![]() |
Powiew nowoczesności [BRAK ZDJĘĆ]
Ta ekskluzywna, nowoczesna willa na przedmieściach Sim City należy do nadzianego Mariusza Namurbetona.
Dom z lotu ptaka (przód): Dom z lotu ptaka (tył): Ogród: Salon (po którym przechadza się nasz Mariusz Namurbeton :) ): Przedpokój: Kuchnia i jadalnia: Łazienka: Gabinet: Zaczynamy piętro: Tutaj taki jakby "przedpokój" z widokiem na parter: Pokój gier (to mi nie wyszło, możecie mnie za to besztać ile dusza zapragnie xP ): Sypialnia: Prywatna łazienka Namurbetona wychodząca tylko do jego sypialni: To tyle. Czekam na opinie. :P Za brudne talerze na zdjęciach odpowiedzialna jest tylko i wyłącznie leniwa sprzątaczka! :P ;P |
Odp: Powiew nowoczesności
Piękna chata, ale napakowana po brzegi dodatkami z neta, przez co straciła tę simową... naturalność ;)
|
Bryła ładna.
Szkoda ze nie ma ogrodu.... tz jest ale jakiś taki niedokończony... Mebelki widze ze z jednej stronki... Nie jest źle... Troszkę smutne te mebelki ale suma sumarum... 7/10 :) |
Bardzo mi się podoba, tak jak większość domków na forum.
9,5/10 |
Ogrodów to ja robić nie umiem. :P ;P Nie wychodza mi ładne. ;P
|
Cytat:
np. woda i kładkna w centrum, wysepki, fontanny, Posciagaj z neta duzo drzew i działaj.... |
Całkiem ładny. Nie pasuje mi tylko taki dywan-czy nie wiem co to jest- który jest w jednej łazience, przedpokoju i chyba sypialni, oraz kominek w łazience.
|
Mimo, iż od dawien dawna nie posiadam The Sims 1 na komputerze, to moge sobie pooceniac ;] Tak więc Ogolnie mi się podoba, tylko zamiast białej sciany na zewnatrz moglaby byc jakas kamienna albo jakos inaczej. Co do wystroju, to nie podoba mi sie dywan w lazience (ten czarny w biale cos tam), kominek nie jest naturalny i zupelnie mi bilard to tego pomieszczenia nie pasuje. Ogolem 6/10
|
ogródek żeczywiście taki jakiś nie taki ale domek w środku fajny :) 8/10
|
bryła jest ładniusia, na serio, nie pasuje mi tylko, że w ogrodzie są te kamienie jako płytki, ja raczej dałabym coś białego, no i jeśli chodzi o zewnątrz to jeszcze więcej roślin.W środku jest pięknie, nie sądziłam że w the sims da się robić takie ładne wnętrza.
9,7/10 |
Ten domek jest wspaniały :D No po prostu cudo :P Nie mam sie do czego przyczepić.
10/10 nicole3131- tez nigdy bym nie przypuściła, ze w Sims 1 da sie zrobić coś tak super :) |
ładnie i nowocześnie. Jedyne, co mi przeszkadza, to ten kominek w łazience na ostatnim zdjęciu. Do ogrodu sie nie przyczepiam, bo sama też nie umiem robić.
9,5/10 |
Jeeeeeezuuuuu, to jest piękne ^_^ 10/10 :)
Ja chcę to ściągnąąąąąć!!!!!!!! |
Barrdzo ładny domek! 9,59/10 :D
Mały minus za dywan w łazience... |
bardzo ciekawy
|
mnie sie podoba cały ! pieknu dom !gdybym ja w nim nieszkała mogłabym sie zgubic!praosze o stronke z dodatkami
|
jedynie co mnie dobija to kominek w lazniece a reszta jest boska ocenka 9.9/10
|
Domek mi się podoba :) Bryła taka w moim stylu, jest ok ;D Rzeczywiście pokój gier nie bardzo, ale przecież nie wszystko musi być doskonałe :P Ogrodów także nie umiem robić, a Twój wcale nie jest najgorszy :] Najbardziej podoba mi się salon. Za całokształt - 10/10
|
Domek ładny widziałam kręcone schody uwielbiam je :P
Ocenka krótka 9,5/10 |
Na zewnątrz:
Nic mnie za bardzo nie zachwyciło prosto, bez żadnych elementów przykuwających uwagę. Wewnątrz: Czasami za pstro, ale nie najgorzej. Proszę nie zniechęcaj się moją krytyką (jeżeli to krytyką można nazwać) twórz dalej, będę oceniała. |
Bardzo ładny, ale w kuchni jest śmierdzące jedzenie xD Nie pasuje mi ten kominek w łazience 9,7/10
|
hmm.. kominek w łazience nie pasuje xD
9,5/10 |
Całkiem nieźle! Wszystko mi się podoba tylko ten pokój do gier nie pasuje kolorystyką do reszty.
Na przyszłośc: Jeśli chcesz się pozbyć talerzy i innych śmieci, to wpisz kod move_objects on i to sprzedaj :D |
No faktycznie ,brudne talerze w kuchni nie wyglądają rewelacyjnie ;)
Pozatym nie podobami się jeszcze kominek w łazience. Ale ogólnie bardzo ładnie daje 8,5/10 |
Powiew nowoczesności
Dom chyba caĹy z neta nie ĹciÄ
gniÄty tylko napakowany rzeczami z neta jakby ktoĹ mnie Ĺşle zrozumiaĹ , ale waĹźne ĹźÄ jest Ĺadnie urzÄ
dzony . No wszystko jest nawet Ĺadnie zrobione tylko mam pytanie po co dwa baseny???? Rozumiem jeden kryty na zimÄ ale po co ten niekryty jak jest morze ????? ok moja ocena to 9/10 :
offtop: replica handbags |
Nie odświerzaj starych tematów !!
|
Fajny 9/10
|
dom bardzo fajny, choć TS1 jest już przeze mnie zapomniany, gdyż dawnooooo nie grałam... Meble mi się podobają, lecz denerwuję mnie to, iż dom umeblowany jest wyłącznie dodatkami ze stron z takimi właśnie rzeczami :( przykre, że naturalny świat simów jest zakłócany nowoczesnymi udoskonaleniami... no ale cóż, to już twój wybór, a poza tym, to takie dodatki może są ładne ;) 9,5/10
|
domek ładny tylko bryła duża ale mnie się podoba
daje 10/10 Pzdr |
Bryła ok...brak ogrodu mi przeszkadza... (więcej drzew..kwiatów, krzaczków,wody czy czegokolwiek...) salon ok;)przedpokój tez.. ten dywan powtarzający się w kilku pomieszczeniach mi się nie podoba.... kuchnia ok łzienka tez.. nic dodac nic ująć..szkoda ze wiekszac to dodatki z neta ale cóz..
jest Ok. ocena:7/10 pozdrawiam P.S. Popracuj nad ogrodem!!!;) |
Fajny, bardzo nowoczesny :D
9,9/10 |
Ładny ,ale najbardziej podoba mi się taras.
Mi nie przeszkadza ,że większość mebli jest z neta, bo jak wszystkie meble były z simsów było by nudno :) 10/10 |
Kominek w łazience?! Hahahaha :D
Ogólnie dam... hm, 9/10 ;) pozdrawiam! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:00. |