![]() |
Help
powiedzcie mi skąd moge wziąsć te lustrzane podłogi wytłumaczcie mi jak bo nie mam pojęcia i podajcie odrazu strony i mam jeszcze jedno pytanko dlaczego nie mam odbic w lustrze zamiast odbicia mam szarośc i jeszcze kręconce sie schody i zielonekeflki do łazienki:)
z góry dziekuje zapomoc:P |
Odp: Help
przede wszystkim za nim zalozysz temat,to przeczytaj sobie regulamin
na temat nazw tematow co do lustrzanych podlog,to znajdziesz je tutaj http://www.thesimsresource.com/artis...bjects/546583/ niestety,ale nakladki sa platne co do odbic w lustrze jest juz taki temat na forum,ale nie moge go teraz znalesc |
nie wszystkie nakładki są płatne :
http://www.thesimsresource.com/artis...sims2/objects/ tu są dwie małe nakładki są bezpłatne i można znaleźć je w grze w lustrach. |
Owieczka-juz nie sa bezplatne
|
ilona - Owieczka ^^ ma rację, nakładka 1X1 jest bezpłatna na TSR już od dłuższego czasu, można ją pobrać jeśli ma sie podstawowe (darmowe) konto w tym serwisie.
Martka27- co do odbić w lustrze - trzeba włączyć "odbicia światła" w opcjach grafiki . |
faktycznie,weszlam na strone i zobaczylam klodki,wiec pomyslalam,ze sa platne....taaa...zapomnialam,ze tak jest ,jak sie nie zaloguje
mi te nakladki stad nie chodza w grze |
ilona - nakładki z TSR działają bez problemu - upewnij się, że razem z samą podłogą pobrałaś tzw. "shader file" - bez niego nakładka nie będzie działała poprawnie.
|
pobralam ten plik "shader file" tez i mimo wszystko wyswietlaly sie na niebiesko w grze,problem lustrzanej podlogi mam juz rozwiazany,ale dzieki za pomoc
|
ilona , masz na niebiesko bo pewnie ci sie odbija niebo
|
A mam pytanie jak sie placi za te nakladki prosze o pilna odpowiedz
|
i mam problem z tymi lustrzanymi podlogami
|
Martka27 - za lustrzane nakładki na TSR możesz zapłacić na dwa sposoby - albo kartą kredytową, albo przez PayPal (jeśli masz utworzone konto w tym systemie).
|
Ale przecież te nakładki są bezpłatne, tylko trzeba się zarejestrować...
|
Dajama - przypuszczam, że koleżance powyżej chodzi o te większe nakładki (w końcu w tym temacie pisalismy już, że te najmniejsze są darmowe).
|
A jak moge utworzyc konto w tym PayPal
|
A nie ma moze nakladek za darmo naukos te 1x1
|
1. nie pisz post pod postem
2. są 3. jest taki temat |
a czy moge prosić o strone
|
Adres strony z nakładką podany jest już dwa razy w tym temacie.
|
ale mi chodzi na ukos 1x1 za darmo
|
na pierwszej stronie podawałam Ci strony z nakładką kwadratową i na ukos....
|
Ale ja tam nie widze tej na ukos
|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:51. |