TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   pierwszy domek na forum by nicole [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43540)

Souris 27.05.2008 19:50

pierwszy domek na forum by nicole [BRAK ZDJĘĆ]

Od razu mówię, że zdjęcia nie są najwyższej jakości i zapomniałam wstawić fotek sypialni.Jest to mieszkanie dla jednaj osoby z psem, mianowicie dla rodziny Excuse.Proszę nie komentować jakości i ilości zdjęć, nie miałam czasu aby więcej wstawić, a oprócz tego proszę o szczere oceny.
ogródek

Björk 27.05.2008 19:56

Odp: pierwszy domek na forum by nicole

Ej Nicole - ładnie...
nowoczesne, ale jednak inne niż dotychczasowe na tym forum...
Mimo, że prosisz, to jednak skomentuję, że brak zdjęcia sypialni, oraz dziwnie Simka znikła w drzewku ;)
Ale jesteś fałszywie skromna, bo jak na zdjęcia na "odwal się" to całkiem nieźle Ci wyszły :D
Ogródek piękny...
Ocena 9/10

Sheba 27.05.2008 20:32

Pierwszy minus na samym wstepie za betonowe otoczenie ;/ fuuuu.... Te graffiti na samym wieżchu domu ( totalnie tandetne )
Środek nic ująć nic dodac - no moze to ze mało oświetlenia ^^
Ogród ładny :)
Zdjecia tandetnej jakości co wstrzymać nie umiem .

5,6/10

Pozdrawiam:
Sheba

kubuss 27.05.2008 20:39

Kurde taki duży dom a tak mało zdjęć :/ ale z tych można wywnioskować że dom jest dobrze zagospodarowany i ładny.

Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Souris 27.05.2008 20:56

Cytat:

Napisał Sheba (Post 792077)
Pierwszy minus na samym wstepie za betonowe otoczenie ;/ fuuuu.... Te graffiti na samym wieżchu domu ( totalnie tandetne )
Środek nic ująć nic dodac - no moze to ze mało oświetlenia ^^
Ogród ładny :)
Zdjecia tandetnej jakości co wstrzymać nie umiem .

5,6/10

Pozdrawiam:
Sheba

przecież pisałam, że są tandetnej jakości, a przecież nie oceniamy otoczenia tylko dom, ale przeniosłam go, bo grafiti rzeczywiście beznadziejne

"Kurde taki duży dom a tak mało zdjęć :/ ale z tych można wywnioskować że dom jest dobrze zagospodarowany i ładny.

Ocena: 10/10"

Kubuss on się wydaje taki duży ale jest zrobiony na drugiej parceli od początku
:)

Fiorella 28.05.2008 12:39

Zdjęcia są faktycznie kiepskie, ale nie komentuje tego. Co do domku to mi się bardzo podoba, Jest nowoczesny, zarazem przytulny i dobrze zagospodarowany.Ocena oczywiście:10/10

Ilona 28.05.2008 13:38

fajny domek,ale jak dla mnie za duzo roslinnosci,we wnatrz jak i na zewnarz,ale mimo to daje 10/10

bouffe 28.05.2008 13:41

A więc tak. Dom mi przypomina apartamentowiec, blok mieszkalny, ale taki luksusowy. Bryła jest staranna, nowoczesna, pomysłowa, a ogród dodaje uroku. Bardzo ładnie. :D Z wnętrzem jest podobnie, również mi się podoba, jednak fajnie by było zobaczyć sypialnię. ;]

Ocena: 10/10

NOTplastic 28.05.2008 13:57

Bardzo ładny i nowoczesny domek, szkoda tylko, że nie dałaś sypialni ...
10/10 .

avenly 28.05.2008 14:00

rfaktycznie trochę mało zdjęć, no i nie ma rzutów , ale domek ładny. 9.5/10

ZuuZaa 28.05.2008 14:07

Nowoczesna i skomplikowana bryła, takie lubię ;) Środek też jest bardzo ładny: nowoczesny, przytulny i są małe pomieszczenia. Natomiast jest malo oświetlenia i jest ciemno. 9/10. -1 za to oświetlenie :)

Owieczka ^^ 28.05.2008 14:52

Ogród ładny ;) Bryła dosyć orginalna, chociaż ta reklama na szczycie jakoś nie pasuje (chyba że to w otoczeniu)... ale jest ok. Rzeczywiście wygląda jak jakiś apartament ;) Kolorki fajnie dobrane. Przydało by się zdjęcie sypialni... chyba że jej nie ma... Ogólnie. Podoba mi się. 10/10

Heh nie zauważyłam że jest ;-) W takim razie podwyższam ocenę i czekam na następny domek ;]

Souris 28.05.2008 15:40

pisałam, że zapomniałam sypialni, a ta reklama to w otoczeniu.dzięki za miłe komentarze i proszę o więcej.niedługo może dam kolejny...

Nyks 28.05.2008 16:39

zdecydowanie 10/10 ;] oby tak dalej

Souris 30.05.2008 19:44

przepraszam, że skasowałam zdjęcia ale nie wiedziałam, że jak je usunę to na forum też nie będą widoczne
sądze, że temat nadaje się do usunięcia

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:48.