym już niedługo.
a 'Sprzedać siebie' musiało się tak skończyć, chociaż uwielbiam happy end'y, tym razem tak nie mogło być. :) |
Cytat:
I fajnie, że będziesz robić drugi serial. |
Dobrze, że to już koniec! Ocena serialu to: 2/10
|
Cytat:
|
Wrr...!!Zatłukę siekierą za śmierć Ariel
A tak na marginesie,szkoda MarcinProd że nie dodałeś chociaż, czemu uważasz że serial jest do bani...chciałabym wiedzieć. |
1.Po pierwsze nie opisuj czegoś co nie jest jeszcze pokazane.
2.Po drugie tekst był z przekleństwami i to ma być fajne? Chyba nienormalne! |
No sory ciebie bardzo,w prawdziwym życiu są przekleństwa(temu nie możesz zaprzeczyć).A co do punktu pierwszego...,,nie opisuj czegoś co nie jest jeszcze pokazane?"Halo,my chyba nie o tym samym.Ja mówię o śmierci Ariel w ostatnim odcinku a ty o nowym serialu.To nie to samo.
|
Nie nie nie, Deeta. Chodzi mu pewnie o to, że oni płakali, zanim my się dowiedzieliśmy, że ona umarła. Ja ci Marcinprod powiedziałem... Czekam na Twoją produkcję i wtedy możemy pogadać, bo może zrobisz to lepiej, nie wiem. B) Aktualnie mam z ciebie taką polewkę, jak mało kto, uwierz mi. :D
|
Aaaa,no dziękuję za uwagę.Polewkomania :D!
|
Napewno lepiej niż ten cały Krzywoj!
|
rozumiem, że komuś może się nie podobać, spoko.
ale jaki "Krzywoj!" ? :D i dzięki, że tak się bulwersujecie, jak ktoś krytykuje 'Sprzedać siebie', bo to oznacza, że Wam się podobało :)) |
MarcinProd, Twoje posty wręcz emanują nieskończona zazdrością. Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale tak komentując seriale innych robisz z siebie... idiotę.
Weź dwa głębokie oddechy, odejdź od komputera i mocno zastanów się nad sobą. Pozdrawiam. Edit: Mikolay (przepraszam jeżeli źle napisałam nicka), Krzywoj to taki gostek co postuje na simy.pl i tworzy.. no powiedzmy, ze nie najlepsze seriale. :D Edit2: Cytat:
|
Uhh. Obejrzałam calość Od 1 do 11 odcinka.
I powiem, że jest to jeden z najlepszych seriali które miałam okazję oglądać - najlepszych wg mnie, moich upodobań. Chociaż już gdzieś w połowie, podejrzewałam, że ją uśmiercisz na koniec, jakoś nie pasowałoby tu na zakończenie "i żyli długo i szczęśliwie":). Dla mnie 10/10 - historia świetna, jest tak pokazana, że bez trudu można by taką Ariel w świecie realnym umieścić bo są na pewno takie kobiety. |
IgaAnne-Off/top.
Fajny serial tylko za dużo wulgaryzmów. |
Fajne Obejrzałam Całe
Pozdr. :) |
oglądnoleem całe i stwierdziłem 1/10 za zakończenie 10/10 za budynki
i za wszystko ... moja ocena całego filmu 20 / 10 bardzo fajne |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:12. |