![]() |
3-cia (ufff) moja zapowiedź dzisiaj.
Tym razem chodzi o Zoo Tycoon 2. Tuż, tuż po wakacjach, po 24 dniach nowego roku szkolnego będziecie mogli 'osłodzić' sobie naukę tą wspaniałą gierką:) Microsoft się postarał i baaardzo mocno nas zaskoczy piękna grafika i różnorodność nowych elementów. Wiele rzeczy zmieniono, np. opiekun zwierząt będzie miał lepszy kontakt ze zwierzaczkami, a co lepsze, będziemy mogli zrobić zdjęcie swojego zwierzaczka:) Ale to nie wszystko! W grze wykorzystano tryb Zoo Guest, czyli będziemy mogli pochodzić po Zoo!:) W grze znajdzie się również encyklopedia zwierząt które żyją Zoo:) Tylko teraz czekać aby gra była po polsku:) Gatunek: Strategiczno - Ekonomiczna Premiera: 24 września 2004 |
No na zoo to warto poczekac .. ja gralem w jedynke i byłem zachwycony a co dopiero 2 w 3D ??
|
O taak. Szczególnie że gra Zoo Tycoon naprawdę (możecie się z tego śmiać) poszerza naszą wiedzę, na temat przyrody, bo tak jak napisałem znajdzie się tam encyklopedia...
|
Wszystko pięknie. Na pewno sobie kupię, ale ile ona będzie kosztować? Czy ktoś wie?
|
Hmm...nie drożej 100 zł. :D Drogo, ale warto!
|
ja niesądze abym sie mogł czegos z tej gry nauczyc
|
Tak odświeże temat ale cóż :D Mam tą gre już od grudnia i jest naprawde świetna :D
|
Ja też nei nażekam, bardzo mi się podoba, i myśle ze nie zawiedli twórcy większości fanów jedynki
|
Gra jest na bardzo wysokim poziomie.Naprawdę wspaniale mi się w nią gra.W jakim klimacie najczęściej gracie?Ja gram na Sawannie...
|
A ja na lasach deszczowych :D Nie wiem czy dobrze napisalam bo nie pamietam jakto sie nazywalo :) A moje ulubione zwierze to okapi :) Są słłit
|
A znacie jakieś kody to tej gry? ;( najbardziej jest mi potrzebny kod na forse :1smutny:
|
Prosze pomóżcie jestem na kampanii gdzie gtram o statuetke kulii ziemskiej i jestem na przedostatnim,mam juz osiem zwierząt z poza tego regionu i jeden z tego regionu mialy mi sie odblokowac dwa pozostale ale sie nie odblokowują a na dodatek mam minusowe juz pieniadze wiec przylonczam sie do prosby o kod ale prosze powiedzcie mi co mam tez zrobic z ta kampania :( :please: :help:
|
Zoo Tycoon 2
Mam pytanko gdzie w tej grze są zapisane seivy prosze o kontakt [email protected] lub na GG 7237359
|
Gra jest naprawdę świetna. Szkoda tylko, że mam demo version... Chciałabym mieć pelną wersję - cztery gatunki zwierząt, to trochę mało, jak dla mnie :P . Ech, marzenia, marzenia...
|
Mam te grę jest świetna! :)
Mam dobrą nowine.Niedlugo wyjdzie lub nawet moze juz jest dodatkiek zoo tycoon 2 endangered species! Będzie tam np.Taki tramwaj powietrzny. http://img345.imageshack.us/img345/530/pow2cs.th.png Jak chcecie to moge dac wiecej zdjec:) |
Mam grę,trochę wkurza co jakiś czas.Np.błędem jest to że pewna kobieta nazywała się William :P.W ogóle to kiepściutka jak dla mnie.
|
Uwaga odswiezam :) Gra na poczatq mi sie podobala, ale jakas zbyt latwa jak na moj gust. Jakos latwo przechodze przez wszystkie etapy. Nie ma to jak Maxisowskie gry. Jakas lepsza maja grafike i wogole.
|
'Zoo Tycoon 2' skopali moim zdaniem. Jest dobra pod względem graficznym, ale to nie jest najważniejsze w grze.. Chodzi mi tu o grywalność. Gra znudziła mi się po czterech dniach.. :|
|
Mi się ta gra bardzo podoba ;P A dla innych ktorzy lubia tez ta gre mam wiadomosc ze mozna juz kupic zoo tycoon 2 :Na ratunek zwierzakom (dodatek) . :D Konwalia, a jak przejść ostatni scenariusz ziemi,z tymi czteroma azjatyckimi zwierzakami?(w grze są tylko 3 z Azji)??
|
Mam i gram ;p Bardzo fajna, ale troszkę się zacina. I mało jakoś zwierząt. Co nie zmienia faktu że jedynka była lepsza >>
|
odświeżam gra nie ma kodów ale przecierz można sobie włączyc na niekończące się fundusze chyba ze grasz misje
|
Ja mam ten dodatek, jest 20 nowych gatunków zwierząt, kilka nowych rodzajów żarcia, kolejjka linowa, jeep'y i możliwośćrobienia kładek. I można ściagać dodatki (których nie ma zbyt wiele) z oficjalnej strony, jest masa nowych ogrodzeń i to chyba tyle... Ale faktycznie, gra się nudzi mi się już nie chce robic Zoo z tymi wszysrtkimi ścieżkami, sklepami itd. i robię takie np. wioski bo w jakimś wyzwaniu udało mi się odblokować obiekty tematyczne safari :D Ja też najchętniej gram w sawannie. Jest dużo fajnych zwierząt, a najbardziej lubię zebry i konie przewalskiego. Jak każda miłośniczka koni ;)
|
Mam tą grę, i uważam, że jest super. Teraz wprawdzie w nią nie grywam, ale był okres, kiedy cały czas ją katowałam xD Mnie sie podoba. Jestem miłośniczką zwierząt. Szkoda tylko, że nie ma wilczków...
|
Teraz jakiś nowy dodatek podobno wyszedł, poproszę o niego na urodziny, mam za dwa tygodnie :D
A kolezanka pozyczyla ode mnie ta gre, nie oddaje pare miesiecy, nie wchodzi na gg i komorki nie wlacza, kurcze >.< A ja chce wreszcie sobie w zoo pograc >.< |
Odp: Zoo Tycoon 2
jedynka lepsza!
|
Uwielbiam tą grę, ale musiałam odinstalować i nie zainstalował mi się jeden plik z podstawy. Czy może mi ktoś go przesłać? Podam e mail i nazwe pliku..jak ktoś będzie chętny do pomocy..błagam!
|
Naprawdę nikt w to nie gra... :/ Juz nie zmyślajcie!
|
ja mam ta gre, ale nie wiem o co ci chodzi. odinstalowalas, zainstalowalas znowu, ale ci sie jeden plik nie zainstalowal? to zainstaluj jeszcze raz, w cyzm klopot. a jezeli kompletny problem zglos reklamacje/zadzwon do ludzi od pomocy technicznej.
|
Cytat:
MAM ORYGINAŁ - NIE POSIADAM ŻADNEJ PIRACKIEJ GRY,BROŃ BOŻE! PLIK : ui.z2f mail: [email protected] |
Jestem wielką fanką tego typu gier. W Zoo Tycoon 2 też grałam :D Świetnie spędziłam swój wolny czas przy niej. Polecam dla wszystkich osób, które lubią tego typu strategie :D
|
Świetna gra... jak z poprzedniczką oczywiście gram bez kodów i tradycyjnie jestem na minusie... jak dla mnie całkiem podobne do Theme Park World :)
|
Kiedyś grałam, a teraz jakoś mi się nie spieszy żeby zainstalować. Ale ogólnie gra fajna. ;]
|
Ale mam problem z jedną misją... Mianowicie, że mam chyba minute na wybodowanie odpowiedniego wybiegu dla strusia...
Za nic nie moge sobie z tym poradzic |
Dawno w nią nie grałam ale zawsze mi się baaaardzo podobała !
|
Lubię ekonomiczne gry i ta też jest wciągająca, ale w moim przypadku nic nie może trwać wiecznie, bo ... płyta mi się złamała i służy do odstraszania szpaków na czereśni:P
|
Uwielbiam tą grę! SuRvEy napisała, że gra bez kodów - ja też, ale to dlatego, że nawet nie wiem, że do ZT2 są kody
Kiedy gram w Zoo to przeważnie biorę piaskownicę - czy jak to się tam nazywa - i sobie buduję, buduję i buduję, a kasę mam nieograniczoną :D Ale misje też brałam... moim ulubionym zoo było to w Westham (czy jakoś tak. w każdym razie trza było w nim posprzątać). Moje ukochane zwierzęta z gry to łosie (szybko się rozmnazają, hihi!), słonie i niedźwiedzie. <3 A mój ulubiony moment w grze to rodzenie się małych :D (wszystkie małe zwierzaczki są strrrrasznie słodkie) :) Jak trafiłam na ZT2? Otóż kilka lat temu oglądałam regularnie taki program o grach komputrowych. Usłyszałam nazwę "Zoo Tycoon 2", objerzałam filmik o grze i... MUSZĘ TO MIEĆ! Poleciałam do taty, napisałam na kartce "Zu Tajkun 2" i powiedziałam: "Blagam cię, muszę mieć tą grę :D (i dostałam kilka dni później. Gram do dziś.) Kończę, bo lekko się rozpisałam ;) P.S. Naprawdę są kody do ZT2? ;> |
@up\
Do każdej gry są kody... Bo to między innymi "dziury" w grze... Trzeba umieć je znaleść xD |
Dobra, piszę tu bo mój poprzedni temat został zamknięty... chciałam zapytać do jakiego foldertu mam wypakować dodatki ściągnięte z internetu?
|
ZT2 to świetna gra!!Mam teraz nowy komputer,więc dopiero będę musiała zainstalować...:);)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:35. |