![]() |
Win-rar, help me!
AAA....help me!!!! Na win rarze wyświetla mi się, że za kilka dni wygaśnie subskrypcja! Co się stanie wtedy z moimi dodatkami?! Ściągałam win-rara z miesiąc temu i wszystko było ok... x( Pomocy, ludzie!!!
Zamieszczę w podpisie podziękowania dla tego, kto mi pomoże... |
Odp: Win-rar, help me!
nic się nie stanie :P ale wyskakuje co dokładnie o tej subskrypcji?? Bo mi tylko wyskakuje żeby kupic licencje.
|
Cytat:
Zapłonęła we mnie iskierka nadziei... |
Tak, tylko wtedy będzie się pojawiało wnerwiające, że musisz kupić, czy coś w tym stylu, ale kliknij anuluj i po sprawie. :D
|
ale wyskakuje co dokładnie o tej subskrypcji?? Bo mi tylko wyskakuje żeby kupic licencje.
|
OMG, zaraz spełnię obietnicę i umieszczę Was w podpisie xD
Wielkie thanks!!! Jak ktoś coś jeszcze wie, to piszcie! |
Ale to jest wnerwiające trochę, tez tak mam. Aha, i spróbuj może ściągnąć inną wersję Win-rara, nawet starszą. Może już tego nie będzie?
PE ES Nie wiem, bo nie próbowałam, ale możliwe, że będzie good :D |
Eh... Nic się nie stanie.
Ja nie mam licencji, a dodatki pięknie mi działają. Tylko je kopiuje i wklejam do Downloads. |
Tak naprawde to ja tak mialam i potem te wszystkie zainstalowne obiekty byly całe niebieskie :) Zależy...
|
Cytat:
Z dodatkami rozpakowanymi w folderze downloads nic sie nie ma prawa stac. A niebieskie mogly byc z wielu innych powodow. |
No... np. z tego powodu, żę nie masz meshy ściągniętych... ALe nawet gdy subskrycja wygaśnie i tak program działa, tylko te powiadomienie.... ;(
|
Mnie też to wkurza! Już jestem w połowie rozpakowywania a tu mi to okienko wyskakuje!
A co do twojego pytania: Nic się z nimi nie stanie. A co do tych niebieskich obiektów. Ja też tak miałam nawet z maxisowskimi meblami. To chyba (u mnie) był jakiś błąd z plikami... Bo wtedy troszeczkę namieszałam nie chcący w plikach. Albo wina karty graficznej... Ale jeżeli są z neta to pewnie nie masz mesha. Albo plik jest uszkodzony. Pozdro! |
Czyli program będzie działał, tylko napastować mnie będą wredne przypomnienia o kupnie licencji?
Prawda? Prawda? I nic się nie stanie? Powiedzcie, że tak! ;( |
TAK! Po prostu tylko to powiadomienie. Naciśniesz ANULUJ i po sprawie. Ale program będzie działał, jak... jak przed tem ;D
|
Dziękuję Wam wszystkim : * Kochani jesteście xD Jeśli ktoś ma jakieś problemy związane z win-rarem, to niech napisze. A jesli nie, to temat w przeciągu kilku dni mozna zamknąć... Thanks raz jeszcze xD Obiecuję, że nigdy nie zastaniecie już Karoli w takiej histerii xD XD
|
Cytat:
Mój kolega dwa tygodnie temu (nie znając języka angielskiego oczywiście) kliknął na ten przycisk żeby kupić licencję a potem jak się jego rodzice dowiedzieli ile wydał :D pieklo miał w domu normalnie... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:33. |