![]() |
'Na Zielono' - dom rodziny Doniczka [BRAK ZDJĘĆ]
Nadchodząca wiosna i kończące się pomysły. Dodając te dwie rzeczy otrzymujemy ten oto dom. W stylu wiejskim oczywiście, bo nie potrafię budować innych.
Dom ten rozpoczęłam budować dawno temu. Ale porzuciłam go. w międzyczasie opublikowałam na forum cztery inne, aby w końcu powrócić do tego. Kolor dominujący: Zieleń. Ogrodu nie ma, bo ... nie. Prezentacji z tego samego powodu. Mieszkanki: Alicja (Dorosła) i Amelia (Dziecko w wieku szkolnym) Doniczka. |
Odp: 'Na Zielono' - dom rodziny Doniczka
Śliczny 10/10 nie mam zastrzeżeń :)
|
O rany, dom ogromnie mi się podoba :D Trafiłaś w mój gust! :D
Jest zagracony, przytulny, zielono -drewniany, zakwiecony i bardzo "wakacyjny"! Moze pare szczegółów do siebie nie pasuje, ale całosc ma tak optymistyczny przekaz, ze kompletnie nie zwraca sie na to uwagi :D Bardzo brakuje mi ogrodu. Widziałabym tam troche kwiatów i duzo drzew owocowych z grządkami truskawek w róznych miejscach ;) |
No tak...
Domek bardzo ładny. Jednak nie podoba mi się trochę sypialnia Amelki. 9/10 Pozdrawiam! Ps. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze :) |
Bardzo ładny co do bryły mogłaś dać jeszcze ze 2 drzewa od frontu ale i bez tego dom świetnie się prezentuje . Wnętrze świetne tylko ta łazienka te kafelki są paskudne za bardzo się zlewają . Reszta bardzo ładna dam 9\10 ten - to za łazienka kilka małych jeszcze zastrzeżeń .
|
ładny domek ; D
8/10 (nie chcem opisywac szczegułów) |
bryła mi się bardzo podoba :) ma coś w sobie daję 10/10, co do wnętrza, to wolę bardziej nowoczesne klimaty, ale muszę powiedzieć że pomieszczenia mi się podobają ;) z wyjątkiem łazienki, te kafelki nie przypadły mi do gustu ;) za wnętrze 9/10 :)
|
swietne ale kibel mnie troche przerazil za bardzo oczo***ne kafelki
hmmmmmmmm.......9,5/10 |
Bryła ładna, a te kwiaty przy wejściu? Aż chce się zobaczyć co jest w środku. :) Wnętrze ciepłe, kolory ładnie dobrane, meble też. W sumie, jestem zachwycona domem.
Ocena: 10/10 |
10/10 bez oceny opisowej i tyle :P
pozdrawiam: kubuss |
bardz łądny :) jednak mam zastrzezenia jednak do tej figurki żyrafy - powtarza sie x2 xD ale to tam taki mały szczegulik xD daje 10/10 xD śliczne !
|
9/10 - trochę mi przeszkadzają takie duże dachy :-)
Ale jest b. spoko. |
hmm.. jak sie stawia jak np. w pokoju dziewczynki te lalki i misie odrazu obok siebie tak jak tutaj :
http://img225.imageshack.us/img225/1...b4fd37cyb7.jpg |
8/10
- za duże obrazy nad łóżkami (wg mnie lepsze byłyby 2 mniejsze) - za bardzo zagracony pokój dziewczynki Najlepsze pomieszczenie - kuchnia. B.przytulna Fajna bryła. Ogólnie - bdb :D |
Cytat:
Cytat:
Kodem: boolprop snapobjectstogrid false Trzeba mieć także włączony: moveobjects on Bardzo dziękuje za wszystkie oceny :D |
O Bardzo Dziekuje Kotqu :** Hihih :) Bardzo Mi PomogŁaŚ Wielkie Dziex
|
bardzo mi się podoba w sondzie zaznaczyłam bardzo dobry(5) nie wiem dlaczego..Czegoś tu brak. Uwilebiam zieleń
Acha Ftopic zaznzcyła niedostateczny z pewnością zazdrości ci |
Jest jeszcze hack do ściągnięcia - SeeThem2.
Zaznaczasz sobie w ustawienach opcję stawiania przedmiotów w grupie. To oczywiście dla Gratki95 :) |
Bryła- dominuje tu wiosenna moc. Kwiaty, zarośnięte "żywopłoty" w przedsionku, zielone drzewa. Z boku domu widzę śliczne balkony! Bardzo ładnie. Nie myślałam, że kiedyś to postawię: 10/10 :)
Salon- home, sweet home. Cudowny napis! Taki optymistyczny. Kiedy Amelia wraca ze szkoły na pewno bardzo się cieszy :D Nie pasuje mi dywan. Ten przepych w postaci roślin i figurek zdecydowanie się z nim nie komponuje. 7/10 Sypialnia Alicji- ładna szafa, magiczny wręcz obraz nad łóżkiem. Bardzo ładnie. Jednak brakuje mi takiego głównego ZIELONEGO obiektu. 6/10 Sypialnia Amelki- przepych, tłok. Źle! 3/10 Kuchnia- skromnie. I dobrze. Bardzo przytulnie. Tylko kwiatek na stoliku ^^ Byłoby super z nim. 7/10 Łazienka- fuj, kafelki są tragiczne! I ręczniki. Poza tym ładnie i obowiązkowo zielono. 4/10 |
Cytat:
|
śliczny ^^
ocenka 10/10 czyli celujący w ankiecie. tylko szkoda,że brak ogrodu =D |
Mi się podoba 10/10
|
Nic dodać, nic ująć 10/10
|
Piękna kolorystyka. Jest kilka rzeczy, które mi nie pasują, np. tynk, którym pokryty jest dom, bo taki trochę mdły się wydaje.Czasami też było zbyt jaskrawo jak dla mnie. Więc będzie to takie 9/10
|
Dałam w sądzie celujący Ponieważ na taką ocene zasługujesz :) widziałam teraz po raz pierwszy twoja wspaniałą prace i mnie to zraziło :) Śliczne robisz domki. Ja niestety takich jeszzce robić nie umiem ale z chęcia wezme od ciebie przykład :)Domek Śliczny jak już wczesniej napisłam wiec stawie najwyższą ocenke !
10/10 pozdr. od Sheby :wub: |
Poprostu... poprostu... cudo ! Zakochałam się . Ta zieleń - jak ja ją kocham xD
|
Dziękować, dziękować...
Cytat:
|
E.. mam takie pytanko jeszcze - skąd masz te wszystkei rzeczy z pokoju dziewczynki ? Bardzo mi się podobają a złaszcza zalezy mi na książkach Harrego Pottera ; ]]
|
Supcio!! Troche w lazience te kafelki... No ale on jest C.U.D.O.W.N.Y!! 9,5/10!
|
Shepp-y skąd masz te schody 'strychowe'??
|
Cytat:
:0 mam nadzieje że pomogłam :) też se własnie sciągłam ;] |
Super! Tylko ten kwiatek przed TV przeszkadzał mi oglądać film ;) 9/10
|
Najpiękniejszy ze wszystkich jekie widziałam 10/10
|
Sheba- dzięki wielkie ;p
|
Cytat:
http://jaue.com/avalon/menu.htm http://sims2.simcredibledesigns.com/ Książki Harrego Pottera są na: http://modthesims2.com/showthread.php?t=240935 |
Świetny domek. Bardzo mi się podoba. Ocenka 10/10
|
Po prostu cudny domek. Ocenka 10/10
|
Piękny :D Ale odejmę 1 punkt za drabinę...
Ocena 9/10 |
Bardzo podoba mi się sypialnia Alicji, ogólnie domek jest mały, ale ładny;]
10/10 |
Ładnie, ciepło i przytulnie.
Podoba mi się. ;) Podoba mi się przed domem ten ganek, oraz te kwiaty otaczające go. 10/10. Celujący. ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:37. |