TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   One Dance - serial! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40300)

Mikolay 12.12.2007 18:53

One Dance - serial!

Cześć.
Chciałbym przedstawić Wam moją nową 'produkcję' pt. "One Dance".
Jest to historia pewnego chłopaka - Charliego, który dowiedziawszy się o tragedii postanawia walczyć, i mimo wszystko spełnić swoje marzenia.
Odcinek 1 jest jakby wstępem do wszystkich zdarzeń w późniejszych odcinkach.
Mam więc nadzieję, że Wam się spodoba i zachęcam do obejrzenia :)

Odcinek 1.
cz. 1 cz. 2

Odcinek 2.
cz. 1 cz. 2

Odcinek 3.
cz. 1

Odcinek 4.
cz. 1 cz. 2

Odcinek 5.
cz. 1 cz. 2

Odcinek 6.
cz. 1 cz. 2

Ariedale 12.12.2007 18:59

Odp: One Dance - serial!

Moja koleżanka, co cię tak na gg wychwala mówiła, że zrobisz coś o tańcu. Świetne! Powiedz czy ty lubisz tańczyć...Zaraz dogladne do końca:D

Elros 12.12.2007 19:03

Nie zły :P Ale w sondzie oceniłem tą drugą możliwość od góry :)

The FerG 12.12.2007 21:28

Podoba mi się ,jednak troche za mało ,ale jak znam to jeszcze się rozkręci na całego ;P

Narazie w sondzie nie oceniam ,ocenie dopiero po ostatnim odcinku tego serialu :P

goomaki 13.12.2007 14:15

Kolejny serial o tańcu?
Haah, fajnie. ;d Czy ty również masz zamiłowanie do tańca?

Co do odc. to zupełnie się różni od 'sprzedać siebie'. Jest w nim więcej uczuć i nie piszesz już takim potocznym językiem. Już mi się strasznie podoba i mogę zagłosować w sondzie. ;d
Czekam niecierpliwe na dalszy ciąg. :>

juice 13.12.2007 14:15

Nawet mi się podoba ! Serial dobry, ale nie najlepszy. Ryzykanci rulezzz...

mario 13.12.2007 14:20

Jest kilka błędów. I tych związanych z kamerą, montażem, czy napisami. Jednak zapowiada się ciekawa produkcja. :) Spodobało mi się. Tylko tak trochę dziwne, że syn nie zapytał mamę, na co ma tego raka. Ale ok. ;) Bardzo mi się podoba. Czekam na następne odcinki, więc na razie nie ocenię. :P

TrapMuzik 13.12.2007 14:25

1 Odcinek jest po prostu "bajer" ;).Są małe błędy prawie niezauważalne.Historia zaczyna się ciekawie ,więc będę oglądała dalej :).Mam nadzieję ,że niedługo będzie kolejny odcinek.Pozdrawiam!

Marcinprod 13.12.2007 20:15

Extra! Jak na początek! :D

Mikolay 14.12.2007 12:32

Cytat:

Kolejny serial o tańcu?
Haah, fajnie. ;d Czy ty również masz zamiłowanie do tańca?
mało powiedziane :)

Cytat:

Tylko tak trochę dziwne, że syn nie zapytał mamę, na co ma tego raka
wiem właśnie, a dopiero później zdałem sobie z tego sprawę :D i wiem, że jest jedna literówka.

No i dziękuję za wszystkie opinie, czekajcie na następny odcinek.

*Luna* 14.12.2007 13:17

Jak na razie... bardzo mi się podoba!

Dobry pomysł, niezłe ujęcia, fajna muzyka, ogólnie świetny początek. Oby tak dalej (ale zawsze może być lepiej!!!)

Szczególnie spodobały mi się te kawałki, kiedy 2 dziewczyny ze soba rozmawiają, a potem chłopcy itd. Na bieżni, w szatni... Tak, boskie to było :)

Taa, a nie podobało mi się zbytnio kiedy ten chłopak do wolnej muzyki tańczył tak szybko... Ale niewiele jest tańców do wyboru w simach... No i raz niebo nad ścianami, i nie wiem czy mi się wydawało - przezroczyste schody?
Ale ja jestem ślepa, jak byłam wczoraj na badaniach to pielęgniarka mi powiedziała, że powinnam nosić okulary do czytania :):)

9,5/10

PS. Tańczysz może zawodowo? Jakie tańce...? Ja towarzyskie, no i bardzo lubię hip-hopa.

Mikolay 18.12.2007 17:16

No i przyszedł czas na Odcinek 2. Serial zaczyna się rozkręcać itp... z resztą sami zobaczcie. :)
A! I dymek nad 'tatą' jest specjalnie.
Miłego oglądania, i czekam na jakieś komentarze. :)

Odcinek 2
cz. 1 cz. 2

elkakub17 18.12.2007 17:47

Cytat:

Napisał Désignér
- po pierwsze mówiłem, żebyś ustawił w opcjach kamery wszystko tak, aby się film nie zacinał. Strasznie nie lubię oglądać jak film się zacina.
(...)
chciałbym, abyś poprawił chociaż jakość filmu w opcjach kamery, żeby się nie zacinało. ;)

Cytat:

Napisał Mikolay
Heh. Przykro mi, ale mój komputer jest za słaby, więc muszę Cię zmartwić - będzie się tak zacinało :)

Czy ty nie nzgrywasz czasem z włączonymi dźwiękami?

mario 18.12.2007 17:54

No świetnie, świetnie. :) Bardzo mi się podoba. Ta okolica jest taka zapełniona. A Centrum bardzo ładnie wygląda. Scenografia też jest bardzo ważna. Gdyby rodzice nie przyszli wcześniej, pewnie by do tego doszło. :D Czekam na 3 odcinek. ;)

goomaki 18.12.2007 18:58

Cytat:

mało powiedziane
ojezujezu. bratnia dusza ;d

Co do odcinka, to spodziewałam się, że będzie trochę inaczej, ale był nawet lepiej.
Ciekawy wątek z tym 'prezesem'. Czy on również będzie spełniał ważną rolę w serialu? ;p

Aha i trochę śmieszne było to, że cały czas Charlie biegał, obojętnie gdzie miał być.

anthea 19.12.2007 14:26

Świetne! Uwielbiam videostory o tańcu,to również moja wielka pasja.
Bardzo mi się podoba,a przecież to dopiero początki.

Origáme 20.12.2007 12:33

Bardzo Ciekawe ;) Czekam Na Trzeci Odcinek
Pozdr. :)

Mikolay 22.12.2007 08:36

Cytat:

Napisał elkakub17

nie :)

dzięki za komentarze, :D
parę osób pytało się mnie na gg, co będzie z tym 'prezesem', więc... powiem tylko tyle, że NA PEWNO NIE będzie odgrywał takiej roli jak w "Sprzedać siebie" Olivier. Mam co do niego inne plany. :)

carrot 22.12.2007 11:32

A ja mam Mikolay pytania, kiedy następny odcinek:D:D bo już się nie mogę doczekać ;)?? Pozdrawiam i Wesołych Świąt :*

Marcinprod 28.12.2007 16:42

No? Coraz lepszy ten serial. Śmiesznie się toczy ten serial. Ten chłopak to gey?

Mikolay 28.12.2007 18:50

Charlie? Raczej całowanie się z dziewczyną, nie świadczy o gejostwie.

Ronia 29.12.2007 18:28

No i jak zwykle świetne:D:D:D:D

Ronia 29.12.2007 18:49

wspaniałe tylko gdyby były tytuły tych piosenek na koncu.....

Mikolay 01.01.2008 14:07

niedługo powinien ukazać się następny odcinek. tylko, że będzie trochę krótki :)
dzięki za opinie,
a Ronia, jeżeli chcesz tytuły piosenek zapraszam na priv. :)

Mikolay 05.01.2008 07:15

Cześć,
Cytat:

Napisał elkakub17

Rzeczywiście, miałem tak ustawione, ale myślałem, że jak mam wyłączony dźwięk w całej grze, to się nie zgrywa :shy:
Teraz już się mniej zacina, ;d Ale pewnie dlatego, że zmieniłem opcje (teraz kręcę sceny w Simsach dużo dłużej) ten odcinek jest dość krótki :P więc...

...po moich długich walkach z Movie Makerem, wreszcie ukończyłem pracę nad krótkim...

Odcinkiem 3. :)
obejrzyj.

Krimii 05.01.2008 08:20

Super i idealnie! 10/10

goomaki 05.01.2008 11:22

Tam jest "nie możemy ich pomiatać"
Wg mnie to trochę dziwnie brzmi, lepiej by było "nie możemy nimi pomiatać"

A tak ogólnie to odcinek zaskakujący i widać, że się rozkręcasz. :>
W życiu bym się nie domyśliła, że jego ojciec miałby romans, a tym bardziej z facetem.
Fajnie by było gdyby Charlie rozstał się ze swoją dziewczyną, wtedy by się bez kitu załamał.
Serial byłby bardziej dramatyczny ;d

anthea 05.01.2008 11:28

Jeden błąd zauważyłam a mianowicie "Nie wolno ich pomiatać" powinno być
"Nie wolno nimi pomiatać".Ogólnie ciekawe,ale nigdy bym się nie spodziewała,że
ojciec Charliego jest homoseksualny.Ta dziewczyna na końcu,fajny motyw...mam nadzieję,jednak,że Charlie nie wpadnie w nałóg jak Ariel.:)

mario 05.01.2008 11:55

Gdy zobaczyłem, że jego ojciec ma romans z tym pedałem, to zrobiłem takie oczy - :O . :wacko: Serial zaczyna być coraz ciekawszy... Chciałbym, żeby Charlie wpadł w nałóg i miał problemy. Że np. dziewczyna się dowie i nie będzie go chciała. Zostanie sam z tą ćpunką. Jego matka umrze, a zaraz po jej śmierci, ojciec wyjdzie za tego geja. Wtedy kompletnie się załamie i skończy w rowie. :P Ja tak chcę! :D :D Wtedy serial byłby ciekawszy i bardziej zaskakujący. Nienawidzę hepi-endów. Się rozmarzyłem... Dobra, odcinek świetny. Nareszcie się nie tnie. Super. 10/10. :)

Ariedale 05.01.2008 13:20

Odcinek...był....zaskakujący. Tak, tak....to dobre słowo. Nie, ja nie chce by był z ćpunka. Mam taki ekstra pomysł he, he, he. Jest taki pomylony, że szok:
Matka Charliego "niby" umiera, a jednak wyjeżdża do kuzynki w Dziwnowie. Bo widziała swojego męża z tym nauczycielem.( to był nauczyciel prawda?) Załamuje się i wyjeżdża do Dziwnowa, gdzie u kuzynki próbuje się skontaktować z synami. Młodszy syn, zaczął ćpać z tą ćpunką. Biedaczek, totalnie się załamał. I gdy odebrał telefon od matki, zemdlał. Charlie ciągle tańczył. Był ze swoją dziewcązyną, jednak spotykał się tez z ta rudą jej przyjaciółką. W końcu jednak się OPAMIĘTAŁ. Bo ZADZWONIŁA DO NIEGO MATKA która prosiła by poleciał do Dziwnowa z ojcem. W tym czasie oni biora ślub (ojciec i facet) i adoptują małą dziewczynką (Alice) która nic nie rozumie. Lecą do Dziwnowa na wakacje. Synowie ukradają małą Alice i leca do matki. Tam jednak się okazuję, że ona poszła do ojca. Wracają do ojca. A on przeprasza matkę na kolanach, natomiast nauczyciel strzela se kulką....nieee....głupie. To byłoby tak jakbym skopiowała wszystkie odcinki "Mody na Sukces" No 10/10 i jednak chce Happy End!

Lorette 12.01.2008 10:03

Nie wiem czy wam też, ale mi te cz. 2 strasznie wolno się buforują :1smutny: Ale jest świetne!! :) Bossskie poprostu ;) I wszystkie piosenki mi się podobają. Teraz cały czas nucę tą z HSM :D Czekam na kolejne ( a doczekać się nie mogę ) :P

Sweetberry 12.01.2008 10:10

Kolejny wspanaly serial Twojego autorstwa. :)

..::lOvE::.. 13.01.2008 09:48

Super fabuła :* 10/10

Elle 13.01.2008 14:06

Obejrzałam pierwszy odcinek- bardzo fajny;] Podoba mi sie to, że i Nicole i Charlie opisują się w tej scenie tak samo;] Niezły pomysł;] Aa, i chciałam zapytać skąd masz fryzurę koleżanki Nicole. Szukałam jakiś kreconych włosów, do serialu który mam zamiar zacząć kręcić...ale nie znalazłam. Bądź, jak wdać, nie szukałam wystarczająco dobrze;]

Dementori 13.01.2008 15:02

Cudne! Pomysł i fabuła genialna. Jakośćiowo dobre, nie ma kryształków i chmurek. 9/10.

anthea 20.01.2008 13:21

Kiedy kolejny odcinek mikolay? B)

Mikolay 20.01.2008 14:25

Mam nakręcone już sporo scen, ale obecnie mam karę na kompa, i nie mam czasu nawet włączyć Simsów. o__O

Lorette 25.01.2008 18:38

Cytat:

Napisał Mikolay
Mam nakręcone już sporo scen, ale obecnie mam karę na kompa, i nie mam czasu nawet włączyć Simsów. o__O

Nie rób mi tego ;(
Ale mam nadzieję, że dodasz go jeszcze w tym tygodniu? ;)
Pozdro!

Palemka95 25.01.2008 20:18

a ja chciałabym ujrzeć reaktywacje "sprzedać siebie". Dla mnie był to zaj*ebisty film i tam sobie pomyślałam żeby ona sie odrodziła czy coś żeby sie nawróciła itp kurde nawet sobie obmyśliłam plan dalszego losu Ariel xD

DaRyJa )}|{( 25.01.2008 21:14

Super videostory najlepsze jakie do tej pory widziałam!!!

jaguska368 26.01.2008 08:54

Wyczepisty serial, a szczególnie odc. 3 ;pp pozdro

Cokazoo94 26.01.2008 14:11

Bardzo mi się podoba fabuła! Tylko trochę zdziwiło mnie to, że jak on wymieniał ślinę z tą panną no to pokłócił się z rodzicami, a na drugi dzień było już normalnie :D Ja bym miała focha szczególnie na brata(bym go chyba zabiła, że wykablował) :P Czekam na następny odcinek no i oczywiście z niecierpliwością ;)

PlasticIsFantastic 27.01.2008 11:55

Cudowne. Czekam na następne odcinki. Pozdrawiam ;*

Kingulka5 31.01.2008 01:07

Twoje seriale sa ogolnie boskie! No nigdy takiego czegos jeszcze nie widzialm:O....Tk trzymaj!!!Pozdrawiam

Mikolay 03.02.2008 12:44

Odcinek 4.
cz. 1 cz. 2

Zapraszam do oglądania i komentowania. :)

Edit: Wiem, że w ostatniej scenie za bardzo nie widać, że tam jest Mike. Więc uwierzcie mi na słowo. :)

mario 03.02.2008 14:36

Świetny odcinek. Masz u mnie plus za Britney. :D Scenę seksu mogłeś sobie odpuścić albo pokazać w efekcie Akwareli (czy coś takiego). Kurcze, ale się porobiło. :) Świetnie, jak na razie. ;) Ej, a co z tym Mike'm? Spalił się czy jak? Bo nie za bardzo zrozumiałem tę scenę. :con:

Lorette 03.02.2008 18:43

Błagam! Nie rób tegooooooooooooo ;(
Nie rozbijaj związku Nicole i Charliego ;(
A wydawało mi się, że ta siwa to jest babcią xDD
Ale bossskie 10000/10 :wub:
No i musyka super ^^

Origáme 03.02.2008 20:04

Jak to zrobiłeś że oni...no wiesz w łóżku
Pozdr.:)

Lorette 04.02.2008 07:30

Cytat:

Napisał Origáme
Jak to zrobiłeś że oni...no wiesz w łóżku
Pozdr.:)

Pewnie jakiś hack, ale nie wiem jaki i nie wiem skąd :P

..::lOvE::.. 04.02.2008 16:24

Extra.! Zmiana z Nicole na Hope...hmm ;] Tylko tego Mike szkoda :(

anthea 04.02.2008 16:59

Hehe bardzo fajne odcinki,ta Hope ma śliczne włosy ;)
aha i przyznam,że nigdy nie widziałam w "ten sposób" kochających się simów:)
wygląda troche jakby ten robił pompki tylko na simce :)
A jego mama taka biedna już bez włosów,aż mi się przykro zrobiło no i żal mi troszkę tego młodszego synka że dowiedział się w taki sposób. :no:
Proszę o jakieś wyjaśnienia co od ostatniej sceny z ogniem,Mike spłonął ale dlaczego i co on tam wogóle robił.

goomaki 04.02.2008 19:46

Nieee. Tylko młodego nie uśmiercaj! : [
W ogóle ten odcinek był taki, inny.
Nie podoba mi się to, że Charlie jest z Hope. I to, że raz jest na maksa przygnębiony a później ma taki humor, że aż uprawia seks z jakąś dziewczyną. I to w jednym dniu.
Poza tym, odcinek pełen uczuć. Myślałam, że trochę inaczej to rozegrasz, ale jest ciekawie.
Czekam na kolejny odc. z obawą, ze Mike nie żyje.

Mikolay 05.02.2008 13:06

Cytat:

Napisał Désignér
Masz u mnie plus za Britney. :D

widocznie obydwoje jesteśmy fanami :P

Cytat:

Napisał anthea
Proszę o jakieś wyjaśnienia co od ostatniej sceny z ogniem,Mike spłonął ale dlaczego i co on tam wogóle robił.

Wiem, że trochę to źle nakręciłem, ale w następnym odcinku postaram się to wyjaśnić. :)

No i niedługo będzie odcinek 5, bo mam teraz trochę czasu.
xP

The FerG 05.02.2008 13:36

A ja cieszę się że Charlie jest z Hope :P
Jakoś Nicole nie przypadła mi do gustu.
Odcinek fajny ;)
Czekam na następny. :)

Mikolay 07.02.2008 09:25

Kolejny odcinek. Miałem teraz trochę czasu, więc poszło w miarę szybko. W sobotę wyjeżdżam, i dopiero po powrocie wezmę się za następny odcinek (około 18.02).
Mam nadzieję, że chociaż trochę rozjaśniłem Wam jak umarł Mike, a z jakiego powodu być może się domyślicie.
No więc to tyle. xP

Odcinek 5
cz. 1 cz. 2

juice 07.02.2008 09:39

Super odcinek. Teraz zrobiłeś 'normalną' scenę tego seksu ^^. To ta Hope jest prostytutką?

Lorette 07.02.2008 09:49

Ale się wszystko popieprzyło :P No szkoda tego małego... Myślałam, że chociaż go uratujesz albo coś ;/ No, ale widac taka fabuła... Ale mam nadzieję, że nie zakończy się ten serial tak tragicznie jak "Sprzedać siebie" ;( Pozdr.
Czekam na 6 odc.!

Dementori 07.02.2008 11:40

O kur*a. Biedny Charlii. Same nieszczęścia na niego spadają. I jakoś ta Hope nieprzypadła mi do gustu. Wolę Nicole. A te odcinek czwarty był taki zboczony, że hej! xDD Świetny serial! 10/10 Pozdr.

mario 07.02.2008 14:56

No tak... Jest nieźle. Pewnie jego matka umarła. Mam jedno zastrzeżenie. Czemu oni tak spokojnie mówią o tym, że Mike umarł? Matka dopiero co się dowiedziała, a zachowuje się, jakby minął co najmniej rok. :con: Trochę to bez sensu. Reszta - świetna! :) Pozdrawiam i czekam na następny odcinek. ;)

anthea 07.02.2008 15:26

Bardzo fajny odcinek.Ja i tak wolę Hope od tej Nicole,sama nie wiem czemu.Trochę dziwne,że Charlie tak szybko przyzwyczaił się do tego,że Hope wykonuje najstarszy zawód świata.:) A mama Charliego też tak szybko się pogodziła ze śmiercią Mike'a (tak mi się wydaje przynajmniej).Ciekawa jestem dlaczego czarnoskóry kochanek ojca zabił małego? ale to się pewnie dalej wyjaśni ;)

Natalka1238 07.02.2008 17:38

rób 6 odc !! jej on musiał zendleć wtedy kiedy ona gadała ze go kocha jaka siara czekam z niecierpliwością !!

nicram01 07.02.2008 20:09

daj streszczenie co bedzie dalej ja podejżewam że to ten czarnoskóry coś zrobił

goomaki 07.02.2008 20:59

Hm, baardzo fajny odcinek :>
Najfajniejszy był koniec, gdy pokazywałeś wszystkich bohaterów, kiedy ta laska była w programie.
Co do omdlenia Charliego to również jestem bardzo ciekawa. Wydaję mi się, że ktoś mu powiedział, kto zabił jego braciszka.
No nie wiem, czekam na kolejny odcinek. : )

Cytat:

Czemu oni tak spokojnie mówią o tym, że Mike umarł? Matka dopiero co się dowiedziała, a zachowuje się, jakby minął co najmniej rok
Moją uwagę też to przykuło. Ta matka jakoś dziwnie zareagowała. Jakby umarł i nic takie się nie stało. Ale z drugiej strony, pewnie nie chcesz też ciągnąć tak długo tego serialu. ;d

mario 07.02.2008 22:33

Jeszcze kilka uwag. ;)

Charlie za szybko pogodził się z prostytucją tej suki Hope, a nawet ją przeprosił. Dziwne... Te jego spodnie też coś tak nie za bardzo. Najlepsze było: "tym optymistycznym akcentem kończymy[...]".

Jest świetnie. Szkoda, że odcinek 6 dopiero za 2 tygodnie. :(

Mikolay 08.02.2008 09:36

Cytat:

Napisał anthea
Trochę dziwne,że Charlie tak szybko przyzwyczaił się do tego,że Hope wykonuje najstarszy zawód świata.:)

nie chciał jej stracić ^_^

Cytat:

Napisał Númenessä
To ta Hope jest prostytutką?

tak tak. ;]

Cytat:

Napisał goomaki
Moją uwagę też to przykuło. Ta matka jakoś dziwnie zareagowała. Jakby umarł i nic takie się nie stało. Ale z drugiej strony, pewnie nie chcesz też ciągnąć tak długo tego serialu. ;d

W pewnym sensie, nie chciałem tego tak długo ciągnąć, tzn. tej rozpaczy. xP Zdaję sobie sprawę, że matka która straciła dziecko na pewno rozpaczała by bardzo długo, ale nie zapominajmy że mama Charlie'go jest chora, i jej też grozi śmierć.

Cytat:

Napisał Désignér
Te jego spodnie też coś tak nie za bardzo.

to są rurki ;p

Zacząłem dzisiaj kręcić, ale odcinek i tak nie ukaże się zbyt szybko. :no:

mario 08.02.2008 11:07

Cytat:

to są rurki ;p
Wiem, że to są rurki. ^^ Po prostu mi one do chłopaka nie za bardzo pasują. :P

Szkoda, że odcinek tak późno... No nic... Trzeba czekać. :)

Kingulka5 08.02.2008 11:37

Ja tam nie mam żadnych uwag...mi sie wszystko podoba. Nie czepiajcie sie, ciekawe czy wam by wyszlo lepiej;/

nicram01 08.02.2008 14:30

Właśnie niektórzy nie wiedzą pewnie jak to się robi z resztą tak jak ja :(

Sweetberry 09.02.2008 21:54

O matko to jest genialne :) uwielbiam ten serial. Oby tak dalej.

Cokazoo94 10.02.2008 10:38

Rurki są genialne :D a film boski! Już chcę 6 odcinek!

Lorette 17.02.2008 19:44

A props 6 odc. to... kiedy będzie? ;>

nicram01 19.02.2008 15:15

W sobotę wyjeżdżam, i dopiero po powrocie wezmę się za następny odcinek (około 18.02).

tak napisał a więc nie szybko

treys 21.02.2008 19:21

Bardzo lubię twoje seriale. Są naprwde super! Ciekwe histroie no i w ogóle ;)

Ftopic 02.03.2008 10:47

Jak zrobbiles ze simy ten teges w lóżku chyba wiesz o co mi chodzi?

Lorette 02.03.2008 12:22

Ftopic - jest na to hack, ale nie pamiętam str. gdzie można go zassać ;c

shiyo 02.03.2008 13:22

Woho ! świetne !

10/10

Oczywiście oceniłam
Cytat:

Super! Lepszego serialu nie widziałem!
^^

marta_merph 02.03.2008 14:39

Super ! Nie no wciągną mnie ten serial !Bardzo mi się podoba. Już się 6 cz. nie mogw doczekać!A jaki masz dodatek, ze masz taką okolice i w ogole? A moze ktos inny wie?

Ftopic 03.03.2008 08:40

Cytat:

Napisał Ftopic

Ponawiam moje pytanie B)

Ariedale 04.03.2008 15:59

Dawno tu nie byłam, ale odrobiłam zaległości i wszystko obejrzałam! CUDNE! Wciąga na maksa, wszystko jest takie niespodziewane.

Ftopic 04.03.2008 16:40

Cytat:

Napisał Ftopic
Ponawiam moje pytanie B)

ponawiam moje pytanie :shifty:

Ellie 04.03.2008 17:19

Obejrzałam do 4 odcinka chyba ... Potem jakoś tak przestałam :)

Ftopic 05.03.2008 06:20

Cytat:

Napisał Ftopic

blagam powiedz jak

Mikolay 05.03.2008 16:02

Chciałbym, żeby nowy odcinek był już zrobiony przy pomocy nowego dodatka.
Którego niestety jeszcze nie kupiłem, dlatego jeszcze trochę będzie trzeba poczekać.
Mam nadzieję, że się nie gniewacie. :shy: Wiem, że trochę długo czekacie. Postaram się nadrobić odcinkiem ;p

Ftopic, specjalne łóżko, i hack :)

mario 05.03.2008 16:09

Czas Wolny jest beznadziejny. ;) Co do następnego odcinka... Nie mogę sie doczekać po prostu. :D Ja tam mogę jednak czekać, lepiej się ogląda po dłuższym oczekiwaniu.

Ftopic 05.03.2008 16:35

Cytat:

Napisał Mikolay
Chciałbym, żeby nowy odcinek był już zrobiony przy pomocy nowego dodatka.
Którego niestety jeszcze nie kupiłem, dlatego jeszcze trochę będzie trzeba poczekać.
Mam nadzieję, że się nie gniewacie. :shy: Wiem, że trochę długo czekacie. Postaram się nadrobić odcinkiem ;p

Ftopic, specjalne łóżko, i hack :)

A mógłby podac ta strone skad je sciągnoles

MiNuTkA15 05.03.2008 20:16

Jak to zrobiłaś że w drugim odcinku oni tak równo tańczą?

mario 05.03.2008 22:33

Weźcie przestańcie się pytać o takie rzeczy w tym temacie. Macie od tego PW! :con: No i wyszukiwarkę, po którą tak trudno sięgnąć... zal.pl po prostu. :O

Lorette 08.03.2008 10:17

Miisia13 - hack :> nie pamiętam linka, ale wystarczy wpisać w wyszukiwarke hack na tańczenie, albo inne kombinacje wyrazów
A co do odc. też nie mogę się doczekać ;>

shiyo 08.03.2008 15:43

A już się nie mogę doczekać ! super video story

Ellie 11.03.2008 17:43

Dziś obejrzałam resztę odcinków :) Super!

Koornela 13.03.2008 14:06

obejrzałam wszystko i jestem poprostu oszołomiona. Super serial. Jestem ciekawa dlaczego Charlie zemdlał.

Lorette 19.03.2008 19:42

Ohh... Ja chyba umrę z ciekawości... Dawaj odc, bo nie wyrobię xD

kubuss 20.03.2008 09:39

Super :)

pozdrawiam:
kubuss

Mikolay 23.03.2008 19:42

Po małej przerwie zapraszam na Odcinek 6. Nagrałem go jednak bez dodatku 'Czas Wolny', bo ile można czekać.

Zapraszam do oglądania. :)

Odcinek 6
cz. 1 cz. 2

Cokazoo94 23.03.2008 20:33

Nowy odcinek i jak zwykle świetny! Nie spodziewałam się tego, że mamusia umrze, a tatuś wyjedzie... Wciąga jak nigdy! Tylko oczywiście szkoda, że taki krótki :)

juice 24.03.2008 06:55

Świetny ten nowy odcinek! I puściłeś ASHLEY!

Lorette 24.03.2008 07:15

Oj warto było tyle czekać, warto ;> Suuuper, i ta scena miłosna na końcu =d Super!!

shiyo 24.03.2008 07:51

świetne !
Boskie.

i zaskakujące fajnie,że Charlie jest znowu z Nicole.

a ta scena miłosna na końcu jest naj xD

EDIT: kiedy następny odcinek ? :smirk:

Koornela 24.03.2008 09:47

I dobrze tak tej Hope. Co do Charliego strasznie wygląda i fajnie że znów jest z Nicole, a jego ojciec to palant

Ellie 24.03.2008 12:54

Charlie lepiej wygląda teraz niż przedtem ;D w tej nowej fryzurze... a odcinek bardzo mi się spodobał. Czekałam na niego i było warto:) Brawo! Tylko teraz znów trzeba czekać na odcinek siódmy...

goomaki 30.03.2008 12:37

Ciekawie wszystko rozegrałeś i ogólnie mi się podoba.
Ale odcinek mnie trochę... znudził. W sumie sama nie wiem czemu.

Ah, ale końcówka była urocza. ;d

Koornela 07.04.2008 16:42

Mam pyatnie...Jak nazywa się piosenka w 5 odcinku(nie pamiętam, która część chyba 2) na samym początku???

Kingulka5 18.04.2008 19:01

Oj chyba cosik nie wychodzi z 7 odcinkiem....oj niedobrze niedobrze:(

..::lOvE::.. 19.04.2008 11:48

Świetne :) Akcja super , skąd masz te ciuchy z czaszkami i w ogóle ?

Ellie 19.04.2008 15:04

I kiedy odcinek 7 będzie?

edzia114 20.04.2008 16:46

Świetny serial :D Podziwiam za talent :shy:

stagnacja 22.04.2008 21:32

świetny filmik ^^ żal mi Charliego :<
a co to za piosenka w 1 odcinku (1 część), która zaczyna się w 28 sekundzie albo wcześniej?

Kingulka5 09.05.2008 18:04

No ejjj bo sie o obraze Mikuś =* :>

Koornela 12.05.2008 15:04

kiedy 7 odcinek???

Ellie 12.05.2008 17:40

Mikolay pisał na YT, że odc 7 na pewno będzie, ale nie jest w stanie określić, kiedy...

shiyo 15.05.2008 17:40

aj ja chcę juuż siódmy :D

The FerG 15.07.2008 00:47

Ten serial wymiata !
Taki wzruszający ;_;
Już nie moge sie doczekać co będzie w 7 odcinku :D
:> :)

Santa_Claus 16.07.2008 20:16

Z odcinka na odcinek jest coraz lepiej :D
Nie podoba mi się tylko to, że cały czas spadają na niego nieszczęścia, dosłownie cały jego świat runie pod nogami. Ale mam nadzieję, że jakoś urozmaicisz fabułę.
Czekam na odcinek 7 !!! :D

shiyo 16.07.2008 20:18

Kiedy będzie siódmy

Córka jacka 16.07.2008 20:24

To jest super.Kiedy siódmy???

Pinezka 22.07.2008 19:24

Cześć. na forum wpadam dość często. Swego czasu byłam tu zalogowana, ale zapomniałam hasła i jakoś nie ciągnęło mnie, ażeby tu pisać. Możesz wierzyć lub nie, ale zarejestrowałam się na forum TS głównie z powodu, że musiałam napisać Ci co myślę o Twoim Videostory. Otóż jest wspaniałe, cudowne. Obejrzałam dziś wszystkie odcinki i jestem pod wrażeniem. A co więcej, jestem w stanie zaglądać tu po to, żeby dowiedzieć się kiedy będzie siódmy odcinek, który oczywiście natychmiast ocenię. Zyskałeś właśnie kolejną fankę.
Ściskam i życzę.. weny no!

Mikolay 24.01.2009 11:11

cześć.
Po długiej przerwie, chciałem stworzyć długo oczekiwany przez Was odcinek 7, ale trafiłem na wiele przeciwności losy. Po pierwsze (miałem nakręcone już jakieś 3/4 odcinka) byłem zmuszony do sformatowania komputera, co przyczyniło się do tego, że nie zachowała mi się ani jedna postać, żaden dom, a w dodatku odcinki które miałem zapisane na komputerze zniknęły. Chcąc za wszelką cenę stworzyć następny odcinek, wszedłem na YouTube, i obejrzeć ostatni odcinek, okazało się jednak że został on zablokowany. Przyznam szczerze, że sam już ledwo pamiętam co się tam działo.

ps. Sam nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.

mario 24.01.2009 15:43

Mikolay, proponuję zakwestionować roszczenie co do tego zablokowanego filmu. Wtedy ci go odblokują. :) Pozdrawiam.

Mikolay 30.01.2009 01:11

Po długieeeeeeej przerwie nakręciłem i złożyłem

NARESZCIE - ODCINEK 7.

część 1. - http://uk.youtube.com/watch?v=mm9Sl6oD5os
część 2. - http://uk.youtube.com/watch?v=xPlXEiTQKfQ

Mam nadzieję, że chce Wam się to jeszcze oglądać i w miarę pamiętacie o co chodziło. :) Jeśli nie to przypomnijcie sobie ostatni odcinek, który został już odblokowany na YouTube.

Miłego oglądania, pozdrawiam.

mario 30.01.2009 15:25

Dzięki za ten odcinek. Mam nadzieję, że kolejny ujrzymy już niedługo. :) Ile jeszcze przewidujesz odcinków?

Mikolay 31.01.2009 15:46

Następny odcinek za jakieś pół roku... nie no żartuję, już go kręcę. Będzie on chyba ostatni, ale planuję drugą serię serialu. :) O ile można to nazwać serią, ale chciałbym po prostu to jakoś oddzielić.

Ellie 31.01.2009 16:37

odcinek jest świetny, szkoda, że dopiero w II części skapłam się, że można oglądać w wysokiej jakości, ale nvm xd
świetny odcinek, mam nadzieje, ze na 8 poczekamy krócej ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:26.