![]() |
ślub na studiach?
witam,
mam taki problem otóż wysłałam mojego sima na studia, tam zaręczył się ale nie może wziąć ślubu.... ;( ;( czy ktoś może mi powiedzieć czy na studiach idzie w ogóle brać ślub czy dopiero po??? :( pozdrawiam.... |
Odp: ślub na studiach?
dopiero po studiach simy mogą wziąć ślub.
|
Mmm... Myślę, że na to są jakieś kody (bo na wszystko są kody. Tak mi się zdaje). Jednak bez kodów ślub jest po studiach.
|
Kody lun hacki, ale ja nie znam ;( Ale z tego co wiem, to simy mogą się zaręczyć na studiach, ale ślub mogą wziąć dopiero po nich ;)
|
Na Studiach można się zaręczyć, ale dopiero po nich wziąć ślub.
|
dziekuje bardzo za pomoc ale jeszcze takie jedno mam pytanko, czy jak simy sa zareczone (moj sim zareczyl sie z czlokiem bratstwa) czy mogą zamieszkać razem? Jak po studiach mają wiąść ślub? Czy ich zaręczyny nie znikną wraz z końcem studiów?
|
Nikita togo się nie pisze "Meri Krismas"! Tylko "Merry Christmas"!!!
|
a i jak można przyspieszyć koniec studiów?
|
Cytat:
Oblej je ;) |
a nie ma jakiegos kodu na to zeby szybciej je zdac:P?
|
czy jak simy sa zareczone (moj sim zareczyl sie z czlokiem bratstwa) czy mogą zamieszkać razem? Jak po studiach mają wiąść ślub? Czy ich zaręczyny nie znikną wraz z końcem studiów?
|
Mogą zamieszkać razem , wystarczy kliknąć na simie i wybrać opcje "Zaproponuj"(czy coś tam) Wprowadzenie się.Nie zaręczyny nie znikną, przynajmniej jest tak u mnie.
|
ok dziekuje:)
|
Aż tak Ci się do ślubu spieszy? :P
Ślub dopiero po studiach :P |
moja simka jest na trzecim roku a jej narzeczony na drugim... jak ich mam to zrobic, żeby oni mieszkali razem po studiach mimo, że kończą je w innych terminach? no bo chcialabym, żeby wzieli slub itd
|
hm... a nie możesz po prostu najpierw skończyć studi tą simk, a potem ty simem?
Po studiach zaosaną przeniesieni do panelu rodzin i będą w tym samym wieku. Wtedy możesz zacząć ich wspólne życie. Lub po prostu zrezygnować ze studiów. |
Możesz robić kod SetHour 0. W miejsce "0" wpisujesz pełną godzinę. Wtedy szybciej miną. =]
|
dzięki :) a jak ona bedzie w skrzyni rodzin a on jeszcze na studiach, to nie będzie za nią tesknił czy cos..?
|
Cytat:
|
dzieki Wam wszystkim :p
|
Dopiero jak skończysz studia to mozesz wziasc slub
|
ja takiego nie znam [QUOTE]
|
logusia jak chcesz przyspieszyć simowi studia to klikasz na telefon i uczelnia i tam piszę studia zrezygnuj ze studii i przyjeżdza taksówka i jesteś w otoczeniu domowym
|
Mozna takze umilic sobie zycie dajac przez caly rok jesien.
Wtedy beda sie szybciej uczyc, a efekt bedzie wciaz taki sam. I moze to nie przyspieszy studiow, ale mniej sie bedziesz musiala martwic o simow. |
Raczej nie,mogą się tylko zaręczać ale może będzie taka opcja kiedy użyjesz kodu boolprop testingcheatsenabled true
|
Na studiach nie można wziąc ślubu nie wiem dlaczego ale raczej nie.
|
Cytat:
Można uzywać tego przedmiotu. U mnie sprawdza sie znakomicie http://www.sims2workshop.com/viewtopic.php?p=14410 (trzeba się zarejestrować, zeby ściągnać) |
ale chyba nie działa przy zwierzętach i cpr?
|
Cytat:
Jak nie będzie zawsze można wyrzucić :) |
Cytat:
Cytat:
A co do problemu to z linku który podała Mamałe działa bo osobiście mam to w grze :D , a mam wszystkie części The Sims 2 pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:50. |