![]() |
Dom Rodziny Gwiazda by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ]
Witam!
To mój trzeci dom na forum. Myślę, że jest lepszy od dwóch poprzednich. Próbowałam, jak najlepiej przystosować się do waszych rad. Nadal widać trochę pustki, ale chyba mniej niż poprzednio :) Zapraszam do oglądania! ------------------------------------------------------------------- Dom położony w Miłowie. Stoi niedaleko domu rodziny Biedronka. ------------------------------------------------------------------- - Witam! Nazywam się Rihanna Gwiazda. Mieszkam w tym domku od niedawna. Chcę zacząć karierę piosenkarki. Mam kotkę, o imieniu Kolsa. Zapraszam do obejrzenia mojego małego domku. Ale za nim przejdziemy do oglądania chcę przedstawić moją córkę Agatę Gwiazdę. - A teraz czas na dom. Oto dom w całości. Wchodzimy do środka przez duże, szklane drzwi. Od razu wchodzimy do salonu, połączonego z kuchnią. Ale najpierw salon: Część, od strony kuchni: I kuchnia: Następnym pomieszczeniem będzie pokój Agaty. Przechodzimy do mojej sypialni. Jak mówiłam wcześniej chcę zacząć karierę piosenkarki. Tutaj ćwiczę głos oraz nagrywam różne piosenki. To pomieszczenie służy mi również jako biuro. Na koniec została łazienka. To już koniec oprowadzania. Chciałam jeszcze powiedzieć kilka słów, co do ogrodu. Takowego u Nas nie ma. Ja pracuje cały dzień (Jeszcze nie jako piosenkarka). Moja córka też nie miałaby czasu w nim siedzieć. Także ogród jest u Nas zbędny :smirk: Jeszcze tylko rzucik. - Do widzenia! ------------------------------------------------------------------------ To by było na tyle. Myślę, że Wam się spodoba. Chociaż troszkę :) Zapraszam do komentowania! EDIT - Sorka, ale nie dałam zdjęcia kotka. Dodam w najbiższym czasie :) |
Odp: Dom Rodziny Gwiazda by kotek23
Najbardziej to się przyczepię do kolorów ścian- nie podobają mi się. Nie najlepsza jest też lodówka. Plus: Dobrze zagospodarowany dom (rozmieszczenie mebli itd.)
7/10 ps. pniesz się w górę!!! :) |
Bryła:Brzydka 2/10
Salon:Może być 6/10 Kuchnia:LoL?co to za lodówka 4/10 Pokój Agaty:Okropne łóżko 7/10 Sypialnia:Bardzo ładna 10/10 Biuro:Fajne 8/10 Łazienka:HAHA!!Co to za wanna bosz! 2/10 |
jajczens - Dzięki :)
Ftopic - Co do wanny, to mi się podobają takie kanciaste kształty :smirk: Ale, dzięki :D |
Bryła strasznie nudna, zero wyobraźni. Ogrodu nie ma wogóle. Środek mi się też nie podoba, najładniejsza ta sypialnia Agaty, reszta szara i smutna. 3/10
Nie obraź się |
BRAWO ! Ślicznie :) coraz lepiej tylko te łuzko 2-os. jest okropne poza tym ogółem jest wszytsko uporządkowane :) widac ze sporzystalaś z naszych rad :) Pozdrawiam .. 9,5/10 :*
|
2/10 - nie napissze nic bo się śpiesze
pzdr. @down - nie pisz dwóch postów podrząd, użyj opcji edytuj |
Dom nie przypadł mi do gustu, ale głownie ze wzgledu na kolory. Są zimne i ponure (a przynajmniej tak je widze na fotkach).
W kuchni wywaliłabym te meble, nie podobają mi się. Łazienka jest fajna, ta wanna tez mi się podoba (zreszta mam ją i czasem uzywam ;)). Sypialnia matki zdecydowanie fajniejsza od tej córki (świetne to okrągłe łózko). W całym domu brakuje mi jeszcze ozdób. Jakis kwiatków, dywaników, obrazów, luster itp. Tak zeby nadac mu bardziej przytulny wygląd. A i ciekawy pomysł ze studiem nagrań połaczonym z biurem ;) Powodzenia z dalszej pracy! :) |
Cytat:
|
Bryła: Bryła jest prosta i nie stoi na funtamentach 4/10 no i brak ogródka .
Salon: Ładny 8/10 Kuchnia: Podoba mi się 9/10 Pokój Agaty: 10/10 Sypialnia: Cudo , z kąd masz te kosmetyki 10/10 Biuro: 6/10 Łazienka: Piękna ! 10/10 Ogółem : 8.5/10 Pozdr. :* Kol0rowa |
http://www.aroundthesims2.com/object...hroom_001.html <---- Tu są kosmetyki.
Dzięki za ocenki. Widać, że jednym się podoba, innym nie. |
Bryła niezbyt, za dużo dodatków z neta (ale w sumie to odrębna sprawa).
Dom lepszy od poprzednich - to fakt. Ocena: 7,5/10 |
bryła mi się nie podoba, ale wnętrze jest ładne :) ogólnie daję 7/10
|
Nie podoba mi sie .. W ogóle to gdzie są jakieś okna ?;o
|
Bardzo fajny domek :) ale ta łazienka mi się nie podoba
Bryła extra :D Ocena 9/10 (-1pkt za łazienkę) |
Cytat:
Popatrz dobrze :P |
Mi się podoba^^8/10
|
Bryła zwyczajna, ale niepodoba mi się kolor cegły ścian zewnętrznych, sprawia wrażenie zimna. Dookoła domu jest pusto, zadbaj o to następnym razem. Zimne kolory, brak obrazów na ścianach- lubię rodzinne i ciepłe akcenty, tutaj ich nie ma :( Sypialnia jest całkiem ciekawa, ale też można się przyeczepić do tego samo, co u reszty pomieszczeń. Łazienka przypomina mi kartonowe pudełko- lubię nowoczesność, ale wanna jest zbyt prosta i klockowata. Plus tego domu to estetyczność, porządek i systematyczność w rozmieszczeniu obiektów. Podoba mi się rozkład pokoi :)
ogółem 4/10 :) |
Bryła bardzo spoko. natomiast przeraża mnie ten tynk ;/ za bardzo nie pasuje do domu.Wnetzre spokojne i skromne :)
7,5/10 Pozdr. od Sheby :wub: |
Proszę o komenty :)
|
Zewnątrz dom prezentuje się okropnie zwykła klockowata bryła kilka drzewek i kwiatków , nic nie przyciąga wzroku . Bryła 2\10
Wnętrz takie se . nic szczególnego . Pokój agaty mi się nawet podoba a reszta jest pusta i te kolory trochę mdłe .Wnętrze 5\10 Ogół 3.5\10 |
Ojojojojoj! Bez obrazy ale kolorki są, jakby to delikatnie powiedzieć, okropne! Zbyt szare. Jedyne co mi się podoba to łóżko w sypialni Rihanny :) i meble w kuchni. sory, ale 2,5/10 Bo bardzo wieje Maxisem ;(
|
Dużo dużo lepszy brawo i życzę powodzenia przy budowie kolejnych domków ;*
|
ooooooo żal, porażka
bryła-jest tak "wiochmeńska" (to moje słowo), że szkoda cokolwiek mówić, naprawdę ogród...-nie nazywa się ogrodem, kilka kwiatków a poza tym NIC cały środek-wieje pustką, szkoda gadać ocena-2/10 |
Kotku :D Mam poczucie, że już widziałam gdzieś ten domek... Nie jest zły, ale jakiś super też nie...
Dam 7/10, bo jest funkcjonalny i prosty... Pozdrawiam :) |
ALE SUPER ŁÓŻKO I LODÓWA!!!!!!!! a domek w ogóle...jak na gwiazdę trochę mały, ale ogólnie bardzo ładny.
P.S. Nie szkodzi, ja i tak nie lubię ogrodów. |
Nie no nie jest zły tylko mam pytanko czy mogłabys jeszcze napisać jakie trzeba miec dodatki by niec taki dom?
|
Daje 8/10 ale niech ktoś mi powie w jakim dodatku można miec laptopa plis.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:37. |