![]() |
InTeenMinator
Podajcie mi stronę,z której mogę ściągnąć ten programik :gu: i przy okazji to może wiecie skąd mogę ściągnąć ubrania z wielkim biustem?
|
Odp: InTeenMinator
Tu masz programik:
http://box156.bluehost.com/~aestudi1...b620f29fc3e968 a na tej stronie wielkie biusty: http://www.sexysims2.com/showthread.php?t=170886 - musisz się zalogować.:) |
Dzięki,a przy okazji:InTeenMinator jest po polsku?
|
Nie jest, ale łatwo się połapać :)
|
Mam jeszcze pytanie:czy przy uzyciu tego programu dorosly moze sie kochac z nastolatkiem?
|
Tak, może :)
|
Ja mam pytanie. Czy ten program trzeba gdzieś wkleić czy nie a jak wkleić to gdzie?
|
Trzeba go wypakować do DOWNLOADS, normalnie czyli.
|
Do downloads(X:/Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Downloads.Jeśi nie będzie Tego folderu to go stwórz).
|
Pytanie . ;D
Ktoś mi może wytłumaczyć na czym polega ten cały InTeenMinator ? xD i komendy też ;DD |
InTeenMinator to taki hack,dzięki któremu nastolatek może robić to,co mogą tylko dorośli,czyli np.:
-być w ciąży -uprawiać bara-bara -można też się kochać z dorosłymi i na odwrót. |
Na który trzeba link kliknąć by ściągnąć InTeenImater do czpr, ten pierwszy czy drugi?
|
O dzięki ~Koniec~ ;D
jestem wdzięczna ^ |
An. - to większe chyba,a mniejsze to jak chcesz B) .
|
A ja mam tylko takie małe pytanie dotyczące tego hacka.
Jak pewnie zauważyliście na stronie download są dwa pliki. Co zawiera ten plik Flavor_Pak? Tzn. ma więcej opcji, czy co? Bo zastanawiam się, czy jest sens ściągać. |
Jeśli się nie mylę,to mniejszy plik zawiera "zegar biologiczny"-dzięki niemu nastolatek moze zajść w ciążę,a większy plik umożliwia robienie takich samych czynności co może tylko dorosły(mi się tylko tak zdaje :]).I jeszcze jedno:ten Inteenminater chodzi mi po polsku :D .
|
HELP!!! gdzie trzeba kliknąć żeby to ściągnąć??
|
Zjeżdzasz na dół i trzecia biała ramka. Pierwszy zalecany, drugi opcjonalnie.
|
kurcze...sorry..DATY ale mam pytanie...jaki ja mam pobrać? jak ja mam:
The Sims 2, The Sims 2 - Nocne Życie, The Sims 2 - Zestaw Świąteczny, The Sims 2 - Własny Biznes, The Sims 2 - Rozrywka Rodzinna, The sims 2 - Szyk i elegancja, The Sims 2 - Zwierzaki, The sims 2 - Cztery pory roku, The sims 2 - Młodzieżowy styl ? POMOCY!!! |
Cytat:
|
Ok.dzięki
mam jeszcze taki problem: ściągnęłam sobie ten do 4 pr i jak go rozpakowywuje to tam są pliki package (czy jakoś tak) i dokumenty tekstowe.te dokumenty tekstowe tez mam wpakować do downloads? |
Nie, wystarcza same pliki
|
dzięki.:)
a jak dorośli będą bara-barować to nie zajdą w ciążę?? EDIT: bardziej simka :)? |
Kicia,o co chodzi?
PS;właśnie czy ten InTeenMinator będzie po Polsku?/? PS2: a jak zrobić by nastolatkowie zaszli w ciążę(simka znaczy)?kliknąć na łóżku z nimi i będzie opcja postaraj się o dziecko?? PS3: czy to nie psuje gry? |
Cytat:
odp. do P.S.1-->właśnie czasami mi sie robi po polsku a czasem po angielsku.ale chyba jak masz tylko podstawe to wtedy jest po ang. ,a jesli masz dodatki czyli np cpr.to bedziesz miała po polsku :) odp. do P.S.2-->tak.dokładnie.dajesz simke nastolatke i sima(nastolatka lub dorosłego)i beda te opcje. odp. do P.S.3-->nie,nie psuje.(bo raczej nie ma wirusów) |
aha.ale na stronie głównej(jak do gry się wchodzi) to pojawia sie on (Inteen...)z żółtym wykrzyknikiem...
|
Bo to jest hack - może zakłócać grę, ale nie musi jak się nie będzie go nadużywało.
boolProp też robi przecież błędy a i tak wszyscy go używają. |
ha! widzisz ! ja Boolprop'a używam może raz na 3-4 m-ce....więc rzadko...moja koleżanka bez niego grać nie umie.....
|
co?! czyli jak ten inteen... psuje gre tak jak i boolProp?! O.o
|
A ja mam pytanko: Czy można mieć i Inisimentora ( czy jakos podobnie ) i InteenMinatora razem?
|
oczywiście, ja mam
|
To InteenMinator psuje grę!!!???
|
nie, mi jeszcze nie zepsuł
|
Całe szczęście:)
|
Buuu link do InTeenMinator juz jest nieaktualny- może ktos zapodać nowy z mała instrukcja jak go ściągnąć? byłabym wdzięczna :)
|
A czy działałby on w podstawie??
|
Cytat:
|
lethe, wpisz na google Inteenminator i się od razu znajdzie.
A ja mam pytanie- Które pliki mam pobrać, jeśli mam tylko TS2 i TS2 Moda z H&M? |
lethe, tu masz link :
http://www.simbology.com/mods/index....ate&order=desc Miu - w tym linku musisz poszukać swoją wersję, ja mam Nocne życie więc pobrałam NL, co do Ciebie, hmm.... spróbowałabym 3 i 4 od góry. Z tego co się orientuję, posiadasz więc podstawową część, gdyż Moda z H&M to nie kolejna część (jak Cztery pory roku, albo Nocne życie) tylko dodatek. |
No właśnie nie dodatek, lecz akcesoria, które nie zmieniają zachowania gry, lecz dodają nowe ubrania, ściany, podłogi itp. Ale spróbuję.
|
Cytat:
Co do tematu, ściągnij 4 od góry, ja ściągnęłam i piszą, iż jest to wersja kompatybilna z podstawą. |
Witam, zainstalowałam Inteenimator do dodatku podróże i sama nie wiem czy działa więc mam kilka pytań. Jeżeli gram simem który studiuje, jest to mężczyzna i chciałbym żeby poznał nastolatkę i z nią flirtował oraz żeby ona zaszła w ciąże. Jest to możliwe? Słyszałam że ten hack daje możliwość romansu między dorosłym i nastolatkiem, czyli simm którym gram musi byc kobietą żeby móc skorzystać z Inteenimatora? :|
|
Tak, jest to możliwe
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:58. |