![]() |
Odp: |||>>>>_ĕtĕ_petitbois_immeuble_<<<<|||
Masz super dodatki. Domek fajny, ale jakoś twoje poprzednie mi się bardziej podobały. Nie wiem dlaczego. Powiedz proszę: skąd masz schodki ? Oceniam go na 9/10 (jakoś mi ta brzoskwiniowa podłoga nie pasuje)
|
ostatnio coś zaczęło przeszkadzać mi te ogrody, trochę się to gryzie modern i ogród, który wygląda jak dżungla.
Środek jest fajny - dzięki fajnym dodatką. 4/10 - dlaczego tak nisko? ponieważ już się przejadłem tym samym. |
Średni...Ogród mi się kompletnie nie podoba ;/ Podłoga brzoskwiniowa(ta w ogrodzie) nie pasuje.Wnętrze nawet fajne.
5,5/10 |
Podłoga nie jest brzoskwiniowa...
Ona jest w kolorze jasnego drewna, ale jak wiedomo zdjęcia są w formacie jpg który nie oddaje w pełni kolorów |
nawet fajne, lecz faktycznie sprubuj budować też w jakichś innych stylach - nie żeby to było brzydkie ale co za dużo to nie zdrowo;p
|
Znowu to samo... Domek ładny ale spróbuj budować w innych stylach. Bo twoje domki wydają sie takie same...
|
Wytłumaczy mi ktoś co ty się powtarza??
Bo wg mnie ten dom jest całkiem inny niz pozostałe, które wybudowałem ostatnio... |
Nie chodzi o meble. Meble moga byc całkiem inne ale... no po prostu... ten styl, te duzo domy... wiesz że ludzie mieszkaja także w małych domkach?
|
aaa teraz rozumiem o co wam chodzi...
O wolny układ pomieszczeń?? Ten nie jest duży ale przez to taki sie wydaje... |
Ładny ! Nawet bardzo ; ddd
Dasz może link do sypialni i łazienki, bo są cudne ; ** 9/10 |
Chmm no tak ładny, ale wiesz, rzeczywiście ten styl jest już trochę nudny: modernistyczny dom, bujny ogród...
7/10 - ten styl jest fajny, ale mi, tak jak Komurce, już się przejadł. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:12. |