![]() |
Odp: Dom rodziny Podróżnik
Bryła: Nie mam nic do niej 10/10
Przedpokój: Trochę pusty 7,5/10 Salon: Pusto, ale kolorki ładne 9,5/10 Kuchnia: Pusta 7,5/10 Sypialna1: coś mi w niej nie gra 8/10 Łazienka: może być 9/10 korytaż: |
Przedpokój: Trochę pusty 7,5/10 Salon: Pusto, ale kolorki ładne 9,5/10 Kuchnia: Pusta 7,5/10 Sypialna1: coś mi w niej nie gra 8/10 Łazienka1i2: może być 9/10 korytaż: nie podoba mi się 1/10 Sypialnia2: Ładna 10/10 Ogród 7/10 Ogół: na początku zachęca, potem już niezbyt, ale to pierwszy domek, ocena 6,5/10 |
Tapczan_ - Regulamin sie kłania. Jeżeli Cię "oświeciło" masz taką opcję edytuj.
_ Co do domku: jest ładny. Taki, "ciepły". 6/10 |
Nie Podoba Mi Się
Pozdr. :) |
Na jekiej działce jest zbudowany ten dom? bo moim zdaniem stanowczo na za dużej. Bryła nie powala, ale jest dosyć miała w odbiorze. Faktu istnienia szopy nie rozumiem,. Fajny pomysł z ogródkiem kamiennym, mogło być tego trochę więcej. Wewnątrz jest trochę posopolicie. Przyjemnie- bo po wiejsku. Nioe pasuje mi zmywarka i tne taki metalowy sNa jekiej działce jest zbudowany ten dom? bo moim zdaniem stanowczo na za dużej. Bryła jie powala, ale jest dosyć miała w odbiorze. Faktu istnienia szopy nie rozumiem,. Fajny pomysł z ogródkiem kamiennym, mogło być tego trochę więcej. tnik (zapomniałam jak to się nazywa). Psuje trochę wystrój. Łazienka na parterze jest okropna- meble są źle dobrane. Korytarz na piętrze okropnie pusty. Łazienka na górze baaardzo podobna do tej na dole. Sypialnia dziewczynki trochę za pusta i za bardzo chłpięca.
6/10 - za dobre chęci, za to, że domek jest "wiejski" i za to, że jest "clean". |
Mi się podoba. Tylko ten wielki telewizor strasznie razi w styl i taka "wiktoriańska" (??) łazienka. Ale bez tych rzeczy jest naprawdę ładny :)
|
Hmm....nie obraź się,ale ten dom jest troszkę staroświecki.Ale takie klimaty są nawet ładne,jeśli wszystko do siebie pasuje w całokształcie.Tutaj pasuje,owszem.(PS.Do marmuru niezbyt pasują niebieskie ręczniki).Gratuluję pierwszego domku na forum!
|
Dom niezbyt ładny. Nie pasuje do rodziny podróżników. Jednak dam 6/10 a sliczną szopkę!^^
|
Dom bez dodatków, ale nie ładny. Za zwykły, nie ma klimatu
|
Cytat:
|
Domek ładny, ale nie wszystko w nim do siebie pasuje (np. furtka do ogrodzenia). Daję 6/10 :).
|
bryla hnmmmm okropnaa ....:P:P: zart wszysto ogolem świetne :P:P::*:*:*:* pozrdawiammm i caluskii:*:*:*:*:
|
Taki sobie ,ale simów tam bym nie wprowadził ocena 6/10 pozdro :D
|
Bryła jest bardzo ładna.
Środek też. Faktycznie jest staroświecki, ale i tak bardzo ładny. 8/10 1 odjęłam za korytarze. Drugie 1 odjęłam za pierwszą łazienkę - jakoś mi się nie podoba. :) |
Przedpokój: Trochę pusty 7,5/10 Salon: Pusto, ale kolorki ładne 9,5/10 Kuchnia: Pusta 7,5/10 Sypialnia: coś mi w niej nie gra 8/10 Łazienka: może być 9/10 |
Domek jest ładny ale by mogło być lepiej 8/10
|
Nie podba mi sie ... ocenak 3.5/10
|
Fany xD ehhe ;p daje 6,5/10 xD za środeczek troche nieuporzątkowany :P czwicz czwicz :) z czasem bedziesz robiła lepsze doy ;p
|
Bardzo mi się podoba :)
Szopa jest swietna :D Jezeli cos bym miała zmienić to dałabym troche zywsze kolory (albo wiecej okien), bo mam wrazenie, ze w srodku jest troche za ciemno. |
Cytat:
|
Dom sam w sobie nie najładniejszy, ale ogród... Biję pokłony. Cudny!
|
Jak dla mnie ten dom jest typowy dla podróżników. :)
Ocena: 10/10 |
Ogród: jest idealny dla tej rodziny, w opisie pisze że szukają spokoju i w ogóle a w takiej dżungli na pewno odpoczną :P, nie podoba mi się ten płotek :/
korytarz: zaj*biste zdjęcie, bardzo mi sie podoba salon: telewizor i konsola mi tu nie pasują, psują ten "babciowy" klimacik xD kuchnia: nie pasuje mi ta tapeta, mogłaś dać jeszcze jedna fotkę. jadalnia: zbyt pusta i szara, mogłaś tu dać taką tapetkę z drewnianym obiciem u dołu sypialnia: fuj :/ co to ma być?! ohyda! łazienka 1 i 2: nie za fajne :/ sypialnia 2: brzydka tapeta, reszta ok. szopa: fajny dodatek :d jest ok. gdzie są drzewa które były na pierwszym zdjęciu? :O Domek jest zrobiony w stylu wiejsko-ciotkowym xD ale ok, w koncu (jak już pisałam) rodzina Podróżnik chce odpocząc i w ogóle... 6/10 (byłoby 8 ale za ta sypialnia mnie dobiła) podoba mi się to jak robisz zdjęcia, są śliczne *__* gdyby tylko nie ten rozowy żyrandol... masz u mnie plusa za to że domek jest prawie clean, nie łatwo coś zrobić z maxisowych obiektów, więc podziwiam ludzi którzy tworzą fajne domy przy uzyciu jak najmniejszej ilości dodatków z neta :smirk: Pozdrawiam An. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:53. |