![]() |
Domek ;* [BRAK ZDJĘĆ]
Oto mój domek prosze o ocene
Bryła Wejście do domku Przedpokuj Jadalnia Kuchnia Salon Gabinet Sypialnia Łazienka Tył domu |
Odp: Domek ;*
Hmmm.... średnio mi się podoba.
Za dużo bieli ,aż bolą oczy.Dach jest okropny. Przy wejściu jest nawet ładnie. Przedpokój a nie przedpokuj jakoś mi nie pasuje bo pierwszy raz widze że przedpokój wygląda jak salon. W jadalni jedyne co jest ładne to stół.Znowu biało :con: Czemu w jadalni jest lodówka ,zmywarka i śmietnik ,a nie w kuchni? Salon może być ,ale dałbym więcej ozdób. Gabinet jest fujjjjj! ileż można dawać czerwonego. Sypialnia też okropna i na dodatek łózko nie pasuje xP Łazienka średnia. Tył domu może być ale nie podoba mi się ''wzór'' basenu. No popracuj jeszcze troche. 4/10 |
Nie zachwycił mnie, ani nie przeraził :P . Z zewnątrz ładny, stonowany. Wnętrze - w większości białe, sterylny. Gabinet - przeraża mnie takie połączenie. Po prostu nie znoszę tego rodzaju wykładzin. Najbardziej podoba mi sie łazienka :D
Ogólnie źle nie jest,ale wspaniale też nie. ;) |
Bardzo ładny tylko kilka rzeczy mi się nie podoba np.Kolor domku z zewnątrz ale każdemu podoba się co innego ;) 8/10
Powodzenia w dalszym budowaniu |
Bardzo ladny tylko pusty bialy a dalej to fajny 5/10 i podaj storny z ktorych zgrywalas
|
hym ja ściągam z przeróznych stron wiec tego ci ja nie powiem z których bo ja ściągam z tych co mi pojejdą pod ręke
|
Z z-zewnątrz mi się nie podoba, lecz w środku jest ślicznie. Niektóre pokoje są za duże i za jasne. 8,5/10
|
Nom. Rzeczywiście jest za biało , aż w oczy razi ; D W ogrodzie powinny być też chociaż jakieś drzewa , a nie tylko 2 fontanny i parę grządek z kwiatami ;P
Przedpokój - jak mam być szczera to wygląda jak poczekalnia w gabinecie lekarza. Sypialnia i Gabinet- hmm. takie wykładziny jak dobrze mi się zdaję to chyba daję się raczej do kuchni ;) Bardzo podoba mi się łazienka , no i kuchnia. Ale w niektórych pokojach powinno być więcej ozdób. |
Taki Sobie
Pozdr.:) |
No i znowu widzę dom, w którym pusto jak na koncie w banku :P
Bryła 3/10 Wnętrze 5/10 Ogród 1/10 Razem 9/30 Ojojoj... Nie jest dobrze ale przynajmniej nie było 0/30 |
Moim zdaniem to jakiś taki( jakby to ująć )jarmarkowy czy odpustowy. Za dużo kolorów i za dużo wszystkiego nie tam gdzie trzeba.
|
Już widziałem na różnych stronach różne domy i się zastanawiam skąd ludzie biorą takie przeróżne rzeczy :P
|
Cytat:
a domek nawet niezły 7/10 |
Bryła: zwyczajna i jeszcze ten szary dach...
Przedpokój: jak dla mnie za duży, wygląda jak poczekalnia Jadalnia: meble nie pasują Kuchnia: całkiem ładna Salon: byłby ładny ale wg mnie atrakcyjność psują te wiszące fotele Gabinet: pstrokaty; nie dawałabym tam podłogi w takich kolorach Sypialnia: jw Łazienka: to pomieszczenie podoba mi się chyba najbardziej Ogród: mało go trochę. |
Zewnątrz:
Może być, ale mogłaś dać inny dach... 8/10 Wewnątrz: Hm.. Przedpokój - ładny, chociaż trochę za duży. Kuchnia - Śliczna! Jadalnia - Ogólnie ładna, ale stół mi nie pasuje. Sypialnia - Może być. Łazienka - Bardzo ładna. Salon - Ładny. 8/10 Ogólnie 16/20 Bardzo dobrze! :) |
Nie podoba mi sie ani troche.......
|
Nie podoba mi się. Budowałam takie jak zaczynałam grać.
3/10 |
postaraj się robić miejsze pomieszczenia, albo duże pomieszczenia i pełno obiektów to będzie super..a ocenka
6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:58. |