![]() |
[Sim] Denny Aubry *na pro¶bę*
Na pro¶bę wrzucam mojego Sima - Denny'ego - (dziedzica 3 pokolenia mojego legacy). Zawiera: Karnacja, Brwi: Ren/SimCribbling @ mts2 Oczy: Bruno @ mts2 Zarost: Maxis (podstawa i !Podróże!) Nie zawiera: Włosy: RoseSims2(PAY) Ubranie: AAS !!!~~DOWNLOAD~~!!! http://i6.photobucket.com/albums/y24...a_lj/denny.jpg |
Odp: Denny Aubry *na pro¶bę*
jak już się wypowiadałam <3
on jest boski ^^ |
Przystojniak :D zakocham sie... <3
|
http://images32.fotosik.pl/252/edef4c857b002945.gif
normalnie brak mi slow dlatego powiem krotko http://images32.fotosik.pl/252/2b49559118470f1a.gif granie takim przystojniekiem,to bedzie sama przyjemnosc http://images34.fotosik.pl/252/50d2dcd1d65205eb.gif |
Już go pokochałam *,*
Ale włosy s± płatne :< |
Dziękuję za tak miłe opinie. Niestety włosy s± płatne, ale w innych fryzurach również wygl±da dobrze :)
|
Niezły sim, jednak ta fryzura....okropna
Do samego wykonania jednak nie mam zastrzeżeń |
nie chciałabym, żeby był moim chłopakiem, brzydki, ma minę jakby na kiblu siedział :-)
|
Cytat:
Cytat:
Przestań również "wulgarna dziewczynko" w ten sposób obrażać to co robię ja i inni użytkownicy tego forum, bo twoje teksty s± poniżej jakiegokolwiek poziomu, a porównania jak nie powiem sk±d... |
A mnie się podoba.
Bardzo przystojny sim ;) |
dobrze droga Guanabanano, ale tylko wyrażam swoj± opinię, będę używała normalnego języka, ale dobrze wiemy, że jeste¶ na mnie w¶ciekła bo nie podoba mi się twój sim, zachowujesz się jak jedna dziewczyna z mojej klasy
EDIT:I wiesz co nie jestem ¶więta, doczep się może do innych, którzy gadaj± podobnie jak ja |
A może ci się nie podobać, ale twój język jest ... nie powiem jaki. Widziałam niektóre z twoich "opinii" w innych tematach. Mówienie komu¶, że zrobił obrzydliwego sima czy inn± rzecz może kogo¶ zranić. Krytykuj ile chcesz, ale żeby to było co¶ konstruktywnego.
Nie wystarczy powiedzieć np. "nie podoba mi się" i uzasadnić dlaczego? Twój tekst o sko¶nych uszach mnie dobił... no bo jaki ja mam wpływ na "sko¶no¶ć" uszu? (je¶li taki termin w ogóle istnieje) |
przecież ja zawsze uzasadniam dlaczego mi się nie podoba
|
łaaaaaaaaaaaaaaał no to jest arcydzieło
|
Sim fajny ale ta fryzura jest tragiczna a jemu wyj±tkowo nie pasuje. Oczy też bym zmieniła. Poza tym udany.
|
ja sie zakochalam.....ten sim jest boski boski boski!!! :)
|
On jest boski i w dodatku ten piękny kolor oczu. Tylko szkoda, że fryzura zasłania trochę jego boskiej twarzy. Ocena 10/10.
|
Dziękuję bardzo :)
Kurczę uwielbiam tę fryzurę, jedna z moich ulubionych. Generalnie to trudno znaleĽć nawet w¶ród płatnych stron fajne fryzury dla facetów. |
Mi się oczy podobaj± ^^ Nie mam się czego uczepić i widzę, że sim podbił już kilka serc ;pp Pobiorę sobie, co mi szkodzi ^^ Gratuluję udanego sima i życzę udanych wakacji
|
Wiesz, kocham twoje dzieła, ale...
U Dennego akurat nie podobaj± mi się brwi - takie idealnie wyrysowane, jakby kredk± :) Będę jednak o nim pamiętać, może mi dopasuje do jakiej¶ simki :D Pozdrawiam i czekam na inne projekty. |
jest boski,¶liczny,przystojny,męski,jak dżentelmen wygl±da.SUPER <3 <3 <3
nie wiem jak jeszcze okre¶lić ^^.Chyba mam ochote na ukradnięcie Ci go ^^ tzw. na ¦ciagnięcie go pozdrawiam :) |
Ma ¶liczne oczy-jego największy atut.
Fryzura równiez mi się bardzo podoba- lubie takie ^^ I ¶liczny ubiór Wogóle to całkiem bombowy z niego przystojniak:D 10/10 |
hehe... kogo on mi przypomina ?? :D:D powiem ci że nawet ładny ( na 'żywo' bo w wirtulu genialny :D ) Pozdrawiam ;*
|
eee sim mi się nie podoba mam wrażenie że jest typem maczo a nie lubię takich....
hmm ale to znów rzecz gustu:/ |
Nie podoba mi się.Ma brzydkie oczy,brwi za ''sko¶ne'',fryzura niczym wymiętolona z pralki,zarost okropny i za gęsty jak do niego,ubranie wygl±da jakby nie było go stać na porz±dny ciuch,a o karnacji już nie wspomnę je¶li pobierasz płatne włosy to pobierz jeszcze skin.
Cytat:
1/10 |
¦liczny sim. Dokończony, starannie wykonany. Takie prace lubię! ;)
|
fryzura mi się nie podoba ale sim boski ^^
|
¦liczny, boski i nie wiem co jeszcze
|
Przystojny.
:) |
Bardzo fajny :)