![]() |
The Sims 2 - Kuchnia i Łazienka
No jak myślicie czy pack będzie ciekawy? Po tytule nie można się zbyt wiele spodziewać, ale warto zauważyc że asortyment do kuchni i łazienek nie jest zbyt duży. Ja go kupie, bo co to jest te 25zł, a moi simowie będom mieli jakieś pożądnie wyglądające łazienki i kuchnie, a nie w każdym domu te same płytki, to jest poprostu nudne.
|
Odp: Styl kuchni i łazienek-nowy pack na kwiecień 2008
Nie słyszałam nic o tym packu??Masz jakieś strony w necie,gdzie o tym pisze ??:P
|
Cytat:
|
|
Łeeee....A czemu nie ma okładki,ani screenów??!!!
|
nie wiem, czy to plotka, ale być może taki pack wyjdzie. na pewno kupię, ale nie wiem czy on będzie najlepszy.
|
Moim zdaniem to będzie najlepszy Mini Pack. Kupię go na 99%.
Pozdro! :) |
W necie jest już okładka i opis gry.
|
Na The Sims Polska dwa news'y niżej jest napisane wszystko o tym Mini Pack'u. Zapowiada się ciekawie.
|
Eh beznadzieja.
Po co nam kolejny minipack jak można sobie ściągnąć te rzeczy ładniejsze i za darmo ( ! ) |
Cytat:
Mi się podoba pomysł na taki mini pack, zawsze mi brakowało w simach jakichś fajnych kuchni i łazienek. |
Rany...nie mają co wymyślać...widac ze im się pomysły kończą...następny minipack; "Przedpokój" xD
|
Ea tylko kase zbija na akcesoriach!
|
http://ww1.www.ea.pl/games/687/news/20633/
mam nadzieje, ze nie bylo jeszcze tego ;) |
No sorry, może się to przydać do wystroju wnętrz i wogóle, ale czemu nie mogą tego dać razem z np. Czasem Wolnym.?
Coś mnie to nie pociąga... Ale mam już większość gier z serii TS2 wie=ęc to raczej też kupie :P |
Mysle, ze to bedzie najbardziej przydatny mikrus(mini-dodatek).
Wkoncu dodadza cos funkcjonalnego i przydatnego, bo zbyt wiele rzeczy do lazienki i kuchni nie ma :/. Ale po tym co zobaczylem po zakupie H&M to co najwyzej sciagne se z neta ten dodatek mimo, ze to piractwo :P. |
Pewnie dadzą kilka szefek do kuchni i jakis prysznic, obrzygane kafelki jak w Na Studiach i tyle. :wacko: Nic ciekawego pewnie nie będzie w tym minipacku.
|
Może i kończą się im pomysły ale co z tego :) .. Większość ludzi którzy "psioczą" na mini packi i tak je kupuje ;) .. a kilka nowych rzeczy się przyda.. ja np osobiście nie lubię ściągać dodatków z netu .. i pomysł takich mini dodatków mi się podoba
|
Tutaj macie pierwszy trailer tej gry (link) http://pl.youtube.com/watch?v=uu-l1Hrxil4 Pozdr.:) |
Niewiele po tym mogę zobaczyć. o.O
Ale fajne są te szlafroki. xD Nie wiem czy mi się będzie podobało... |
a ja myślę, że będzie ciekawie :) napewno kupię ;D co do kuchni i łazienek (łazienek szczególnie) wybór jest mały, a taki minipack zawsze coś do gry wprowadza... i podoba mi sie pomysł z maseczkami xD ^^
|
maseczki? beznadzieja. za dlugo mi sie laduje zmiana wygladu, zeby co wieczor "klasc" maseczke :]
ale szlafroczki mi sie podobaja calkiem calkiem, chociaz tez wiaze sie to ze zmiana ubran czesciej, czyli znowu ladowanie... |
Nie u każdego się długo ładuje przynajmniej u mnie się krótko ładuje Pozdr.:) |
Cytat:
|
mam nadzieje, ze bedzie szybciej, bo pamieci se doloze :)
|
Mi się podoba, nigdy nie było żadnych fajnych kuchni i łazienek.
|
A może dojdzie jakiś nowy typ ubrań, np szlafrok, i sim bedzie go miał z godzine po myciu:)
|
chyba tak bo widziałam trailer
Edit : link http://youtube.com/watch?v=uu-l1Hrxil4 |
Cytat:
Ciesze sie że w końcu zrobią taki pack :smirk: |
linka do trailera podalam juz w poscie 14 :/
|
I tak pewnie dadza jakies meble i tapety zrobione na odwal. radzę wam nie szykowac się na super rewelację...
|
znowu wyjdzie 60 dodatków za 25/30 zł to sie nie opłaca bo jak nza 3 dychy to 1 dodatek za 2 zł :)
|
Myślę że to będzie najlepszy pack :) Nigdy nie było żadnych fajnych łazienek i kuchni :P
|
Cytat:
|
no, to tak jakby 50gr za dodatek xD
taniej niż przez neta xD |
Cytat:
|
Ze slajdów wygląda na fajne.
Ciekawe czy szlafroki to będą za ubrania codzienne czy piżamy albo bielizne |
Cytat:
ja mam juz wszystkie dodatki do simsow, wiec ten tez kupie "dla zasady" ale po tym filmiku nie sądze ze bedzie cos fajnego... zauwazylam dwa rodzaje kuchni i dwa rodzaje lazienek... a w szlafrokach moje simy i tak pewnie chodzic nie będą, wiec juz sumuje to jako kiche ;/ |
Cytat:
|
Cytat:
poza tym mam duzo dodatkow z neta i to mi zamula. pamiec dodana i gra smiga :) |
Cytat:
|
http://ecx.images-amazon.com/images/...wL._SS400_.jpg
http://i.play.tm/s/15936/g/572/1.jpg Nareszcie do maxisa trafiła jakaś nowoczesność :) |
Ja tego nei kupie. Jak oglądałam sceerny to ... byłą tylk jedna fajna kuchnia i nic więcej ! Rozumiem - dla tych co nie maja neta, alem i to nie potrzebne. W koncu 100 razy lepsze są w necie za darmo. A ja nie będę wyrzucać 30 zł na jedną kuchnię
|
A ja pewnie i tak kupię, bo nawet jak będą badziewne, to pewnie w necie będzie wiele dodatków bazujących na meshach z tego minipacka :)
Zresztą i tak kupuje simsy od ośmiu lat więc nie zanosi się, żebym nagle przestała ;) |
W opakowaniu od TS2 Czas Wolny jest broszurka ` Witaj w świecie The Sims ` i z drugiej strony jest niewielka reklama tego mp. Ale nie wiem czy kupie. Dodatków z neta nie ściągam [ tego typu ] tylko fryzury i ciuszki. Więc może mi się to przydać. Ale ja i tak mam tylko dwa MP ` Moda z H & M i Młodzieżowy Styl ` . Nie kolekcjonuje MP tylko TS2 Z dodatkami. Będę to musiała głęboko przemyśleć :con:
|
Dla mnie te wszystkie minipacki są niepotrzebne, ciekawsze meble można znaleźć w internecie za które nie trzeba płacić. Tak to wydasz 30 zł na minipack a potem wielkie rozczarowanie bo same badziewie tam są. xP
|
Racja ^^
Wielki badziew to np; Moda z H & M - te wszystkie ciuchy są do niczego , ja bym to nazwała ` Moda ze wsi ` |
e tam. Fajne łazienki i kuchnie można ściągnąć z neta a jednak i fajnie bo będą szlafroki i tak dalej
|
Cytat:
A ja widziałam gdzieś jakąś stronkę, gdzie można było ściągnąć ładne szlafroki z froty i maseczki na twarz :) |
Ja na jeakiej stronie widziałam ze 8 kwietnia 2008 roku wyjdzie ten dodatek moze słyszeliscie ale ja pisze.
|
Cytat:
Już zamówiłam :-) |
Ja się nie mogę doczekać tego packa, bo kuchnia jest pomieszczeniem, które ciężko ładnie urządzić(przynajmniej jak ma się tylko dwa dodatki... :P).
|
kupie, kupie .!!!
zresztą skoro mam prawie wszytsko [zamierzam mieć wszytsko do TS2], to i tak bym to kupiła :) mam nadzijee, że przebije RR... |
Wątpię, bo uważam, że moje łazienki są naprawdę śliczne. Dzięki internetowym dodatkom. Kuchni tak czy tak nie robię, ponieważ gram na maxmotives. Nie chcę mieć w grze żarłoków :smirk:
|
Maxmotives to beznadzieja według mnie bo to niema sensu co ty robisz simasmi??? Ja tego używam gdy robię eksperymeciki
|
Ja bym wolała dodatki do salonów i sypialni...łazienka i kuchnia nie są tak interesujące-i nie muszą pieknie wyglądać,po drugie ja wole dodatki z netu
|
Hmm nie wiem czy było ale dam link do 2 trailera http://pl.youtube.com/watch?v=LaFXZ1...eature=related .Szkoda że bez głosu :/
pozdrawiam: kubuss |
nie mam zdania jak zobacze to ocenie ;)
|
A tu jest dostępność 8 kwietnia >>TU<< :P
|
Aja już mam styl kuchni i łazienek :-)
Fajny mini pack Ale zdecydowanie więcej oczekiwałam... |
Też dzisiaj widziałam.
Niestety kosztował 29,90 (może to 25 zł to ze sklepu internetowego??) :( Nie sądzę, żebym go kupiła, z tego co zauważyłam meble są w podobnym stylu i nie wnoszą nic nowego. Zdecydowanie bardziej wolę dodatki z netu, nie tylko do kuchni i łazienki ;) |
Czy dodatek wnosi coś nowego oprócz mebli do kuchni i łazienki? Na zdjęciach był jakiś szlafrok czy coś...
|
Cytat:
Do kuchni są sprzęty i ozdoby. Do tego oczywiście to co zwykle wchodzi w wyposażenie kuchni i łazienki. |
A Sim chociaż np. sam zakłada szlafrok po kąpieli(nie spodziewam się, ale byłoby fajnie), bo jak trzeba to ustawić jako ubranie to troszkę głupio. O_o'
A Akcesoria sobie na pewno kupię, bo zawsze mi brakuje obiektów do urządzenia kuchni. >,<# |
Szczurku - oczywiście trzeba szlafroczki ustawiać jako ubrania :-)
Chyba nie oczekiwałeś, że będzie inaczej ;-P I rzeczywiście szkoda Bo niby co? W szlafrafroku spać? |
Powiedziałem, że się nie spodziewam, ale byłoby fajnie... :P
Mogli by zrobić z tymi akcesoriami grupę ubrań "po kąpieli". ^^ |
a ja już mam,i nawet nie jest zły.
Jeszcze nie do końca posprawdzałam,ale wygląda na ciekawy,wreszcie jakieś nowe łazienki i kuchnie a nie ciągle ten sam prysznic,kibel,umywalka,wanna... ;p |
Też mam - niby ok ale w jednym totalna porażka - nowe lodówki, zmywarka i prysznic nie mają opcji z dodatków CPR i CW: czyli np. nie ma opcji "majsterkuj" :angry: i nie da się wyjąć z lodówki schowanych resztek, nie ma też tych opcji zwiazanych z hobby kulinarnymi tj. podawania chipsów i serów :angry: Sprawdziłam na starej lodówce i tam są a na nowej ni ma... DO bani.... Mam nadzieję że jakaś łatka wyjdzie czy coś....
|
Ja też już mam!
Fajne meble, sprzęty, ale mało :( Moja ocena tego dodatku to 8/10 Pozdrawiam! :) |
Cytat:
http://modthesims2.com/showthread.php?t=282078 |
Cytat:
Powoli zaczynam się "oswajać" ze ściąganiem różnych rzeczy z netu bo do tej pory jakoś się bałam że mi to uszkodzi działanie gry :) |
Cytat:
|
Sh...t.
Kupiłam Kuchnię i Łazienkę do kompletu, ale tak naprawdę to nic z mebli mi w tych akcesoriach nie pasuje :-( Próbuję przemeblować łazienkę, ale jakaś taka nijaka wychodzi... jestem totalnie rozczarowana... |
Ja już je mam,dziś se je kupiłem
|
Ja mam i nawet nie jest najgorsze to akcesorie i nadal trzymam się opinii że najgorsze akcesorie to ROZRYWKA RODZINNA :)
|
Mało jest tych akcesoriów (mogli np. więcej dać wanien i kabin prysznicowych), ale za to strasznie podobają mi sie pokrycia ścian i podłóg - bomba!
|
A ja nie mam kilku tapet które powinienem mieć
|
Cytat:
|
STRASZNIE tam mało obiektów. Darowaliby sobie te tapetki, a dali więcej sprzętu i ozdób!
I te szlafroki. Nie chce mi się za każdym razem w nie przepierać. Zrobiliby grupę ubrań "po kąpieli". :P |
www.piggis-sims.net tu są jakieś recolory mebli ^^
|
no, to nie jest jakiś super dodatek. niczym mi nie imponuje. tak czy siak, najlepsze akcesoria to szyk i elegancjia.
chociaż wracając do kuchni i łazienek, to to jest jakieś takie niemaxisowe. no nie ma zadziwiającej liczby obiektów, ale maxis postarał się. |
A ja właśnie zamówiłam.
Kupuję, bo jakiś miesiąc temu albo trochę dłużej zrezygnowałam z netowskich dodatków do niezbędnego minimum- i ściągam rzeczy głównie dla simów (bo maxisowych si,mów już nie zdzierżę :)), a mebli używam maxisowskich :). Wobec tego, każda rzecz z tego minipacku może się przydać :). |
A mnie przypadł do gustu :D Już urządziłam kilka łazienek i kuchni wraz z tym dodatkiem. Nie zachwyca- ale na pewno wnosi nieco gustu na "simowe salony" ;)
|
Nijakie i nudne akcesoria. Nic specjalnie nie rzuca się w oczy, jedynie ładna fryzurka dla kobiet i niezła dla mężczyzny. I tyle.
|
Styl kuchni i łazienki-Już w sklepach?
Mam takie pytanko czy akcesorie styl kuchni i łazienki jez już w sklepach jesli tak to pytam się czy to fajne...
|
Odp: Styl kuchni i łazienki-Już w sklepach?
Tak są juz w sklepacj i mają bardzo fajne i przydatne elemęty womzesz je zamówic na stronie http://play.pl tam musisz załozyc konto i zamawiasz na e-mail przychodzi wiadmosc którą musisz protwierzic czekasz 2 dni jesli juz przeczekach 1 dzien to w drugim w godzinach od 9 do 17 powinnas dostac paczke
|
Te akcesoria wyszły już w kwietniu... Temat o nich jest tu :http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40957
|
Dzięki za odpowiedz...
Temat do zamkcięcia.... |
zachecam do kupienia kuchnie to poprostu cud , miód i orzeszki a łazienki poprostu dech apiera ;]
|
Warto mieć ale nie jest to moim zdaniem zakup konieczny. Kupi to raczej fan gry, który ma już wszystkie dodatki i mini pack's z pewnością.
Duży plus za urozmaicenie kuchni. Muszę przyznać, że nareszcie mam jakąś przyzwoitą kuchenkę dzięki temu dodatkowi. No i oczywiście lodówki. Nareszcie pojawił się ten duży "amerykański model" z dwuskrzydłowymi drzwiami z chłodziarką do napojów. Idealnie wygląda w dużych kuchniach. 8/10 |
Mam już ten dodatek jakoś specjalnie mnie nie zachwycił noo są ładne mebelki zwłaszcza do łazienki za to duuży plus ale rzuciło mi się w oczy,że nie nie ma ładnych kafelek oraz pasujących do tego tapet.
|
Kupiłam ten dodatek i nie mogę znaleźć okapów kuchennych, czy ten dodatek je powinien mieć?
|
dodatek do baani :(
|
Cytat:
|
mnie to nie zabardzo się podoba
|
Cytat:
|
nawet fajny ^_^
|
Odp: The Sims 2 - Kuchnia i Łazienka
To najgorszy mini-pack! Całkiem badziewie i zamulant.. DO KOSZA Z TYM!!!!!!!!!!! Nawet nie czuję kiedy rymuję tak poza tym!
|
mnie ten dodatek bardzo zachwycił
|
Hehe widzę, zę niektórym się nie podoba... A moim zdaniem jest najlepszy, oprócz IKEI, którą chyba stawiam na równi i Rezydencji, bo tych jescze nie mam :P
Ogólnie wszystkie Akcesoria tak się różnią od siebie, ze trudno porównywać, każdy dadaje co innego, a podobać się mogą ludziom różnie, w zależności od potrzeb. Ja Kuchnie lubię za: - dużą ilość nowych mebli (nawet, jeżeli połowa to zwykłe i dość podobne klony, ale zawsze), a część z nich, zwłaszcza do łazienki jest oryginalna i porzyteczna - sporo tzw. clutter, czyli tych wszystkich cudownych ozdóbeczek - durnostojek (figurki do kuchni...) zawsze mam trochę mniej do ściągania z neta, mogę użyć garnki z gry :D - prześliczne szlafroczki dla wszystkich! Moi Simowie je kochają :) - nawet kilka znośnych fryzur, o ile pamiętam :D - no i ściany całkiem do rzeczy... Ogólnie świetne Akcesoria, brawa dla Maxis, choć dali D*** w 1 sprawie: czemu te lodówki nie mają funkcji z 4PR? Czy oni zapomnieli, że wypuścili taki dodatek? Ja nie mogę żyć bez funkcji "zachowaj resztki". Na szczęście są tacy ludzie, jak Lord_Darcy z MTS2, by takie chaniebne błędy Maxis naprawiać... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:24. |